Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korunanları tenzih ediyorum ama birçok kadınımız evliliği düzeltir mantığı ile çocuk yapıyor. Ya da o kadar bilinçsizler ki adamın huyu suyu belli olduğu halde korunmuyorlar. O yüzden bu tür konulara böyle tepkiler çok geliyor."Bo ovlologo cocok nodon?!" Kişisel almayın ama bu cümleden yıldım bu platformda. Yahu kim ister böyle bir durumda olmayı. Bende hamileyim bende boşanıyorum. Ben, bebeğim, ailem hatta sülalem yıprandı. Ister miydim böyle olsun? Kaldı ki hamile bu ınsan. Kadın kadına kurt olmayın. Yeterince pişmanlık, yeterince vicdan azabı var zaten bu yolu seçenlerde.
Bunu soylediniz ve "ben olsam yapmam." Dediniz egonuz tatmin oldu değil mi? Siz yapmayın.
Korunanları tenzih ediyorum ama birçok kadınımız evliliği düzeltir mantığı ile çocuk yapıyor. Ya da o kadar bilinçsizler ki adamın huyu suyu belli olduğu halde korunmuyorlar. O yüzden bu tür konulara böyle tepkiler çok geliyor.
Dediğin gibi çoğul platform burası. İnsanların ağzı torba değil ki büzesin. İşine yarayan yorumları cebe alıp devam edeceksin en iyisi. :)Toplumun her kesiminden insan var bu platformda haklısın. Ama bazı tepkiler öyle sert ki ben çok üzülüyorum. "Sen nasılsa boşanmazsın, neden seviştin?" Herkesin yorum yapmaya elbette hakki var ama hiç tanımadığımız insanlara bu tepkileri vermek beni üzüyor![]()
Arkadaşim aklini kullan. Hala seviyorum diyorsunuz. Çocuğun annesiyle huzurlu buyumesi babasiyla kavga gurultude buyumesinden daha iyi. Ve emin ol o çocuk o aileyle bir buyurse diyorsun ya en küçüğü bile bana kufrediyor diye. Işte onlardan biri senin çocuğun olacak. Gorduyu neyse onu uyguluycak. Bir de hayirsiz evlatla ugrasicaksin. Al kanatlarin altina buyut guzelce. Hem gururunuz nerde? Çocuk bizden değil denilen aileye donulur mu? Size ahlaksiz damgasi vurdular baskasiyla cinsel iliskiden çocuk peydahladi imasinda bulundular ustelik kovdular. Lutfen ya. Bu aile değilki. Yalnişbir tercih. Devam ettirmek zorunda değilsiniz. Gobeğiniz de onunla kesilmedi. Ondan once nasil yaşiyordunuzsa sonra da pekala yaşar gidersiniz. Nedense evlenen kadinlar boşaninca sanki dunya onlari yiyip yutacak havasi yaratirlar. Bin yil kole gibi yaşamakdansa bir gun hür yaşarim daha iyi.Kızlar merhaba. Ben 1 buçuk yıldır evliyim 1 yıldır eşimin ailesiyle yaşıyoruz. Evlenmeden once herşey çok güzeldi ama evlendikten sonra eşim çok değişti ne eskisi kadar ilgili ne sevgisi şefkati hepsi değişti zaten sonra ailesiyle beraber yaşamaya başladık. Hergün olmasa da hafta da 5 gün kavga ediyorduk çünkü ben birlikte istemiyordum bunalmistim laf sokmalardan hareketlerden. Zaten bana gelen geçen herkes laf söyleyebiliyordu evin en küçüğü bile küfür edebiliyordu eşim hiç bir zaman beni savunmadı bir kere bu benim eşim namusum demedi en son 1 ay önce boşanma davası açtığımız zaman be ailemin yanindaydim eşim yanıma geldi diye kaynanam arayıp namusuma bana her kötü kelimeyi kullandi sonrasında hamile olduğumu öğrendik neyse dedim herşeyi yedim yuttum gittim herşey güzeldi tabi eşim gene aynı sorumsuzluklarina devam ediyordu neyse bayram öncesi kurban kesmek için il dışına çıktık eşimin anne tarafına gittik orada da eşimle annesinin bana laf sokmalarindan dolayı kavga ettik ertesi gün ben odamdan çıktım kocam ona attığım mesajları annesi ve akrabalarına okurken arkamdan dedi kodumu yaparken gördüm orada bir tartıştık gene akrabaları bana çocuk bizden dgil zaten diyerek beni evden kovdular eşim de onlara çanak tuttu tabi bunlar yaşadıklarımın Birtane si 1 senede kaç kere kapıya atıldım gene ben gittim yuvam yıkılmasın seviyorum diye ama artık bu sefer dönmeyeceğim siz olsanız çocuğunuz babasız büyümesin gene de diyip bütün bunları yutup gidermisiniz kızlar?
Madem yuva yıkmak kolay değil hiç boşanma o zaman.Hayır canım düzgün okursan anlarsın kavgalardan sonra ben gidiyordum ailemin yanına sonra bir süre geçtikten sonra şöyle böyle düzeldim ettim diye bende bir şans veriyordum barisiyorduk ama ona üç şans verdim son şansınida kullandı ve bitti. Ve seni yaşamadığın için anlıyorum tabi Allah yaşatmasın da bende senin gibiydim böyle ahkam keserdim ama o işler öyle değilmiş bekara karı boşamak kolay. Bir yuvayı sen kurduğun da emek verdiğin de öyle bir olayda kestirip yıkıp atamıyorsun üç hak tanıyorsun artık sende bittiğin için bitiriyorsun.
cok zor ama sakın donmeeKızlar merhaba. Ben 1 buçuk yıldır evliyim 1 yıldır eşimin ailesiyle yaşıyoruz. Evlenmeden once herşey çok güzeldi ama evlendikten sonra eşim çok değişti ne eskisi kadar ilgili ne sevgisi şefkati hepsi değişti zaten sonra ailesiyle beraber yaşamaya başladık. Hergün olmasa da hafta da 5 gün kavga ediyorduk çünkü ben birlikte istemiyordum bunalmistim laf sokmalardan hareketlerden. Zaten bana gelen geçen herkes laf söyleyebiliyordu evin en küçüğü bile küfür edebiliyordu eşim hiç bir zaman beni savunmadı bir kere bu benim eşim namusum demedi en son 1 ay önce boşanma davası açtığımız zaman be ailemin yanindaydim eşim yanıma geldi diye kaynanam arayıp namusuma bana her kötü kelimeyi kullandi sonrasında hamile olduğumu öğrendik neyse dedim herşeyi yedim yuttum gittim herşey güzeldi tabi eşim gene aynı sorumsuzluklarina devam ediyordu neyse bayram öncesi kurban kesmek için il dışına çıktık eşimin anne tarafına gittik orada da eşimle annesinin bana laf sokmalarindan dolayı kavga ettik ertesi gün ben odamdan çıktım kocam ona attığım mesajları annesi ve akrabalarına okurken arkamdan dedi kodumu yaparken gördüm orada bir tartıştık gene akrabaları bana çocuk bizden dgil zaten diyerek beni evden kovdular eşim de onlara çanak tuttu tabi bunlar yaşadıklarımın Birtane si 1 senede kaç kere kapıya atıldım gene ben gittim yuvam yıkılmasın seviyorum diye ama artık bu sefer dönmeyeceğim siz olsanız çocuğunuz babasız büyümesin gene de diyip bütün bunları yutup gidermisiniz kızlar?
Hep deriz ya ah şimdi ki aklım olsaydı diye..buna benzer durumları yaşadım..keşke ilk çocukta tüm bağımı kopartıp eşiminde armut dibine düşer misali dibine düşeceginin farkında olabilseydim..Kızlar merhaba. Ben 1 buçuk yıldır evliyim 1 yıldır eşimin ailesiyle yaşıyoruz. Evlenmeden once herşey çok güzeldi ama evlendikten sonra eşim çok değişti ne eskisi kadar ilgili ne sevgisi şefkati hepsi değişti zaten sonra ailesiyle beraber yaşamaya başladık. Hergün olmasa da hafta da 5 gün kavga ediyorduk çünkü ben birlikte istemiyordum bunalmistim laf sokmalardan hareketlerden. Zaten bana gelen geçen herkes laf söyleyebiliyordu evin en küçüğü bile küfür edebiliyordu eşim hiç bir zaman beni savunmadı bir kere bu benim eşim namusum demedi en son 1 ay önce boşanma davası açtığımız zaman be ailemin yanindaydim eşim yanıma geldi diye kaynanam arayıp namusuma bana her kötü kelimeyi kullandi sonrasında hamile olduğumu öğrendik neyse dedim herşeyi yedim yuttum gittim herşey güzeldi tabi eşim gene aynı sorumsuzluklarina devam ediyordu neyse bayram öncesi kurban kesmek için il dışına çıktık eşimin anne tarafına gittik orada da eşimle annesinin bana laf sokmalarindan dolayı kavga ettik ertesi gün ben odamdan çıktım kocam ona attığım mesajları annesi ve akrabalarına okurken arkamdan dedi kodumu yaparken gördüm orada bir tartıştık gene akrabaları bana çocuk bizden dgil zaten diyerek beni evden kovdular eşim de onlara çanak tuttu tabi bunlar yaşadıklarımın Birtane si 1 senede kaç kere kapıya atıldım gene ben gittim yuvam yıkılmasın seviyorum diye ama artık bu sefer dönmeyeceğim siz olsanız çocuğunuz babasız büyümesin gene de diyip bütün bunları yutup gidermisiniz kızlar?
Üzgünüm ama ortada yuva yokKızlar merhaba. Ben 1 buçuk yıldır evliyim 1 yıldır eşimin ailesiyle yaşıyoruz. Evlenmeden once herşey çok güzeldi ama evlendikten sonra eşim çok değişti ne eskisi kadar ilgili ne sevgisi şefkati hepsi değişti zaten sonra ailesiyle beraber yaşamaya başladık. Hergün olmasa da hafta da 5 gün kavga ediyorduk çünkü ben birlikte istemiyordum bunalmistim laf sokmalardan hareketlerden. Zaten bana gelen geçen herkes laf söyleyebiliyordu evin en küçüğü bile küfür edebiliyordu eşim hiç bir zaman beni savunmadı bir kere bu benim eşim namusum demedi en son 1 ay önce boşanma davası açtığımız zaman be ailemin yanindaydim eşim yanıma geldi diye kaynanam arayıp namusuma bana her kötü kelimeyi kullandi sonrasında hamile olduğumu öğrendik neyse dedim herşeyi yedim yuttum gittim herşey güzeldi tabi eşim gene aynı sorumsuzluklarina devam ediyordu neyse bayram öncesi kurban kesmek için il dışına çıktık eşimin anne tarafına gittik orada da eşimle annesinin bana laf sokmalarindan dolayı kavga ettik ertesi gün ben odamdan çıktım kocam ona attığım mesajları annesi ve akrabalarına okurken arkamdan dedi kodumu yaparken gördüm orada bir tartıştık gene akrabaları bana çocuk bizden dgil zaten diyerek beni evden kovdular eşim de onlara çanak tuttu tabi bunlar yaşadıklarımın Birtane si 1 senede kaç kere kapıya atıldım gene ben gittim yuvam yıkılmasın seviyorum diye ama artık bu sefer dönmeyeceğim siz olsanız çocuğunuz babasız büyümesin gene de diyip bütün bunları yutup gidermisiniz kızlar?
Neden seviştiği değil neden korunmadığı soruluyor aslında. Yani açılan konuların çoğunda olduğu gibi zaten başından beri toksik olduğunu bildikleri ilişkilerinden gebe kalmak bile bile lades geliyor. Kaza değil ihmal. Kondom yırtılır evet bu bir kazadır ama bunun üstüne ertesi gün hapı almazsan ihmaldir. Tek çocukla bile sınırlı kalmıyor mesela bakıyorsun kadın 3 çocuk doğurmuş ama evlendiği tarihten beri şiddet görmüş veya aldatılmış. Böyle sağlıksız ortama çocuk getirdiği ve kendini iyice çaresiz bıraktığı için kızıyorsun. Bu deneyimler "çocuk doğunca ilişkim düzelir" kişilerine ibret oluyordur bir yandan.Toplumun her kesiminden insan var bu platformda haklısın. Ama bazı tepkiler öyle sert ki ben çok üzülüyorum. "Sen nasılsa boşanmazsın, neden seviştin?" Herkesin yorum yapmaya elbette hakki var ama hiç tanımadığımız insanlara bu tepkileri vermek beni üzüyor![]()
Canım benim sakin dönme geri sana gelir yalwarir aglar ws inanma bu adamda ailesi de degsmez çocuğuna yazık etme bence bu insanalr sana aci cektmrek icin çocuğu bile gostermez kacirir okdar irencler bence cocuk doğmadan bosan derim soyadıni bile almasın adamın size gelen bir emanet gelin ya elin kızı sizi seçiyor bir dediğini iki etmyceniz yere yaptıklarına bak dedikodu küfür hakeret kwga gürültü aynı annesine cekmis eşinde kurtar kendni bu insanlardan kuzumKızlar merhaba. Ben 1 buçuk yıldır evliyim 1 yıldır eşimin ailesiyle yaşıyoruz. Evlenmeden once herşey çok güzeldi ama evlendikten sonra eşim çok değişti ne eskisi kadar ilgili ne sevgisi şefkati hepsi değişti zaten sonra ailesiyle beraber yaşamaya başladık. Hergün olmasa da hafta da 5 gün kavga ediyorduk çünkü ben birlikte istemiyordum bunalmistim laf sokmalardan hareketlerden. Zaten bana gelen geçen herkes laf söyleyebiliyordu evin en küçüğü bile küfür edebiliyordu eşim hiç bir zaman beni savunmadı bir kere bu benim eşim namusum demedi en son 1 ay önce boşanma davası açtığımız zaman be ailemin yanindaydim eşim yanıma geldi diye kaynanam arayıp namusuma bana her kötü kelimeyi kullandi sonrasında hamile olduğumu öğrendik neyse dedim herşeyi yedim yuttum gittim herşey güzeldi tabi eşim gene aynı sorumsuzluklarina devam ediyordu neyse bayram öncesi kurban kesmek için il dışına çıktık eşimin anne tarafına gittik orada da eşimle annesinin bana laf sokmalarindan dolayı kavga ettik ertesi gün ben odamdan çıktım kocam ona attığım mesajları annesi ve akrabalarına okurken arkamdan dedi kodumu yaparken gördüm orada bir tartıştık gene akrabaları bana çocuk bizden dgil zaten diyerek beni evden kovdular eşim de onlara çanak tuttu tabi bunlar yaşadıklarımın Birtane si 1 senede kaç kere kapıya atıldım gene ben gittim yuvam yıkılmasın seviyorum diye ama artık bu sefer dönmeyeceğim siz olsanız çocuğunuz babasız büyümesin gene de diyip bütün bunları yutup gidermisiniz kızlar?
Bunu normalde kolay kolay demem ama kesinlikle bosanirdim ve hayatta affetmezdim. Kapiya koymak nedir ya zaten bizden degil cocuk diyipKızlar merhaba. Ben 1 buçuk yıldır evliyim 1 yıldır eşimin ailesiyle yaşıyoruz. Evlenmeden once herşey çok güzeldi ama evlendikten sonra eşim çok değişti ne eskisi kadar ilgili ne sevgisi şefkati hepsi değişti zaten sonra ailesiyle beraber yaşamaya başladık. Hergün olmasa da hafta da 5 gün kavga ediyorduk çünkü ben birlikte istemiyordum bunalmistim laf sokmalardan hareketlerden. Zaten bana gelen geçen herkes laf söyleyebiliyordu evin en küçüğü bile küfür edebiliyordu eşim hiç bir zaman beni savunmadı bir kere bu benim eşim namusum demedi en son 1 ay önce boşanma davası açtığımız zaman be ailemin yanindaydim eşim yanıma geldi diye kaynanam arayıp namusuma bana her kötü kelimeyi kullandi sonrasında hamile olduğumu öğrendik neyse dedim herşeyi yedim yuttum gittim herşey güzeldi tabi eşim gene aynı sorumsuzluklarina devam ediyordu neyse bayram öncesi kurban kesmek için il dışına çıktık eşimin anne tarafına gittik orada da eşimle annesinin bana laf sokmalarindan dolayı kavga ettik ertesi gün ben odamdan çıktım kocam ona attığım mesajları annesi ve akrabalarına okurken arkamdan dedi kodumu yaparken gördüm orada bir tartıştık gene akrabaları bana çocuk bizden dgil zaten diyerek beni evden kovdular eşim de onlara çanak tuttu tabi bunlar yaşadıklarımın Birtane si 1 senede kaç kere kapıya atıldım gene ben gittim yuvam yıkılmasın seviyorum diye ama artık bu sefer dönmeyeceğim siz olsanız çocuğunuz babasız büyümesin gene de diyip bütün bunları yutup gidermisiniz kızlar?