• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve çok sinirliyim.......

kxixymetlim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
151
3
96
Diğer
kızlar 3 aylık hamileyim fakat çok sinirliyim ev içinde hiç yüzüm gülmüyor.bu durumdan bebeğim de etkilenecek diye korkuyorum ama elimde değil:(((((((

bende 12 haftalık hamileyim çok huzursuz asabi bir ruh halim var çok sinirliyim doktora gittik kızım olacakmış ona bile sevinemiyorum ya normalmi merakm ondan:59:

12 haftalık hamileyim, depresyonum çok kötü kudurdu, hayata tahammülüm sıfır, dağ başında bir eve kapanıp doğuma kadar oradan çıkmak istemiyorum...

12 haftalık hamileyim, depresyonum çok kötü kudurdu, hayata tahammülüm sıfır, dağ başında bir eve kapanıp doğuma kadar oradan çıkmak istemiyorum...

metabolizman degistikce ruh halinde degisecek,bazen sinirli bazen mutsuz bazen asiri hassas bazen....vs yani gayet normal ben de dogum yapali 5 ay oldu cok karmasik duygular yasadim donem donem halen oluyor bazen annelik zor,hamilelik zor ama tum duygulardan arininca sadece mutluluk kaliyor ve omur boyu yalniz olmayacagim hissi,artik beni kosulsuz seven benim de kosulsuz sevdigim kizim guven duygusu...
hayirli dogumlar

bende çok sinirli bir hamilelik geçiriryorum eski bir tarihte yazmışsınız şimdi nasıl bebişiniz?

ii akşamlar arkadaşım.bebeğimi sormuşsun şimdi gördüm msgı.bebişim ii 2 yaşında ama ben erken doğum yaptım.o sinirlilik hallerim boşuna değilmiş yani anlayacağın.eğer hamileyseniz siz siz olun rahat bir hamilelik geçirmeye çalışınız.çok problem yaşadık başlarda ama şimdi iiyiz şükür.erken doğuma bağlı kızımın bir gözünde kayması var onun tedavisi ile uğraşıyoruz.

2 yaşında bir oğlum var ve şuan yne hamileyim inanılmaz gergin ve sinirliyim
çoğu kez oğluma bağırıyorum kızıyorum elimde değil durduramıyorum kendimi
normalde evi başıam yıksa sesim çıkmaz yavruma ama şimdi hiçbi ters hareketine tahammülüm yok
nasıl başedeceğimi şaşırdım önceki hamileliğimde böyle birşey yaşamadım
ama şimdi çevremdeki herkese kırıcı davranıyorum
çok üzülüyorum sonradan hep pişman oluyorum zaten
off yokmudur bunun bir çözümü

Artık herkes gergin ya dışarıda da öyle kimse birbirinden hoşlanmıyor tahammül göstermiyor niye bu kadar sinir..En küçük ses çıksa birbirlerini öldürecekler relax take it easy? bu şarkıyı dinleyin konuyu anlatıyor...Sevgi olursa gerginlik gider ilişki kurun insanlarla ve sevin..Maalesef üzülüyorum insanların bu duyguyu kaybetmesi tehlikeli! Hamilelikledirekt ilgisi yok ama aklıma geldi.:50:

Back