Daha önceden söyleseydi böyle bir evliliğe çocuk zaten yapmazdım evet sorunlar vardı hangi evlilik dört dörtlükki ben hiçbir zaman bu denli bi karar vereceğini düşünmedim hiç aklıma boşanmak ayrılık gelmedi. Ama onun aklına gelmiş .. keşke çocuk için erken biraz daha bekleyelim dese ben yine beklerdim ki ben öocuk konusunda hiç ısrar etmedim kendi istedi tamam bende istiyordum ama hadi olsıj diyede ısrar etmedimBu kadar mutsuzmuş da, boşanmaya niyetliymiş de, niye sevişiyormuş, hadi sevişiyor, neden korunmuyormuş? Bunları söylemek için hamile kalmanızı mı bekliyormuş? Bunları sordunuz mu kendisine? Ve madem sorunlu bir evliliğiniz vardı, düzelir diye umut etmektense, önce düzeltip, sonra hamile kalmayı deneseydiniz ya? Bekliyorduk, istiyorduk dediğinize göre, ikiniz de korunma namına bir şey yapmamışsınız. Eee şimdi hamilesiniz, ne olacak, nasıl olacak kısmını yeni düşünmeye başlamışsınız. Çocuk oyuncağı mı bu? Bu kadar bilinçsiz yapılmaz bu işler. Bundan sonra ne yapılır kısmına gelirsek, şahsen bilmiyorum. Babasız bir çocuk büyütmek, bu bebeği hiç dünyaya getirmemek ya da eşinizle evliliğinizi kurtarmaya çalışmak gibi seçenekleriniz var. Eşinizin önerdiği tarzda, sadece çocuk için devam ettirilecek bir evlilik, sizi eve bağlayıp, kendisinin dışarıda istediği haltı yemesinin kibarca söylenişi. Ondan bir şey beklemeyecekseniz, niye evli kalıyorsunuz? Gururunuzu bu kadar ayaklar altına aldırmayın sakın.
2 senelik evliyim ve dün hayatımın en güzel Haberini aldım anne olacağımı öğrendim dünyalar benim oldu.. bekliyorduk istiyorduk
Sadece isteyen benmişim en çok ben sevinmişim bu Duruma ..
eşim uzun zamandır benden soğuduğunu ve benden boşanmak istediğini söylemek istiyormuş meğersem evet problemler vardı ama çözüme kavuşmayacak sorunlar değildi
Dün test yapmadan önce bana inş hamile değilsindir dedi ben hep kızgın olduğu için öyle söylüyor diye düşündüm .. teste pozitif görünce hemen kan testi yaptırmaya gittik ve evet gerçekten hamileydim Eve geldik ve konuşmak istediğini söyledi oturduk konuştuk içinde bana karşı birşey kalmadığını ve çocuğu aldırıp boşanmak istediğini söyledi ikimizde salya sümük tabi tokat gibi geldi bana anne olacağıma bile sevinemedim böyle mutsuz bir evliliğe çocuk olmaz dedi 3 ay öncesine kadar artık bi tane çocuğumuz olsun diyende kendisiydi .. evliliğimize iyi gelir diye düşünerek istemiş .. dün en son bana çocuk için evli kalacağını bana karşı hiçbirşey hissetmeyeceğini birşey beklemememi söyledi bu şekilde kabul ediyorsan böyle dedi ben annem babam ayrı büyüdüm zorluğunu çok iyi biliyorum çocuğumun da böyle büyümesini huzurlu mutlu büyümesini istiyorum dünden beri perişan oldum ağlamaktan içim dışıma çıktı elimden hiçbirşey gelmiyor ailem üzülmesin diye onlara hiçbirşey söylemedim sadece annem hamile olduğumu biliyor .. ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum işe bile gitmek istemedim izin aldım ben eşimi gerçekten seviyorum ve boşanmak istemiyorum
dua etmekten başka yaptığım yapabileceğim hiçbirşey gelmiyor elimden hiç beklemiyordum çok severek evlendik gözümün içine bakardı aklı giderdi bana sorunlar hep olur biftekli ölüme çare Yok dedim önce gurur yaptım çocuk sorun etmek boşanmak istiyorsan dedim ama içim parçalanarak söyledim bunu istemeyerek bu hayatta her zaman olduğu gibi yine alttan aldım ama çok kararlıydı ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum
Evet çalışıyorum o kadar kötüyüm ki verimli olamam diye izin aldım bugünMesleğiniz var mı çalışıyorsanız ayrılın o adamdan ve doğurun çocuğunuzu aldırmayın yazık günah.
İnşallah kimse boşanmak için evlenmez ben bana gerçekten değer verdiği sevdiği için evlendim karşılıksız değildi tabi bende sevdimBence ayrılmasın ya. Anne baba ayrı olunca çok zor. Sevmiyorsa saygıyla yürür evlilik. İnsan çocuğu olunca kendi hayatım diyemez artık.. Çocuğu yapma kararını aldığınızda o hakkınızı kaybediyorsunuzi kimsenin günahına girmek olmaz. Belki düzelir her şey
Bakin ne güzel çalışıyorsunuz kimseye muhtaç değilsiniz dik durun bebeğinizi aldırmayın lütfen belki eşiniz olacak adam da sizin bu dik durusunuz karşısında degisirEvet çalışıyorum o kadar kötüyüm ki verimli olamam diye izin aldım bugün
İnşallah kimse boşanmak için evlenmez ben bana gerçekten değer verdiği sevdiği için evlendim karşılıksız değildi tabi bende sevdim
Evet bende yaşadım ve çocuğumunda yaşanmasına gönlüm razı gelmiyor elim kolum bağlandı belkide böyle şeyler olacağı için rabbim bi mucize verdi bize ama görmüyorFevri karar vermek çok yanlış boşanmak çözüm değil artık kişi gururunu değil de çocuğunu düşünmeli.. Böyle kötü bir zamanda anne baba ayrı ne kadar kötü oluyor benimde annem babam ayrı olan çocuklara oluyor.
Bakin ne güzel çalışıyorsunuz kimseye muhtaç değilsiniz dik durun bebeğinizi aldırmayın lütfen belki eşiniz olacak adam da sizin bu dik durusunuz karşısında degisir
İnşallah tek istediğim şu yaşadıklarımın gerçekten kötü bi rüya olmasıBakin ne güzel çalışıyorsunuz kimseye muhtaç değilsiniz dik durun bebeğinizi aldırmayın lütfen belki eşiniz olacak adam da sizin bu dik durusunuz karşısında degisir
Evet bende yaşadım ve çocuğumunda yaşanmasına gönlüm razı gelmiyor elim kolum bağlandı belkide böyle şeyler olacağı için rabbim bi mucize verdi bize ama görmüyor
İnşallah sıkıntıma ortak olduğunuz ve teselli ettiğiniz için teşekkür ederim allah razı olsunİnan bana zamanla düzelir sadece sabırlı ol, bol dua et.. Üzülme mutlu ol bebeğini düşün kokusunu düşünn minicik ellerini düşün :) kontrole git sağlık durumuna bi baktır.. Umursama başka şeyleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?