- 17 Haziran 2019
- 95
- 36
- 3
- 33
- Konu Sahibi Turuncubikiz
-
Evet cenin diyorlar artık embriyo dönemini çoktan tamamladı. Mümkün olduğunca iyi araştırıp sağlıklı düşünmeye çalışıyorumYani olmaması lazım ama bir ton haber var çocuğu yurtdışına kaçırab babalar vs nasıl yapıyorlar bilmem, ayrıca o artık kalbi atan bir bebek embriyo değil
Tüm yapabileceklerinizi adam akıllı araştırın lütfen
En dogr u kararı vermeye çalışıyorum çok teşekkür ederimmuvafakatnamenız yanı ıznınız olmadan cocugunuzu 18 yasına kadar sızden kımse alıp bır yere goturemez kı nasıl gotureceklermıs hokup pokus yaparak mı
gozunuzu korkutmak ıcın resmen sacmalamıslar cocugu doguracak olan sız oldugunuz ıcın kararı sız vereceksınız onlara hıc bır nane yemek dusmez sız musterıh olun
aman o pis soyadını vermese de olur şam babası sinirim bozuldu
kararınızı sız verın gerısını bos verın
Alamazlar canım. 6 yaşa kadar alamıyorlar daha sonra çocuğa soruyorlar. İşini gücünü kur çocuğumu adam gibi yetiştir kimse alamaz3 yaştan sonra ne olacak peki ömür boyu ha aldılar ha alacaklar korkusuyla mi yaşayacağım
Anladiim peki çok teşekkür ederimAlamazlar canım. 6 yaşa kadar alamıyorlar daha sonra çocuğa soruyorlar. İşini gücünü kur çocuğumu adam gibi yetiştir kimse alamaz
Bence kararsız değilsin o bebeği istiyorsun inşaAllah bebeğini sağlıkla doğurup büyütürsün Allah yardımcın olsun. Daha şimdiden Kimsenin kapısına sığmayan o bebek sana öyle kapılar açsın ve hayırlı evlat olsun ki aldırmayı düşündürdükleri için hepsine karşı gücün olsun.En çok işin o boyutunu düşünüyorum zaten. 2yillik üniversite mezunuyum ama yapabildiğim tek iş çağrı merkezi işi. Tek başına çocuk büyütecek bir gelir sağlayan mesleğim yok maalesef. Ailem yani özellikle babamin kafası karışık. Bir doğur diyor bir de aldırmayı düşünüyor ben iyice arada kalıyorum böyle olunca
Ben seni haklı buldum canım. Ama aldır da diyemem.Kizmanizi anlıyorum ama siz de beni anlayın lütfen inanılmaz bir kaosun ortasındayım çocuğu da bu kaosa ve belirsizliğe sürüklemek hakkım mi bilemiyorum
Hollanda hükümeti yasal olmayan yollarla mı alıkoyacak saçmalamayın korkmayın, doğurun sakın aldırmayın o çocuğu öldürmeyinAvukat da yasal olarak böyle bir hakki olmadığını söyledi yasal olmayan yollarla yaparsa da hollanda vatandaşlığı riske girebilir diye tahmin ediyorum ama bu defa ya hollanda hükümeti çocuğa el koyarsa diye de düşünüyorum
canım dik dur eğilme korktuğunu anlamışlar ondan böyle üstüne geliyorlarAldirmak icin hollandaya goturmek istiyorlar turkiyede olmayacağını bildikleri için. Ben aldırmayacağım dedikce bu defa elinden alır sana da göstermeyiz o zaman demeye başladılar. Bunlar boş tehditler bile olsa öyle mide bulandiriyor ki anlatamam
Soyadını versede alma böyle insanlarin.kendi üstüne al babası olmasın daha iyi.bebise çok uzuldumMerhaba, 15haftalik hamileyim ve eşimle boşanmak üzereyiz. Eşim ve ailesi Hollandada yaşıyor ve orada yasal süre 18 haftaya kadar olduğu için çocuğu aldırmam konusunda baskı yapıyor. En son görüştüğümüz insanlardan aldığımız bilgiye göre çocuğu hicbir şekilde istemediklerini, kabul etmeyeceklerini ve soyadlarını vermeyeceklerini söylemişler fakat doğurma konusunda israrci olur ve doğurursam çocuğu benden alıp Hollandaya götürüp bana da göstermemekle hatta Hollandaya girişimi de engellemekle tehdit ediyorlar. Benzer şeyleri yaşayanlar ve konu hakkında hukuki bilgiye sahip olanlardan bilgi ve öneri istiyorum çok ACİL...
Hollanda ile ilgili hicbir bilgim olmadığı için bunları soyluyrolar. Şimdi tanıdık da buldum avukata da sordum ama ben de böyle vicdansız böyle zalim insanlarla inanın bir ömür muhatap olmak istemiyorum öylesi hem bana hep çocuğuma zarar olur. Cuma günü kürtaj olacağım hala dilleri susmuyor. Çok yoruldum artıkülkeye girişini engellemek ne ya cidden bunlara kanıyor musunuz? her şeyi geçtim öyle bir heriften çocuk yapıp tekrar muhattap olmak zorunda kalmayın ne iğrenç muhabbetler ya
Hollanda'da mı olacaksın kürtajı.Hollanda ile ilgili hicbir bilgim olmadığı için bunları soyluyrolar. Şimdi tanıdık da buldum avukata da sordum ama ben de böyle vicdansız böyle zalim insanlarla inanın bir ömür muhatap olmak istemiyorum öylesi hem bana hep çocuğuma zarar olur. Cuma günü kürtaj olacağım hala dilleri susmuyor. Çok yoruldum artık
Seni kürtajın nasıl bir zorunluluktan kaynaklandi merak ettimHukuki konuda tek bildigim anne bebege bakmak istiyorsa ahlaki sinirlar disinda bir isi dahi olsa isle bebegi ayni ortamda bulundurmuyorsa bebek annenin velayetinde kaliyor. Turkiyede boyle diye biliyorum ama ben sana baska bsey diyecegim. Ben gecen haftalarda kazayla olan ve hic anlamadigim 5 haftalik gebeligi sonlandirdim. Henuz kalbi bile atmiyordu. Vicdani sorumlulugu ve acaba yasasaydi ne olacakti sorularini kfamdan atamiyorum. Sen bir anne olarak 15 haftalik hissetmeye basladigin bebegi yok sayabilecekmisin? Benim aldirmaktan baska sansim yoktu malesef ama yinede cok zorlandim. Seni yargilamak yada akil vermek degl ama istersen sen daha cok bu noktaya odaklan. Oyle kolay kolay cocugunu alacaklarini da sanmiyorum. Allah yardimcin olsun.
Bu arada 2 konu actim ikisi de gorunmuyor sanirim. Birine kimse yazmadi birine de yalnzca 2 kisi yazdi. Bu konudan anlayan varsa bi bakabilir mi?
Beklenmedik bir zamanda oldu. Hicbir imkan bebek icin uygun degildi malesef. Ne maddi ne manevi kaldirabilecek durumda degildik bu yuzdenSeni kürtajın nasıl bir zorunluluktan kaynaklandi merak ettim
Sizin kürtaj sebebiniz konu sahibininkinden masum değil, maddi ve manevi imkânlar iyileştirilebilirdi....Beklenmedik bir zamanda oldu. Hicbir imkan bebek icin uygun degildi malesef. Ne maddi ne manevi kaldirabilecek durumda degildik bu yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?