Yeter ki çocuğum olsun babası önemli değil diye düşünen kadınlar kendileri bakacak güçtedir sanırım.Evet bile isteye böyle bir adamla evlenmiş ve bir çocuk daha dünyaya gelecek.
Şuan bunu tartışmak durumu değiştirmeyecek ama, adamın hamuru belli, kadında bunu böyle kabul etmiş anladığım kadarıyla kocasından şikayetçi değil, onun bu huyu onu rahatsiz etmiyor. Yeterki çocuğum olsun babası önemli değil diye düşünen milyonlarca kadın var, konusahibide onlardan biri olabilir. Onun endişesi benim çocuğumada bakmasa naparım değil, kaldiki çok erkek varki ilk evliliğinden olan çocuğa sahip çıkmazken ikinci evliliğinden olan hata başka, kendinden olmayan çocuğuya sahip çıkan adamlar var.
Burda 2 suçlu var öz anne baba ve mağdur 12 yaşında çocuk. Gerisi benim için önemsiz
Babayı da başka çocuğu da takmaz o zaman.
Ben konu sahibinin o durumda olmadığına baya eminim ama nasıl ispat ederim.
Diğer türlüsünü düşünemiyorum zaten. Sadece çocuğum olsun diye bakıyorsa insanlar yani gücü yoksa kendisinin yine hepsi suçlu oluyor.
Ben yapmazdım belki evlenmese o adam annesiyle yaşamaya devam ederdi.
Ne gerek var böyle adamla maceraya girmeye.
Hani insanlar diyor ya evlendik çocuğumuz var ama pislik çıktı ya da hamileyim pislik çıktı diye. Biz de onlara niye çocuk diyoruz? Ya da neden ikinci çocuk diyoruz.
Aynı mantık işte bu adama niye ikinci evlilik ve çocuk?
Aa başka adamlar var kendi çocuğuna bakmıyor kendinden olmayana bakıyor ya da ilk çocuğuna bakmıyor ama ikinciyi çok seviyor denilerek lades gibi evlilik veya çocuk mu yapılır. Gayet konu sahibi de suçlu. Yaşı çok olsa-45 üstü- baba önemli değil çocuk sahibi olmak istedim dese dediğiniz doğru ama 27 yaşında evlenmiş.
Yaşı geç olsa da baba önemli değil diyen biri-doğal seçilime bakıp-böyle birini seçmez. Ben seçmem o yaşta.
Yani konu sahibi ak kaşık demek abesle iştigal bu konuda.
Çocuğunu başkalarına bırakan baş suçlu bunları bile bile böyle insanlarla evlenenler de yardımcı suçlu işte.
Roman gibi normal karakter olsa kimse okumaz ya bu kahramanlar da yardımcı karakterler de roman kahramanı gibi.
Tek kötü yanı roman kahramanları orda kalır okuruz etkileniriz pay çıkarırız geçer.
Böyle olanlar yaşayıp örnek oluyor orası fena