Çocuklu adamla evlenmeseydi o zaman. Bilmiyor mu bir evladı daha olduğunu. Bir kere üslubu yanlış. Nasıl savunursunuz hayret bir şeyHerkes kadına yüklenmiş .
Genç bir kadının ergenlik krizlerinde olan bir yabancıya annelik yapması zor . Yaparsa sevinirim taktir ederim . Yapamazsa anlarım .
Burda suçlu baba. Yeni bir hayat kurarken önceliği kızı olacaktı. Gencecik 20li yaşlardaki birini seçmek yerine kendisi gibi çocuğu olan bekar bir kadınla yaşına uygun evlenmeliydi . Ve şart koşmalıydı . Bak benim çocuğum bizimle beraber olacak ve ona güzel bir aile ortamı vereceğiz . Kadınında çocukları onlarla olacağı için sorun çıkmayacaktı .
Kim dünyaya getirdiyse sorumlu oldur .
Annesi annesi diyorsunuz da kadın tek başına mı oluşturdu bu çocuğu? Anası varsa babası da var annesi ilgisiz biriyse babası da mı öyle olacak? Bi çıkıp kızıyla gezme günü yaptı mı hiç eşiniz? Bi sinemaya gitti mi dersleriyle ilgileniyor mu? 12 yaşındaki çocuk artık kendini toparlamıştır gelir yemeğini yer tv izler kitap okur vs yani ne gibi bi sorun çıkartabilir? Güzelim benim diye sarılsanız hadi gel sen çırp ben de malzemeleri ayarlayayım kek yapalım baban da çay demlesin güzel güzel yeriz diye etkinlik yapsanız kötü mü olurdu yani o kız hırçındır belki çünkü ilgi sevgi görmüyor. Yarın bigün yanlış erkekler seçebilir sırf ilgi gördü diye. Neden itiyorsunuz bebek olunca size yardımı bile dokunur yanında dur bi duş alayım bi 10 dk uyuyayım dersiniz. Bunları bilerek evlendiniz hayata bi kere geliyorum diyorsunuz bu size özel değil herkes bir kere geliyor ve herkes tercihlerini yaşar.Ka
Kalıyor tabiki öyle ama ben devamlı alamam 9-7 çalışıyorum insanlar çok önyargılı kendi annesi sağ sağlıklı evde oturuyor
Üvey kızınız hiçbir zaman ne öz ailesini ne sizi ne de üvey kardeşini sevmeyecek çok büyük ihtimalle.Merhaba hanımlar dün buraya konu açmıştım hamilemiyim diye test pozitifmiş kan testimle onayladım bunu. Şimdi benim eşimin ilk evliliğinden 12 yaşında bir kızı var babaannesinde kalıyor çünkü ben 5 aylık evliyim daha ve kızın annesi sağ doğal olarak ben bakmak istemedim kızına, ergen 12 yaş bir kız çocuğuyla annesi dahi anlaşamazsan ben anlaşamam 28 yaşındayım ilk evliliğim ve ilk bebeğime hamileyim bu arada. Eşimin kızı babasına çok bağlı ve çok kıskanç bebeğimi ona nasıl söylemeliyiz bilmiyorum sevinemedim bile durumuma, bize gelmek istermi yada onu sevmez kaprisler yaparmı deneyimleri olanlar lütfen cevap versin nasıl söyleyelim kıza bu durumu ve nasıl yaklaşalım ona?
insanlar önyargılı değil, siz merhametsizsiniz maalesef. annesi tarafından bile istenmeyen bir çocugun psikolojisine azıcık empati kurabiliyormusunuz, hiç denediniz mi? baba daha ilk çocuguyla saglıklı bir düzen kurmadan - çocuk babasının evine gelemiyor çünkü siz istemiyorsunuz - ikinci çocugu yapmış, bir de hala o kadar bencilce düşünüyorsunuz ki çocuk bebegimi sever mi diyorsunuz? içten içe kafanızda kuruyor kıskançlık yapıp bebeginize zarar vereceğinden korkuyorsunuz. o çocugun psikolojisi hiçbirinizin umrunda degil. Allah kalplerinize vicdan, merhamet, iyilik versin daha baska birsey diyemiyorum cok üzgünümKa
Kalıyor tabiki öyle ama ben devamlı alamam 9-7 çalışıyorum insanlar çok önyargılı kendi annesi sağ sağlıklı evde oturuyor
+1Kizcagizi babaanneye atmislar baba yeniden baba oluyor. Icim acidi. Madem ilk evliliginiz cocugu olmayan biri ile evlenseydiniz o zaman o cocugun gunahi ne? Bize gelmek ister mi demissiniz ya korkmayin ya bu kadar istenmezken gelmez
Herkes kadına yüklenmiş .
Genç bir kadının ergenlik krizlerinde olan bir yabancıya annelik yapması zor . Yaparsa sevinirim taktir ederim . Yapamazsa anlarım .
Burda suçlu baba. Yeni bir hayat kurarken önceliği kızı olacaktı. Gencecik 20li yaşlardaki birini seçmek yerine kendisi gibi çocuğu olan bekar bir kadınla yaşına uygun evlenmeliydi . Ve şart koşmalıydı . Bak benim çocuğum bizimle beraber olacak ve ona güzel bir aile ortamı vereceğiz . Kadınında çocukları onlarla olacağı için sorun çıkmayacaktı .
insanlar önyargılı değil, siz merhametsizsiniz maalesef. annesi tarafından bile istenmeyen bir çocugun psikolojisine azıcık empati kurabiliyormusunuz, hiç denediniz mi? baba daha ilk çocuguyla saglıklı bir düzen kurmadan - çocuk babasının evine gelemiyor çünkü siz istemiyorsunuz - ikinci çocugu yapmış, bir de hala o kadar bencilce düşünüyorsunuz ki çocuk bebegimi sever mi diyorsunuz? içten içe kafanızda kuruyor kıskançlık yapıp bebeginize zarar vereceğinden korkuyorsunuz. o çocugun psikolojisi hiçbirinizin umrunda degil. Allah kalplerinize vicdan, merhamet, iyilik versin daha baska birsey diyemiyorum cok üzgünüm
Herkes kadına yüklenmiş .
ben öyle düşünmüyorum, ilahi adalet er ya da geç tecelli ederÜvey kızınız hiçbir zaman ne öz ailesini ne sizi ne de üvey kardeşini sevmeyecek çok büyük ihtimalle.
Çocuğu hiç kimse kockoca dünyaya sığdıramayıp babaanneye bırakmış, bu travma hiçbir şekilde geçmeyecek ve onun tüm hayatını ve ilişkilerini etkileyecek..
Siz hiç korkmayın, bu bencillikle size asla bi şey olmaz bu hayatta.
Olan yine çocuklara oluyorben öyle düşünmüyorum, ilahi adalet er ya da geç tecelli eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?