Hamileyim ve bosanmak üzereyim ACIL YARDIM LUTFEN.

Hayır hepsi avukatmı ki oraya sadece bunlar yorum yapabilir gibiyazmışsın da
Hayır tekrar okumanızı öneririm. Yaşayanlar ve konu hakkında hukuki bilgiye sahip olanlar. Biz turkiyedeki hukuki konular hakkında az çok fikir sahibiyiz ama bizden daha fazlasını bilenler olabilir ve hollanda hükümeti ile ilgi de bilgili olanlar çıkabilir.

Oturumum var evet
Eğer süresiz oturumunuz varsa, o kıçını istediği kadar yırtsın kanuna aykırı bir şey yapmadığınız sürece oturumunuz iptal olmaz. Nikahınız varsa o istediği kadar üstüme almayacağım desin, çocuğun babası kanun önünde o. Almanyada yaşıyoruz ve burada anne ya da babanın imzası olmadan çocuk yurtdışına çıkamıyor, Türkiye’de böyle bir durum söz konusu değil mi? çocuğunuzu zaten yurtdışına çıkaramaz. Ayrıca sizi bu şekilde tehtit eden bir adama çocuk göstermezsiniz oda kaçıracak fırsat bulamaz. Akşam eşime detaylı sorarım.

Canım aynı durumdaydik eşim bebeği istemiyordu ben aldırmadim dava açılmıştı doğumundan önce kendi pişman olup döndü ama o zaman sormuştum avukata alamaz ve onun üstüne olacak resmi nikahın varsa sen işini sağlama al sanırım valilikten kadın koruma gibi bir yer vardı öğren tam neresi orada ücretsiz danışmanlık veriyor avukat hatta avukatlığını da yapıyor detaylı öğren ama hiç korkma uygunsuz hayat ve herhangi bir madde kullanmadığım takdirde alamaz bebeğini sen sağlam dur sakin bebeğim için eviligimi düzelteyime girme sakın saygılı sen bilirsin modunda ol eşine hem kaybedebilirimi düşündür hem kafasını toplamasına izin ver

Öyle de benim oturumum eşimle evli olduğum için var aile birleşiminden dolayı yani. Bosandigimiz zaman o oturumun bir hükmü kalmaz ki

Bosandiktan sonra yasal imzalı bir şey yoksa çocuk velayeti vs gibi kendiniz kimlik çıkarabilirsiniz diye biliyorum. Böyle anneler var baba yazmıyor çocukların kimliklerinde. Kabul etmedikleri için. Hollanda ya götürme işi de Türkiye de olduğunuz için orada öyle yasa bile olsa dava açılır yargi karar verir. Burda bir duzen kurmaya ve çocuğa bakacak durumda olmaya özen gösterin. Yarginin düzen ve bakabilecek düzeyde olan anneden çocuk alacağını düşünmüyorum. Dava açılsa dahi sizin aleyhinize olur diye düşünüyorum. Siz iciniz ferahlasin diye bir kac avukata (yurt dışı işlemleri) yapanlara sorun. Aldirmaniz için direten mesajları saklayın isinize yarayabilir. Kanit olarak

Evliliğinden en ufak bir beklerim kalmadi eşim ve ailesi bu konuyu kafasında kesin olarak bitirmişler. Turkiyeye dönerken açık kapı vardı ben bırakmıştım ama artık benim için de bitti. Bana bunları yaşatan adamdan bana eş ailesinden aile olmaz

Aldırmakla ilgili mesaj atmıyorlar aracılarla ve yüzyüze muhatap oluyoruz sürekli o yüzden de delilik yok maalesef. Yasal olarak çocuğun bende kalmasıyla ilgili de bir engel yok çok şükür. Ben hem çocuğun ilerideki psikolojisini hem de kendi psikolojimi düşünüyorum. Psikologa gitmeye başladım bu olaylar yuzunden

Ayrıca oturumum süresiz değil 5 yillik

Kizmanizi anlıyorum ama siz de beni anlayın lütfen inanılmaz bir kaosun ortasındayım çocuğu da bu kaosa ve belirsizliğe sürüklemek hakkım mi bilemiyorum
Olabilir efendim. Bak burda bir kiz vardi esinden boşandı ve hamile oldugunu öğrendi. Dogurma karari aldı. Bosaninca kaos falan olmaz canım. Ben duygu durumunu anliyorum ama şöyle düşün ya bir daha cocuk sahibi olamazsam bir daha evlenemezsem,gerci cocuk sahibi olmak icin evlenmeye gerek yok ama biliyorsunuz toplumumuzu. Cekeceginiz vicdan azabi da cabasi olur. Lutfen bu dusuncelerinizi silin ve bebeginize odaklanin..maddi durum nasıl bilmiyorum alisverisler yapin ona hayal kurun doğacağı günü hayal edin masum yüzünü lutfennnnn

Sen bebeğini doğur tabi kendin için onun yaşama hakkını elinden almamak için ve sağlam dur bir o kadar da saygılı eğer haklıysan eşin pişman olur bizzat yaşadıgim için tekrar ediom.Kafamda bitti diyorsan da korkma alamaz bebeğini ama mutlaka devlete sığın kadın korumaya git elinde varsa msjlar göster bebeğinle tehditini göster

Yok değil maalesef. Hollandada tek başıma bir hayat kurmak da benim için çok zor. Ailem için de eğer boşandıysam onlarla yaşamalıyım
Canım dediğim gibi çocuk Hollanda vatandaşı olursa (ki doğumunu Hollanda ‘da yap , en olmadı doğuma yakın gidip otelde kalma durumun yoksa devlete başvurup doğuma kadar kalabilirsin) bu durumda senin oturumun iptal olmaz boşansan bile . Ha sen zaten ben orda yaşamam , ailem bırakmaz diyorsan o ayrı. Otur-oturma ama ben hakkını yakma derim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…