• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve eşimin kızıyla ne yapacagız

Adamın evliliğini/çocuğunu aşmadan bu yola neden girersiniz ki. Bence alışırlar ilk zamanlar biraz zor olabilir tabiki

Siz dünde konu açmıştınız başka bir hesapla kocanız yüzünüze tükürmüştü o üyemisin sen acaba. 28 yaşında olan kocan kaç yaşında evlenmiş de 12 yaşında kızı var

Siz dünde konu açmıştınız başka bir hesapla kocanız yüzünüze tükürmüştü o üyemisin sen acaba. 28 yaşında olan kocan kaç yaşında evlenmiş de 12 yaşında kızı var
Yok adamın ilk evliliğinden çocuğu olmadığı için 2.kere evlenmişti. Kadın 21 eşi 29 yaşındaydı.

Hayır ama annesi sağ onun o neden sorumluluğundan kaçıyor nasıl bana güveneniliyor ben yedi kat elken, ben bırakmam çocuğumu kimseye oda bırakmasın genç ve sağlıklı
Peki ya siz hiç düşünmüyor musunuz ya size bir şey olsa (Allah korusun) kocanız arkanızdan yine evlenir hiç şüphe yok. Sizin çocuğunuzun kendiniz gibi üvey annesi olmasını ister misiniz? Suçlamak için sormadım gerçekten merak ettiğim için sordum.

Cunku o kociskosu
Kocişkosu daha önce sevişip dünyaya gelmesine vesile olduğu çocuğa “seve seve” sahip çıkacak. 🤗

İkide bir papağan gibi annesinin evde oturduğunu tekrarlamış. Muhtemelen ailesinin yanında. Aileler boşanıp baba evine dönen kadınları zaten zor kabul ediyor, bir de çocukla kim bilir nasıl bir baskıya maruz kalacaktır. Çalışmayan kadın çocuğun ihtiyaçlarını mahkemenin nafaka diye bağladığı 500 lirayla karşılamayacağına göre en mantıklısı bu olmuş. Babası bakmalı, babaannesi değil.

Aaa nasıl nerde geziyor?genelde boşanan kadın yemek yapmayan,evle ilgilenmeyen bla bla bla etiketleri taşıyan ama irkek öyle mi herif çok iyi bana çok iyi koca ama boşanmak zorunda bir de çocugu anasına baktıran zavallı.
bu herif 2.kex baba olacak evli oldugu kadın da kendini dört duvara hapsetmeyen giden kocanın ardından yas tutmayan kadına bilenmiş biriyle mutluluk oyunu oynuyor.
Gezmesin bu kadınlar yasa çıksın artık!
Zaten ilk eşi nasıl kiskandiysa kadının aldığı nefesi bile kıskanıyor. Erkekler melek. İlk eş, çocuğuyla anlaşamıyor, geziyor, çalışmıyor her türlü kötülük toplanmış. Bunun kocası da melek.

Kocişkosu daha önce sevişip dünyaya gelmesine vesile olduğu çocuğa “seve seve” sahip çıkacak. 🤗

İkide bir papağan gibi annesinin evde oturduğunu tekrarlamış. Muhtemelen ailesinin yanında. Aileler boşanıp baba evine dönen kadınları zaten zor kabul ediyor, bir de çocukla kim bilir nasıl bir baskıya maruz kalacaktır. Çalışmayan kadın çocuğun ihtiyaçlarını mahkemenin nafaka diye bağladığı 500 lirayla karşılamayacağına göre en mantıklısı bu olmuş. Babası bakmalı, babaannesi değil.
Kadini kiskaniyor galiba anlamadim ne derdi var bu kadar. Sanki bu cocuk sonradan cikmis ortaya gibi davranıyor. Madem 2. Cocugu yapacak kadar babaymis kociskosu ilk cocugunada baksin, babalık yapsın

Herkes kadına yüklenmiş .
Genç bir kadının ergenlik krizlerinde olan bir yabancıya annelik yapması zor . Yaparsa sevinirim taktir ederim . Yapamazsa anlarım .
Burda suçlu baba. Yeni bir hayat kurarken önceliği kızı olacaktı. Gencecik 20li yaşlardaki birini seçmek yerine kendisi gibi çocuğu olan bekar bir kadınla yaşına uygun evlenmeliydi . Ve şart koşmalıydı . Bak benim çocuğum bizimle beraber olacak ve ona güzel bir aile ortamı vereceğiz . Kadınında çocukları onlarla olacağı için sorun çıkmayacaktı .
Kim dünyaya getirdiyse sorumlu oldur .

Kimse annelik yapmasını istemiyor da beklemiyor da. Çocuğun ilgili ilgisiz farketmez zaten bir annesi var. Konu sahibi ancak isterse iyi bir abla bir arkadaş olabilir çocuğa.

Evlenecek anne olmak isteyecek kadar yetişkin bir kadın çocuklu bir adamla evleniyorsa o çocuğun yok sayılmaması gerektiğini de bilecek. Evlilik iki kişinin istemesiyle oluyor. Daha konu sahibi idrak edememiş çocuğun babasıyla annesinin sorumluluklarının aynı olduğunu. Sürekli annesi bakmıyor yazmış ama kendisi gözden kaçırıyor ki o çocuğa baba da bakmıyor. Çocuğuna bakmaktan aciz adamı koşa koşa tekrar baba yaparken düşünecekti benim çocuğuma bakar mı acaba diye.

Keşke elimde gücüm olsaydı o çocuğu sizden alsaydım. Keşke. Devlet daha iyi bakar en sonunda da bir işi olurdu. Keşke yetkim olsaydı çok üzülüyorum. Fesat daha dün öğrenmiş hamileliği şimdiden başlamış. Otur da sevin ne yapacağını düşün plan yap bebeğine neler alırsın onları düşün. Ama derdin tasan 12 yaşındaki çocuk. Eğer o çocuk kaprisliyse bunun sebeplerinden biri de senin kocan.

Hayır ama annesi sağ onun o neden sorumluluğundan kaçıyor nasıl bana güveneniliyor ben yedi kat elken, ben bırakmam çocuğumu kimseye oda bırakmasın genç ve sağlıklı
Sokağa değil babasına bırakıyor

keşke cocuk planlamadan önce tüm bu konuları eşinizle konuşsaydınız. benim eşimin de ilk evliliğinden bir kızı var ve biz tanıstıgımızda 3 yasındaydı , o 6 yasındayken de evlendik, bu süreçte en önemli konu onun psikolojisinin etkilenmemesiydi, hala da cok dikkatliyiz o da suan 12 yasında. annesinde kalıyor ama bizimle de haftanın birkaç günü beraber. kardeşi olmasını kendisi cok istedi, şuan 2.kardeşi olacak ve hep üzerine titreriz asla bir kıskançlık, sevgisizlik hissetmemesi icin.
siz eşinizin kızını bastan hiç istememişsiniz, eşiniz de kızıyla çok ilgisiz duruyor çünkü sizin istememenizi de doğal karşılamış. ne diyebiliriz ki siz baştan anlaşamam dedikten sonra. çocuktan kardeşi icin beklentiye gireceğinize önce ona sevgi, ilgi göstermeniz lazım
İşte insan var/insan(!) var. Güzel kalbinizden öperim :KK200:

Eşim bir süre sonra getiririz dedi yeni evlendiğimiz için, anneside gezmeyi tercih ediyor ve asla istemiyor kızını, o böyle yaptıkça bende inada bindirdim ben doğurmadım onu cunku
Siz doğurmadınız ama eşim dediğiniz insan spermlerini verdiği için dünyaya geldi o çocuk, tıpkı sizin karnınızdaki gibi. Hatta doğumda muhtemelen elini de tuttu eşinin, buyrun babası bu da kızınız diye kucağına da verdiler biliyor musunuz? :KK66: Birlikte aile oldular vs. Yani sizin için anlaması zor olsa da kocanız o çocuğun BABAsı en az annesi kadar bakmakla yükümlü. Neyse ya anlayacak insan zaten anlardı kime anlatıyorum. Hadi selametle.. Yalnız bişeyi unutmayın, kırdığınız yerden kırılırsınız.

Back