Hamileyim ve eşimin kızıyla ne yapacagız

Hayir yani eşinin kızının olduğunu bile bile evlen sonra hamile kal o kız sorun olsun ben elken de
Çünkü yeni doğana aile yuva yapmaya çalışırken 12 yaşındaki çocuğu isteme
Annesi baksın de ama baba lafı hiç yok
Bu çocuğu sevişerek yaptılar ortada çocuk kaldı anne yok baba yok babanne bakıyor
Heleki babanne bakmak zorunda hiç değil

sana gicik oldum. ALLAHIM annelere gercekten annelere uzun ömür versin herkes evladini kendi büyütsün. Bellki annesinin ne derdi var bilmiyoruz bile senin anlattigin gibi degildir eminim.
Hislerime tercüman olmussunuz. Bir baba evladini kabul etmeyen bi kadinla nasil evlenir onuda anlamis degilim

Bizim toplumda hep çocuk annenin algısı var.
Babası evlensin, çocuk yapsın başka kadından ama eski karısı evde oturup çocuk baksın, oldu !
Gerçi ikisi de ana baba olsa o çocugu babaannesi bakmazdı.
Sen git başka kadınla evlen at çocugu anana !
Ne rezil, kepaze, utanmaz,arlanmaz insanlarımız var Ya RAB.
Analı babalı yetim olmuş kız resmen.

Allah'ım büyük konuşturma Yarabbim ama şunu anlayamyrm kocanızın, eski eşinin içleri vicdanları nasıl rahat edyr çocuğu babaanne kapısına atmışlar anne baba sevgisinden mahrum ben babasız tek çocuk büyütüyorum kırk yılda bir gün anneme bıraksam aklım kalıyor .Eşinizin rahatlığı ağzı açık bırakacak cinsten.Esiniz bu kadr ilgisizken size de böyle geniş geniş konuşma lüksü doğmuş işte

Evlenmek = hayatı paylaşmak. 7 kat el nasıl oluyor anlamadım. Annesi sorumsuz diye daha mı çok sorumsuz olunması gerekiyor ? Bence daha çok acınması , sahip çıkılması gerekiyor. Sizin daha çok eşinizi , kızına yakınlaştırmaya çalışmanız gerekmez mi ? Hamilesiniz diye ağır konuşmak istemiyorum ama eşinizin yarın sizden boşanmak istemeyeceği ne malum ? Ben çocuğumu kimselere vermem demeyin , kimse hayatta kalmak için kontrat imzalamıyor.

Ka

Kalıyor tabiki öyle ama ben devamlı alamam 9-7 çalışıyorum insanlar çok önyargılı kendi annesi sağ sağlıklı evde oturuyor
Senden aldıgım enerji başta herşeye okey diyip bakarım falan dedin şimdi nede olsa hamileyim kendimi saglama aldım kafası yaşıyormuş gibisin ondan istemiyorum demeye başlamışsın kusura bakma çocuk yarı yarıya yapılan bişey o kadın tek yapmadı babasının da hakkı var tabi babası diyorum ama ortada Bi baba yok maalesef kızını Bi köşeye oyuncak gibi atıp hayatını yaşıyor anneye laf ediyorsun geziyor falan diye kocana niye laf yok o otursun baksın kızına ama tabi öylesi işine gelmez. Ayrıca şu eleştiri alıp gerçekler yüzüne vurulunca beddua eden insanlara da gıcık oluyorum millete saydırıyorsun seninki atsın anasına falan diye herkes kalbinin ekmegini yer bu kararmış kalbinle nasıl Bi hayat yaşarsın bilmiyorum ama Allah merhamet nasip etsin inşallah. Kıza da çok üzüldüm yavrum kanadı kırık kuş gibidir şimdi ne suçu var anne baba olmayı hak etmeyen insanlar üremesin ya böylelerinin yüzüne bedava prezervatifleri kafalarına kafalarına atasım geliyor

Kalbinizi Allah bilir. O kız için kalbinizde ne varsa aynısını kendi çocuğunuz için diliyorum.

Edit: O bebeğinde suçu yok. Size diliyorum aynısını.

kendi çocuğunu annesine atan kendisine yeni bir hayat kuran adam sizden olanada babalık yapamaz. belli ki adamın hamurunda babalık yok. sizin bu adamı baba yapmanız cahil cesaretinden başka birşey değil. akıllı insan çocuğunun sorumluluğunu almayıp anasına baktıran bir adamı baba yapmaz düşünür bunları.

Yukarda yazdım.uzun uzun

Yazıklar olsun o eşe seni böyle konuşturduğu için yazıklar olsun bu babaya evladı ortada bıraktığı için yazıklar olsun o anne ye baba hatta lanet olsun
ya o çocuk büyüdüğü de anne babaya asi olursa yada o kız başka yollara saparsa bunun suçu kim olucak o zaman belki olmayan vicdanları titrer

Kızına bakmayan o baba acaba bu evladına bakicak mi
Yada babanne öldü ne olucak o kiz yurda mi vericekler

Galiba konu sahibi şey sandı o anne o bakmalı haklisin deyip anneye yüklenelim oysa ki kendi de anne olucak annelik duygusu kendinin de olmalı

Ama amaç farklı iste gitsin annesine bizde çocuğuma eşimle ohhh yaşıyalım

Ama bu dünya etme bulma dünyası

Annesi, babası sahip çıkmamış bir çocuğa sizde sahip cikmazsınız doğru , ananın babanın kıymet vermediğine el hiç kıymet vermez.......
Unutmayın ilk göz ağrısına kıymet vermeyen adam sizinkine kıymet hiç vermez ,adam dediğin böyle günde belli olur Hayatınız çok değerli ise bekar adamla evlenip heyecan yasadaydiniz.
babaanne ölünce o kız size gelecek bunu unutmayın, merhamet gostermezseniz,kendi dogurdugunuzdan merhamet beklemeyin........

valla bu tip adamlar zaten genelde hevesi geçene kadar oluyor.sonrasında aynı şeyleri kendi ve çocuğuda yaşayacak büyük ihtimalle.boşanmaya bile sebeb olmuş olabilir konu sahibi eski eşten ve o masum kız çocuğundan nefret ediyor çünkü.

Kalbinizi Allah bilir. O kız için kalbinizde ne varsa aynısını kendi çocuğunuz için diliyorum.
Bu yaklaşımı da dogru bulmuyorum ya yani tamam kadın da adam da oksijen israfı ama bu kadından dogacak çocuk da masum bir bebek olacak böyle 12 yaşındaki kızın hayatını yaşasın istemem annesinin kalbi kötü zaten böyle bir anneyle olmak bile zor olucak onun için

evlenmeseydin o zaman.
baba ıle kız arasına gırılmez.
doğmamış bebeğ neden don biçiyorsunuz. daha kan pıhtısında bebeğiniz .
bence evlenirken dert edilmiş hamilelik bahane. nerden biliyorsun kardeşini sevip kollamayacağını .birde bu yönden düşün. ya da işine mi gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…