• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve eşimin kızıyla ne yapacagız

Fakat kendinizde söylüyosunuz sizinki annesinde, siz bakmıyorsunuz bizimki öyle değil kadın ben bakayım istiyor kendisi gezsin istiyor kusura bakmayın ama bende bir kere dünyaya geliyorum ve ilk defa bu heyecanları yaşıyorum neden onun cocugunun sorumluluklarıyla uğraşarak burnumdan getireyim bu süreci çocuk onun sorumlulugundayken, siz boşansanız evladınızı babannesine verirmisiniz ben vermem ama o kdın bakmamak için veriyo
konunuz o kadın mı yoksa çocuk mu?
"neden onun cocugunun sorumluluklarıyla uğraşarak burnumdan getireyim bu süreci çocuk onun sorumlulugundayken"
çocugun bir tek annesi mi var, baba nerede? siz babayla evlenirken bir çocugu oldugunu bilmeden mi evlendiniz? çocuklu biriyle evlenirken çocugun sorumlulugunu eşinizin ve sizin de aldıgınızı biliyor olmanız gerek. çocuksuz biriyle evlilikle cocuklu biriyle evlilik arasında büyük fark var ancak siz eşinizin cocugu yokmuş gibi bir evlilik yaşamak istiyorsunuz. eşinizle açık bir şekilde konuşun ama siz hiçbir konuda sorumluluk almak istemediginiz icin nasıl bir orta yol bulursunuz bilemiyorum

Kendi babası öz kızına bakmak zorunda. Babannenin başına atmış kızını kendi hayatına bakmış. Hiç mi korkmadınız bu adamla evlenirken , hamile kalırken düşünmediniz mi benim doğurduğum çocuğa acaba sahip çıkar mı diye? Babaanne öldüğünde ne yapacaksınız ona da bir planınız var mı? Çocuklu adamla evlenip çocuğunla ben ilgilenmem deme lüksünüz yok çünkü

Bu kafayla hiçbir zaman mutlu olamayacaksınız. Adam sizi de boşayıp çocuğunuzla ilgilenmediğinde ağlarsınız artık bir tek benim çocuğum mu onun da çocuğu diye.
Aman ne olur boşanmasınlar, tencere kapak tam ikisi, ne güzel denk getirmiş kurban olduğum Allahım.

Çocugunuzu doğurduktan sonra ölmeyeceginizin garantisi varmı veya eşinizden boşanmıcagınızın umarım bu iğrenç davranılı bir başkası sizin çocugunuza yapmaz

Bilenmişsiniz zavallı kızcagıza

Çok önyargılı kuruntulu ve kötü kalpli bir annesiniz.

Yazık işte sırf bu yüzden boşansam asla tekrar evlenmem bir üvey baba getirip ondan olan çocuklarımı baş üstünde taşıyacak ilk eşimden olan çocuğuma sığıntı muamelesi yapacak onun ben gelmişini geçmişini dürer eline verirdim .

Allah önce vicdan versin .

konunuz o kadın mı yoksa çocuk mu?
"neden onun cocugunun sorumluluklarıyla uğraşarak burnumdan getireyim bu süreci çocuk onun sorumlulugundayken"
çocugun bir tek annesi mi var, baba nerede? siz babayla evlenirken bir çocugu oldugunu bilmeden mi evlendiniz? çocuklu biriyle evlenirken çocugun sorumlulugunu eşinizin ve sizin de aldıgınızı biliyor olmanız gerek. çocuksuz biriyle evlilikle cocuklu biriyle evlilik arasında büyük fark var ancak siz eşinizin cocugu yokmuş gibi bir evlilik yaşamak istiyorsunuz. eşinizle açık bir şekilde konuşun ama siz hiçbir konuda sorumluluk almak istemediginiz icin nasıl bir orta yol bulursunuz bilemiyorum
Baba bakmayacak çocuğa ondan çıktı artık. Çocuğa anne bakar . babanin yeni bir çocuğu olacak, o eskidi. Bla bla :işsiz:

Eşinize de size de yazıklar olsun biri 12 yaşında kız çocuğuna ergenle annesi geçinemiyor ben nasıl geçiniyim diye bahane bulur biri çocuğunu istemeyen bi kadınla evlenip çocuğu kendi annesinin yanına bırakır... Karşınızda 12 yaşında kız çocuğu olduğunu unutmuşsunuz yok çok kıskanç bilmemne, o kız birden yok olsa puf diye gitse ne güzel olur di mi hiçbir derdiniz kalmaz???? Kalbini açar, sevgi ve şefkatle yaklaşmayı becerirsen henüz zihni ruhu tertemiz küçük bir çocukla güzel bir bağ kurabilirsiniz, ruhunuza iyi gelir....

Hayır ama annesi sağ onun o neden sorumluluğundan kaçıyor nasıl bana güveneniliyor ben yedi kat elken, ben bırakmam çocuğumu kimseye oda bırakmasın genç ve sağlıklı
Sanki anne sorumluluktan kaçıyor da babanın başına atmış. El birliği ile kızı babaanneye postalamissiniz çocuk kendi kendini idare ediyor resmen. Ayrıca siz 7 kat el olabilirsiniz ama babası en az anne kadar sorumluluk sahibi. Cocugu beraber yaptılar ya hatirlatirim...
Sadece empati yapmanızı öneriyorum. Aynı şeyi sizin evladınız da yaşayabilir ileride. Kendi çocuğunuza nasıl davranılmasını isterdiniz?? Siz de öyle davranın.

Hayır öyle değil bir hafta yaz tatilinde geldi ve ev aldı başını gitti ben çalışıyorum çünkü mutfaktan yağlar damlıyor salondaki camlar parmak izi yerlerde kırıntıydı, 9-7 çalışıyorum el insaf evde oturuyor çocugunada baksın yani objektif olmak lazım Allah aşkına
Aynisni sizin çocuğunuz da yapacak. Ona böyle söylenmezseniz eminim.
Cok üzüldüm yavrucaga. Ne annesinin umrunda ne babasının. Doğurmuş sokağa atmışlar resmen bosaninca cocuktan da bosanmislar.

Ayse Arman'ı yıllardır takip ediyorum. Kizi Alya üvey ablasıyla o kadar iyi anlasiyor ki ve Ayse Arman o abla aileden kopmasın diye tüm kalbiyle öyle bir bağrına bastı ki, şimdi nasıl nasıl mutlular. Iki kardeş de ikiz gibi benziyorlar. Tüm.fotograflarda agizlari kulaklarinda, yanak yanaga, kucak.kucaga.

Biraz iyi kalpli.olun ya, yiyecek mı cocuğunuzu? Ben daha 28 yaşımdayım filan ne demek 🤷‍♀️

Hayır ama annesi sağ onun o neden sorumluluğundan kaçıyor nasıl bana güveneniliyor ben yedi kat elken, ben bırakmam çocuğumu kimseye oda bırakmasın genç ve sağlıklı
güvenip de çocuk yaptığınız adama bak
kızını atmış annesine belki de evlenmek uğruna

dikkat edin birgün sizi de atmasın!!

bu arada kızı olduğunu bilmiyor muydunuz evlenirken?
ağır konuşacağım
hem p..pi p..pi diye bayıla bayıla adamlarla evlenin hemde çocuğunu kabul etmeyin
oldu başka

Back