• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve eşim beni aldatıyor :(

Yok artık diyorum ne bu sabır ben o yazışmaları gördüğüm an bilgisayarı geçirmiştim kafasına hadi onu yapmadım buluşma yerine gittim diyelim ayy şuan nasıl sinirliysem banlanmıyayım diye yazmıyorum sen anla adamın sülalesinden girer yedi ceddinden çıkarım valla:47:

Bebeğini aldırmasan keşke onun ne suçu var babası olacak pisliğin günahının bedelini niye o ödesin yazık, hiç birşeyden haberi yok o masumun, bu iğrençliğin faturası inş minicik yavruya kesilmez:5: Herşeyde vardır bir hayır derler sen bebeğine bebeğin sana yeter kimseye ihtiyacınız olmaz, bak ailem yanımda diyorsun bebek sahibi olamayan sadece benim ailemden 4 kişi var düşün ama çok iyi düşün kıyma ona:26:

Yapılabilecek en mantıklı şey buluştukları yere tekrar gidip kamera varsa bir an önce o delilleri de toplamak, sessiz sedasız dava açmak, çocuğunuzla yeni bir hayat kurmak.

Ama yazdıklarınızdan belli, siz eşinizin bir sonraki macerasını bekleyeceksiniz sürekli.

Ben bu sekilde degil ama arabasina ses kayit koyarak ogrenmistim kulaklarimla duydum cogu seyi .. hic kolau degil ama sabir bak asktan gozlerim kordu diyosun tamam tekrar guvenmek cok zor ama yapnalisin o kizlara sewdigin insani kaptirma o seninse senindir cabala bence bebek icin deger

Beni tekrar aldatmayacağından emin olamıyorum, yaptıklarından sonra bilemiyorum..

Belki de anlamını veremediğim şey hamileliktendir :( Siz söyledikten sonra, bana bunları yaşatan kişinin bebeğini doğurmalı mıyım bilmiyorum ama bebeğimden vazgeçmek de istemiyorum bir anlık yanlış bi karar vermek de istemiyorum..

Allah sabır versin..ben senin yerinde olsam eğer yapıcağım şey şu olurdu büyük ihtimalle...eşime hamile olduğumu hiç söylemeden gider boşanma davası açar onuda evden gönderirdim..o BEKARIM diye kandırıp buluştuğu kızı da arar herşeyi anlatırdım...onun dışında bir süre kimseye bişey anlatmazdım..
bebeğide söylemezdim eşime çünkü bebek olduğunu bilmeden nasıl davranıcağına bakardım...
eğer aynı hovardalığa devam ederse boşanırdım..yok gerçenten değişirse ve bana inandırırsa barışırdım ama bebeği bir süre yine söylemezdim sanırım...
ama ben çalıştığım için böyle konuşuyorum tabi..senin işin var mı iş bulabilir misin ailenin yanına dönebilir misin veya kendi başına hayatını devam ettirebilir misin bunlar önemli detaylar...

yahu niye foto çekecekmiş kameraya alacakmış, dava için mi?
gerizekalı adam bilmiyor mu durumu, inkar mı edecek :ssz:
ergen delikanlı sendromundan çıkamayan mahluklar :ssz:

bu arada eşinize gerizekalı dediğim için özüdilerim, tutamadım kendimi :ssz:
acaba aldatmak da böyle kendini tutamamak gibi bir şey mi? :ssz:
Allah kimseye yaşatmasın.
valla adamın ailesine dese, yalan söylüyor bana iftira atıyor diyebilir bu adam müsvetteleri.
o zaman fırlatır resimleri önlerine... evet mesajlaştım ama buluşmadım yalan diyorsunda diyen şerefsizler var bu dünyada.
o yüzden resim çekmesi iyi olurdu. çünkü konu sahibi oldukça soğukkanlı. hangi kadın sarılırken görürde birşey yapmadan ordan gider. bu oldukça sakin bir kişilik gerektirir. o sakinn kişilik keşke ceple bir 2 resim çekseydi dedim ben.

Ben bu sekilde degil ama arabasina ses kayit koyarak ogrenmistim kulaklarimla duydum cogu seyi .. hic kolau degil ama sabir bak asktan gozlerim kordu diyosun tamam tekrar guvenmek cok zor ama yapnalisin o kizlara sewdigin insani kaptirma o seninse senindir cabala bence bebek icin deger

aldatmak hastalık gibi bir şey, huylu huyundan vazgeçmez.

Yok artık diyorum ne bu sabır ben o yazışmaları gördüğüm an bilgisayarı geçirmiştim kafasına hadi onu yapmadım buluşma yerine gittim diyelim ayy şuan nasıl sinirliysem banlanmıyayım diye yazmıyorum sen anla adamın sülalesinden girer yedi ceddinden çıkarım valla:47:

Bebeğini aldırmasan keşke onun ne suçu var babası olacak pisliğin günahının bedelini niye o ödesin yazık, hiç birşeyden haberi yok o masumun, bu iğrençliğin faturası inş minicik yavruya kesilmez:5: Herşeyde vardır bir hayır derler sen bebeğine bebeğin sana yeter kimseye ihtiyacınız olmaz, bak ailem yanımda diyorsun bebek sahibi olamayan sadece benim ailemden 4 kişi var düşün ama çok iyi düşün kıyma ona:26:

Aldırmayı ben de istemiyorum evet..

Bence akşam eve geldiğine adamı eve alma,geçen gece kimle seviştiysen onda kal de....
Bu ona yeter de artar bileee,herşeyi bildiğini bölelikle anlamış da olur.

pek inandırıcı bulmadım bu konuyu
hangi kadın kocasını başka bir kadınla yakalıyıp öpüp sarılırken görüp sırtını dönüp gidebilr ki ????????????????
gece ne halt yediğini bile bile nasıl müsade eder dışarda kalmasına
gerçekse bile GURURSUZLUK bu

bir insandan bahsediyorsunuz, kolundan bacagından tutup paylasılamayan erkek moduna sokmaya luzum yok bence.
ustelik daha once de aldatmıs biri... hatalarını tekrarlaması bence huy edindigini gosterir.

kimisi sever sineye ceker, affeder. ya da kosulları yoktur ayrılmaya cesaret edemez, susmak zorunda kalır.
kimisi de ayrılır...
ikisi de kadın icin zordur muhtemelen. herhangi birini digerinden ustun gorecek degilim,
fakat sadakatin ne oldugunu bilmeyen bir eş, "eş" olmaktan cıkmıstır benim gozumde.

teldeki msjla bu aynı şeymi ya allah aşkına
adamı gözüyle sarılrken koklaşırken görmüş kadın

telde kaldığını nerden biliyoruz konu sahibi o kadar pasif ki ardını sorgulamamış ki, bide bence teldeki mesajda aynı şey aynı olmasa o zaman hepimiz birer tane tel sms arkadaşı bulalım kendimize

çoğu kadın aldatılınca sineye çekiyor ama genelde maddi durumu olmayan, ailesi destek olmayan, tek başına ayakta duramayacağını düşünen kadınlar ya da eşinin maddi durumu çok iyi olup o yaşantıyı bırakmayı düşünmeyen kadınlar, siz çalışıyorsunuz, aileniz destek olur diye de düşünüyorsunuz bir yalanın içinde yaşamak sizi zaten fazlasıyla mutsuz edecek, zaten hemen suçu kendinizde aramışsınız kadın güzelmiş her güzel kadın bulduklarında aldatsınlar o zaman, seviyorsunuz diye aldatılmayı kabullenmeyin, kadınlar sandıklarından çok daha güçlüler, bebeğinizi aldırmayın hayattaki en büyük aşkınız o olacak.

Allah sabır versin..ben senin yerinde olsam eğer yapıcağım şey şu olurdu büyük ihtimalle...eşime hamile olduğumu hiç söylemeden gider boşanma davası açar onuda evden gönderirdim..o BEKARIM diye kandırıp buluştuğu kızı da arar herşeyi anlatırdım...onun dışında bir süre kimseye bişey anlatmazdım..
bebeğide söylemezdim eşime çünkü bebek olduğunu bilmeden nasıl davranıcağına bakardım...
eğer aynı hovardalığa devam ederse boşanırdım..yok gerçenten değişirse ve bana inandırırsa barışırdım ama bebeği bir süre yine söylemezdim sanırım...
ama ben çalıştığım için böyle konuşuyorum tabi..senin işin var mı iş bulabilir misin ailenin yanına dönebilir misin veya kendi başına hayatını devam ettirebilir misin bunlar önemli detaylar...

Ben de çalışıyorum, ailemin yanına dönebilirim evet, devam ettiririm diye düşünüyorum. Hamile olduğumu söylemek istemiyorum ben de. İkinci bi şanstan sonra da aynı şeyi yaptı, tekrar aldatmayacağından hiçbir zaman emin olamam

pek inandırıcı bulmadım bu konuyu
hangi kadın kocasını başka bir kadınla yakalıyıp öpüp sarılırken görüp sırtını dönüp gidebilr ki ????????????????
gece ne halt yediğini bile bile nasıl müsade eder dışarda kalmasına
gerçekse bile GURURSUZLUK bu
ilk okuduğumda bende bunu düşündüm. yani bu kadar soğukkanlılık bu kadar tepkisizlik nasıl bir şey.
ya mesajları gördün ,sustun,
cafede buluştu sustun
,sarıldı yine sustun,
o gün akşam telefon etti gelmeyeceğim dedi,yine yine sustun. ertesi gün geldi sustun,
ve hala susuyorsun. bu kadar tepkisizliği aklım almıyor. garip gerçekten.

Son düzenleme:
Ben de çalışıyorum, ailemin yanına dönebilirim evet, devam ettiririm diye düşünüyorum. Hamile olduğumu söylemek istemiyorum ben de. İkinci bi şanstan sonra da aynı şeyi yaptı, tekrar aldatmayacağından hiçbir zaman emin olamam

anladım canım o kadınla buluştuğu gün eve gelmediğine göre ne olduğu da aşikar ben orayı kaçırmışım...bebeği aldırma adamıda boşa bebeği söylemeden...bence yapılması gereken bu...ama senin hayatın sen vericeksin kararı sonuçta..

Hayir kesinlikle bir sonraki macerasını beklemeye niyetim yok, ne yapacağımı bilmediğim için burada sizlere anlattim zaten, fikirlerinizi almak için

Beni tekrar aldatmayacağından emin olamıyorum, yaptıklarından sonra bilemiyorum..

ust uste cumleleriniz aynı,
guvenemeyeceginizi biliyorsunuz, bir avukata danıstınız mı?
su an dusundugunuz sey evliliginiz mi yoksa bebek mi?

eger cocugu dogurmaya karar verir de bu yuzden eşinizle barısma kararı alırsanız ilk basta sordugum guven konusuna baglı olarak affetmeyi bundan sonra nasıl yasayacagınızı vs dusunmeniz gerekiyor.

ayrılacak ama bebegi aldırmayacak iseniz bu şahsen benim icin buyuk ve zor bir karar olurdu.
sevmedigim beraber yasamamaya karar verdigim birinin bebegini tasımak istemezdim. ve ilerde cok daha buyuk zorluklarla da karsılasacagımı dusunup muhtemelen vazgecmis olurdum bu istegimden.

telde kaldığını nerden biliyoruz konu sahibi o kadar pasif ki ardını sorgulamamış ki, bide bence teldeki mesajda aynı şey aynı olmasa o zaman hepimiz birer tane tel sms arkadaşı bulalım kendimize
bende artık konunun fake olduğunu düşünmeye başladım
biz bile sinirden kudururken
konu sahibi iki cümle yorum yapmıyo yazışmalarımıza
çok rahat ve çok soguk kanlı

arkadasa katılıyorum.. sız o gece nasıl uyuyabıldınız .. kocanız o kadınla sabahlamıs olabilir. ustelık hamılesınız. allah cok ama cok sabır versın .

bebek kısmetıyle gelırmıs ama ınan hem sıze hem o bebege uzuldum cunku sen guzel yureklı aldatılmayı haketmeyen evlılıgı boyunca yemegını utusunu yapmıs kendınden bişiler katmıs ınsansın .bebek e de uzuluyorum ki böle capkın yalancı babası var

bundan koca olmaz ama baba olurmu bılemıyorum. ıyıce dusunun tasının. eger meslegınız var ıse gırın ıse calısın . kendınıze guven gelır .unutmayın kendıne guvenen her kadın guzeldır

madem bişey yapmıcaktın ne diye gittin buluşmaya usul usul gidip masalarına bi otursaydın ya nasıl dayanıyosun o adamın sana dokunmasına aşkım canım vs demesine, buluşma günü evede gelmemiş belli ki kadınla çatır çatır sevişti, bugün midene vuran stres yarın kanser eder seni haberin olsun eşini seviyosun madem böyle kabul edeceksin değişmeyeceği ortada, ha durulur mu durulabilir ama ne zaman 60 yaşına gelipte prostat sahibi olunca o zamanda sen senden gitmiş olursun zaten

arkadaşım sadakatsızlık karşısındasabretmek kolay değil siz çok sabırlı olmalısınız ki yakalamışken dışa vuramamışınız yada eşinizden çok korkuyorsunuz hangisi anlayamadım ki bu ne rezalet bir durumki adam serbest bir şekilde ilişki yaşıyor sizinde hiç sesiniz çıkmıyor bari sesiniz çıkmıyor hiç değilse yazışmaları felan not edinde bir gün sizi boşamaya kalkarsa elinizde kanıtlar olsun hem ilişki yaşayıp hemde kendisi terkederse sizi ne olacak şimdi canımlı cicimli konuşmaları onun numara dan başka bir şey değil sevgi olsa size karşı zaten yalan söyleyip aldatamaz akıllı olmak lazım mutlaka delil toplayın bu işin sonu iyi değil gibi...

Back