Hamileyim ve eşimin kızıyla ne yapacagız

Bakın benim o mesajımdaki tek bir cümlenin yarısı alıntılanıp cevap yazılmış mesajımın tamamını okursanız ne demek istediğim gayet açık.Bir çocuğun sorumluluğu anne ve babadadır, çocuğunu kabul ettiremediği biriyle evlenen babanın suçudur suç varsa.Bakmak isteyip istememesi diğer kişilerin vicdanıyla ilgilidir evet ama bakma sorumluluğu yoktur.

Mesajımın tamamıda bu, lütfen alıntı yapacak varsada tamamını alntılasın, sanki tek cümle yazmışım gibi alıp yazıp kendilerince linçlenecek kişi oluşturmaya çalışmasın.Okuduğunu anlamayan kişilerle polemiğe girip zaman harcayamam.konuya dönüp kendi düşüncenizi yazın lütfen

Bakma sorumluluğu kadında değil baba bakacak zaten ama konu sahibi vicdansız evde bile istemiyor pardon ama bu hakkı kendisine kim verdi? Aaa doğru konu sahibinin eşi verdi. Ne de olsa kendisi çam babası. Lakin herkesin unuttuğu bir şey var o 12 yaşındaki kız isterse o evde bal gibi kalır zira babasının evi yani istenmediği evde bu kadından daha çok hak sahibi

Keşke şöyle koca mesajın yarım bir cümlesin alıpta cevap yazmasanız, koca röportajın bir cümlesini alıp başka yere çekip sansasyon yaratmaya çalışan gazetici mantığıyla.
Diğer söylediklerinizin bir önemi kalmadı bende bu cümlenizle maalesef.... Bile isteye çocuklu adamla evlenip sonra aynı evde yaşamak istememeyi hak gören birisi roman yazsa ben yine bu cümleyi alıntılardım.

Bunun sınav olabilmesi için, kız annesiyle büyürken annesi hastalanmalı ya da ölmeli, kıza konu sahibinden başka bakacak kimse kalmamalı.

Konu sahibi annesinin bakmadığını bildiği bir kız çocuğu olan dul bir adamla evlendiği için bu durum sınavı değil, tercihi.

Yanii? Benim mesajımı neden alıntılayıp alakasız bir yorumda bulunuyorsunuz? Çocuğa bakmayan anne baba yada evde istemeyen üvey anne değilim ! Mesajlarımı alıntılayıp yorum yapmayı bırakın lütfen

Diğer söylediklerinizin bir önemi kalmadı bende bu cümlenizle maalesef.... Bile isteye çocuklu adamla evlenip sonra aynı evde yaşamak istememeyi hak gören birisi roman yazsa ben yine bu cümleyi alıntılardım.
Benim mesajımın yarım cümlesini alıntılayıp yorum yazma amacınızın ne olduğu belli.Beni yargılama yada yaftalama hakkına sahip değilsiniz.Mesajlarımı alıntılamayı bırakın başkalarıyla polemiğe girmek yerine kendi düşüncelerinizi yazın

Eşim bir süre sonra getiririz dedi yeni evlendiğimiz için, anneside gezmeyi tercih ediyor ve asla istemiyor kızını, o böyle yaptıkça bende inada bindirdim ben doğurmadım onu cunku
Bence sen haklısın. Ben olsam ben de istemem. Annesi dururken bakmak. Haftada bir iki gün tabiki gelebilir ama çocuk annenindir. Bi erkeğe güvenerek çocuk asla yapılmaz. Her kadın cocuguna kendi bakmalidir. Babanneye de yaziktir. Nokta.

O kadar büyük konusuyorsunuz ki. Ölümlü dünya ne malum cocugun kücük yastaykene vefat ederseniz? Düsünsene ilk cocuguna böyle yetersiz kalan bi baba senin cocuguna da ayni davranacaktir ve emin ol bi bekar kadinla daha evlenir onun cocuguna babalik yapar o kinadigin ilk cocaga yine babaannesi bakar.
Yazik ya o cocuk anne babasi hayattaykene yetim kalmis insan biraz merhamet eder anne sevgisi görmemistir ben elimden geleni yapayim sicaklik hissetirim der siz ne kadar kötü kalplisiniz yaa

Bi cocugun sorumlulugu hem annenindir hem babanin neticede anne yalniz yapmadigi cocugu hakli falan degil konu sahibi

Bi cocugun sorumlulugu hem annenindir hem babanin neticede anne yalniz yapmadigi cocugu hakli falan degil konu sahibi
Tabii ki haklı değil.
Ben de aslında bir kadın çocuk yaparken tek yetebilir miyim diye düşünüp çocuk yapmalı diyorum.
Babalara güven olmuyor gördüğünüz gibi.
Ama çocuğuna bakmayan kendinden kaç yaş büyük herifle evlenip üstüne çocuk yapmak nedir yani.
Burda hatalı konu sahibi.
Adam az biraz zengin mi acaba anlamadım aklıma başka bir şey gelmiyor.

Ne alakasi var bunun merhametle. Anneye bisey olsa çocuk ortada kalsın demez heralde konusahibi. Mesele anne hayattayken çocuğu istemiyor çünkü ortada bi inat var. Ayrica adam kendi bakmasa bile annesine baktirio. Gene anneden 1-0 önde. Cocugun anneannesi nerde acaba bu süreçte? Art niyet varsa ortada karsidakinden merhamet beklemek abeslik olur.

Kimse konu sahibinden analık beklemedi zaten, ama o kıymetli kocasının hatrına çocuğun varlığından rahatsız olmamalı en azından. 12 yaşında çocuk zaten kendi işini görür, altını bezlemeyecek ya.

Yemin ederim siz insan gibi insansiniz.

Oooo samantha ve yine akıl götürmez yorumlari

Benzer düşünüyorum
Babanin sevgisi yapaydir. Sonradan alistikca sever baba. Hatta kadını sevmiosa o kadindan olan cocugu bile sevmez. Erkeklere guven olmaz. Evet tabi olsa iyi olurdu. Ama erkekler baska ask bulunca colugu cocugu unutur. Onlara guvenerek cocuk mu yapılır. Dogalari mayalari bozuk anliyorum. Ama bi anne cocugunu nasil bırakır anlamam. Tek bi şartla bırakır karşı tarafa intikam olsun diye. Böyle bi tip de benden merhamet beklemesin bi zahmet.

Kesin demez. 1 haftalığına eve gelen çocuğun her şeyine takmış biri bağrına basar kesin.
Öyle bir durum olsa babaanne ölene kadar onunla bırakır yine.
Sonrasında alsa bile evine çocukta travmalar yaratır.
Çocukta böyle baba böyle ana varken ne yaşasın çocuk başka.
Konu sahibi aklını mı kullanmış kalbıni mi bilemem ama hiç iyilik yapacak bir insan değil yani.
İnsan boşanan erkeğe bir temkinli yaklaşır normalde-veya kadına- bu çocuğunu annesine atan adamla evlenip üstüne en iyi baba madalyasını göğsünde gururla taşıyan adamı bir daha baba yapıyor.
Sanırım baba da eski karısı ile inatlaşmış çocuğuna bakmama konusunda. Çok onurlu adam.

Ben cocuk hep onlarda kalacak anlıyorum. Dönüşümlü gelecekse tabiki bakılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…