• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve eşim beni aldatıyor :(

senin adına çok üzüldüm. senin yerinde olsam ne yapardım diye düşünüyorum da kesinlikle sarıldıkları anda yanlarında bitiverirdim. uzaktan izlemeye hayatta dayanamazdım. ben senin yine de güçlü biri olduğunu düşünüyorum, bunca şeyi yaşayıp kimseye anlatmadan altından kalkmaya çalışmak herkesin yapabileceği bir şey değil. umarım en yakın zamanda o adamdan kurtulur çok güzel bir hayat yaşarsın. Allah yardımcın olsun.

Çok teşekkür ederim, ama gördüğüm an ne yapacağımı bilemedim düşünemedim o anda gerçekten hani bakakaldım sadece öyle :(

Off bu nasıl bişi yaa,ben kendime soğuk kanlı derdim sen beni geçtin
onları izliyorsun sarılmalarını koklaşmalarını görüyorsun
üstüne bide gece beraber olduklarını da biliyorsun
o herifin agzına tükürmüyorsun
ne yap et enayi yurduna konma
söle herşeyi bildiğini
acı bir şekilde göster ona

boşanmayacaksan hiçbi şey söyleme şimdi bebekte geliyo çocuğum için diyip oturacaksın bari yüz göz olma, gitmeyeceğini bilmesin bari

Belki de anlamını veremediğim şey hamileliktendir :( Siz söyledikten sonra, bana bunları yaşatan kişinin bebeğini doğurmalı mıyım bilmiyorum ama bebeğimden vazgeçmek de istemiyorum bir anlık yanlış bi karar vermek de istemiyorum..

Bak canım bnm bu bebek senin. Her ne kadar o adamında payı olsa bile bu çocuk snn içinde büyücek. Ondan çok senin bi parçan. Eger bi eviniz falan varsa kendinde bu gücü görüyosan adamı sepetle doğur çocugnu.
Tek başına bi bebeğe bakmak kolay değildir illaki ama herkes aile saadetiyle büyümüyo. Bende babasız büyüdüm hiç bi zaman eksikliğni hissetmedim 22 yıl boyunca ay keşke babam yanımda olsaydı demedim. Çünkü annem tek başına bana yetmeyi çok güzel becerdi. Eğer yapabilirim diyosan düşünmelisin. Zaten 8 haftalık hamilesin galiba aldırmak içindr çok zamanın yok gbi. Yasal süre 10 haftamıydı?

Böyle konuları okuyunca istiyorum ki tüm kadınlar çalışsın iyi yerlere gelsin kendine bakabilsin ve hiç arkalarına bakmadan çıkıp gitsinler o şerefsizlerin hayatından. Boşanma davasını aç, eve de alma o pisliği. Bebek kararı ise senin, eğer sana travma yaşatacağını düşünüyosan ya da bakamayacağını aldır gitsin. İlerde illa ki seni seven birinden bebek yapmak istersin. O hayvanın bebeğini doğurup da sürekli görüşmek zorunda kalmazsın... Sabırlı ol, dünyan yıkılmadı her kadının başına gelebilir kendine yeni bi hayat kur yeniden sevilmenin ve sevmenin yollarını ara.

Çok şükür çalışıyorum, ailemin bana destek olacağını da düşünüyorum..

anlattıklarınıza çok üzüldüm..RABBİM yardımcınız olsun.. bu konuyu eşinize tekrar açmalısınız...ve msjları tekrar göster kendine kanıtlarıyla beraber konuş...madem bu terbiyesizliği size yapmış ben sizin yerinizde olsaydım eger ailem benim arkamda ise kesinlikle boşanırdım çünkü ilkin zaten şans vermişsin.o bebeğide aldırmayın bence günahtır...aileniz size yardım eder inşşalh sonra hem belkide tekrar biri çıkar karşınıza hem size iyibir eş hemde kızınıza iyi bir baba inanın öyle insanlar çok ..hadi diyecem size katlanın ama yaşınız çok genç sürekli yapar diyorsunuz güvenmiyorsunuz eger buna inanıyorsanz bence boşanın derim....çünkü o sizi haketmiyor..aşık olduğunuz yazmışsınız bence aşk karın doyurmuyor ....tek taraflı ise hiç yürümz böyle çünkü siz sadıksınız sadece...o değil..k.bakmayın belki çok katıyım ama düşüncelerim bunlar..

bu arada bebeğinz ne olursa olsun sizin parçanız sakın pişman olcağınız şeye kalkışmayın..o size o kadar çok iyi gelcekkiii anlatamam..belkide herşeyi bebeğinizi kucağınıza aldığınız an unutacaksınız..yinede karar sizin..Allah yar ve yardımcınız olsun.

çok şükür çalışıyorum, ailemin bana destek olacağını da düşünüyorum..
daha ne duruyosun o zman bu adamı cümle aleme rezil et
görsün buluşmayı,şevişmeyi karı kızlarla
ailesine anlat ailene söle
boşanmayacaksan bile atma içine
süründür mahvet kahret
ama bişi yap

Nasil uzuldum size anlatamam.
Oncelikle kesinlikle bebeginizi aldirmayin, aldirmayi dusunmeyin bile. O da bir can, zavallinin ne sucu var ki olecek, esinizin yaptiklarindan dolayi o olmeyi haketmiyor.

Aldatilmanin sizin guzel ya da cirkin olmanizla hicbir alakasi yok, hicbirimiz bu guzel halimizle kalamayiz ya sonsuza dek, dogum yapiyoruz, yaslaniyoruz, yipraniyoruz, bizden guzelleri her zaman olacaktir. Karsidaki kadinin da hicbir sucu yok, bekarim demis esiniz belki de evli oldugunu bilseydi bulusmazdi, bilemeyiz.

Esinizin size davranislari degismemis, cunku aldatan erkeklerin cogu karisina asiktir ama tek eslilik yetmediginden birkac farkli bayanla da takiliyorlar. Kimininki sadece muhabbet olsun gibisinden belki ama aldatmanin hicbir seklini asla hos karsilamiyorum, esinizin yaptigi da asla affedilir tarzdan degil. Esinizle bir sekilde konusmaniz lazim, alin karsiniza gorduklerinizi anlatin, hamileliginizi de daha sonra soylersiniz, siz hamilesiniz diye belki de aldatmaktan vazgecer ama bir daha tekrar eder mi bilemem, sonucta yapmis yapacagini. Cok insan var yuvasi icin, evladi icin ya da emekleri icin evliligini bitirmemeye calisan ama ben olsam bitirirdim herhalde bu evliligi, sadakat benim icin cok onemlidir, tabi buyuk konusmayayim. Ancak sizinkinin affedilebilir bir yani var, o da cinsel bir birlikteligi olmamis sanirim, bu affedilebilir, ancak bir daha asla tekrar etmemek sartiyla. Yalniz ne kadar da sevseniz cok kotu birsey yapmis esiniz, yazik etmis sevginize, evliliginize.

Ayrica esinizle konusmadan once esinizin facedeki yazismalarini, IP adresini alarak gunu gunune, saati saatine saklayin, silerse bir daha bulamazsiniz. Hatta bir daha o kadinla bulustugunu gorurseniz resimlerini cekin derim ben, simdiden felaket tellalligi yapmayayim ama kuzenim de aldatilarak bosandi, mahkemede sunacak hicbir delili yoktu da ustelik, ne dese kabul de gormedi, tecrubeme dayanarak nacizane tavsiyemdir.

Allah yardimciniz olsun.

Günlerce yazışmalarını okuyorsun,hiçbirşey yokmuş gibi davranabiliyorsun.Bulıştukları yere kadar gidiyor,sarılmalarını seyrediyorsun.Kadınsın,seviyorsun ama hiiiiç birşey yapmadan geri geliyorsun.Bırak birşey yapmayı,resim bile çekmiyorsun.Aynı günün akşamı eve gelmeyeceğini söylüyor yine gıkını çıkarmıyorsun.Ve günler geçmiş hala sen birşey yapmadan duruyorsun.Ben buna sabır diyemiyorum kusura bakma.Korkuyorsun,gerçeklerden kaçıyorsun,kaybederim beni bırakır diye düşünüyorsun.Bağırıp çağırman gerekmiyordu.Masalarına gidip hayrola napıyorsun demen yeterliydi.Evladın için birşey diyemem.Allah vermiş.Onun da yaşama hakkı var.Bugün kalkıp aldırsan,yarın o kocayı affetsen o zaman aldırdığına pişman olmayacak mısın.
Evli bir adamın arkadaşında kalması ne demek.Sen böyle birşeye nasıl izin veriyorsun.Evde karısı evi barkı olan adamın başka bir evde kalması ne demek.Bu kadar boş bırakılır mı?Bu kadar hoşgörü gösterilir mi?Kadın benden daha güzel müzel diyorsun da,bu şimdi aldatma sebebi mi oluyor.Şimdi her kadını kocası,daha güzelini bulunca aldatsın öyle mi?Kocan dünya yakışıklısı mı?Beni seviyor mu sevmiyor mu diye düşünme canım.Bu adam evlilik kurumunun sadakat zincirini zedeledi.Seninle ilgili sorunu varsa,sevmiyorsa gider boşanır.Aldatmak ne.Diğer kızı da aldatıyor bekarım diyor.O kızın da duyguları var.Belki aşık,belki evlilik hayalleri kuruyor.Karşısındakini bekar adam sanıyor çünü.

Bak canım bnm bu bebek senin. Her ne kadar o adamında payı olsa bile bu çocuk snn içinde büyücek. Ondan çok senin bi parçan. Eger bi eviniz falan varsa kendinde bu gücü görüyosan adamı sepetle doğur çocugnu.
Tek başına bi bebeğe bakmak kolay değildir illaki ama herkes aile saadetiyle büyümüyo. Bende babasız büyüdüm hiç bi zaman eksikliğni hissetmedim 22 yıl boyunca ay keşke babam yanımda olsaydı demedim. Çünkü annem tek başına bana yetmeyi çok güzel becerdi. Eğer yapabilirim diyosan düşünmelisin. Zaten 8 haftalık hamilesin galiba aldırmak içindr çok zamanın yok gbi. Yasal süre 10 haftamıydı?

Evet canım 10 hafta.. Zaten aldırmayı hiç düşünmemiştim ama şimdi kafam karışmadı değil. Sen böyle dedikten sonra biraz rahatladım ama, bebeğime bakacak durumum var şükürler olsun, tek başıma üstesinden gelirim gibime geliyor, ailemin de yanımda olacağını düşünüyorum

Çok zor bir durum. En doğru kararı verirsiniz umarım
Çok sabırlısınız bunu söylemeden geçemiycem.. (ama sabır dışında bişey gelişmiş sizde)
O gece eve gelmedi ve siz nasıl sabah ettiniz. Belli ki birlikte oldular günahları boynuna
Onu bunu bilmem ama buluşmada onları bastığınız sarıldıkları an eşinin yüzüne tükürecektin ki
Hayatı boyunca o anı unutamasın.. kendine etmişsin yazık sana
Çocuğu doğurmak kendi kararın, diğer sayfaları okumadım... eğer boşanacaksan doğurmayı bir kere daha düşün derim:19:

daha ne duruyosun o zman bu adamı cümle aleme rezil et
görsün buluşmayı,şevişmeyi karı kızlarla
ailesine anlat ailene söle
boşanmayacaksan bile atma içine
süründür mahvet kahret
ama bişi yap

Türkiye gibi bi ülkede kime rezil olacak ki bu adam erkek ailesi zaten gak guk diyecek hatta bazı durumlarda kız aileleri bile bu sebepten boşanılır mı diyo, velev ki bunlar olmadı konu komşu eş dost herkes duydu rezil etti kendince kocasını e o zaman elalem demez mi bu kadar rezildi bu adamda niye boşamıyosun? ben derim şahsen

Yaşadıkların çok zor ..
Çok dayanıklı ve sabırlısın belli ve yine belli ki eşini çok seviyorsun
Onu kaybetmeyi göze alamıyorsun yoksa onları beraber gördüğün zaman karşılarına çıkardın
Sana boşan ya da kal demek haddime değil ..senin hayatın ve kararını kendin vereceksin

Aldatıldığı için boşanmış ve ikinci evliliğini yapmış biri olarak sana diyebilirim ki sevgiler bitiyor ,çocuklar büyüyor ,su gibi herşey yolunu buluyor ama önemli olan SENsin

Lütfen kendi mutluluğunu,sağlığını düşün ..
Kımse senin gözünün yaşına bakmaz
Sen de bakma:ssz::ssz::ssz:

evet canım 10 hafta.. Zaten aldırmayı hiç düşünmemiştim ama şimdi kafam karışmadı değil. Sen böyle dedikten sonra biraz rahatladım ama, bebeğime bakacak durumum var şükürler olsun, tek başıma üstesinden gelirim gibime geliyor, ailemin de yanımda olacağını düşünüyorum
hahh şöle silkelen ve kendine gel
bişi sorabilirmiyim
peki kaç gündür bu adama imada bile bulunmadınmı
yni herşey normal mi devam ediyo

böyle durumları yasayan bı akrabam vardı adamın oglu lıseye gectı sımdı ama yıllardır aynı huylu huyundan vazgecmıyor tuvalette lelefonda konuşmalar sonra gızlı gızlı bır suru yenı hatlarr neler neler buluyordu karısı kac kere bosanacam dedı sonra boşansam napıcam çocuklara nasıl bakacam aılem ıstemedıg halde evlendım dedı yıllardır cekıyor ama artık alışmış mı ne cok aldırış etmemeye başlamış oda ... ben olsam varya o masaya gıder ıkısınıde rezıl ederdım orda bıde kocan eve gelmemıs varyaa o adamı bıdaha eve almazdım buyuk konuşmayayım ama sen bıde sımdı kadını gormussun cok güzel falan kıskançlık gıbı kendını eksık hisseder gıbı olmuşsun onuda hırs yapmış olabılırsın ama o kadın senın gıbı karakterlı bırı olsa oyle elın adamıyla kalmaz benım eşimin faceıne ben hergun gırerım bakarım oyun oynarım benım kınde kı canlar bıtınce oda aynı sekılde benım kıne gırer allaha sukur guvenım tam o konuda ama yınede ınsan oglu bızler de dahıl zamanın ne getırecegı bellı olmaz hıc bı zman

size tekrar dönse bile olanları unutabilecek misin, şoka girmişsin ondan böyle elin kolun bağlanmış olmalı, kadın biliyor mu evli olduğunu, amacı ne sadece takılmak mı, belli ki o kadını da kandırıyor, adı işi her şeyi yalan, kadına kandırıldığını söyle olanları anlat öyle ayrıl bu adam müsvettesinden, huylu huyundan vazgeçmez, kendini yiyip bitirme gençsin daha

türkiye gibi bi ülkede kime rezil olacak ki bu adam erkek ailesi zaten gak guk diyecek hatta bazı durumlarda kız aileleri bile bu sebepten boşanılır mı diyo, velev ki bunlar olmadı konu komşu eş dost herkes duydu rezil etti kendince kocasını e o zaman elalem demez mi bu kadar rezildi bu adamda niye boşamıyosun? Ben derim şahsen
ee susup oturcakmı o zman
en azından bildiğini bilmesi lazım değilmi
affetse bile süründürmeli
evet burası türkiye maalesefff
ve olan biz kadınlara oluyor hep:(

Nasil uzuldum size anlatamam.
Oncelikle kesinlikle bebeginizi aldirmayin, aldirmayi dusunmeyin bile. O da bir can, zavallinin ne sucu var ki olecek, esinizin yaptiklarindan dolayi o olmeyi haketmiyor.

Aldatilmanin sizin guzel ya da cirkin olmanizla hicbir alakasi yok, hicbirimiz bu guzel halimizle kalamayiz ya sonsuza dek, dogum yapiyoruz, yaslaniyoruz, yipraniyoruz, bizden guzelleri her zaman olacaktir. Karsidaki kadinin da hicbir sucu yok, bekarim demis esiniz belki de evli oldugunu bilseydi bulusmazdi, bilemeyiz.

Esinizin size davranislari degismemis, cunku aldatan erkeklerin cogu karisina asiktir ama tek eslilik yetmediginden birkac farkli bayanla da takiliyorlar. Kimininki sadece muhabbet olsun gibisinden belki ama aldatmanin hicbir seklini asla hos karsilamiyorum, esinizin yaptigi da asla affedilir tarzdan degil. Esinizle bir sekilde konusmaniz lazim, alin karsiniza gorduklerinizi anlatin, hamileliginizi de daha sonra soylersiniz, siz hamilesiniz diye belki de aldatmaktan vazgecer ama bir daha tekrar eder mi bilemem, sonucta yapmis yapacagini. Cok insan var yuvasi icin, evladi icin ya da emekleri icin evliligini bitirmemeye calisan ama ben olsam bitirirdim herhalde bu evliligi, sadakat benim icin cok onemlidir, tabi buyuk konusmayayim. Ancak sizinkinin affedilebilir bir yani var, o da cinsel bir birlikteligi olmamis sanirim, bu affedilebilir, ancak bir daha asla tekrar etmemek sartiyla. Yalniz ne kadar da sevseniz cok kotu birsey yapmis esiniz, yazik etmis sevginize, evliliginize.

Ayrica esinizle konusmadan once esinizin facedeki yazismalarini, IP adresini alarak gunu gunune, saati saatine saklayin, silerse bir daha bulamazsiniz. Hatta bir daha o kadinla bulustugunu gorurseniz resimlerini cekin derim ben, simdiden felaket tellalligi yapmayayim ama kuzenim de aldatilarak bosandi, mahkemede sunacak hicbir delili yoktu da ustelik, ne dese kabul de gormedi, tecrubeme dayanarak nacizane tavsiyemdir.

Allah yardimciniz olsun.

Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Dediğim gibi, düşünemedim o an, ilk defa da sizinle paylaştığım için keşke yapsaydım dediğim şeyleri şimdi anlıyorum malesef

Back