Anket Hamileyim ve eşim benden boşanmak istediğini söyledi :(

Zgmzsvrr

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2019
113
104
18
34
2 senelik evliyim ve dün hayatımın en güzel Haberini aldım anne olacağımı öğrendim dünyalar benim oldu.. bekliyorduk istiyorduk
Sadece isteyen benmişim en çok ben sevinmişim bu Duruma ..
eşim uzun zamandır benden soğuduğunu ve benden boşanmak istediğini söylemek istiyormuş meğersem evet problemler vardı ama çözüme kavuşmayacak sorunlar değildi
Dün test yapmadan önce bana inş hamile değilsindir dedi ben hep kızgın olduğu için öyle söylüyor diye düşündüm .. teste pozitif görünce hemen kan testi yaptırmaya gittik ve evet gerçekten hamileydim Eve geldik ve konuşmak istediğini söyledi oturduk konuştuk içinde bana karşı birşey kalmadığını ve çocuğu aldırıp boşanmak istediğini söyledi ikimizde salya sümük tabi tokat gibi geldi bana anne olacağıma bile sevinemedim böyle mutsuz bir evliliğe çocuk olmaz dedi 3 ay öncesine kadar artık bi tane çocuğumuz olsun diyende kendisiydi .. evliliğimize iyi gelir diye düşünerek istemiş .. dün en son bana çocuk için evli kalacağını bana karşı hiçbirşey hissetmeyeceğini birşey beklemememi söyledi bu şekilde kabul ediyorsan böyle dedi ben annem babam ayrı büyüdüm zorluğunu çok iyi biliyorum çocuğumun da böyle büyümesini huzurlu mutlu büyümesini istiyorum dünden beri perişan oldum ağlamaktan içim dışıma çıktı elimden hiçbirşey gelmiyor ailem üzülmesin diye onlara hiçbirşey söylemedim sadece annem hamile olduğumu biliyor .. ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum işe bile gitmek istemedim izin aldım ben eşimi gerçekten seviyorum ve boşanmak istemiyorum
dua etmekten başka yaptığım yapabileceğim hiçbirşey gelmiyor elimden hiç beklemiyordum çok severek evlendik gözümün içine bakardı aklı giderdi bana sorunlar hep olur biftekli ölüme çare Yok dedim önce gurur yaptım çocuk sorun etmek boşanmak istiyorsan dedim ama içim parçalanarak söyledim bunu istemeyerek bu hayatta her zaman olduğu gibi yine alttan aldım ama çok kararlıydı ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum

bende söyledim madem uzun süredir var böyle bir durum neden çocuk istedin dedim düzelir çocukla uğraşırsak kendimizle uğraşmayız diye düşünmüş

Daha 3 ay once cocuk icin ugrasip simdi olunca aldiralim ne demek ya? O zaman akli nerdeymis dengesizin? Tamam sevmiyor olabilir, bosanmak isteyebilir ama boyle olmaz. O canli bir bebek, kucaginiza henuz almamis olsaniz da.
Kıyamam dedim geçen yıl boş gebelik geçirdim almak zorunda kaldılar şimdi değerlerim de çok güzel çıkmışken bunu duymak beni derinden yaraladı

Bu kadar mutsuzmuş da, boşanmaya niyetliymiş de, niye sevişiyormuş, hadi sevişiyor, neden korunmuyormuş? Bunları söylemek için hamile kalmanızı mı bekliyormuş? Bunları sordunuz mu kendisine? Ve madem sorunlu bir evliliğiniz vardı, düzelir diye umut etmektense, önce düzeltip, sonra hamile kalmayı deneseydiniz ya? Bekliyorduk, istiyorduk dediğinize göre, ikiniz de korunma namına bir şey yapmamışsınız. Eee şimdi hamilesiniz, ne olacak, nasıl olacak kısmını yeni düşünmeye başlamışsınız. Çocuk oyuncağı mı bu? Bu kadar bilinçsiz yapılmaz bu işler. Bundan sonra ne yapılır kısmına gelirsek, şahsen bilmiyorum. Babasız bir çocuk büyütmek, bu bebeği hiç dünyaya getirmemek ya da eşinizle evliliğinizi kurtarmaya çalışmak gibi seçenekleriniz var. Eşinizin önerdiği tarzda, sadece çocuk için devam ettirilecek bir evlilik, sizi eve bağlayıp, kendisinin dışarıda istediği haltı yemesinin kibarca söylenişi. Ondan bir şey beklemeyecekseniz, niye evli kalıyorsunuz? Gururunuzu bu kadar ayaklar altına aldırmayın sakın.

Devam etmeye karar verdiyseniz problemlerinizi daha kolay çözmeniz açısından ikinizde bir danışmanla görüşün bence. Birde eşiniz nasıl bu raddeye geldi ki? Aşılamayacak şeyler mi yaşandı?
Hep ufak şeyler ben hiçbir zaman ufak tefek şeyleri sorun eden bi insan değilim çünkü omdan daha tecrübeli bi hayata sahibim o el bebek gül bebek büyümüş sorun yok dert yok tasa yok anne baba başında hep birikti sorunlar uzaklaştık o bana yaklaşmadıkça bende uzak durdum çünkü bir süre sonra insan yoruluyor bilmiyorum sonu nere gider hayırlısı neyse o olsun diye dua ediyorum

Acaba aklında başka bi kadın mı var ki nedense aklıma bu geldi
Onuda sordum hayatında biri mi var dedim ben evlenerek hata etmişim hayatıma birini sokarmıyım dedi benim eşim iş odaklı sigarası yok gece hayatı yok evcimen bi adam alkol deseniz arada alır kötü bi alışkanlığı olmayan biri

Anne olma hakkınızı kimse elinizden alamaz. Eğer bakacak gücünüz varsa dogurun ve kendiniz büyütün. Zor olabilir ama bu beden sizin aldirip aldirmamaya eşiniz değil siz karar verirsiniz ancak. Çok üzüldüm sabah sabah. İki gündür kızım hasta ateşi var biz bı kere gülse,bı lokma bişey yese diye gözüne bakıyoruz. Ne kolay aldiralim ikimiz de yolumuza gidelim demek. Herkesin evliliğinde sorunlar oluyor. Bizim de neler oldu. Hatta bizim ailelerimizin yüz yüze bakacak durumu bile yoktu. Biz bu çocuğu evlilik kurtarmak için yapmamistik ama şimdi ikimiz de çocuğumuza ve evimize odaklandık böylece sorun kalmamış oldu. Bu beden sizin,bu bebek sizin içinizde büyüyor bu adam ne hadsiz biri size bunu söyleyebiliyor. Kıymayın lütfen,önceliğiniz bu bencil adam değil evladınız olsun.

Eee o zaman niye çocuk yapmış. Belki düzelir diye. Ee beklesin madem belki çocuk doğunca düzelecek. Hemen ayrılık aldırma .. eşiniz fazlasıyla tutarsız

Boşanmış anne baba o kadarda kötü birşey değil . Niye bu kadar dram haline getiriliyor anlamıyorum . Mutsuz bir evde anne -baba ile büyümesi daha mı iyi ? Çocuğu aldırmak ya da aldırmamak sizin kararınız , babasına söz hakkı düşmez , düşmemeli .
Mutlu değilmiş beyefendi Hazretleri ... bak bak bak .. sevişmeye gelince yok bi sıkıntı .
Bence zaten doğmamış bir çocuğun canına keyfi kast eden bir adamla siz kendiniz durmayın, gidin . İnsanın sevgisi bitebilir , ayrılmak isteyebilir çocuğu aldır nedir yani.belkş siz bir daha evlenmeyeceksiniz, çocuğunuz olmayacak , ne bu bencillik .
Ay bu site yüzünden kocamdan nefret etcem yakında sırf erkek diye

Seni madem bitirmiş ne diye senle beraber olmuş ruh hastası
Kurtarız çocukla uğraşırız birbirimizle uğraşmayız diye düşünmüş
Evet bu bebeği bende çok istiyordum çünkü ailemden uzak bir ilde yaşıyorum yanıma yoldaş bana bi nefes olur arkadaş olur dedim o benden bi parça ne derse desin ben çok istediğim rabbimin bana verdiği cana kıyamam

keşke şu an sadece hamileliğim hakkında birşeyler sormayı konuşmayı bende çok isterdim

Çocuk olunca düzelir diye düşündüm demiş ya hani bu laf genelde çocuk olunca söylenmez mi yani hamile olduğun gün denmez gibi geldi çocuğunu aldırma kendin büyüt böyle gel gitli bi adamla zaten işiniz zormuş .. bebeği yaparken düşünseymiş ohhh artık vazgectim bebekten. aldır ne güzelmiş ya

Amin hep ediyorum

Önce çocuğu yapıp sonra aldır bosanalim demek bencillik,affedilir yani yok. Tamam su an nefes almıyor sadece bı yığın hücre ama buyuyup insan olacak. Kendi keyfi için cocugu aldır yolumuza gidelim diyemez. Vicdansız. Lütfen kendinizi uzmeyin. Çalışıyorsaniz ki izin aldım dediğinize göre calisiyorsunuz çocuğunuza kendiniz de bakabilirsiniz. Şimdi zor gorunebilir bu dediğim ama doğunca biraz birbirinize alışınca göreceksiniz yapılabilir bisey olduğunu. Güçlü olun. Seviyorum demeyin. İşine bak çocuğuma kendim bakarım deyin. Varsa gücü gitsin. Bencil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…