Kalıyor tabiki öyle ama ben devamlı alamam 9-7 çalışıyorum insanlar çok önyargılı kendi annesi sağ sağlıklı evde oturuyorİlerde babaanne olmadığında kız sizde kalacak ona göre davranın
Kızını annesine atan adamı da hiç anlamıyorum ergenliğin başlangıcı anne babaya ilgiye en muhtaç olduğu zamanlardan biri. Arada gelip kalmıyor mu hiç 1 hafta vs?
bu karninizdaki bebegi de henüz dogurmadiniz. Lutfen bu kadar kara kalpli olmayinEşim bir süre sonra getiririz dedi yeni evlendiğimiz için, anneside gezmeyi tercih ediyor ve asla istemiyor kızını, o böyle yaptıkça bende inada bindirdim ben doğurmadım onu cunku
İğrenç bir insansınız Allah o kızcağıza yardım etsin .
Ama çocuk sadece annenin çocuğu değilki ? Belki de annesi de babası evlendi yeni çocuk yapıyor ,yeni karısıyla gününu gün ediyor ben ne bakacağım diyordur bu mantıkla. Sonuçta evlenirken bir çocuğu olduğunu biliyordunuz. O çocuğun da duyguları var . Zaten annesi ve babası boşanmış. Şimdi de evsiz yurtsuz babannesinin evinde kalıyor. Yazık günah değil mi ?Eşim bir süre sonra getiririz dedi yeni evlendiğimiz için, anneside gezmeyi tercih ediyor ve asla istemiyor kızını, o böyle yaptıkça bende inada bindirdim ben doğurmadım onu cunku
O annesiyse o da babası. Kimde ne kadar kalacağının hesabını siz yapmayacaksınız. Kendinize gelinKa
Kalıyor tabiki öyle ama ben devamlı alamam 9-7 çalışıyorum insanlar çok önyargılı kendi annesi sağ sağlıklı evde oturuyor
Eşim bir süre sonra getiririz dedi yeni evlendiğimiz için, anneside gezmeyi tercih ediyor ve asla istemiyor kızını, o böyle yaptıkça bende inada bindirdim ben doğurmadım onu cunku
Kadın evde oturuyor demekKa
Kalıyor tabiki öyle ama ben devamlı alamam 9-7 çalışıyorum insanlar çok önyargılı kendi annesi sağ sağlıklı evde oturuyor
Önyargıdan bahsedene bak senKa
Kendi çocuğunuz evi yağ yapmayacak mi?Hayır öyle değil bir hafta yaz tatilinde geldi ve ev aldı başını gitti ben çalışıyorum çünkü mutfaktan yağlar damlıyor salondaki camlar parmak izi yerlerde kırıntıydı, 9-7 çalışıyorum el insaf evde oturuyor çocugunada baksın yani objektif olmak lazım Allah aşkına
Ne diyelim, siz kocanızı bizden iyi bilirsiniz, kendi çocuğunun sorumluluğunu alamayacağını, üstünüze yıkacağını düşünüyorsunuz, haklı olduğunuz tek yer burası olabilir, ama merak ediyoruz hep beraber, ne hakla hizmet daha 1 çocuğunun sorumluluğunu alamayan adama 2.çocuğu verdiniz? Kadınlar hem çalışıyor hem çocuk büyütüyor, okulu kreşi vs ilgileniyor, şu zamanda aynı şeyi erkeklerden bu kadar beklememek niye?Ka
28 yaşında kadın küçük mü? O niye evleniyor?Herkes kadına yüklenmiş .
Genç bir kadının ergenlik krizlerinde olan bir yabancıya annelik yapması zor . Yaparsa sevinirim taktir ederim . Yapamazsa anlarım .
Burda suçlu baba. Yeni bir hayat kurarken önceliği kızı olacaktı. Gencecik 20li yaşlardaki birini seçmek yerine kendisi gibi çocuğu olan bekar bir kadınla yaşına uygun evlenmeliydi . Ve şart koşmalıydı . Bak benim çocuğum bizimle beraber olacak ve ona güzel bir aile ortamı vereceğiz . Kadınında çocukları onlarla olacağı için sorun çıkmayacaktı .
Kim dünyaya getirdiyse sorumlu oldur .
Ay benim kendi öz evlatlarım evin altını üstune getiriyor. Çocuk olunca öyle muze gibi olmayacak evi konu sahibi ne sanıyor cocuğu,öyle köşesinde uslu uslu oturan süs eşyası falan mı,biblo mu bilmiyorum ama sacmalamış resmen.Kendi çocuğunuz evi yağ yapmayacak mi?
Yazık, insan içinden geçirir de dile getirirken korkar 'basima gelir mi' diye.
Ayrıca bu adamı baba yaparken hiç korkmadiniz mi? İlk çocuğuna bakmamış,ikinci çocuğuna mi baba olacak?
Boşandığın gibi senin çocuğundan da elini eteğini çekecek. Yavrun 'babamin yeni bebeği olmuş,onunla yaşıyor.neden beni istemiyor' diye ağlarken teselli etmek durumunda kalırsan bu yazdıklarını hatirla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?