- 18 Ekim 2017
- 6.195
- 38.558
- 548
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkes kadına yüklenmiş .
Genç bir kadının ergenlik krizlerinde olan bir yabancıya annelik yapması zor . Yaparsa sevinirim taktir ederim . Yapamazsa anlarım .
Burda suçlu baba. Yeni bir hayat kurarken önceliği kızı olacaktı. Gencecik 20li yaşlardaki birini seçmek yerine kendisi gibi çocuğu olan bekar bir kadınla yaşına uygun evlenmeliydi . Ve şart koşmalıydı . Bak benim çocuğum bizimle beraber olacak ve ona güzel bir aile ortamı vereceğiz . Kadınında çocukları onlarla olacağı için sorun çıkmayacaktı .
Kim dünyaya getirdiyse sorumlu oldur .
Maalesef öyle. Ne annesinde iş var kızın ne de babasında. O yüzden gelen giden kızı eziyor işte.O izni almaya çalışmak hata baştan. Yeni evliyiz diye çocuğunu evden gönderirse baba, karısı da gelmesin deme yüzünü bulur böyle.
Babasına vermiş olmasın,ona göre daha önce baba olmamış biriyle evlenecektiniz anlamadığınız nokta şu kocanız halihazırda baba şu an.Fakat kendinizde söylüyosunuz sizinki annesinde, siz bakmıyorsunuz bizimki öyle değil kadın ben bakayım istiyor kendisi gezsin istiyor kusura bakmayın ama bende bir kere dünyaya geliyorum ve ilk defa bu heyecanları yaşıyorum neden onun cocugunun sorumluluklarıyla uğraşarak burnumdan getireyim bu süreci çocuk onun sorumlulugundayken, siz boşansanız evladınızı babannesine verirmisiniz ben vermem ama o kdın bakmamak için veriyo
Bu erkekleri Allah'ım nasıl biliyorsa öyle yapsın.bosanma aşamasında anneden cocuklari almak için ne iftiralar atıyorlar ne tehditler ne hakaretler ...velayeti alıp iki kuruş nafaka ödememek için .madem bakmayacakti neden aldı annesinden çocuğu hiçbir anne çocuğunu kolay kolay bırakmaz ! Bakalım nasıl kopardı anneden kızını ! Size anlatıldığı gibi olmadığından emin olun.
kendi adıma konusayim çocuklarımi bana düşman edip silahla peşimde kosarak ciğerimi söke söke velayetlerini benden aldı yataklardan kalkamadım acillerde sabahladim günlerce ise gidemedim .beni aldattığı kadınla hemen evlendi evlenir evlenmezde benim cocukalrimi babaannesi ne atip yeni kadınla çocuk yapmaya çalıştılar ama kadında yumurta temebelligi olduğu için bebek olmadı Allah'tan birbirlerinden bulmaları altı ay sürdü ve boşandılar . İyiki ilahi adalet var rabbim bildiği gibi yapsin.
O kadında eski geberesice eşimde iflah olmadı .ben mi ? Ciğerlerim param parça ...
Konu sahibi attığınız her adıma o yavruya söylediğiniz her söze dikkat edin ah tutar ama önce ama yıllar sonra
Nutku tutulmustur. Umduğunu bulamadı burda çünkü. Ne cevap verebilirkisoru sahibinden cevap yok..
Kocanızın da sorumluluğunda. Umarım farkındasınızdır. Mükemmel bir koca seçimi olmuş. 5 ayda pırt diye hamile kalmak da öyle.Fakat kendinizde söylüyosunuz sizinki annesinde, siz bakmıyorsunuz bizimki öyle değil kadın ben bakayım istiyor kendisi gezsin istiyor kusura bakmayın ama bende bir kere dünyaya geliyorum ve ilk defa bu heyecanları yaşıyorum neden onun cocugunun sorumluluklarıyla uğraşarak burnumdan getireyim bu süreci çocuk onun sorumlulugundayken, siz boşansanız evladınızı babannesine verirmisiniz ben vermem ama o kdın bakmamak için veriyo
Cocuk sadece "o kadının çocuğu " değil. Kocaninda çocuğu farkındaysan. Dünyaya bi kere geliyorsan çocuksuz adamla evlenseydin ya mademFakat kendinizde söylüyosunuz sizinki annesinde, siz bakmıyorsunuz bizimki öyle değil kadın ben bakayım istiyor kendisi gezsin istiyor kusura bakmayın ama bende bir kere dünyaya geliyorum ve ilk defa bu heyecanları yaşıyorum neden onun cocugunun sorumluluklarıyla uğraşarak burnumdan getireyim bu süreci çocuk onun sorumlulugundayken, siz boşansanız evladınızı babannesine verirmisiniz ben vermem ama o kdın bakmamak için veriyo
Savunmakta olduğunuz şeye bakın inanamadım.Herkes kadına yüklenmiş .
Genç bir kadının ergenlik krizlerinde olan bir yabancıya annelik yapması zor . Yaparsa sevinirim taktir ederim . Yapamazsa anlarım .
Burda suçlu baba. Yeni bir hayat kurarken önceliği kızı olacaktı. Gencecik 20li yaşlardaki birini seçmek yerine kendisi gibi çocuğu olan bekar bir kadınla yaşına uygun evlenmeliydi . Ve şart koşmalıydı . Bak benim çocuğum bizimle beraber olacak ve ona güzel bir aile ortamı vereceğiz . Kadınında çocukları onlarla olacağı için sorun çıkmayacaktı .
Kim dünyaya getirdiyse sorumlu oldur .
Çünkü o kadını sevmedi ama konu sahibini seviyor çok aşık. Çünkü o çocuğa babalık yapmıyor ama çok sevdiği aşık olduğu kadından olacak çocuğunu daha bir öz çocuğu gibi görüp sahiplenecek. Bunlar konu sahibinin inandıkları. Ama gerçekler çok farklı ve acı. Bir gün yaşayıp görür umarım. Çünkü kalbi o kadar kötü ki yaşattığını yaşayacak inanıyorumHep merak ederim ilk çocuğunu babaanneye bırakıp giden bir adamın babalığına güvenip nasıl evlenip çocuk yapıyorsunuz? Evladına acımayan, size ve sizden olan evladına neden acısın? Nasıl güveniyorsunuz cidden?
O adamın yerinde olsaydım benden olana bakmayana asla çocuk yapmazdım. Bide kız 12 yaşında ya altinimi bezleyeceksin sanki ne var.Merhaba hanımlar dün buraya konu açmıştım hamilemiyim diye test pozitifmiş kan testimle onayladım bunu. Şimdi benim eşimin ilk evliliğinden 12 yaşında bir kızı var babaannesinde kalıyor çünkü ben 5 aylık evliyim daha ve kızın annesi sağ doğal olarak ben bakmak istemedim kızına, ergen 12 yaş bir kız çocuğuyla annesi dahi anlaşamazsan ben anlaşamam 28 yaşındayım ilk evliliğim ve ilk bebeğime hamileyim bu arada. Eşimin kızı babasına çok bağlı ve çok kıskanç bebeğimi ona nasıl söylemeliyiz bilmiyorum sevinemedim bile durumuma, bize gelmek istermi yada onu sevmez kaprisler yaparmı deneyimleri olanlar lütfen cevap versin nasıl söyleyelim kıza bu durumu ve nasıl yaklaşalım ona?