• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve eşimin kızıyla ne yapacagız

Küçücük kıza küçük besleme muamelesi yapmayın lütfen. Gelse ne olur? Kardeşini görmek için tabi gelecek. Biraz empati. Siz 12 yaşındayken sizin babanız başkası ile evlense ve yeni eşi sizin hakkınızda böyle düşünse nasıl hissedersiniz? Evlenmeseydiniz çocuklu biriyle.

mantıken haklı olduğun konular var ama çok büyük konuşuyorsun. Ben de boşandım 2 çocuğum var tırnağını vermem kimseye. Ama benim boşandığım kişi baya şeref.iz. Senin eşinde pek normal değil. Çocuğun annesi de değil ama sen de değilsin!
Velev ki sen öldün çocuğun maalesef babalıktan nasibini alamamış birinin eline kalacak.
Ben ikinci evliliğimi yapsam çocuğunu babaanneye atan bir herifle muhatap bile olmazdım. Çünkü vicdansız merhametsiz kadın düşkünü biri canlanırdı gözümde. Sen baştan yakmışsın kendini.

Bu hikayede yanan 12 yaşında çocuk olmuş. Anne sağ baba sağ ama herkes kendi dünyasında tam ihtiyacı olan zamanda kız babaanneye itiliyor. Seninde evladın olacak mış kızın annesi dediğin gibi ilgisiz biriyse bile sen hiç denedin mi? Belki ön yargıların gibi 12 yaşında sorunlu ergen! Bir çocuk değil. Evlenmeden önce biliyorsanız eşinizin çocuğu olduğunu kabul etmiş sayılırsınız kandırılmadiniz sonuçta. Ben üvey anneyim 28 yaşında gonca gülüm, ilk hamileliğim bla bla. hadi yallah diyemezsiniz sizinde sorumluluklariniz var ama siz eşinizle tencere kapak birbirinizi bulmuşsunuz işinize gelmeyen sorumluluklardan kaçıyorsunuz.Hayatta her şey başına geliyor insanın bunu çok acı tecrübe etmiş birisi olarak diyorum bugün ilk eşinden olan kızını babaanneye atan adam! Yarın bir gün dunya halı sizden ayrılır başkasıyla birlikte olursa aynı şeyi yapacağını bilin.

Hakikaten ya, benim akrabamda da adam etmediğini bırakmadı,çocuğu anasına düşman etti. Türlü iftira attı, vermek istemedi. Neyse velayet babaya verildiği gibi baba bekar hayatına döndü,çocuklar babaannede anasız babasız kalıyorlar 🤬🤬🤬 bu ne şerefsizlik ya,insan kendi kanından çocuğuna acımaz mi
Ben de velayet babada olan birini tanıyorum. Kadından velayeti türlü dalavere ile alıp çocuğu babaanneye attı. Üstelik görüş zamanları bile göstermiyor çoğu zaman. Kadın kendi çocuğu için geçmişte icraya başvurdu birkaç sefer. Ama çocuğun ve erkeğin çevresinin bunlardan haberi yok tabi. Ağzı olan "kadın çocuğunu istemiyor" diye konuşuyor. Erkek bir kere daha evlendi. Kendi çocuğuna hayrı olmayanın o kadına da hayrı olmuyor tabi. Şimdi kadın kendi doğurduğu 2 çocuğu ile baba evinde

Elbette başkasının çocuğunu sahiplenmeme hakkın var ama bu hakkı boşanmış çocuklu bir adamla evlenmeyerek kullanacaktın. En az anne kadar babanın da görevi çocuğuna sahip çıkmak. Ama burada kabahatli sen değilsin. Çocuğunu hiçe sayıp seni eş olarak seçende. Ey merhamet, vicdan sen ne güzel şeysin.

Kızın annesi ayrı bir dert babası ayrı benim annemle babam da boşandı ama ikiside asla evlenmediler sonradan babamdan çok beklendi evlenir diye ama babam size babalık yapamadım başkasının günahına girmem demişti kendine göre bir şekil seviyordu bizi adam işte boşuna yazıyorsunuz bu kadında utanma vicdan namına birşeyler olsaydı bu konuyu buraya açamazdı yaşamadan ölmeyecek aynı şeyleri hatta daha beterlerini bu dünyanın öbür dünyası da var hiç ölmeyecekmiş gibi yaşamaya devam etsin bence

Üst düzey cahil de diyebiliriz. Hiç tanımadığı hamile birine beddua pes
Bi an yanlışlıkla empati yaparken buldu kendini, hiç beklemiyordu, ağzının içinden kaynar su dökülmüş gibi oldu, içi titredi, bu öfke ondan.

İnş yapmıştır empati ya. Belki 12 yaşındaki bir meleğe bakış açısı değişir😉
Öyle bir empati değil. Kendimi ifade edemedim sanırım. Şöyle, evet yaptığı şeyin farkında, ama kendine reva görmüyor, kötülerin empatisi budur.

Valla canim benimde ikinci evliligim esiminde 3. Oldugunu gec ogrendim.Ve benden onceki evliliginden 9-5 yaslarinda bi kiz bi oglan cocugu var.ben onlara elimden gelen ablaligi yaparm dedm bu arada ozel alan ogretmeniyim esimin bir meslegi yok.Adam evlendikten snra bana bardak yuzunden kavga etsek benim cocuklarim demeye basladi benim pko var dediler gebelik olmuyor bana ben senden zaten cocuk istemiyorum benim cocuklarim bar dedi halada saniye basi bu iki cocuk yuzundn evlendigime evlenecegime pisman ediliyorum hem esimin annesi hemde cocuklarin annesi bu cocuklari surekli bana karsi kullanip huzrszluk cikariyorlar sonuc ne mi bosaniyoruz

Öyle bir empati değil. Kendimi ifade edemedim sanırım. Şöyle, evet yaptığı şeyin farkında, ama kendine reva görmüyor, kötülerin empatisi budur.
Hımm ben yanlış anlamışta olabilirim Allah ıslah etsin. Anneye de kızıyorum böylelerinin merhametine bırakmasaymış keşke yavruyu. Babaannede nasıl bakıyor o da şüpheli peh

Eşimin de ilk evliliğinden 7 yaşında bir kızı vardı, eski eşi evlendigimizi öğrenince (3 haftalık evliydik) kızını getirdi bıraktı bize,yaz tatilinin 1 ayını bizde geçirmesi için.. açıkçası ben anne olsam henüz hiç tanımadığım bir kadının yanina,babasının evi de olsa asla bırakmazdım..kadının amacı çocuğun babasıyla zaman geçirmesi falan degildi tabi,neyse biz o bir ayı herseye rağmen güzel geçirdik,cocukla çokta güzel anlaştık,evlâdım olsa o kadar vicdanlı merhametli olmasını dilerdim.. Simdi ne oldu biliyor musun,annesi biz çok iyi anlaşınca çocuğun babasıyla bile iletişimini kesti.. arada yine olan çocuğa oldu.. ama dönüp baktığımda en azından o masum çocuk için ben elimden geleni yaptım diyorum,vicdanım rahat.. çocuklu bir adamla evlilik evet kolay değil ama bunu bilerek bi yola çıkıyorsan bu kadar kötü kalpli yaklaşmaya hakkın yok.. üstelik hamilesin,Allah korusun ölüm aklına gelmiyor mu?? O zaman senin çocuğun için de benzer bir başlık açılacak belki.. düşüncesi bile insanin kalbini sızlatır.. sana tavsiyem o çocuğa abla olmayı dene,o da senin evladina daha fazlanı yapacaktır inan buna.

Anası aldırsın madem napalım. Kimse istemiyor, el birliğiyle geri yollayın kızı 😡

Merhaba hanımlar dün buraya konu açmıştım hamilemiyim diye test pozitifmiş kan testimle onayladım bunu. Şimdi benim eşimin ilk evliliğinden 12 yaşında bir kızı var babaannesinde kalıyor çünkü ben 5 aylık evliyim daha ve kızın annesi sağ doğal olarak ben bakmak istemedim kızına, ergen 12 yaş bir kız çocuğuyla annesi dahi anlaşamazsan ben anlaşamam 28 yaşındayım ilk evliliğim ve ilk bebeğime hamileyim bu arada. Eşimin kızı babasına çok bağlı ve çok kıskanç bebeğimi ona nasıl söylemeliyiz bilmiyorum sevinemedim bile durumuma, bize gelmek istermi yada onu sevmez kaprisler yaparmı deneyimleri olanlar lütfen cevap versin nasıl söyleyelim kıza bu durumu ve nasıl yaklaşalım ona?
Eşinizin kızının yerinde olsam sizin gibi bir insanın çocuğunu sevemezdim sanırım. Siz de babası da iyi yürekli insanlar değilsiniz

Back