Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de velayet babada olan birini tanıyorum. Kadından velayeti türlü dalavere ile alıp çocuğu babaanneye attı. Üstelik görüş zamanları bile göstermiyor çoğu zaman. Kadın kendi çocuğu için geçmişte icraya başvurdu birkaç sefer. Ama çocuğun ve erkeğin çevresinin bunlardan haberi yok tabi. Ağzı olan "kadın çocuğunu istemiyor" diye konuşuyor. Erkek bir kere daha evlendi. Kendi çocuğuna hayrı olmayanın o kadına da hayrı olmuyor tabi. Şimdi kadın kendi doğurduğu 2 çocuğu ile baba evindeHakikaten ya, benim akrabamda da adam etmediğini bırakmadı,çocuğu anasına düşman etti. Türlü iftira attı, vermek istemedi. Neyse velayet babaya verildiği gibi baba bekar hayatına döndü,çocuklar babaannede anasız babasız kalıyorlarbu ne şerefsizlik ya,insan kendi kanından çocuğuna acımaz mi
Iyyy. Ne biçim insan.İnşallah seninkini atar babası anasına
Bunun adı korku.Iyyy. Ne biçim insan.
Başkasına beddua diye söylediğiniz şeyi minicik kıza yapıyorsunuz. Nasılsa çekersiniz.
İsterse çıksın tepinsin, başına gelecek var. 12 senelik evladını sallamayan üç günlük karısına da acımaz, çocuğuna da acımaz. İnşallah okuyordur buraları. Yazsın günlüğüne.Bunun adı korku.
allahım üslüba bak seni çocuğunla sınayacak bu kesinİnşallah seninkini atar babası anasına
Üst düzey cahil de diyebiliriz. Hiç tanımadığı hamile birine beddua pesBunun adı korku.
Bi an yanlışlıkla empati yaparken buldu kendini, hiç beklemiyordu, ağzının içinden kaynar su dökülmüş gibi oldu, içi titredi, bu öfke ondan.Üst düzey cahil de diyebiliriz. Hiç tanımadığı hamile birine beddua pes
İnş yapmıştır empati ya. Belki 12 yaşındaki bir meleğe bakış açısı değişirBi an yanlışlıkla empati yaparken buldu kendini, hiç beklemiyordu, ağzının içinden kaynar su dökülmüş gibi oldu, içi titredi, bu öfke ondan.
Öyle bir empati değil. Kendimi ifade edemedim sanırım. Şöyle, evet yaptığı şeyin farkında, ama kendine reva görmüyor, kötülerin empatisi budur.İnş yapmıştır empati ya. Belki 12 yaşındaki bir meleğe bakış açısı değişir![]()
Hımm ben yanlış anlamışta olabilirim Allah ıslah etsin. Anneye de kızıyorum böylelerinin merhametine bırakmasaymış keşke yavruyu. Babaannede nasıl bakıyor o da şüpheli pehÖyle bir empati değil. Kendimi ifade edemedim sanırım. Şöyle, evet yaptığı şeyin farkında, ama kendine reva görmüyor, kötülerin empatisi budur.
Eşinizin kızının yerinde olsam sizin gibi bir insanın çocuğunu sevemezdim sanırım. Siz de babası da iyi yürekli insanlar değilsinizMerhaba hanımlar dün buraya konu açmıştım hamilemiyim diye test pozitifmiş kan testimle onayladım bunu. Şimdi benim eşimin ilk evliliğinden 12 yaşında bir kızı var babaannesinde kalıyor çünkü ben 5 aylık evliyim daha ve kızın annesi sağ doğal olarak ben bakmak istemedim kızına, ergen 12 yaş bir kız çocuğuyla annesi dahi anlaşamazsan ben anlaşamam 28 yaşındayım ilk evliliğim ve ilk bebeğime hamileyim bu arada. Eşimin kızı babasına çok bağlı ve çok kıskanç bebeğimi ona nasıl söylemeliyiz bilmiyorum sevinemedim bile durumuma, bize gelmek istermi yada onu sevmez kaprisler yaparmı deneyimleri olanlar lütfen cevap versin nasıl söyleyelim kıza bu durumu ve nasıl yaklaşalım ona?