Allah nasip etmesin onları hayatımın sonuna kadar görmek bile istemiyorum Allah onlar gibi insanları düşmanımın başına vermesin. Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinSu "erkegin namusu" veya "soyu devam ettirmek" gibi seyler bana cok uzak. Bence bundan sonra onlari hayatinin bir parcasi olarak sayma.her insan evlenmemeli. Yalnis insana güvenmissin maalesef. Hakkinda hayirlisi insallah
Değil benim kararım bu yöndeYuvan hiç olmamış cocugun da böyle baba lazım mı bilemedim.
Bu insanlar size hakaret etmek için hazır mı bekliyor? Ne diyorsunuz da karşılığında küfrediyorlar? Siz çanta mısınız sürekli kapıya koyuluyorsunuz?Kızlar merhaba. Ben 1 buçuk yıldır evliyim 1 yıldır eşimin ailesiyle yaşıyoruz. Evlenmeden once herşey çok güzeldi ama evlendikten sonra eşim çok değişti ne eskisi kadar ilgili ne sevgisi şefkati hepsi değişti zaten sonra ailesiyle beraber yaşamaya başladık. Hergün olmasa da hafta da 5 gün kavga ediyorduk çünkü ben birlikte istemiyordum bunalmistim laf sokmalardan hareketlerden. Zaten bana gelen geçen herkes laf söyleyebiliyordu evin en küçüğü bile küfür edebiliyordu eşim hiç bir zaman beni savunmadı bir kere bu benim eşim namusum demedi en son 1 ay önce boşanma davası açtığımız zaman be ailemin yanindaydim eşim yanıma geldi diye kaynanam arayıp namusuma bana her kötü kelimeyi kullandi sonrasında hamile olduğumu öğrendik neyse dedim herşeyi yedim yuttum gittim herşey güzeldi tabi eşim gene aynı sorumsuzluklarina devam ediyordu neyse bayram öncesi kurban kesmek için il dışına çıktık eşimin anne tarafına gittik orada da eşimle annesinin bana laf sokmalarindan dolayı kavga ettik ertesi gün ben odamdan çıktım kocam ona attığım mesajları annesi ve akrabalarına okurken arkamdan dedi kodumu yaparken gördüm orada bir tartıştık gene akrabaları bana çocuk bizden dgil zaten diyerek beni evden kovdular eşim de onlara çanak tuttu tabi bunlar yaşadıklarımın Birtane si 1 senede kaç kere kapıya atıldım gene ben gittim yuvam yıkılmasın seviyorum diye ama artık bu sefer dönmeyeceğim siz olsanız çocuğunuz babasız büyümesin gene de diyip bütün bunları yutup gidermisiniz kızlar?
Birincisi başta herkes tanımadan güveniyor sonrasında zaten bebeğimi öğrendiğimde şok yaşadım diyorum çünkü asla beklediğim birşey değildi Allahımin bir hikmeti onu bana iyiki de nasip etti tabikide var çok şükür gücüm Rabbim daha çok güç kuvvet versin. Ailemde var çok şükür o yüzden boşanma gününü bekliyorumBu adamın neyine güvendiniz de çocuk yaptınız?
Hadi adamı geçtim diyelim kendiniz bu çocuğa bakabilecek güç var mı?
Zaten güçlü bir kadın olsanız bu evliliği cekmezdiniz.
Doğru çocukla baba evine gidin umarım size sahip çıkacak bir aileniz vardir.
Ben zaten çalışan bir kadındım müdürüm ben. Ve şuan da o sefil hayatı çok şükür bıraktım Allah kimseye yaşamayı nasip etmesin. Ve şunu eklemek istiyorum kimse asip kesmesin çünkü bende bunları yaşamadan önce hep böyleydim onu yapmam bunu yapmam siz çok safsıniz kendinizi ezdirmeyin diyen bir kadındım ama o iş öyle olmuyormuş bekara kadın boşamak gibi.Bu insanlar size hakaret etmek için hazır mı bekliyor? Ne diyorsunuz da karşılığında küfrediyorlar? Siz çanta mısınız sürekli kapıya koyuluyorsunuz?
Kendinize bi ir iş bulun, kendi ayaklarınız üstünde durun. Tüm gün evde oturup kim bana be diyecek, nereye gönderecek diye beklemeyin.
Siz aile olamamışsınız ama hamile kalarak bu sefil hayata devam edeceğinizi ispatlamışsınız
Çok şükür kurtardım Allahım birdaha nasip etmesinDöndüğünüzde olacaklar belli. Üstelik bebeğiniz büyürse ve babasıyla aynı evde kalırsa ayrılması daha da zorlaşacaktır. Zaten yola girmişsiniz lütfen bebeğinizi de kendinizi de bu aileden kurtarın
Evet bunuda düşündümKoca kişisinin aniden öldüğünü çocuğu babasız büyütmek zorunda oldugumu düşünür hayata doğrudan dogru yaşamaya başlardım.
Öyle bir anlatınca şunu yaptı bunu yaptı hala durdum deyince bende çaresizsiniz sandım.Birincisi başta herkes tanımadan güveniyor sonrasında zaten bebeğimi öğrendiğimde şok yaşadım diyorum çünkü asla beklediğim birşey değildi Allahımin bir hikmeti onu bana iyiki de nasip etti tabikide var çok şükür gücüm Rabbim daha çok güç kuvvet versin. Ailemde var çok şükür o yüzden boşanma gününü bekliyorum
Çok şükür Allahıma aileme Allah bin razı olsun bütün ailem yanımda. Rabbim herkesin kaderini bahtını güzel hayırlı eylesin inşAllahÖyle bir anlatınca şunu yaptı bunu yaptı hala durdum deyince bende çaresizsiniz sandım.
Enazindan şartlarınızin iyi olmasına çok sevindim.
Bence çocuğunu aldır, bu insancıkla bir bağın kalmasın… Çocuğu için bile bizden değil demişler, bu affedilir yutulur bir şey değil…Çocuğumu görecem bahanesiyle yanaşır sonra kıymete biner, ömrün boyunca çekersin eziyetini…Ailen yanındaymış ama tüm bu zoruluklarla çocuğumla beraber savaşırım diyorsan başka tabii…Teşekkür ederim bende onun için bu insanlarla onun soyunu bile devam ettirmeyecegim
böyle bir babası olmaktansa babasız büyümesi daha hayırlı...ayrıca çocuğunda ondan olmadığını söylüyorlar..isabet etmişsin boşanmakla!Kızlar merhaba. Ben 1 buçuk yıldır evliyim 1 yıldır eşimin ailesiyle yaşıyoruz. Evlenmeden once herşey çok güzeldi ama evlendikten sonra eşim çok değişti ne eskisi kadar ilgili ne sevgisi şefkati hepsi değişti zaten sonra ailesiyle beraber yaşamaya başladık. Hergün olmasa da hafta da 5 gün kavga ediyorduk çünkü ben birlikte istemiyordum bunalmistim laf sokmalardan hareketlerden. Zaten bana gelen geçen herkes laf söyleyebiliyordu evin en küçüğü bile küfür edebiliyordu eşim hiç bir zaman beni savunmadı bir kere bu benim eşim namusum demedi en son 1 ay önce boşanma davası açtığımız zaman be ailemin yanindaydim eşim yanıma geldi diye kaynanam arayıp namusuma bana her kötü kelimeyi kullandi sonrasında hamile olduğumu öğrendik neyse dedim herşeyi yedim yuttum gittim herşey güzeldi tabi eşim gene aynı sorumsuzluklarina devam ediyordu neyse bayram öncesi kurban kesmek için il dışına çıktık eşimin anne tarafına gittik orada da eşimle annesinin bana laf sokmalarindan dolayı kavga ettik ertesi gün ben odamdan çıktım kocam ona attığım mesajları annesi ve akrabalarına okurken arkamdan dedi kodumu yaparken gördüm orada bir tartıştık gene akrabaları bana çocuk bizden dgil zaten diyerek beni evden kovdular eşim de onlara çanak tuttu tabi bunlar yaşadıklarımın Birtane si 1 senede kaç kere kapıya atıldım gene ben gittim yuvam yıkılmasın seviyorum diye ama artık bu sefer dönmeyeceğim siz olsanız çocuğunuz babasız büyümesin gene de diyip bütün bunları yutup gidermisiniz kızlar?
Ben olsam giderdim her ailede olur böyle şeyler.Kızlar merhaba. Ben 1 buçuk yıldır evliyim 1 yıldır eşimin ailesiyle yaşıyoruz. Evlenmeden once herşey çok güzeldi ama evlendikten sonra eşim çok değişti ne eskisi kadar ilgili ne sevgisi şefkati hepsi değişti zaten sonra ailesiyle beraber yaşamaya başladık. Hergün olmasa da hafta da 5 gün kavga ediyorduk çünkü ben birlikte istemiyordum bunalmistim laf sokmalardan hareketlerden. Zaten bana gelen geçen herkes laf söyleyebiliyordu evin en küçüğü bile küfür edebiliyordu eşim hiç bir zaman beni savunmadı bir kere bu benim eşim namusum demedi en son 1 ay önce boşanma davası açtığımız zaman be ailemin yanindaydim eşim yanıma geldi diye kaynanam arayıp namusuma bana her kötü kelimeyi kullandi sonrasında hamile olduğumu öğrendik neyse dedim herşeyi yedim yuttum gittim herşey güzeldi tabi eşim gene aynı sorumsuzluklarina devam ediyordu neyse bayram öncesi kurban kesmek için il dışına çıktık eşimin anne tarafına gittik orada da eşimle annesinin bana laf sokmalarindan dolayı kavga ettik ertesi gün ben odamdan çıktım kocam ona attığım mesajları annesi ve akrabalarına okurken arkamdan dedi kodumu yaparken gördüm orada bir tartıştık gene akrabaları bana çocuk bizden dgil zaten diyerek beni evden kovdular eşim de onlara çanak tuttu tabi bunlar yaşadıklarımın Birtane si 1 senede kaç kere kapıya atıldım gene ben gittim yuvam yıkılmasın seviyorum diye ama artık bu sefer dönmeyeceğim siz olsanız çocuğunuz babasız büyümesin gene de diyip bütün bunları yutup gidermisiniz kızlar?
Dön tabiki çocuk babasız büyümesin 1 yaşına gelince de kardeş yap. Şakamısınız yazdıklarınızı tekrar bir okuyun bakalım o adama o aileye dönülür mü?Kızlar merhaba. Ben 1 buçuk yıldır evliyim 1 yıldır eşimin ailesiyle yaşıyoruz. Evlenmeden once herşey çok güzeldi ama evlendikten sonra eşim çok değişti ne eskisi kadar ilgili ne sevgisi şefkati hepsi değişti zaten sonra ailesiyle beraber yaşamaya başladık. Hergün olmasa da hafta da 5 gün kavga ediyorduk çünkü ben birlikte istemiyordum bunalmistim laf sokmalardan hareketlerden. Zaten bana gelen geçen herkes laf söyleyebiliyordu evin en küçüğü bile küfür edebiliyordu eşim hiç bir zaman beni savunmadı bir kere bu benim eşim namusum demedi en son 1 ay önce boşanma davası açtığımız zaman be ailemin yanindaydim eşim yanıma geldi diye kaynanam arayıp namusuma bana her kötü kelimeyi kullandi sonrasında hamile olduğumu öğrendik neyse dedim herşeyi yedim yuttum gittim herşey güzeldi tabi eşim gene aynı sorumsuzluklarina devam ediyordu neyse bayram öncesi kurban kesmek için il dışına çıktık eşimin anne tarafına gittik orada da eşimle annesinin bana laf sokmalarindan dolayı kavga ettik ertesi gün ben odamdan çıktım kocam ona attığım mesajları annesi ve akrabalarına okurken arkamdan dedi kodumu yaparken gördüm orada bir tartıştık gene akrabaları bana çocuk bizden dgil zaten diyerek beni evden kovdular eşim de onlara çanak tuttu tabi bunlar yaşadıklarımın Birtane si 1 senede kaç kere kapıya atıldım gene ben gittim yuvam yıkılmasın seviyorum diye ama artık bu sefer dönmeyeceğim siz olsanız çocuğunuz babasız büyümesin gene de diyip bütün bunları yutup gidermisiniz kızlar?
Asla aldırmam hayatımda hiç bir şeyi onu istedigim kadar istemedim Allahım ona iyilik sağlık sıhhat hayırlı uzun ömürler nasip etsin yeter ki ben ona bakarım saçımı süpürge ederim gene bakarım asla vazgeçmem Allahım ayırmasın da Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşAllahBence çocuğunu aldır, bu insancıkla bir bağın kalmasın… Çocuğu için bile bizden değil demişler, bu affedilir yutulur bir şey değil…Çocuğumu görecem bahanesiyle yanaşır sonra kıymete biner, ömrün boyunca çekersin eziyetini…Ailen yanındaymış ama tüm bu zoruluklarla çocuğumla beraber savaşırım diyorsan başka tabii…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?