Hayir yani eşinin kızının olduğunu bile bile evlen sonra hamile kal o kız sorun olsun ben elken deBabası da gayet saglıklı ve o çocuga eşşşşşşeeeek gibi bakacak
Annesi bakmıyorsa babası bakacak ve haliyle de sizinle o evde kalacak:
Hiç sizin gibilere yazık felan demiyorum.
Ya seve seve bakacak ya da seve seve
Hislerime tercüman olmussunuz. Bir baba evladini kabul etmeyen bi kadinla nasil evlenir onuda anlamis degilimsana gicik oldum. ALLAHIM annelere gercekten annelere uzun ömür versin herkes evladini kendi büyütsün. Bellki annesinin ne derdi var bilmiyoruz bile senin anlattigin gibi degildir eminim.
ne diyecekki kızına bakmıyor daha şimdi bir çocuğu daha oluyorAcaba bu yazdiklarinizi eşiniz okusa ne derdi
Bizim toplumda hep çocuk annenin algısı var.Hayir yani eşinin kızının olduğunu bile bile evlen sonra hamile kal o kız sorun olsun ben elken de
Çünkü yeni doğana aile yuva yapmaya çalışırken 12 yaşındaki çocuğu isteme
Annesi baksın de ama baba lafı hiç yok
Bu çocuğu sevişerek yaptılar ortada çocuk kaldı anne yok baba yok babanne bakıyor
Heleki babanne bakmak zorunda hiç değil
Çükünün derdinde çünkü.Hislerime tercüman olmussunuz. Bir baba evladini kabul etmeyen bi kadinla nasil evlenir onuda anlamis degilim
Hic mi tepkisi olmaz acaba. Yani ne bileyim böyle bi kadinla evlendigine göre zaten babalik duygusuda pek yoktur haklisiniz. İşi sadece cocuk yapmakne diyecekki kızına bakmıyor daha şimdi bir çocuğu daha oluyor
Size değil babasına bırakır zaten??Hayır ama annesi sağ onun o neden sorumluluğundan kaçıyor nasıl bana güveneniliyor ben yedi kat elken, ben bırakmam çocuğumu kimseye oda bırakmasın genç ve sağlıklı
Allah evlatlarimizin basindan eksik etmesin bizleri.Çükünün derdinde çünkü.
Senden aldıgım enerji başta herşeye okey diyip bakarım falan dedin şimdi nede olsa hamileyim kendimi saglama aldım kafası yaşıyormuş gibisin ondan istemiyorum demeye başlamışsın kusura bakma çocuk yarı yarıya yapılan bişey o kadın tek yapmadı babasının da hakkı var tabi babası diyorum ama ortada Bi baba yok maalesef kızını Bi köşeye oyuncak gibi atıp hayatını yaşıyor anneye laf ediyorsun geziyor falan diye kocana niye laf yok o otursun baksın kızına ama tabi öylesi işine gelmez. Ayrıca şu eleştiri alıp gerçekler yüzüne vurulunca beddua eden insanlara da gıcık oluyorum millete saydırıyorsun seninki atsın anasına falan diye herkes kalbinin ekmegini yer bu kararmış kalbinle nasıl Bi hayat yaşarsın bilmiyorum ama Allah merhamet nasip etsin inşallah. Kıza da çok üzüldüm yavrum kanadı kırık kuş gibidir şimdi ne suçu var anne baba olmayı hak etmeyen insanlar üremesin ya böylelerinin yüzüne bedava prezervatifleri kafalarına kafalarına atasım geliyorKa
Kalıyor tabiki öyle ama ben devamlı alamam 9-7 çalışıyorum insanlar çok önyargılı kendi annesi sağ sağlıklı evde oturuyor
Al birini vur ötekine olmuş bunlar canım ne anlatsan boş. olan 12 yaşındaki kızcağıza ve yeni gelen bebeğe oluyorHic mi tepkisi olmaz acaba. Yani ne bileyim böyle bi kadinla evlendigine göre zaten babalik duygusuda pek yoktur haklisiniz. İşi sadece cocuk yapmak
Kalbinizi Allah bilir. O kız için kalbinizde ne varsa aynısını kendi çocuğunuz için diliyorum.Hayır öyle değil bir hafta yaz tatilinde geldi ve ev aldı başını gitti ben çalışıyorum çünkü mutfaktan yağlar damlıyor salondaki camlar parmak izi yerlerde kırıntıydı, 9-7 çalışıyorum el insaf evde oturuyor çocugunada baksın yani objektif olmak lazım Allah aşkına
Yukarda yazdım.uzun uzunBizim toplumda hep çocuk annenin algısı var.
Babası evlensin, çocuk yapsın başka kadından ama eski karısı evde oturup çocuk baksın, oldu !
Gerçi ikisi de ana baba olsa o çocugu babaannesi bakmazdı.
Sen git başka kadınla evlen at çocugu anana !
Ne rezil, kepaze, utanmaz,arlanmaz insanlarımız var Ya RAB.
Analı babalı yetim olmuş kız resmen.
Annesi, babası sahip çıkmamış bir çocuğa sizde sahip cikmazsınız doğru , ananın babanın kıymet vermediğine el hiç kıymet vermez.......Fakat kendinizde söylüyosunuz sizinki annesinde, siz bakmıyorsunuz bizimki öyle değil kadın ben bakayım istiyor kendisi gezsin istiyor kusura bakmayın ama bende bir kere dünyaya geliyorum ve ilk defa bu heyecanları yaşıyorum neden onun cocugunun sorumluluklarıyla uğraşarak burnumdan getireyim bu süreci çocuk onun sorumlulugundayken, siz boşansanız evladınızı babannesine verirmisiniz ben vermem ama o kdın bakmamak için veriyo
valla bu tip adamlar zaten genelde hevesi geçene kadar oluyor.sonrasında aynı şeyleri kendi ve çocuğuda yaşayacak büyük ihtimalle.boşanmaya bile sebeb olmuş olabilir konu sahibi eski eşten ve o masum kız çocuğundan nefret ediyor çünkü.Senden aldıgım enerji başta herşeye okey diyip bakarım falan dedin şimdi nede olsa hamileyim kendimi saglama aldım kafası yaşıyormuş gibisin ondan istemiyorum demeye başlamışsın kusura bakma çocuk yarı yarıya yapılan bişey o kadın tek yapmadı babasının da hakkı var tabi babası diyorum ama ortada Bi baba yok maalesef kızını Bi köşeye oyuncak gibi atıp hayatını yaşıyor anneye laf ediyorsun geziyor falan diye kocana niye laf yok o otursun baksın kızına ama tabi öylesi işine gelmez. Ayrıca şu eleştiri alıp gerçekler yüzüne vurulunca beddua eden insanlara da gıcık oluyorum millete saydırıyorsun seninki atsın anasına falan diye herkes kalbinin ekmegini yer bu kararmış kalbinle nasıl Bi hayat yaşarsın bilmiyorum ama Allah merhamet nasip etsin inşallah. Kıza da çok üzüldüm yavrum kanadı kırık kuş gibidir şimdi ne suçu var anne baba olmayı hak etmeyen insanlar üremesin ya böylelerinin yüzüne bedava prezervatifleri kafalarına kafalarına atasım geliyor
Bu yaklaşımı da dogru bulmuyorum ya yani tamam kadın da adam da oksijen israfı ama bu kadından dogacak çocuk da masum bir bebek olacak böyle 12 yaşındaki kızın hayatını yaşasın istemem annesinin kalbi kötü zaten böyle bir anneyle olmak bile zor olucak onun içinKalbinizi Allah bilir. O kız için kalbinizde ne varsa aynısını kendi çocuğunuz için diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?