• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve eşimin kızıyla ne yapacagız

Ka
İlerde babaanne olmadığında kız sizde kalacak ona göre davranın
Kızını annesine atan adamı da hiç anlamıyorum ergenliğin başlangıcı anne babaya ilgiye en muhtaç olduğu zamanlardan biri. Arada gelip kalmıyor mu hiç 1 hafta vs?
Kalıyor tabiki öyle ama ben devamlı alamam 9-7 çalışıyorum insanlar çok önyargılı kendi annesi sağ sağlıklı evde oturuyor

bu nasıl bir üslup bu nasıl bir duygusuzluk vicdansızlık. resmen kızı atmışlar babaanne evi köşelerine hiç mi acımıyorsunuz? nasıl çocuğunuza ablalık yapmayacağına bu kadar eminsiniz?

kimler kimler anne oluyor ya!! yine diyorum senin beben bir gün büyüyecek ve senin zihniyetinle büyümüş çocuk bizim çocuklarımıza musallat olacak. allah uzak etsin senin gibileri

Bir sürü boşanma hikayesi okuyoruz kadını suçlayan arkasından atıp tutan muhtemelen sizin eşinizde onlardan biri ve siz ona inanmışsınız...
Annesi madem gezip tozan annelik vasfını taşımayan birisi babasının kesinlikle annesine vermeyi istememesi gerekiyor. Ama siz annesi baksın banane diyorsunuz. Bu çocuğun sadece annesi yok hanımefendi annesi ve babası var..
Ama malesef annede anne olamamış babada baba olamamış .
Ama en azından anne bakamayacağının farkında yeni evlilik yapmamış çocuk doğurmamış. Ama eşiniz koşa koşa 5 aylık evlilikte çocuk yapmış sanki ilkine çok iyi baba olmuş gibi...
Yazık çok üzüldüm hamileyim diye 2 kat fazla üzüldüm yazık.. Anne baba olamayacak insanların çocuk sahibi olmalarına ok üzülüyorum..

Eşim bir süre sonra getiririz dedi yeni evlendiğimiz için, anneside gezmeyi tercih ediyor ve asla istemiyor kızını, o böyle yaptıkça bende inada bindirdim ben doğurmadım onu cunku
bu karninizdaki bebegi de henüz dogurmadiniz. Lutfen bu kadar kara kalpli olmayin
Allah neler yazar belli degil. Uğraştığınız kişi 12 yasinda bir kiz cocugu

Eşim bir süre sonra getiririz dedi yeni evlendiğimiz için, anneside gezmeyi tercih ediyor ve asla istemiyor kızını, o böyle yaptıkça bende inada bindirdim ben doğurmadım onu cunku
Ama çocuk sadece annenin çocuğu değilki ? Belki de annesi de babası evlendi yeni çocuk yapıyor ,yeni karısıyla gününu gün ediyor ben ne bakacağım diyordur bu mantıkla. Sonuçta evlenirken bir çocuğu olduğunu biliyordunuz. O çocuğun da duyguları var . Zaten annesi ve babası boşanmış. Şimdi de evsiz yurtsuz babannesinin evinde kalıyor. Yazık günah değil mi ?

Ka

Kalıyor tabiki öyle ama ben devamlı alamam 9-7 çalışıyorum insanlar çok önyargılı kendi annesi sağ sağlıklı evde oturuyor
O annesiyse o da babası. Kimde ne kadar kalacağının hesabını siz yapmayacaksınız. Kendinize gelin

Allah ıslah etsin çocuktan hınç alan ruhunuzu ...
Böyle bir şeye rıza gösteren adamı da baba yapmanız takdire şayan ....
Merhamet göstermeniz ve insanca davranmanız için çocuğu doğurmanız gerekmiyor
Annesi hatalı davranabilir, başka sebepleri olabilir bunun cezasını çocuğa kesme hakkınız yok, ailece çok büyük bir yanlışın içindesiniz, size ona annelik yapın demem ama babasıyla ilişkisine etki ediyorsunuz büyük hata yapıyorsunuz
İlk heyecanlarınızı çok dert ediyorsanız çocuklu bir adamla evlenmeyecektiniz yaşınız buna akıl erdirmeye müsait
Boşanma dünyanın sonu değildir ancak siz ve eşiniz gibiler yüzünden kabusa dönüyor çocuklar için, siz de anne olacaksınız nasıl bu kadar rahat davranabiliyorsunuz ben doğurmadım diye...
İki çocuklu bir adamla evlendim bu konularda net konuşma ehliyetine sahip olduğumu düşünüyorum, gün gelir bu ettiklerinizi çekersiniz, bu evliliği sağlıklı yürütemezsiniz bence davranışlarınızı gözden geçirin

Ka

Kadın evde oturuyor demek:eek:. Bu durumda ona gökten para yağıyor o da oturuyor evinde çalışmasına gerek yok sizin gibi. 🤷🏽‍♀️

Herkes kadına yüklenmiş .
Genç bir kadının ergenlik krizlerinde olan bir yabancıya annelik yapması zor . Yaparsa sevinirim taktir ederim . Yapamazsa anlarım .
Burda suçlu baba. Yeni bir hayat kurarken önceliği kızı olacaktı. Gencecik 20li yaşlardaki birini seçmek yerine kendisi gibi çocuğu olan bekar bir kadınla yaşına uygun evlenmeliydi . Ve şart koşmalıydı . Bak benim çocuğum bizimle beraber olacak ve ona güzel bir aile ortamı vereceğiz . Kadınında çocukları onlarla olacağı için sorun çıkmayacaktı .
Kim dünyaya getirdiyse sorumlu oldur .

Hayır öyle değil bir hafta yaz tatilinde geldi ve ev aldı başını gitti ben çalışıyorum çünkü mutfaktan yağlar damlıyor salondaki camlar parmak izi yerlerde kırıntıydı, 9-7 çalışıyorum el insaf evde oturuyor çocugunada baksın yani objektif olmak lazım Allah aşkına
Kendi çocuğunuz evi yağ yapmayacak mi?
Yazık, insan içinden geçirir de dile getirirken korkar 'basima gelir mi' diye.
Ayrıca bu adamı baba yaparken hiç korkmadiniz mi? İlk çocuğuna bakmamış,ikinci çocuğuna mi baba olacak?
Boşandığın gibi senin çocuğundan da elini eteğini çekecek. Yavrun 'babamin yeni bebeği olmuş,onunla yaşıyor.neden beni istemiyor' diye ağlarken teselli etmek durumunda kalırsan bu yazdıklarını hatirla

Yazık kıza ya. 12 yasında henüz. Siz onu bir güzel dislamışsınız. Kardeşi olacak ama sayenizde kardeş sevgisi bile olmayacak belki aralarinda. Yapmayın böyle. Bu kız sonradan ortaya çıkmadı. Eşinizin cocuğu oldugunu biliyordunuz en basından ama şu an kendi kendinizi dolduruyorsunuz, siz güzel yaklaşmayı denediniz mi ki hiç,kendinizce şöyle olur,böyle olur diyorsunuz.
Öte yandan annesi sağ olsa bile,babası da sizin evinizde yaşıyor,velayet annede olsa bile o kız çocuğu sizin evinize gelip gidecek,haftasonu,tatillerde,5 aydır hic mi gelmedi? Sizi sevmemesi de ,kiskançlık yapması da normal zira siz babasıyla aralarıni bozmaya gayet niyetlisiniz. İnşallah anne olunca biraz kalbiniz yumuşar ne diyim.

Ka

Ne diyelim, siz kocanızı bizden iyi bilirsiniz, kendi çocuğunun sorumluluğunu alamayacağını, üstünüze yıkacağını düşünüyorsunuz, haklı olduğunuz tek yer burası olabilir, ama merak ediyoruz hep beraber, ne hakla hizmet daha 1 çocuğunun sorumluluğunu alamayan adama 2.çocuğu verdiniz? Kadınlar hem çalışıyor hem çocuk büyütüyor, okulu kreşi vs ilgileniyor, şu zamanda aynı şeyi erkeklerden bu kadar beklememek niye?

Herkes kadına yüklenmiş .
Genç bir kadının ergenlik krizlerinde olan bir yabancıya annelik yapması zor . Yaparsa sevinirim taktir ederim . Yapamazsa anlarım .
Burda suçlu baba. Yeni bir hayat kurarken önceliği kızı olacaktı. Gencecik 20li yaşlardaki birini seçmek yerine kendisi gibi çocuğu olan bekar bir kadınla yaşına uygun evlenmeliydi . Ve şart koşmalıydı . Bak benim çocuğum bizimle beraber olacak ve ona güzel bir aile ortamı vereceğiz . Kadınında çocukları onlarla olacağı için sorun çıkmayacaktı .
Kim dünyaya getirdiyse sorumlu oldur .
28 yaşında kadın küçük mü? O niye evleniyor?

Kendi çocuğunuz evi yağ yapmayacak mi?
Yazık, insan içinden geçirir de dile getirirken korkar 'basima gelir mi' diye.
Ayrıca bu adamı baba yaparken hiç korkmadiniz mi? İlk çocuğuna bakmamış,ikinci çocuğuna mi baba olacak?
Boşandığın gibi senin çocuğundan da elini eteğini çekecek. Yavrun 'babamin yeni bebeği olmuş,onunla yaşıyor.neden beni istemiyor' diye ağlarken teselli etmek durumunda kalırsan bu yazdıklarını hatirla
Ay benim kendi öz evlatlarım evin altını üstune getiriyor. Çocuk olunca öyle muze gibi olmayacak evi konu sahibi ne sanıyor cocuğu,öyle köşesinde uslu uslu oturan süs eşyası falan mı,biblo mu bilmiyorum ama sacmalamış resmen.

Back