• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve eşim beni aldatıyor :(

Evet canım 10 hafta.. Zaten aldırmayı hiç düşünmemiştim ama şimdi kafam karışmadı değil. Sen böyle dedikten sonra biraz rahatladım ama, bebeğime bakacak durumum var şükürler olsun, tek başıma üstesinden gelirim gibime geliyor, ailemin de yanımda olacağını düşünüyorum

Aile yanında olduktan sonra yapabilirsin bence. Ama eğer bu adamla çocuk falan diyip tekrar barışıcak ışığı kendinde görüyosan vazgeç çocuk sevdasından. Kendi iç sesini dinle eminim kendin için doğru olanı bulucaksın sonuçta artık iki canlısın daha güçlü olman lazım :)

Yapılabilecek en mantıklı şey buluştukları yere tekrar gidip kamera varsa bir an önce o delilleri de toplamak, sessiz sedasız dava açmak, çocuğunuzla yeni bir hayat kurmak.

Ama yazdıklarınızdan belli, siz eşinizin bir sonraki macerasını bekleyeceksiniz sürekli.

Günlerce yazışmalarını okuyorsun,hiçbirşey yokmuş gibi davranabiliyorsun.Bulıştukları yere kadar gidiyor,sarılmalarını seyrediyorsun.Kadınsın,seviyorsun ama hiiiiç birşey yapmadan geri geliyorsun.Bırak birşey yapmayı,resim bile çekmiyorsun.Aynı günün akşamı eve gelmeyeceğini söylüyor yine gıkını çıkarmıyorsun.Ve günler geçmiş hala sen birşey yapmadan duruyorsun.Ben buna sabır diyemiyorum kusura bakma.Korkuyorsun,gerçeklerden kaçıyorsun,kaybederim beni bırakır diye düşünüyorsun.Bağırıp çağırman gerekmiyordu.Masalarına gidip hayrola napıyorsun demen yeterliydi.Evladın için birşey diyemem.Allah vermiş.Onun da yaşama hakkı var.Bugün kalkıp aldırsan,yarın o kocayı affetsen o zaman aldırdığına pişman olmayacak mısın.
Evli bir adamın arkadaşında kalması ne demek.Sen böyle birşeye nasıl izin veriyorsun.Evde karısı evi barkı olan adamın başka bir evde kalması ne demek.Bu kadar boş bırakılır mı?Bu kadar hoşgörü gösterilir mi?Kadın benden daha güzel müzel diyorsun da,bu şimdi aldatma sebebi mi oluyor.Şimdi her kadını kocası,daha güzelini bulunca aldatsın öyle mi?Kocan dünya yakışıklısı mı?Beni seviyor mu sevmiyor mu diye düşünme canım.Bu adam evlilik kurumunun sadakat zincirini zedeledi.Seninle ilgili sorunu varsa,sevmiyorsa gider boşanır.Aldatmak ne.Diğer kızı da aldatıyor bekarım diyor.O kızın da duyguları var.Belki aşık,belki evlilik hayalleri kuruyor.Karşısındakini bekar adam sanıyor çünü.

haklısınız diğer kadın karşısındakini bekar sanıyor ama ilk defa gördüğü bir adamla yatmasını gerektirmez bu değil mi?

ee susup oturcakmı o zman
en azından bildiğini bilmesi lazım değilmi
affetse bile süründürmeli
evet burası türkiye maalesefff
ve olan biz kadınlara oluyor hep:(

bildiğini bilse ne olur, daha dikkatli olur olacağı o yani, bende erkek olsam öyle yaparım kadın olduğum halde böyle düşünüyorum, toplum zaten ataerkil skor olarak bakacaklar yaptığıma, e karımda hamile beni seviyo nasıl olsa gitmeyecek yemek temizlik ütü bebek bakımı tamam, aile ve etrafa karşı evli mazbut baba rolünü oynarım nette ve başka ortamlardada bulduğumu götürürüm bu kadar yani, erkeklerden ulvi bi vicdan gösterisi beklemiyorum ben, aldattım diye ölüp biten vicdan azabı çeken görmedim ben, karısına unut der bi daha yapmıcam der çocuk gibi, bu kadar

haklısınız diğer kadın karşısındakini bekar sanıyor ama ilk defa gördüğü bir adamla yatmasını gerektirmez bu değil mi?

İlk gördüğü adamla yatmış mı? Konu sahibi yattıklarında dair bir ibarede bir delilde mi bulunmuş.Ya da ben öyle birşey mi söyledim.Adam birden fazla kişiyle yazışıyormuş zaten.Sabah karısını öperek evden çıkan,öğlen sevgilisine sarılrark oturur,akşam başka bir mekanda başkasıyla feneri söndürür.

21 şubatta hastaneye gitmiştim. O günden beri yani o hiçbir şey olmamiş gibi davraniyor, anlatmasını bekledim ama boşuna bekleyip kendimi kandırmışım..

sanırım şoktasın, durduk yere adam sana niye gelipte ben başkasıyla yattım desin, yatakta bile yakalansa yanındaki kadına bacım sen kimsin der bu adamlar

eşiniz gecmisteki aldatmasında pisman olsa birileriyle yazısıp bulusmaya gitmezdi, bir de yuzsuzce sizi arayıp arkadasında kalacagını soylemis... sizi uzmek istemem ama bu 2.aldatılısınız bile olmayabilir...

bebekle ilgili kararınızı eşinizle, ilişkinizle ilgili kararı verdikten sonra tekrar dusuneceksiniz anladıgım kadarıyla.
hicbir seyin kesinligini soyleyemeyiz tabi ama esiniz sadakatin ne demek oldugunu bilmeyen ve anlayamayacak kadar da pişkin biri izlenimi olusturdu bende.
bu yuzden devam etsem bile hep icimde bir süphe olurdu... siz onun yoklugundan bosanmadan kacıyorsunuz ama benim kaçtıgım sey ömür boyu kendime eziyet cektirmek olurdu. nitekim onlar sarıldıkları an fotograf cekmek veya napıyorsunuz diye mudahale edememeniz de basiretinizin baglanmasından ziyade sizin de bildiginiz sonuctan kacmanızdan kaynaklı. eve geldikten sonra tel gorusmesi de aynı sekilde. bence kacıslarınızı sonlandırıp yuzlesme kısmını geldiniz de geciriyorsunuz bile... cocuk konusunda karara varmak icin bu sureci hızlı tutmaya calısın... gerekirse bir avukat, psikolog ile de gorusun, kendinize guveniniz artacaktır.

Yapılabilecek en mantıklı şey buluştukları yere tekrar gidip kamera varsa bir an önce o delilleri de toplamak, sessiz sedasız dava açmak, çocuğunuzla yeni bir hayat kurmak.

Ama yazdıklarınızdan belli, siz eşinizin bir sonraki macerasını bekleyeceksiniz sürekli.

Hayir kesinlikle bir sonraki macerasını beklemeye niyetim yok, ne yapacağımı bilmediğim için burada sizlere anlattim zaten, fikirlerinizi almak için

yahu niye foto çekecekmiş kameraya alacakmış, dava için mi?
gerizekalı adam bilmiyor mu durumu, inkar mı edecek :ssz:
ergen delikanlı sendromundan çıkamayan mahluklar :ssz:

bu arada eşinize gerizekalı dediğim için özüdilerim, tutamadım kendimi :ssz:
acaba aldatmak da böyle kendini tutamamak gibi bir şey mi? :ssz:
Allah kimseye yaşatmasın.

İlk gördüğü adamla yatmış mı? Konu sahibi yattıklarında dair bir ibarede bir delilde mi bulunmuş.Ya da ben öyle birşey mi söyledim.Adam birden fazla kişiyle yazışıyormuş zaten.Sabah karısını öperek evden çıkan,öğlen sevgilisine sarılrark oturur,akşam başka bir mekanda başkasıyla feneri söndürür.

Bir kişi ile yazışıyormuş ve çok büyük ihtimalle o akşam da o kadınla birlikte oldu .Arkadaşımda kaldım bariz bir yalan belli .

bildiğini bilse ne olur, daha dikkatli olur olacağı o yani, bende erkek olsam öyle yaparım kadın olduğum halde böyle düşünüyorum, toplum zaten ataerkil skor olarak bakacaklar yaptığıma, e karımda hamile beni seviyo nasıl olsa gitmeyecek yemek temizlik ütü bebek bakımı tamam, aile ve etrafa karşı evli mazbut baba rolünü oynarım nette ve başka ortamlardada bulduğumu götürürüm bu kadar yani, erkeklerden ulvi bi vicdan gösterisi beklemiyorum ben, aldattım diye ölüp biten vicdan azabı çeken görmedim ben, karısına unut der bi daha yapmıcam der çocuk gibi, bu kadar
çok doğru sölüyrsun fikirlerine katılıyorum
ama kadın böle rol yapmaya devam ettiği sürecede
bu adam sürekli aldatmaya devam edecek
ben yapıyorum,ruhu bile duymuyo diyecek
kadının hali de cabası
yinemi gitti,görüştülermi kurup duracak
bence msjlarını fotolarını suratına atmalı
enayi yurduna koymamalı

Kızlar günaydın, ben 28 yaşındayım ve 6 yıllık evliyim. Eşimle birbirimizi çok severek evlendik. Ama eşim beni aldattı ve hala da aldatmaya devam ediyor. Üç sene önce telefonundaki bir mesajı tesadüfen gördüm ve gerçekten başta hiç inanamadım çünkü ona çok aşıktım ve gidip telefonundaki mesajı gördüğümü söyledim ona, aralarında hiçbir şey geçmediğini, beni aldatmadığını sadece bir anlık bir şey olduğunu ve bir daha asla olmayacağını söyledi. Aşktan olsa gerek, sanırım gözlerimi cidden kör etmiş. Ben de ona inandım ve aramız birkaç haftalığına bozulduktan sonra tekrar barıştım onunla. Şimdi asıl konuya geliyorum kızlar, son zamanlarda sürekli facebookta geziyordu ve işkillenmeye başladım ben de, şifresini bulmam çok kolay oldu. Girdim hesabına ve mesajlarını okumaya başladım ve tek bir kadınla mesajlaşmış eğer diğerlerini silmediyse, kendisini bambaşka biri gibi tanıtmış, adını soyadını değiştirmiş başka bir işte çalıştığını söylemiş, ve kızlar beni mahfeden şey de BEKAR olduğunu söylemiş. Gerçekten bunu okuduğum zaman delirecektim nerdeyse. Kimseye de söyleyemedim kendim çözmeye karar verdim. Her gün o uyuduktan sonra hesabına girip mesajlarını okudum, bu durumu eşimle konuşmadım çünkü yine beni kandırmasını istemedim. Bir gün buluşma kararı almışlar ve okuduğum an kahroldum ama yine bir şey demedim eşime. Güya kendimi ajan sanıyorum ya, takip edicem! Buluşma yerlerini saatlerini kararlaştırmışlar ve eşime o sabah yani o kadınla buluşacağı gün nereye gidiyorsun dediğimde bana işyerinden arkadaşlarla buluşacağız dedi. Her şey çok normalmiş gibi öptü ve gitti. Kızlar bir şey daha söyleyeceğim biraz özel gibi ama, o kadınla konuşmaya başladıktan sonra bile aramız çok iyiydi, yani eskisi gibiydik, sizce bana belli etmemek için mi iyi davranıyordu yoksa beni hala seviyor mu ya da ben mi çok safım :( Çok uzattım lafı da, kusura bakmayın lütfen kimseye içimi dökemedim ilk defa sizlere anlatıyorum.. Buluşma yerlerine ben de gittim daha sonra. Bekliyorum gelmesini o kadının, daha sonra geldi.. Ben de izliyorum, önce konuştular aramızda mesafe vardı ve çok kalabalıktı duyamadım, daha sonra sarıldılar.. O an keşke hiç görmeseydim dedim, buralara kadar gelmeseydim, yıkıldım çünkü. Ve kızlar kendimi çok eksik hissettim, kadın çok güzeldi çünkü. Hata bendeymiş gibi hissettim sanki, daha güzel olsaydım beni aldatmazdı belki. Neler düşünüyorum böyle :( Daha fazla duramadım ve eve geldim, hiçbir tepki veremiyorum şok oldum ne ağlayabiliyorum ne gülebiliyorum. Akşam oldu eşim gelmedi hala, sonra saat 9 buçuk 10 gibi beni aradı ve arkadaşında kalacağını söyledi, konuşurken de iki lafından biri hayatım aşkım canım.. Daha önce de kalırdı arkadaşında, çok yakın bi arkadaşı var onun adını verdi ve onda kalacağını söyledi. Benim mide rahatsızlığım var, çocukluğumdan beri stresli olduğum anlarda midem bulanır, ağrır. Bir haftadır da yine öyleydi, ben de yine strese bağladım. Kızlar ertesi gün affedersiniz kusmalarım çok şiddetli olunca hastaneye gittim ve orada öğrendim 8 haftalık hamile olduğumu. Bir insanın başına daha ne gelebilir diye düşünüyorum cidden. Allah beni sınıyor mu, sabrımı mı deniyor ya da ben birine kötü bişey yaptım da mı benim başıma geldi anlamıyorum. Planlanmış bi hamilelik değildi, zaten başıma bunların geleceğini bilsem özür diliyorum ama aynı yatakta bile yatmazdım. Kendimi şu an aptal gibi hissediyorum, bana yapılanlara rağmen hala onu seviyorum çünkü. Üstelik bir de bebeğimiz olacak, aldırma düşüncesini hiç aklıma bile getirmedim, zaten bundan önce bir kaybımız oldu, 23 haftalıkken kaybettik bebeğimizi. Eşime söylemedim hamile olduğumu, aldatılma meselesini de hiç konuşmadım. Çünkü eğer hamile olduğumu söylersem sırf bebekten dolayı bana döner diye düşünüyorum ve bir daha beni aldatmayacağına emin olamıyorum. Daha doğrusu ne diyeceğimi bilmiyorum lütfen bana yardım edin gerçekten çıkmaza girdim çok kötü durumdayım..

bakın daha önceki aldatmada bildiğini belli etmiş, etmişte ne olmuş

çok doğru sölüyrsun fikirlerine katılıyorum
ama kadın böle rol yapmaya devam ettiği sürecede
bu adam sürekli aldatmaya devam edecek
ben yapıyorum,ruhu bile duymuyo diyecek
kadının hali de cabası
yinemi gitti,görüştülermi kurup duracak
bence msjlarını fotolarını suratına atmalı
enayi yurduna koymamalı

bak alttaki yorumda yazdım daha önceden bildiğini belli etmiş eline ne geçmiş adam hala aynı

Ben bu sekilde degil ama arabasina ses kayit koyarak ogrenmistim kulaklarimla duydum cogu seyi .. hic kolau degil ama sabir bak asktan gozlerim kordu diyosun tamam tekrar guvenmek cok zor ama yapnalisin o kizlara sewdigin insani kaptirma o seninse senindir cabala bence bebek icin deger

neden sessiz kalıyorsunuz yedirin o bilgisayarı ona şerefsizliğini yüzüne vurun dert sahibi olursunuz içinizde kalırsa , gösterin ekran çıktılarını sizi salak sanmasın ailelerede bildirin

hamile olup aldatılan
hatta aldatılmayı kocasını başka bi kadınla görmek şeklinde yaşayan biri için bana çok sakin geldiniz.
bu adamın çocuğunu doğurmayı düşünmeniz tek kelimeyle korkunç
sizi aldatan bi adamdan nası çocuk doğrup hala evli kalmayı isteyebilirsiniz yaa

Back