• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve eşimin kızıyla ne yapacagız

Kesin demez. 1 haftalığına eve gelen çocuğun her şeyine takmış biri bağrına basar kesin.
Öyle bir durum olsa babaanne ölene kadar onunla bırakır yine.
Sonrasında alsa bile evine çocukta travmalar yaratır.
Çocukta böyle baba böyle ana varken ne yaşasın çocuk başka.
Konu sahibi aklını mı kullanmış kalbıni mi bilemem ama hiç iyilik yapacak bir insan değil yani.
İnsan boşanan erkeğe bir temkinli yaklaşır normalde-veya kadına- bu çocuğunu annesine atan adamla evlenip üstüne en iyi baba madalyasını göğsünde gururla taşıyan adamı bir daha baba yapıyor.
Sanırım baba da eski karısı ile inatlaşmış çocuğuna bakmama konusunda. Çok onurlu adam.
katiliyorum size konu sahibinide cocugu ortada birakacak potansyel var

Kesin demez. 1 haftalığına eve gelen çocuğun her şeyine takmış biri bağrına basar kesin.
Öyle bir durum olsa babaanne ölene kadar onunla bırakır yine.
Sonrasında alsa bile evine çocukta travmalar yaratır.
Çocukta böyle baba böyle ana varken ne yaşasın çocuk başka.
Konu sahibi aklını mı kullanmış kalbıni mi bilemem ama hiç iyilik yapacak bir insan değil yani.
İnsan boşanan erkeğe bir temkinli yaklaşır normalde-veya kadına- bu çocuğunu annesine atan adamla evlenip üstüne en iyi baba madalyasını göğsünde gururla taşıyan adamı bir daha baba yapıyor.
Sanırım baba da eski karısı ile inatlaşmış çocuğuna bakmama konusunda. Çok onurlu adam.
Ya o orasi ayrı konu. Konusahibinden anne olmaz anaclik yok içinde, o adamdan da baba olmaz. Boyle inat ortaminda evlilik de yürümez. Ama biz su an eski kadını konuşuyoruz. Niye en masum o bu hikayede?? Cocugunu babanneye birakip kendi gezen kadinda hic mi suc yok allah askina. Ben köpeğimi birakmam kaynanama.

Ya o orasi ayrı konu. Konusahibinden anne olmaz anaclik yok içinde, o adamdan da baba olmaz. Boyle inat ortaminda evlilik de yürümez. Ama biz su an eski kadını konuşuyoruz. Niye en masum o bu hikayede?? Cocugunu babanneye birakip kendi gezen kadinda hic mi suc yok allah askina. Ben köpeğimi birakmam kaynanama.
Diğer kadını da masum görmüyorum ama konu sahibi neden annesi almıyor deyip durdu.
Keşke kadın şu an ne durumda onu da yazsaydı madem biz bilmiyoruz ki kadın ne durumda.Adam da normal değil sanki belki zorla verdi velayeti de konu sahibi bilmiyor.
Şimdi banı kalkınca gelip kadın şu durumda diye yazsa konu sahibi ben inanmam mesela eminim çok iyi durumda diye yazar çünkü.
Burda suçlu anne ve baba hep yazdığımız gibi.
Ama 27 yaşına gelmiş biri de sorumsuz biriyle evlenmesin yani burda konu açan o olduğu için ona yazıyoruz.
Ben hala aynı şeyi diyorum adam paralı. Yoksa herhangi bir mantık kalmıyor konuda. Hemen yapılan bir bebek de var ortada çok örnek kişiymiş gibi karşıdaki.
Konu sahibi gelirse iyi beddua yerim yalnız sen beni biliyor musun,iftira atıyorsun, senin de başına şu gelsin diye😅

Ben cocuk hep onlarda kalacak anlıyorum. Dönüşümlü gelecekse tabiki bakılır.
O yaşta çocuğa bakılmaz zaten, ablalık edilir, yönlendirilir, ha kocama güvenmiyorum başıma yıkacak dese yine anlarım, çocuğu anasına atan adamdan beklerim. Ama konu sahibinin derdi o değil, çocuk onunkini kıskanırmış da hanfendi ilklerinin heyecanını doya doya yaşayacakmış da.. Neyin ilkini yaşayacaksa, adam yaşamış ilkleri tüketmiş bile. Kenarda kendi kendine yaşasın artık.

O yaşta çocuğa bakılmaz zaten, ablalık edilir, yönlendirilir, ha kocama güvenmiyorum başıma yıkacak dese yine anlarım, çocuğu anasına atan adamdan beklerim. Ama konu sahibinin derdi o değil, çocuk onunkini kıskanırmış da hanfendi ilkllerinin heyecanını doya doya yaşayacakmış da.. Neyin ilkini yaşayacaksa, adam yaşamış ilkleri tüketmiş bile. Kenarda kendi kendine yaşasın artık.
Adam ilk göz ağrısını atmış kenara senin ilkinle ne kadar ilgilenir acaba diyorum.
Adamda da vardır yamukluklar yakında çıkar ortaya.
Tabii ununu elemiş,eleğini asmış kendinden çok yaş büyük biriyle evlendiyse bilemeyeceğim.
Bu adam kaç yaşında ya biri deyiversin😀

Ne alakasi var bunun merhametle. Anneye bisey olsa çocuk ortada kalsın demez heralde konusahibi. Mesele anne hayattayken çocuğu istemiyor çünkü ortada bi inat var. Ayrica adam kendi bakmasa bile annesine baktirio. Gene anneden 1-0 önde. Cocugun anneannesi nerde acaba bu süreçte? Art niyet varsa ortada karsidakinden merhamet beklemek abeslik olur.

Öyle tabi, çocuğunu yaşlı anasının başına atan bu kıymetli! muhterem! erkeğe yapışıp hemmen çocuk peydahlamak gerek. Atın yahu ex-çocukları, çöp onlar, durmayın o çocuğa da eski! eşe de inat yarın yokmuş gibi çocuk peydahlayıp bu adamı tekrar baba yapın okuyan kadınlar.

Babası rahatça karı kız peşinde gezsin diye, üvey anne rahatça keyif çatsın diye 12 yaşındaki çocuk sepet gibi evden eve gezmeli çok katılıyorum bu yoruma!

Adam ilk göz ağrısını atmış kenara senin ilkinle ne kadar ilgilenir acaba diyorum.
Adamda da vardır yamukluklar yakında çıkar ortaya.
Tabii ununu elemiş,eleğini asmış kendinden çok yaş büyük biriyle evlendiyse bilemeyeceğim.
Bu adam kaç yaşında ya biri deyiversin😀
Çocuğu 12 yaşında olduğuna göre en iyi ihtimal bi 35 üstü vardır.

Merhaba hanımlar dün buraya konu açmıştım hamilemiyim diye test pozitifmiş kan testimle onayladım bunu. Şimdi benim eşimin ilk evliliğinden 12 yaşında bir kızı var babaannesinde kalıyor çünkü ben 5 aylık evliyim daha ve kızın annesi sağ doğal olarak ben bakmak istemedim kızına, ergen 12 yaş bir kız çocuğuyla annesi dahi anlaşamazsan ben anlaşamam 28 yaşındayım ilk evliliğim ve ilk bebeğime hamileyim bu arada. Eşimin kızı babasına çok bağlı ve çok kıskanç bebeğimi ona nasıl söylemeliyiz bilmiyorum sevinemedim bile durumuma, bize gelmek istermi yada onu sevmez kaprisler yaparmı deneyimleri olanlar lütfen cevap versin nasıl söyleyelim kıza bu durumu ve nasıl yaklaşalım ona?
Düsünun bir : ikisi de aynı babanın çocuğu.ya sizin çocuğunuz babaannesinde olsaydı şimdi? Eşinizden ayrilmayip öldugunuzu dusunun? Birgun sizin yavrunuz da babaannesinde kalırken bir üvey anne onu istemeyecek belki.Allah kimsenin düzenini bozmasın.

Konu sahibi mesela siz öldünüz ve eşiniz başkasıyla evlendi, bu kişi de çocuğunuz hakkında sizin gibi düşünüyor. Ne kadar kötü değil mi? Şimdi diyeceksiniz ki onun annesi hayatta, bence vicdan karşındakine göre şekil alacak birşey degil. Yani annesinin sahip çıkmaması annesinin sorunu, bu durumdaki bir çocuğa daha fazla merhamet göstermeniz gerekir.

Bence sen haklısın. Ben olsam ben de istemem. Annesi dururken bakmak. Haftada bir iki gün tabiki gelebilir ama çocuk annenindir. Bi erkeğe güvenerek çocuk asla yapılmaz. Her kadın cocuguna kendi bakmalidir. Babanneye de yaziktir. Nokta.
İstemezseniz çocuklu adamla evlenmeyeceksiniz. annesi kuzuyu bıraktı diye babası da mı bıraksın? Oldu olacak annesi bırakıp gitti diye ulkece hor gorelim yavruyu

İstemezseniz çocuklu adamla evlenmeyeceksiniz. annesi kuzuyu bıraktı diye babası da mı bıraksın? Oldu olacak annesi bırakıp gitti diye ulkece hor gorelim yavruyu
Benim böyle bir tanıdığım var ondan acayip yükseldim belki.
Annesi kaçıp gitti baya bu konuya uymuyor olabilir anneyi veya nasıl boşandıklarını veya velayet savaşı verip vermediklerini bilmiyoruz sonuçta.
Ama o geride kalan kıza babanne baktı.Baba da yanında idi zor bir işte çalışıyordu sanırım iş ve uyku ile geçiyordu zamanı. Kalan zamanda da serserilik belki bilmiyorum.
Kız şimdi 11.5 yaşında.
Babaannesi de öleli iki sene oldu yaşlıydı.
Kız ilk adet olduğunda komşuya gitmiş kimse yok evde ne yapsın bilememiş belki.
Ben çok kötü olmuştum duyduğumda.
Aileme gittiğimde görüyorum hep en azından çalışmadığı zamanlarda babası yanında ama başka kimsesi yok şu an.
Şimdi bu çocuğun da babannesine bir şey olsa ne olacak burdaki çocuk.
Bu konudaki annesine veya babasına gitse karnı doyar belki ama gerisi imkansız.
Sonra 20 küsür yaşına geldiğinde ruhunu tamir etmeye çalışan bir genç olur.
Belki çok yanlış seçimler yapar.
Belki en ufak sevgi kırıntısına yapışıp yanlış insanlar ile arkadaşlık veya sevgililik yaşar.
Ben anlattığım konuda babayı yine de çok takdir ediyorum. Evlenmedi de ama yaşamaları için çalışmak zorunda o kızcağız da kendini idare etmeyi erken öğrendi.
Allah herkese iyi ana,baba versin.

yazık çocuğa, çok üzüldüm
Kendi annenin ve babanın istemediğini üvey anne neden istesin?
Konu sahibine kızdığım noktalar oldu ama biryandanda haklı. Çocuklu adamla neden evlendin denmiş, evet doğru. Fakat adam çocuklu gibi davranmiyorki, baştan kendisi çocuğuna sahip çıkmıyor. Konu sahibinin sahip çıkmasını neden bekledi bazıları anlamadım?
Sorun tamamen öz anne ve babada, çocuğu atmışlar babaanneye herkes kendi keyfinde

yazık çocuğa, çok üzüldüm
Kendi annenin ve babanın istemediğini üvey anne neden istesin?
Konu sahibine kızdığım noktalar oldu ama biryandanda haklı. Çocuklu adamla neden evlendin denmiş, evet doğru. Fakat adam çocuklu gibi davranmiyorki, baştan kendisi çocuğuna sahip çıkmıyor. Konu sahibinin sahip çıkmasını neden bekledi bazıları anlamadım?
Sorun tamamen öz anne ve babada, çocuğu atmışlar babaanneye herkes kendi keyfinde
Mesela siz böyle bir adamla evlenip üstüne tekrar baba yapmak ister miydiniz? Kendi canınızdan bir çocuğun babası hem de.
Ben istemezdim. Konu sahibinin suçu o bence.
Belki bu tür baba veya koca olmayacak adamı kimse seçmese gider annesinin yanına çocuğunun yanında olurdu belki.

Mesela siz böyle bir adamla evlenip üstüne tekrar baba yapmak ister miydiniz? Kendi canınızdan bir çocuğun babası hem de.
Belki bu tür baba veya koca olmayacak adamı kimse seçmese gider annesinin yanına çocuğunun yanında olurdu belki.
Belki, belkide değil
Benim ne isteyip istememem önemli değil
Ama madem sordunuz
Böyle bir adamı daha önce baba olmasa bile kapımdan geçirmezdim
Konu sahibi 28 yaşında, 12 yaşında bir kız ile zaten ne paylaşabilir.
Napacağız tarzı konuşmasından rahatsız oldum, çocuğu topluca başlarından atmışlar zaten
Ama onun dışında konusahibinin suçu yok, baba baba olacak önce

Başkasının çocuğunun yükü çok ağırdır. Ama bile bile evlenmiş. Koruyucu aile olan arkadaşlarım var, ben asla düşünmem çünkü yapamam, o çocuğun vebaline de giremem, koruyucu aile olup çocuğa bakamayanlara da aynı tepkiyi veririm. Çocuklu adamla evlenip çocuğu yokmuş gibi davransın demek saçmalık.

Belki, belkide değil
Benim ne isteyip istememem önemli değil
Ama madem sordunuz
Böyle bir adamı daha önce baba olmasa bile kapımdan geçirmezdim
Konu sahibi 28 yaşında, 12 yaşında bir kız ile zaten ne paylaşabilir.
Napacağız tarzı konuşmasından rahatsız oldum, çocuğu topluca başlarından atmışlar zaten
Ama onun dışında konusahibinin suçu yok, baba baba olacak önce
Bile isteye böyle bir adamı seçen biri nasıl suçsuz olur ki?
Düşünememek bile suç değil mi?
İlerigörüşlülüğü hepimiz Erdem saymıyor muyuz.
Şimdi de zamanında düşünmediği veya işine geldiği için düşünmediği şeyler hakkında konu açıyor işte.
Daha kendi çocuğuna babalık yapmayan birini baba yapmak da vicdan muhabesinde suçtur bence. Burda 1 ve 2 numarada baba ve anne sonra da böyle insanların soyunu devam ettirmeye yardım eden kişilerde suç bence.
Herkes önce mantığını dinlemeli para veya geçici aşka bakmamalı.

Başkasının çocuğunun yükü çok ağırdır. Ama bile bile evlenmiş. Koruyucu aile olan arkadaşlarım var, ben asla düşünmem çünkü yapamam, o çocuğun vebaline de giremem, koruyucu aile olup çocuğa bakamayanlara da aynı tepkiyi veririm. Çocuklu adamla evlenip çocuğu yokmuş gibi davransın demek saçmalık.
Bende yapamam
Kendi canımdan kandımdan olan yeğenlerime bile bir yere kadar tahammül edebilirim
Ben çok süperim, herkese kol kanat gererim şöyle anaçım böyle sahiplenirdim asla diyemem çünkü doğru olmaz, kendimi bildiğim içinde böyle bir evlilik yapmazdım.
Ama konu bence konusahibi değil, konu tamamen çocuğun kendi anne ve babası ve 12 yaşında bir çocuğun ebeveynleri hayatdayken sığıntı gibi babanneye atılması

Ama çocuğun yükünü istemiyor zaten pek de bile bile evlenmemiş. Bilse de işine gelmemiş ya da.
Adam çöpsüz üzüm olsun istiyor. Sanki başka çocuk yokmuş gibi aaa ilk çocuğum diye kucağına almasını istiyor resmen. Nerden baksanız cringe.
Bu arada anlattığım örnekte de kadın daha boşanmadan kaçtığı kişiden çocuk yapmıştı bir de onun dava süreci oldu benim değil diye test beklerken.
Bazı insanlar seviyor olana çok iyi bakmış gibi gerisini yapmayı ben anlamıyorum

Bile isteye böyle bir adamı seçen biri nasıl suçsuz olur ki?
Düşünememek bile suç değil mi?
İlerigörüşlülüğü hepimiz Erdem saymıyor muyuz.
Şimdi de zamanında düşünmediği veya işine geldiği için düşünmediği şeyler hakkında konu açıyor işte.
Daha kendi çocuğuna babalık yapmayan birini baba yapmak da vicdan muhabesinde suçtur bence. Burda 1 ve 2 numarada baba ve anne sonra da böyle insanların soyunu devam ettirmeye yardım eden kişilerde suç bence.
Herkes önce mantığını dinlemeli para veya geçici aşka bakmamalı.
Evet bile isteye böyle bir adamla evlenmiş ve bir çocuk daha dünyaya gelecek.
Şuan bunu tartışmak durumu değiştirmeyecek ama, adamın hamuru belli, kadında bunu böyle kabul etmiş anladığım kadarıyla kocasından şikayetçi değil, onun bu huyu onu rahatsiz etmiyor. Yeterki çocuğum olsun babası önemli değil diye düşünen milyonlarca kadın var, konusahibide onlardan biri olabilir. Onun endişesi benim çocuğumada bakmasa naparım değil, kaldiki çok erkek varki ilk evliliğinden olan çocuğa sahip çıkmazken ikinci evliliğinden olan hata başka, kendinden olmayan çocuğuya sahip çıkan adamlar var.
Burda 2 suçlu var öz anne baba ve mağdur 12 yaşında çocuk. Gerisi benim için önemsiz

Benim böyle bir tanıdığım var ondan acayip yükseldim belki.
Annesi kaçıp gitti baya bu konuya uymuyor olabilir anneyi veya nasıl boşandıklarını veya velayet savaşı verip vermediklerini bilmiyoruz sonuçta.
Ama o geride kalan kıza babanne baktı.Baba da yanında idi zor bir işte çalışıyordu sanırım iş ve uyku ile geçiyordu zamanı. Kalan zamanda da serserilik belki bilmiyorum.
Kız şimdi 11.5 yaşında.
Babaannesi de öleli iki sene oldu yaşlıydı.
Kız ilk adet olduğunda komşuya gitmiş kimse yok evde ne yapsın bilememiş belki.
Ben çok kötü olmuştum duyduğumda.
Aileme gittiğimde görüyorum hep en azından çalışmadığı zamanlarda babası yanında ama başka kimsesi yok şu an.
Şimdi bu çocuğun da babannesine bir şey olsa ne olacak burdaki çocuk.
Bu konudaki annesine veya babasına gitse karnı doyar belki ama gerisi imkansız.
Sonra 20 küsür yaşına geldiğinde ruhunu tamir etmeye çalışan bir genç olur.
Belki çok yanlış seçimler yapar.
Belki en ufak sevgi kırıntısına yapışıp yanlış insanlar ile arkadaşlık veya sevgililik yaşar.
Ben anlattığım konuda babayı yine de çok takdir ediyorum. Evlenmedi de ama yaşamaları için çalışmak zorunda o kızcağız da kendini idare etmeyi erken öğrendi.
Allah herkese iyi ana,baba versin.
İçim parçalandı
Allah yardımcısı olsun yavrucagin

Vah kuzum vah..

Back