Hamileyim ve eşim beni aldatıyor :(

Aile yanında olduktan sonra yapabilirsin bence. Ama eğer bu adamla çocuk falan diyip tekrar barışıcak ışığı kendinde görüyosan vazgeç çocuk sevdasından. Kendi iç sesini dinle eminim kendin için doğru olanı bulucaksın sonuçta artık iki canlısın daha güçlü olman lazım :)

Yapılabilecek en mantıklı şey buluştukları yere tekrar gidip kamera varsa bir an önce o delilleri de toplamak, sessiz sedasız dava açmak, çocuğunuzla yeni bir hayat kurmak.

Ama yazdıklarınızdan belli, siz eşinizin bir sonraki macerasını bekleyeceksiniz sürekli.

haklısınız diğer kadın karşısındakini bekar sanıyor ama ilk defa gördüğü bir adamla yatmasını gerektirmez bu değil mi?

ee susup oturcakmı o zman
en azından bildiğini bilmesi lazım değilmi
affetse bile süründürmeli
evet burası türkiye maalesefff
ve olan biz kadınlara oluyor hep

bildiğini bilse ne olur, daha dikkatli olur olacağı o yani, bende erkek olsam öyle yaparım kadın olduğum halde böyle düşünüyorum, toplum zaten ataerkil skor olarak bakacaklar yaptığıma, e karımda hamile beni seviyo nasıl olsa gitmeyecek yemek temizlik ütü bebek bakımı tamam, aile ve etrafa karşı evli mazbut baba rolünü oynarım nette ve başka ortamlardada bulduğumu götürürüm bu kadar yani, erkeklerden ulvi bi vicdan gösterisi beklemiyorum ben, aldattım diye ölüp biten vicdan azabı çeken görmedim ben, karısına unut der bi daha yapmıcam der çocuk gibi, bu kadar

haklısınız diğer kadın karşısındakini bekar sanıyor ama ilk defa gördüğü bir adamla yatmasını gerektirmez bu değil mi?

İlk gördüğü adamla yatmış mı? Konu sahibi yattıklarında dair bir ibarede bir delilde mi bulunmuş.Ya da ben öyle birşey mi söyledim.Adam birden fazla kişiyle yazışıyormuş zaten.Sabah karısını öperek evden çıkan,öğlen sevgilisine sarılrark oturur,akşam başka bir mekanda başkasıyla feneri söndürür.

21 şubatta hastaneye gitmiştim. O günden beri yani o hiçbir şey olmamiş gibi davraniyor, anlatmasını bekledim ama boşuna bekleyip kendimi kandırmışım..

sanırım şoktasın, durduk yere adam sana niye gelipte ben başkasıyla yattım desin, yatakta bile yakalansa yanındaki kadına bacım sen kimsin der bu adamlar

eşiniz gecmisteki aldatmasında pisman olsa birileriyle yazısıp bulusmaya gitmezdi, bir de yuzsuzce sizi arayıp arkadasında kalacagını soylemis... sizi uzmek istemem ama bu 2.aldatılısınız bile olmayabilir...

bebekle ilgili kararınızı eşinizle, ilişkinizle ilgili kararı verdikten sonra tekrar dusuneceksiniz anladıgım kadarıyla.
hicbir seyin kesinligini soyleyemeyiz tabi ama esiniz sadakatin ne demek oldugunu bilmeyen ve anlayamayacak kadar da pişkin biri izlenimi olusturdu bende.
bu yuzden devam etsem bile hep icimde bir süphe olurdu... siz onun yoklugundan bosanmadan kacıyorsunuz ama benim kaçtıgım sey ömür boyu kendime eziyet cektirmek olurdu. nitekim onlar sarıldıkları an fotograf cekmek veya napıyorsunuz diye mudahale edememeniz de basiretinizin baglanmasından ziyade sizin de bildiginiz sonuctan kacmanızdan kaynaklı. eve geldikten sonra tel gorusmesi de aynı sekilde. bence kacıslarınızı sonlandırıp yuzlesme kısmını geldiniz de geciriyorsunuz bile... cocuk konusunda karara varmak icin bu sureci hızlı tutmaya calısın... gerekirse bir avukat, psikolog ile de gorusun, kendinize guveniniz artacaktır.

Hayir kesinlikle bir sonraki macerasını beklemeye niyetim yok, ne yapacağımı bilmediğim için burada sizlere anlattim zaten, fikirlerinizi almak için

yahu niye foto çekecekmiş kameraya alacakmış, dava için mi?
gerizekalı adam bilmiyor mu durumu, inkar mı edecek
ergen delikanlı sendromundan çıkamayan mahluklar

bu arada eşinize gerizekalı dediğim için özüdilerim, tutamadım kendimi
acaba aldatmak da böyle kendini tutamamak gibi bir şey mi?
Allah kimseye yaşatmasın.

Bir kişi ile yazışıyormuş ve çok büyük ihtimalle o akşam da o kadınla birlikte oldu .Arkadaşımda kaldım bariz bir yalan belli .

çok doğru sölüyrsun fikirlerine katılıyorum
ama kadın böle rol yapmaya devam ettiği sürecede
bu adam sürekli aldatmaya devam edecek
ben yapıyorum,ruhu bile duymuyo diyecek
kadının hali de cabası
yinemi gitti,görüştülermi kurup duracak
bence msjlarını fotolarını suratına atmalı
enayi yurduna koymamalı

bakın daha önceki aldatmada bildiğini belli etmiş, etmişte ne olmuş

bak alttaki yorumda yazdım daha önceden bildiğini belli etmiş eline ne geçmiş adam hala aynı

Ben bu sekilde degil ama arabasina ses kayit koyarak ogrenmistim kulaklarimla duydum cogu seyi .. hic kolau degil ama sabir bak asktan gozlerim kordu diyosun tamam tekrar guvenmek cok zor ama yapnalisin o kizlara sewdigin insani kaptirma o seninse senindir cabala bence bebek icin deger

neden sessiz kalıyorsunuz yedirin o bilgisayarı ona şerefsizliğini yüzüne vurun dert sahibi olursunuz içinizde kalırsa , gösterin ekran çıktılarını sizi salak sanmasın ailelerede bildirin

hamile olup aldatılan
hatta aldatılmayı kocasını başka bi kadınla görmek şeklinde yaşayan biri için bana çok sakin geldiniz.
bu adamın çocuğunu doğurmayı düşünmeniz tek kelimeyle korkunç
sizi aldatan bi adamdan nası çocuk doğrup hala evli kalmayı isteyebilirsiniz yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…