• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve eşimin kızıyla ne yapacagız

Fakat kendinizde söylüyosunuz sizinki annesinde, siz bakmıyorsunuz bizimki öyle değil kadın ben bakayım istiyor kendisi gezsin istiyor kusura bakmayın ama bende bir kere dünyaya geliyorum ve ilk defa bu heyecanları yaşıyorum neden onun cocugunun sorumluluklarıyla uğraşarak burnumdan getireyim bu süreci çocuk onun sorumlulugundayken, siz boşansanız evladınızı babannesine verirmisiniz ben vermem ama o kdın bakmamak için veriyo
Kadın babası baksın istiyor siz değil. Hani o adam da o evde yaşıyor ya.

Annesi birakti diye babasi da mi birakmaliydi? Her gun burada ne hikayeler okuyoruz bosanamayan, kendi ayakalari uzerinde durmakta gucluk ceken pek cok hikaye okuyoruz ve hepimiz bosan tavsiyesi veriyoruz. Kadinlar her zaman cocugunu da aliyor binbir zorlukla ayakta kaliyor adamlar gunlerini gun ediyor. Belki kadin kendi hayatini kirabilmek icin gecici olarak babaya vermistir ben buna cok anormal bakmiyorum. Kadin anne ise o cocugun bir de babasi var. Babasi evlendi konu sahibi ilklerini yasayacakmis diye cocugunu birakiyor sonra siz gelip konu sahibine bakmak dusmez ki diyorsunuz. Bal gibi de duser madem ilk heyecanlarini yasamaya merakliydi gidip cocuklu adamla evlenmeyecekti.
Konu sahibine düşmez bence çünkü ne anası ne babası

Ama dikkat ettiysen yorumuma baba gerçek baba olsaydı çocuğunu istemeyen kadınle evlenmezdi dedim.

1 çocuğa bakması gereken anne ve babadır

Baba Şam babası olmasın çocuğunu istemeyen kadınla evlenmesin

Konu sahibine düşmez bence çünkü ne anası ne babası

Ama dikkat ettiysen yorumuma baba gerçek baba olsaydı çocuğunu istemeyen kadınle evlenmezdi dedim.

1 çocuğa bakması gereken anne ve babadır

Baba Şam babası olmasın çocuğunu istemeyen kadınla evlenmesin

Baba konusunda hemfikiriz zaten. Siz anneyi de elestirmissiniz. Hepimiz burada zor durumda olan kadinlara bosan tavsiyesi veriyoruz ya hani bir kadin olarak annenin sartlarini bilmeden anneyi elestirmenizi anlayamadim. Bir kadini koruyacagim derken digerini elestirmeyi ben pek anlayamadim. Yine bence konu sahibine bal gibi duser cunku o babayla evlenen konu sahibi. Yine konu sahibi o cocugu istemedigi icin cocuk babaannede.

Baba konusunda hemfikiriz zaten. Siz anneyi de elestirmissiniz. Hepimiz burada zor durumda olan kadinlara bosan tavsiyesi veriyoruz ya hani bir kadin olarak annenin sartlarini bilmeden anneyi elestirmenizi anlayamadim. Bir kadini koruyacagim derken digerini elestirmeyi ben pek anlayamadim. Yine bence konu sahibine bal gibi duser cunku o babayla evlenen konu sahibi. Yine konu sahibi o cocugu istemedigi icin cocuk babaannede.
Anneyi de eleştirdim çünkü ortada yok kaynanaya bırakıp gitmiş iş güç ayarlıyor olsa 2-4 ay sonra alcam gibi bir bilgi olur ortada

Anneyi de eleştirdim çünkü ortada yok kaynanaya bırakıp gitmiş iş güç ayarlıyor olsa 2-4 ay sonra alcam gibi bir bilgi olur ortada

Evet anne cok ayip etmis cunku babanin rahatini bozmus. Simdi durduk yere adamin yeni karisiyla arasi acilacak. Anne buyuk ayip etmis cunku cocuk annenindir.

Evet anne cok ayip etmis cunku babanin rahatini bozmus. Simdi durduk yere adamin yeni karisiyla arasi acilacak. Anne buyuk ayip etmis cunku cocuk annenindir.
Yaranız mı var anlama sorununuz mu ? Babası da suçlu annesi de

Her anne melek değil kabul edin

Yaranız mı var anlama sorununuz mu ? Babası da suçlu annesi de

Her anne melek değil kabul edin

Buyuk yaram var benim bildiginiz gibi degil o yuzden israrla konu sahibine bakmak dusmez ki diyorum 🤣 beni alintilamissiniz cevap verdim israrla hakli cikmaya calisiyorsunuz yarasi olan yine ben oluyorum 🙄 ok. Anne bir seytan bir salin beni ya.

25 sayfa yorumu okumadım konu sahibi
Ben de istemezdim ben anneliği ilk kez yaşayacakken eşimin önceden bi evladı olsun onunla aynı evde yaşayalım, balayında özel günümüzde bi telefon çalsın kızına birşey olduysa bizim planı bırakıp koşa koşa gitsin. Ben bunları istemediğim için kendim gibi bekar biriyle evlenmeyi tercih ettim. Madem siz de istemiyordunuz siz de bu yönde bir eş adayı seçecektiniz kendinize.
Öncelikle 12 yaşındaki çocuğu kendi yanınıza alın ki kardeş gelmeden evine düzenine iyice alışsın. Babaanne ölünce ne olacak? Aranıza üstesinden gelinmez mesafeler koymuşsunuz zaten daha da derinleştirmeyin. Kardeşi olacağını yeni bi aile olacağınızı da çocuğunu babaannesine atan vicdansız babası açıklasın. Siz de bu süreçte yavaş yavaş kıza yaklaşmaya çalışın. 12 yaşında zaten, eziyeti olmaz, kalbini ve yardımını kazanmaya çalışın. Kendini ne kadar aileden hissederse kardeşini kabullenmesi o kadar kolay ve problemsiz olur. Şimdiki gibi yaprsanız, yalnız kaldığı ilk anda çocuğunuza zarar verebilir, çünkü bunu yapacak altyapıyı oluşturuyorsunuz

Buyuk yaram var benim bildiginiz gibi degil o yuzden israrla konu sahibine bakmak dusmez ki diyorum 🤣 beni alintilamissiniz cevap verdim israrla hakli cikmaya calisiyorsunuz yarasi olan yine ben oluyorum 🙄 ok. Anne bir seytan bir salin beni ya.
Yo sen uzatıyorsun 😀 annesi belki ne acılarla bıraktı filan diyorsun bende diyorum ki işsiz güçsüzse bıraktım ama işimi bulup alcam filan desin hiç ortada yok

Yo sen uzatıyorsun 😀 annesi belki ne acılarla bıraktı filan diyorsun bende diyorum ki işsiz güçsüzse bıraktım ama işimi bulup alcam filan desin hiç ortada yok

Ya tamam iste annenin bir an once ne yapip ne edip cocugunu almasi sart cunku cocuk sadece annenindir, cunku anneler cocuklari baba evinden getiriyormus ben oyle bir duyum aldim. Ben anne degilim, cocugum yok ama siz bir annesiniz benden daha iyi bilirsiniz bu isleri, benim cahilligime verin. Yoruldum ben :( bu son alintimiz olsun yildim :(

Iyi forumlar.

Ya tamam iste annenin bir an once ne yapip ne edip cocugunu almasi sart cunku cocuk sadece annenindir, cunku anneler cocuklari baba evinden getiriyormus ben oyle bir duyum aldim. Ben anne degilim, cocugum yok ama siz bir annesiniz benden daha iyi bilirsiniz bu isleri, benim cahilligime verin. Yoruldum ben :KK43: bu son alintimiz olsun yildim :KK43:

Iyi forumlar.
Ne alaka benim anneliğimle ne alakası var
Anlama sorunun var arkadaşım

Ne alaka benim anneliğimle ne alakası var
Anlama sorunun var arkadaşım

Kotu bir sey demedim ben anne degilim anlamam ama siz bir anne olarak bir annenin ne yapmasi gerektigini benden daha iyi bilirsiniz dedim.

Allah rizasi icin artik beni alintilamayin cok rica ediyorum, lutfen diyorum.

Siz dünde konu açmıştınız başka bir hesapla kocanız yüzünüze tükürmüştü o üyemisin sen acaba. 28 yaşında olan kocan kaç yaşında evlenmiş de 12 yaşında kızı var
Yok bu daha yeni öğrenmiş hamile olduğunu. Oburu zaten hamileydi sarsiyordu kızı. 21 yaşındaydı kız.

Keşke şöyle koca mesajın yarım bir cümlesin alıpta cevap yazmasanız, koca röportajın bir cümlesini alıp başka yere çekip sansasyon yaratmaya çalışan gazetici mantığıyla.
Ama doğru diyor hakkı falan değil. Çocuklu bir adamla evlenen bir kadın, eski eşten olma çocuğa da yeri gelince bakması gerektiği bilinciyle ve vicdanıyla evlenecek. Hakkı deyip bu vicdansızlığa normal diyemeyiz resmen dışlamış çocukcağızı bir de kendisi de anne olacak bu vicdanla.

Back