- Konu Sahibi aayylliinn2014
-
senin adına çok üzüldüm. senin yerinde olsam ne yapardım diye düşünüyorum da kesinlikle sarıldıkları anda yanlarında bitiverirdim. uzaktan izlemeye hayatta dayanamazdım. ben senin yine de güçlü biri olduğunu düşünüyorum, bunca şeyi yaşayıp kimseye anlatmadan altından kalkmaya çalışmak herkesin yapabileceği bir şey değil. umarım en yakın zamanda o adamdan kurtulur çok güzel bir hayat yaşarsın. Allah yardımcın olsun.
Belki de anlamını veremediğim şey hamileliktendirSiz söyledikten sonra, bana bunları yaşatan kişinin bebeğini doğurmalı mıyım bilmiyorum ama bebeğimden vazgeçmek de istemiyorum bir anlık yanlış bi karar vermek de istemiyorum..
Böyle konuları okuyunca istiyorum ki tüm kadınlar çalışsın iyi yerlere gelsin kendine bakabilsin ve hiç arkalarına bakmadan çıkıp gitsinler o şerefsizlerin hayatından. Boşanma davasını aç, eve de alma o pisliği. Bebek kararı ise senin, eğer sana travma yaşatacağını düşünüyosan ya da bakamayacağını aldır gitsin. İlerde illa ki seni seven birinden bebek yapmak istersin. O hayvanın bebeğini doğurup da sürekli görüşmek zorunda kalmazsın... Sabırlı ol, dünyan yıkılmadı her kadının başına gelebilir kendine yeni bi hayat kur yeniden sevilmenin ve sevmenin yollarını ara.
anlattıklarınıza çok üzüldüm..RABBİM yardımcınız olsun.. bu konuyu eşinize tekrar açmalısınız...ve msjları tekrar göster kendine kanıtlarıyla beraber konuş...madem bu terbiyesizliği size yapmış ben sizin yerinizde olsaydım eger ailem benim arkamda ise kesinlikle boşanırdım çünkü ilkin zaten şans vermişsin.o bebeğide aldırmayın bence günahtır...aileniz size yardım eder inşşalh sonra hem belkide tekrar biri çıkar karşınıza hem size iyibir eş hemde kızınıza iyi bir baba inanın öyle insanlar çok ..hadi diyecem size katlanın ama yaşınız çok genç sürekli yapar diyorsunuz güvenmiyorsunuz eger buna inanıyorsanz bence boşanın derim....çünkü o sizi haketmiyor..aşık olduğunuz yazmışsınız bence aşk karın doyurmuyor ....tek taraflı ise hiç yürümz böyle çünkü siz sadıksınız sadece...o değil..k.bakmayın belki çok katıyım ama düşüncelerim bunlar..
daha ne duruyosun o zman bu adamı cümle aleme rezil etçok şükür çalışıyorum, ailemin bana destek olacağını da düşünüyorum..
Çok şükür çalışıyorum, ailemin bana destek olacağını da düşünüyorum..
Bak canım bnm bu bebek senin. Her ne kadar o adamında payı olsa bile bu çocuk snn içinde büyücek. Ondan çok senin bi parçan. Eger bi eviniz falan varsa kendinde bu gücü görüyosan adamı sepetle doğur çocugnu.
Tek başına bi bebeğe bakmak kolay değildir illaki ama herkes aile saadetiyle büyümüyo. Bende babasız büyüdüm hiç bi zaman eksikliğni hissetmedim 22 yıl boyunca ay keşke babam yanımda olsaydı demedim. Çünkü annem tek başına bana yetmeyi çok güzel becerdi. Eğer yapabilirim diyosan düşünmelisin. Zaten 8 haftalık hamilesin galiba aldırmak içindr çok zamanın yok gbi. Yasal süre 10 haftamıydı?
daha ne duruyosun o zman bu adamı cümle aleme rezil et
görsün buluşmayı,şevişmeyi karı kızlarla
ailesine anlat ailene söle
boşanmayacaksan bile atma içine
süründür mahvet kahret
ama bişi yap
hahh şöle silkelen ve kendine gelevet canım 10 hafta.. Zaten aldırmayı hiç düşünmemiştim ama şimdi kafam karışmadı değil. Sen böyle dedikten sonra biraz rahatladım ama, bebeğime bakacak durumum var şükürler olsun, tek başıma üstesinden gelirim gibime geliyor, ailemin de yanımda olacağını düşünüyorum
ee susup oturcakmı o zmantürkiye gibi bi ülkede kime rezil olacak ki bu adam erkek ailesi zaten gak guk diyecek hatta bazı durumlarda kız aileleri bile bu sebepten boşanılır mı diyo, velev ki bunlar olmadı konu komşu eş dost herkes duydu rezil etti kendince kocasını e o zaman elalem demez mi bu kadar rezildi bu adamda niye boşamıyosun? Ben derim şahsen
Nasil uzuldum size anlatamam.
Oncelikle kesinlikle bebeginizi aldirmayin, aldirmayi dusunmeyin bile. O da bir can, zavallinin ne sucu var ki olecek, esinizin yaptiklarindan dolayi o olmeyi haketmiyor.
Aldatilmanin sizin guzel ya da cirkin olmanizla hicbir alakasi yok, hicbirimiz bu guzel halimizle kalamayiz ya sonsuza dek, dogum yapiyoruz, yaslaniyoruz, yipraniyoruz, bizden guzelleri her zaman olacaktir. Karsidaki kadinin da hicbir sucu yok, bekarim demis esiniz belki de evli oldugunu bilseydi bulusmazdi, bilemeyiz.
Esinizin size davranislari degismemis, cunku aldatan erkeklerin cogu karisina asiktir ama tek eslilik yetmediginden birkac farkli bayanla da takiliyorlar. Kimininki sadece muhabbet olsun gibisinden belki ama aldatmanin hicbir seklini asla hos karsilamiyorum, esinizin yaptigi da asla affedilir tarzdan degil. Esinizle bir sekilde konusmaniz lazim, alin karsiniza gorduklerinizi anlatin, hamileliginizi de daha sonra soylersiniz, siz hamilesiniz diye belki de aldatmaktan vazgecer ama bir daha tekrar eder mi bilemem, sonucta yapmis yapacagini. Cok insan var yuvasi icin, evladi icin ya da emekleri icin evliligini bitirmemeye calisan ama ben olsam bitirirdim herhalde bu evliligi, sadakat benim icin cok onemlidir, tabi buyuk konusmayayim. Ancak sizinkinin affedilebilir bir yani var, o da cinsel bir birlikteligi olmamis sanirim, bu affedilebilir, ancak bir daha asla tekrar etmemek sartiyla. Yalniz ne kadar da sevseniz cok kotu birsey yapmis esiniz, yazik etmis sevginize, evliliginize.
Ayrica esinizle konusmadan once esinizin facedeki yazismalarini, IP adresini alarak gunu gunune, saati saatine saklayin, silerse bir daha bulamazsiniz. Hatta bir daha o kadinla bulustugunu gorurseniz resimlerini cekin derim ben, simdiden felaket tellalligi yapmayayim ama kuzenim de aldatilarak bosandi, mahkemede sunacak hicbir delili yoktu da ustelik, ne dese kabul de gormedi, tecrubeme dayanarak nacizane tavsiyemdir.
Allah yardimciniz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?