Nasil uzuldum size anlatamam.
Oncelikle kesinlikle bebeginizi aldirmayin, aldirmayi dusunmeyin bile. O da bir can, zavallinin ne sucu var ki olecek, esinizin yaptiklarindan dolayi o olmeyi haketmiyor.
Aldatilmanin sizin guzel ya da cirkin olmanizla hicbir alakasi yok, hicbirimiz bu guzel halimizle kalamayiz ya sonsuza dek, dogum yapiyoruz, yaslaniyoruz, yipraniyoruz, bizden guzelleri her zaman olacaktir. Karsidaki kadinin da hicbir sucu yok, bekarim demis esiniz belki de evli oldugunu bilseydi bulusmazdi, bilemeyiz.
Esinizin size davranislari degismemis, cunku aldatan erkeklerin cogu karisina asiktir ama tek eslilik yetmediginden birkac farkli bayanla da takiliyorlar. Kimininki sadece muhabbet olsun gibisinden belki ama aldatmanin hicbir seklini asla hos karsilamiyorum, esinizin yaptigi da asla affedilir tarzdan degil. Esinizle bir sekilde konusmaniz lazim, alin karsiniza gorduklerinizi anlatin, hamileliginizi de daha sonra soylersiniz, siz hamilesiniz diye belki de aldatmaktan vazgecer ama bir daha tekrar eder mi bilemem, sonucta yapmis yapacagini. Cok insan var yuvasi icin, evladi icin ya da emekleri icin evliligini bitirmemeye calisan ama ben olsam bitirirdim herhalde bu evliligi, sadakat benim icin cok onemlidir, tabi buyuk konusmayayim. Ancak sizinkinin affedilebilir bir yani var, o da cinsel bir birlikteligi olmamis sanirim, bu affedilebilir, ancak bir daha asla tekrar etmemek sartiyla. Yalniz ne kadar da sevseniz cok kotu birsey yapmis esiniz, yazik etmis sevginize, evliliginize.
Ayrica esinizle konusmadan once esinizin facedeki yazismalarini, IP adresini alarak gunu gunune, saati saatine saklayin, silerse bir daha bulamazsiniz. Hatta bir daha o kadinla bulustugunu gorurseniz resimlerini cekin derim ben, simdiden felaket tellalligi yapmayayim ama kuzenim de aldatilarak bosandi, mahkemede sunacak hicbir delili yoktu da ustelik, ne dese kabul de gormedi, tecrubeme dayanarak nacizane tavsiyemdir.
Allah yardimciniz olsun.