Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E babası da sağ. Tekrar çocuğu olacağına göre gayet genç ve sağlıklı??Hayır ama annesi sağ onun o neden sorumluluğundan kaçıyor nasıl bana güveneniliyor ben yedi kat elken, ben bırakmam çocuğumu kimseye oda bırakmasın genç ve sağlıkl
Siz sürekli erkeklerin doğası şöyle doğası böyle diye yorumlar yaparak kadınlara yükleniyosunuz. Şu mesajda bile erkek, çocuğu bırakır onun normali bu, kadın erkeğe güvenip çocuk yapmamalı diyerek yine kadınlara yükleniyosunuz. Erkekler bile erkeklere karşı kadar anlayışlı değildir. Kendinizi erkek profesörü sanmanız çok komik.Benzer düşünüyorum
Babanin sevgisi yapaydir. Sonradan alistikca sever baba. Hatta kadını sevmiosa o kadindan olan cocugu bile sevmez. Erkeklere guven olmaz. Evet tabi olsa iyi olurdu. Ama erkekler baska ask bulunca colugu cocugu unutur. Onlara guvenerek cocuk mu yapılır. Dogalari mayalari bozuk anliyorum. Ama bi anne cocugunu nasil bırakır anlamam. Tek bi şartla bırakır karşı tarafa intikam olsun diye. Böyle bi tip de benden merhamet beklemesin bi zahmet.
Alnı olsada öpsem denilecek yorum. Şurada bir tek insan kadına NEDEN diye sormadı.sizin olayda rolleri iyi ayarlayamayan maalesef eşin. onu sevdiğin için ona olan öfkeni bastırıp çocuğa ve eski eşe yönlendiriyorsun. senin kurduğun güzel yuvada onları yani adamın geçmişini gölge olarak görmeye başlamış gibisin, sen eşin ve bebeğin tam aile gibi olamayacak, eski eş özgür ve mutlu iken, çocuğuna babanneye baktırırken sen sorumluluk prangası ile bağlı gibi düşünüyor olabilirsin.
psikologlar öfkenin altında hayal kırıklığı değersizlik gibi duygular olabilir diyor. neden öfkelisin kendini anlamaya çalış. evlilik, sorumluluk, yeni çocuk, eşinin çocuğu gelirse onun bakımı kendini bunlarla baş edemeyecek gibi hissediyor olabilirsin. eşin seni çocuğun daimi olarak sizinle kalmasına hiç alıştırmamış. sen ne düşünüyorsun değerli karım dememiş, inat yapmış. eşin sabahın köründe işe gidecek akşam gelecek. onun çocuğuyla yüzde 90 sen ilgileneceksin. yemek,temizlik,uyku,ödev,kişilik gelişimi itiraf ediyorum çok zor. aşırı sabır gerekiyor. hele kendinden olmayan bir çocukla kendi çocuğun olunca eşit davranmak inanılmaz sabır gerektirir bence. bir de hamile iken eski enerji de kalmayabilir.
ben eminim eğer bu sürece hazırlansa idin sen de farklı davranırdın. evlenmeden evvel bizimle yaşayacak deseydi ona göre davranırdın. belki evlenmezdin. şimdi bir anne adayısın. evet çocuk belki haftada 7 gün kalmazdı ama haftasonları almaya başlardınız yatılı olarak sonra benimsedikçe süre artardı. bir zaman sonra ne kadar kaldığı önemli olmazdı çünkü birbirinizi benimserdiniz. daha sevgi bağı oluşmadan emrivakiler seni kızdırmış. çocuğun annesine öfke duyma. senin anlattığın gibi çocuğundan vazgeçip babanneye baktırıp kendi geziyorsa bencil biridir. doğada en güçlü bağ anne çocuk bağıdır. (akıl hastalığı, kişilik bozukluğu, sağlık sorunları, parasal olarak çaresizlik gibi durumları yazmamışsın) bundan vazgeçebilen biri anne değildir. sadece doğurmuştur. o yüzden onu yok say. eşinle mutlu isen çocuğu masum gör. çünkü annesi yok babası da yanına almazsa hep bir yanı eksik olacak. içindeki olumsuz duyguları anlamaya çalış. anne değil ablalık yapmayı dene. baş edemezsen profesyonel yardım al. eşini seviyorsan buna değer. bunlar zor süreçler.
Malesef kirada otuuyorlardi arkadaşım çalışıyor şuan. Umarım görürler de bu dünyada hep kötüler kazanıyor malesef.Umarım kaldığı evin tapusu , arkadaşınızın üzerinedir. Arkadaşınızın kimseye muhtaç olmadan , sağlıklı , mutlu ve huzurlu bir hayat sürmesini dilerim.
Annesi , babası ve onların eşlerinin; arkadaşınıza gösterdikleri her davranışın karşılığını da görmelerini dilerim.
Benim söylediğimin aynısını tekrar yazmışsınız. Demek ki haklıyım. Teşekkürler...Evet mesajım açık bir insan çocuklu biriyle evlenirken çocukla birlikte yaşamamak şartıyla bu evliliğe varım deme hakkına sahip midir? Bence EVETT. Peki hiçbir şart değişmemişken evlendikten sonra ben hala birlikte yaşamak istemiyorum deme hakkına sahipmidir?Bence yine EVETT.
Bir de bayıl istersen ya. Kişiliğine tek laf etmedim. ETtiysem göster. İftiraya mahal yok. Komik oluyor.sonrasında kişiliğime laf ederek
Bu konusahibinin problemi değil. Böyle adamdan cocuk yapilmaz ama yapmak isteyene de dur adamin zaten var otur ona bak yenisini yapmak yerine denmez. Nitekim yapmış artık. Burda en onemli konu yeni dogacak olanin huzuru artik. Her anne gibi kendi cocugunun iyiligine öncelik veriyor sadece.Öyle tabi, çocuğunu yaşlı anasının başına atan bu kıymetli! muhterem! erkeğe yapışıp hemmen çocuk peydahlamak gerek. Atın yahu ex-çocukları, çöp onlar, durmayın o çocuğa da eski! eşe de inat yarın yokmuş gibi çocuk peydahlayıp bu adamı tekrar baba yapın okuyan kadınlar.
Babası rahatça karı kız peşinde gezsin diye, üvey anne rahatça keyif çatsın diye 12 yaşındaki çocuk sepet gibi evden eve gezmeli çok katılıyorum bu yoruma!
Ben suclamayalim demiyorum, guvenmeyelim ve şaşırmayalim diyorum. Bi kadin kendi kariyerine maddi gücüne sagligina güveniyorsa cocuk yapmali diyorum. Erkek cinsine güven olmaz. Bosanma asamasinda en zengini bile pintilesiyor çirkeflesiyor.Siz sürekli erkeklerin doğası şöyle doğası böyle diye yorumlar yaparak kadınlara yükleniyosunuz. Şu mesajda bile erkek, çocuğu bırakır onun normali bu, kadın erkeğe güvenip çocuk yapmamalı diyerek yine kadınlara yükleniyosunuz. Erkekler bile erkeklere karşı kadar anlayışlı değildir. Kendinizi erkek profesörü sanmanız çok komik.
Ben bu genellemeleri kabul etmiyorum ama hadi söylediklerinizi harfiyen doğru kabul edelim. Biz yine de erkeklerin b.ktan doğalarını kabul edip ona göre hareket etmek zorunda değiliz. Bunu yapmadığımız için kötü olan biz olmuyoruz. Akıl ve irade sahibi bir canlı olarak b.ktan dürtülerine karşı gelmediği için suçlu olan yine erkek oluyor. Hiç de umrumda değil doğası şöylemiş böyleymiş. Baba çocuktan anneyle eşit derecede sorumludur. Sevsinler onların doğasını.
Sizin bakış açınıza göre erkeklerin komple fiil ehliyetlerini ellerinden alalım. Hiçbir eylemlerinden sorumlu tutmayalım. Çünkü onların mayaları bozuk, doğaları her türlü kötülüğe meyilli (!). Akıl hastalarıyla aynı statüye koyalım.
Bence konusahibi kocasinin ne yaşayacağını umursamicak kadar bencil gayet de. O ilk mi yasio ikinciyi mi yasio umrunda değil. Kendi yasayacagi hisler icin kurdu o cümleyi. Iki insanin arasindaki inat yüzünden ben niye kendi cocugumun heyecanini baskilayim diyor.O yaşta çocuğa bakılmaz zaten, ablalık edilir, yönlendirilir, ha kocama güvenmiyorum başıma yıkacak dese yine anlarım, çocuğu anasına atan adamdan beklerim. Ama konu sahibinin derdi o değil, çocuk onunkini kıskanırmış da hanfendi ilklerinin heyecanını doya doya yaşayacakmış da.. Neyin ilkini yaşayacaksa, adam yaşamış ilkleri tüketmiş bile. Kenarda kendi kendine yaşasın artık.
İlk heyecanları yaşayacak kadın çocuksuz adam bulsaydı. Dediğiniz gibi kendi heyecanını düşünüyorsa bile üzgünüm, o bile mutlaka muhtelif zamanlarda baltalanacak. Bunları hiç düşünmemiş, 35 üstü adam bulmuş genç bekar kadını bi pohpoh bi pohpoh, iyice şımartmış, ona güveniyor. Hayal kırıklığına uğrayacak, adam çocuğunu istemiyor değil çünkü, şimdilik huyuna gidiyor kadının, en zayıf anında diretecek yine. O kadar belli ki.Bence konusahibi kocasinin ne yaşayacağını umursamicak kadar bencil gayet de. O ilk mi yasio ikinciyi mi yasio umrunda değil. Kendi yasayacagi hisler icin kurdu o cümleyi. Iki insanin arasindaki inat yüzünden ben niye kendi cocugumun heyecanini baskilayim diyor.
Arada Dilek hanım :) olmasa da o cocuk babannede kalmaya devam ederdi gene bence. Babanin kendi yanina almak istedigini sanmiorum. Erkeklere guven yok iste kadini sevmeyince o kadindan olan cocugu da istemiolar bazen. O derece sahte bi sevgileri var evlatlarina karsi bile.
Sorunlari olmayan kolay bi cocuk olsa anne kacmazdi gibime geliyor ayrica. Mental problemleri olabilir tanimiyoruz. Tamamen uvey anne evinde kalmasi hic mantikli degil annesi varken. Annenin bi sorunu olsa soylerdi gibime geliyor gezmek icin birakti diyo. Duyduğuma gore yorum yapicam kendim ekstra bisey ekleyemem ki yok yok degildir kadinin yazik bi suru derdi vardir kim bilir neden birakti mi dicem.
Sadece size cevap vereceğim bir nebze empati yaptığınız için, burdan bana sallayan herkes başka birinin çocuğuna bakmaz bunu hepimiz biliyoruz polyannalar ve iyi kalpleri kendi başlarına gelince devre dışı kalır. Uzaktan sallamak her zaman kolay tabi, kadının hiçbir maddi sorunu yok ailesiyle yaşıyor çalışıyor nafakasında ödüyor eşim ama çocuğuna kullanmıyor o parayı bir gün olsun bişey lazımmı diye sormadı maddi hiçbirşey almadı ayda bir arayıp büyük insana yapar gibi hal hatır sordu sadece çocuğa kendini hatırlattı, ben ailemde boşananlardanda hiç böyle bi tutum görmedim bana nasıl güveniyorsun da inat uğruna başıma atmaya çalışıyosun kızını belki zulmedeceğim. Ben yapmam kendi evladımı bırakmam tanımadığım bir ortama. Onu öyle eksik bırakmam. Ben annesi değilim sorumluluğuda bana ait değil hiçbirşekilde mesul değilim hukukta bile bu böyle bakmakla yükümlü değilim at gözlüğünüzü çıkarın herkes. Ünv mezunu aklı başında bi kadınım, ilköğretim mezunu cahil cühela bir kadındır kendisi ve ben onlar boşandıktan sonra tanışmama rağmen kadın benimle sidik yarıştırarak mutsuz etmeye çalışıyor bunun içinde çocuğunu kullanacak kadar cani, Allah’ın vermediği annelik içgüdüsüylede roller taslayıp çocugu bağrıma basacak kadar hayalperest değilim sizler öyle yaparsınız, ahkam kesmek kolay hiçbirinizin boşanmayacagı garanti değil lütfen başkalarını linçlemek için böyle sıraya girmeyin o yüzden. Bana hamile iken beddua eden o hadsiz sanada sadece lafını iade ettim çok zoruna gitmiş gördümdesizin olayda rolleri iyi ayarlayamayan maalesef eşin. onu sevdiğin için ona olan öfkeni bastırıp çocuğa ve eski eşe yönlendiriyorsun. senin kurduğun güzel yuvada onları yani adamın geçmişini gölge olarak görmeye başlamış gibisin, sen eşin ve bebeğin tam aile gibi olamayacak, eski eş özgür ve mutlu iken, çocuğuna babanneye baktırırken sen sorumluluk prangası ile bağlı gibi düşünüyor olabilirsin.
psikologlar öfkenin altında hayal kırıklığı değersizlik gibi duygular olabilir diyor. neden öfkelisin kendini anlamaya çalış. evlilik, sorumluluk, yeni çocuk, eşinin çocuğu gelirse onun bakımı kendini bunlarla baş edemeyecek gibi hissediyor olabilirsin. eşin seni çocuğun daimi olarak sizinle kalmasına hiç alıştırmamış. sen ne düşünüyorsun değerli karım dememiş, inat yapmış. eşin sabahın köründe işe gidecek akşam gelecek. onun çocuğuyla yüzde 90 sen ilgileneceksin. yemek,temizlik,uyku,ödev,kişilik gelişimi itiraf ediyorum çok zor. aşırı sabır gerekiyor. hele kendinden olmayan bir çocukla kendi çocuğun olunca eşit davranmak inanılmaz sabır gerektirir bence. bir de hamile iken eski enerji de kalmayabilir.
ben eminim eğer bu sürece hazırlansa idin sen de farklı davranırdın. evlenmeden evvel bizimle yaşayacak deseydi ona göre davranırdın. belki evlenmezdin. şimdi bir anne adayısın. evet çocuk belki haftada 7 gün kalmazdı ama haftasonları almaya başlardınız yatılı olarak sonra benimsedikçe süre artardı. bir zaman sonra ne kadar kaldığı önemli olmazdı çünkü birbirinizi benimserdiniz. daha sevgi bağı oluşmadan emrivakiler seni kızdırmış. çocuğun annesine öfke duyma. senin anlattığın gibi çocuğundan vazgeçip babanneye baktırıp kendi geziyorsa bencil biridir. doğada en güçlü bağ anne çocuk bağıdır. (akıl hastalığı, kişilik bozukluğu, sağlık sorunları, parasal olarak çaresizlik gibi durumları yazmamışsın) bundan vazgeçebilen biri anne değildir. sadece doğurmuştur. o yüzden onu yok say. eşinle mutlu isen çocuğu masum gör. çünkü annesi yok babası da yanına almazsa hep bir yanı eksik olacak. içindeki olumsuz duyguları anlamaya çalış. anne değil ablalık yapmayı dene. baş edemezsen profesyonel yardım al. eşini seviyorsan buna değer. bunlar zor süreçler.
O zaman çocuksuz ve daha önce evlenmemiş biriyle evlenecektin. Boşanmış çocuklu adamla evlenip sonra bir anda eski eş ve çocuk gökten zembille inmiş gibi davranamazsın. Kendin ettin kendin buldun. Çekeceksin bu düzeni.Sadece size cevap vereceğim bir nebze empati yaptığınız için, burdan bana sallayan herkes başka birinin çocuğuna bakmaz bunu hepimiz biliyoruz polyannalar ve iyi kalpleri kendi başlarına gelince devre dışı kalır. Uzaktan sallamak her zaman kolay tabi, kadının hiçbir maddi sorunu yok ailesiyle yaşıyor çalışıyor nafakasında ödüyor eşim ama çocuğuna kullanmıyor o parayı bir gün olsun bişey lazımmı diye sormadı maddi hiçbirşey almadı ayda bir arayıp büyük insana yapar gibi hal hatır sordu sadece çocuğa kendini hatırlattı, ben ailemde boşananlardanda hiç böyle bi tutum görmedim bana nasıl güveniyorsun da inat uğruna başıma atmaya çalışıyosun kızını belki zulmedeceğim. Ben yapmam kendi evladımı bırakmam tanımadığım bir ortama. Onu öyle eksik bırakmam. Ben annesi değilim sorumluluğuda bana ait değil hiçbirşekilde mesul değilim hukukta bile bu böyle bakmakla yükümlü değilim at gözlüğünüzü çıkarın herkes. Ünv mezunu aklı başında bi kadınım, ilköğretim mezunu cahil cühela bir kadındır kendisi ve ben onlar boşandıktan sonra tanışmama rağmen kadın benimle sidik yarıştırarak mutsuz etmeye çalışıyor bunun içinde çocuğunu kullanacak kadar cani, Allah’ın vermediği annelik içgüdüsüylede roller taslayıp çocugu bağrıma basacak kadar hayalperest değilim sizler öyle yaparsınız, ahkam kesmek kolay hiçbirinizin boşanmayacagı garanti değil lütfen başkalarını linçlemek için böyle sıraya girmeyin o yüzden. Bana hamile iken beddua eden o hadsiz sanada sadece lafını iade ettim çok zoruna gitmiş gördümde
Hâlâ bilmediği ortam diyorsunuz sizin kocanız bostan korkuluğu mu? Babasının yanı, yedi kat yabancının yani mi?Sadece size cevap vereceğim bir nebze empati yaptığınız için, burdan bana sallayan herkes başka birinin çocuğuna bakmaz bunu hepimiz biliyoruz polyannalar ve iyi kalpleri kendi başlarına gelince devre dışı kalır. Uzaktan sallamak her zaman kolay tabi, kadının hiçbir maddi sorunu yok ailesiyle yaşıyor çalışıyor nafakasında ödüyor eşim ama çocuğuna kullanmıyor o parayı bir gün olsun bişey lazımmı diye sormadı maddi hiçbirşey almadı ayda bir arayıp büyük insana yapar gibi hal hatır sordu sadece çocuğa kendini hatırlattı, ben ailemde boşananlardanda hiç böyle bi tutum görmedim bana nasıl güveniyorsun da inat uğruna başıma atmaya çalışıyosun kızını belki zulmedeceğim. Ben yapmam kendi evladımı bırakmam tanımadığım bir ortama. Onu öyle eksik bırakmam. Ben annesi değilim sorumluluğuda bana ait değil hiçbirşekilde mesul değilim hukukta bile bu böyle bakmakla yükümlü değilim at gözlüğünüzü çıkarın herkes. Ünv mezunu aklı başında bi kadınım, ilköğretim mezunu cahil cühela bir kadındır kendisi ve ben onlar boşandıktan sonra tanışmama rağmen kadın benimle sidik yarıştırarak mutsuz etmeye çalışıyor bunun içinde çocuğunu kullanacak kadar cani, Allah’ın vermediği annelik içgüdüsüylede roller taslayıp çocugu bağrıma basacak kadar hayalperest değilim sizler öyle yaparsınız, ahkam kesmek kolay hiçbirinizin boşanmayacagı garanti değil lütfen başkalarını linçlemek için böyle sıraya girmeyin o yüzden. Bana hamile iken beddua eden o hadsiz sanada sadece lafını iade ettim çok zoruna gitmiş gördümde
Eşim çalışıyor hanımefendi akşamdan akşama bir saat görecek onu bazende şehirdşında oluyor benimle kalacak beni görecek o çocukHâlâ bilmediği ortam diyorsunuz sizin kocanız bostan korkuluğu mu? Babasının yanı, yedi kat yabancının yani mi?
Hayal beş para etmez kocanıza laf etmeyip sadece annesine laf ediyorsunuz.
Üniversite mezunu aklı başında kadın 12 yasındaki çocuktan kuması gibi bahsediyor.
Ama gerçekten asıl suçlu siz değil, çocuğunu evine kabul etmeyecek kadınla evlenip onu annesinin evine atıp, balıktan çok anlıyor gibi yeni çocuk yapan kocanızda. Alalh size sağlık, ömür versin yoksa sizin doğacak çocuğunuzda oraya buraya atılarak büyümek zorundadır kalır.
Herkes çalışıyor hanımefendi, anneler de çalışıyor, onlar nasıl yapıyorsa kocanız da bir çözüm bulacak.Eşim çalışıyor hanımefendi akşamdan akşama bir saat görecek onu bazende şehirdşında oluyor benimle kalacak beni görecek o çocuk