Hamileyim ve bosanmak üzereyim ACIL YARDIM LUTFEN.

Evet cenin diyorlar artık embriyo dönemini çoktan tamamladı. Mümkün olduğunca iyi araştırıp sağlıklı düşünmeye çalışıyorum

En dogr u kararı vermeye çalışıyorum çok teşekkür ederim

18
Bence kararsız değilsin o bebeği istiyorsun inşaAllah bebeğini sağlıkla doğurup büyütürsün Allah yardımcın olsun. Daha şimdiden Kimsenin kapısına sığmayan o bebek sana öyle kapılar açsın ve hayırlı evlat olsun ki aldırmayı düşündürdükleri için hepsine karşı gücün olsun.

Ben hollanda da dogdum buyudum , senden habersiz onu ulkeden bile cikaramazlar o bir ikincisi ise bunlari mesaj ve gorusmeleri kayit ederseniz mahkeme karariyla cocugunuzdan uzaklastirirsiniz icinizdeki o kucucuk size tutunan cana kiymayin ne kadinlar var cocugu olsun diye ugrasan siz ona simsiki sarilin hersey guzel olur

Son düzenleme:
18 yaşından kucuk bir çocuğu yurtdisina çıkarması icin anneden noter onaylı izon gerekli diye biliyorum öyle turşu götürür gibi götüremez

Yurtdışına çıkarması söz konusu değil. Resmi nikahınız varsa ayrılmış bile olsanız iddet müddetinden dolayı çocuk otomatik eski eşe kaydolur ki onun çocuğun reddi davası açması gerekir o da dna ile kanıtlanmadığı sürece mümkün değil. Yani çocuğunun soyunu değiştiremez.
Seve seve çocuğuna sahip çıkmak zorunda siz de bu dönemde delil toplayın çocukla babanın sınırlı görüşmesi için karat almaya bakın derim.
Çok geçmiş olsun hakkınızda hayırlısı.

Hollanda hükümeti yasal olmayan yollarla mı alıkoyacak saçmalamayın korkmayın, doğurun sakın aldırmayın o çocuğu öldürmeyin

canım dik dur eğilme korktuğunu anlamışlar ondan böyle üstüne geliyorlar
anca boş konuşuyorlar
sağlam dur kararlı dur

Babası olarak bilmesini istiyor musun bebeğinin. Eğer yok istemiyorum diyorsan bence de isteme ! Annenle konuş çocuğu ustune yazdirsin kim nereden bilecek sonrada aldırdım de . Şimdiden ölmesini istediğini ilerde babam kim dediğinde anlatırsın ...

ülkeye girişini engellemek ne ya cidden bunlara kanıyor musunuz? her şeyi geçtim öyle bir heriften çocuk yapıp tekrar muhattap olmak zorunda kalmayın ne iğrenç muhabbetler ya

Soyadını versede alma böyle insanlarin.kendi üstüne al babası olmasın daha iyi.bebise çok uzuldum

ülkeye girişini engellemek ne ya cidden bunlara kanıyor musunuz? her şeyi geçtim öyle bir heriften çocuk yapıp tekrar muhattap olmak zorunda kalmayın ne iğrenç muhabbetler ya
Hollanda ile ilgili hicbir bilgim olmadığı için bunları soyluyrolar. Şimdi tanıdık da buldum avukata da sordum ama ben de böyle vicdansız böyle zalim insanlarla inanın bir ömür muhatap olmak istemiyorum öylesi hem bana hep çocuğuma zarar olur. Cuma günü kürtaj olacağım hala dilleri susmuyor. Çok yoruldum artık

Hollanda'da mı olacaksın kürtajı.

Gittiğinden haberleri olmasın bari, sana zarar vermesinler canım

Hukuki konuda tek bildigim anne bebege bakmak istiyorsa ahlaki sinirlar disinda bir isi dahi olsa isle bebegi ayni ortamda bulundurmuyorsa bebek annenin velayetinde kaliyor. Turkiyede boyle diye biliyorum ama ben sana baska bsey diyecegim. Ben gecen haftalarda kazayla olan ve hic anlamadigim 5 haftalik gebeligi sonlandirdim. Henuz kalbi bile atmiyordu. Vicdani sorumlulugu ve acaba yasasaydi ne olacakti sorularini kfamdan atamiyorum. Sen bir anne olarak 15 haftalik hissetmeye basladigin bebegi yok sayabilecekmisin? Benim aldirmaktan baska sansim yoktu malesef ama yinede cok zorlandim. Seni yargilamak yada akil vermek degl ama istersen sen daha cok bu noktaya odaklan. Oyle kolay kolay cocugunu alacaklarini da sanmiyorum. Allah yardimcin olsun.
Bu arada 2 konu actim ikisi de gorunmuyor sanirim. Birine kimse yazmadi birine de yalnzca 2 kisi yazdi. Bu konudan anlayan varsa bi bakabilir mi?

Seni kürtajın nasıl bir zorunluluktan kaynaklandi merak ettim

Beklenmedik bir zamanda oldu. Hicbir imkan bebek icin uygun degildi malesef. Ne maddi ne manevi kaldirabilecek durumda degildik bu yuzden
Sizin kürtaj sebebiniz konu sahibininkinden masum değil, maddi ve manevi imkânlar iyileştirilebilirdi....

ancak biten bir evliliğin ve kabul edilmeyen bebeğin doğurulmaması mantığa daha uygun..

Bence hiç kimse kendi yaptığı birşeyi bir başkasına yapma deme hakkına sahip değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…