- 19 Mayıs 2020
- 46.656
- 209.018
- 548
Benimki atmaz merak etmeyin. Çocuğunu babaanneye atan bir adamı baba yapmadım.İnşallah seninkini atar babası anasına
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki atmaz merak etmeyin. Çocuğunu babaanneye atan bir adamı baba yapmadım.İnşallah seninkini atar babası anasına
konunuz o kadın mı yoksa çocuk mu?Fakat kendinizde söylüyosunuz sizinki annesinde, siz bakmıyorsunuz bizimki öyle değil kadın ben bakayım istiyor kendisi gezsin istiyor kusura bakmayın ama bende bir kere dünyaya geliyorum ve ilk defa bu heyecanları yaşıyorum neden onun cocugunun sorumluluklarıyla uğraşarak burnumdan getireyim bu süreci çocuk onun sorumlulugundayken, siz boşansanız evladınızı babannesine verirmisiniz ben vermem ama o kdın bakmamak için veriyo
Bu kafayla hiçbir zaman mutlu olamayacaksınız. Adam sizi de boşayıp çocuğunuzla ilgilenmediğinde ağlarsınız artık bir tek benim çocuğum mu onun da çocuğu diye.İnşallah seninkini atar babası anasına
kalbiniz kötüİnşallah seninkini atar babası anasına
aynen öyle, bu adam ne kadar "baba" olabilmiş ki bundan sonra olacakBöyle bir adamı baba yapmışsınız tebrik ederim
Hamile halinizle beddua ediyorsunuz.İnşallah seninkini atar babası anasına
Aman ne olur boşanmasınlar, tencere kapak tam ikisi, ne güzel denk getirmiş kurban olduğum Allahım.Bu kafayla hiçbir zaman mutlu olamayacaksınız. Adam sizi de boşayıp çocuğunuzla ilgilenmediğinde ağlarsınız artık bir tek benim çocuğum mu onun da çocuğu diye.
Baba bakmayacak çocuğa ondan çıktı artık. Çocuğa anne bakar . babanin yeni bir çocuğu olacak, o eskidi. Bla blakonunuz o kadın mı yoksa çocuk mu?
"neden onun cocugunun sorumluluklarıyla uğraşarak burnumdan getireyim bu süreci çocuk onun sorumlulugundayken"
çocugun bir tek annesi mi var, baba nerede? siz babayla evlenirken bir çocugu oldugunu bilmeden mi evlendiniz? çocuklu biriyle evlenirken çocugun sorumlulugunu eşinizin ve sizin de aldıgınızı biliyor olmanız gerek. çocuksuz biriyle evlilikle cocuklu biriyle evlilik arasında büyük fark var ancak siz eşinizin cocugu yokmuş gibi bir evlilik yaşamak istiyorsunuz. eşinizle açık bir şekilde konuşun ama siz hiçbir konuda sorumluluk almak istemediginiz icin nasıl bir orta yol bulursunuz bilemiyorum
Sanki anne sorumluluktan kaçıyor da babanın başına atmış. El birliği ile kızı babaanneye postalamissiniz çocuk kendi kendini idare ediyor resmen. Ayrıca siz 7 kat el olabilirsiniz ama babası en az anne kadar sorumluluk sahibi. Cocugu beraber yaptılar ya hatirlatirim...Hayır ama annesi sağ onun o neden sorumluluğundan kaçıyor nasıl bana güveneniliyor ben yedi kat elken, ben bırakmam çocuğumu kimseye oda bırakmasın genç ve sağlıklı
İğrenç bir insansınız Allah o kızcağıza yardım etsin .İnşallah seninkini atar babası anasına
Aynisni sizin çocuğunuz da yapacak. Ona böyle söylenmezseniz eminim.Hayır öyle değil bir hafta yaz tatilinde geldi ve ev aldı başını gitti ben çalışıyorum çünkü mutfaktan yağlar damlıyor salondaki camlar parmak izi yerlerde kırıntıydı, 9-7 çalışıyorum el insaf evde oturuyor çocugunada baksın yani objektif olmak lazım Allah aşkına
güvenip de çocuk yaptığınız adama bakHayır ama annesi sağ onun o neden sorumluluğundan kaçıyor nasıl bana güveneniliyor ben yedi kat elken, ben bırakmam çocuğumu kimseye oda bırakmasın genç ve sağlıklı