Hamileyim ve boşanma aşamasındayım :(

Su "erkegin namusu" veya "soyu devam ettirmek" gibi seyler bana cok uzak. Bence bundan sonra onlari hayatinin bir parcasi olarak sayma.her insan evlenmemeli. Yalnis insana güvenmissin maalesef. Hakkinda hayirlisi insallah
Allah nasip etmesin onları hayatımın sonuna kadar görmek bile istemiyorum Allah onlar gibi insanları düşmanımın başına vermesin. Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

Bu insanlar size hakaret etmek için hazır mı bekliyor? Ne diyorsunuz da karşılığında küfrediyorlar? Siz çanta mısınız sürekli kapıya koyuluyorsunuz?

Kendinize bi ir iş bulun, kendi ayaklarınız üstünde durun. Tüm gün evde oturup kim bana be diyecek, nereye gönderecek diye beklemeyin.

Siz aile olamamışsınız ama hamile kalarak bu sefil hayata devam edeceğinizi ispatlamışsınız

Birincisi başta herkes tanımadan güveniyor sonrasında zaten bebeğimi öğrendiğimde şok yaşadım diyorum çünkü asla beklediğim birşey değildi Allahımin bir hikmeti onu bana iyiki de nasip etti tabikide var çok şükür gücüm Rabbim daha çok güç kuvvet versin. Ailemde var çok şükür o yüzden boşanma gününü bekliyorum

Ben zaten çalışan bir kadındım müdürüm ben. Ve şuan da o sefil hayatı çok şükür bıraktım Allah kimseye yaşamayı nasip etmesin. Ve şunu eklemek istiyorum kimse asip kesmesin çünkü bende bunları yaşamadan önce hep böyleydim onu yapmam bunu yapmam siz çok safsıniz kendinizi ezdirmeyin diyen bir kadındım ama o iş öyle olmuyormuş bekara kadın boşamak gibi.

Döndüğünüzde olacaklar belli. Üstelik bebeğiniz büyürse ve babasıyla aynı evde kalırsa ayrılması daha da zorlaşacaktır. Zaten yola girmişsiniz lütfen bebeğinizi de kendinizi de bu aileden kurtarın

Çok şükür kurtardım Allahım birdaha nasip etmesin

Öyle bir anlatınca şunu yaptı bunu yaptı hala durdum deyince bende çaresizsiniz sandım.
Enazindan şartlarınızin iyi olmasına çok sevindim.

Öyle bir anlatınca şunu yaptı bunu yaptı hala durdum deyince bende çaresizsiniz sandım.
Enazindan şartlarınızin iyi olmasına çok sevindim.
Çok şükür Allahıma aileme Allah bin razı olsun bütün ailem yanımda. Rabbim herkesin kaderini bahtını güzel hayırlı eylesin inşAllah

Teşekkür ederim bende onun için bu insanlarla onun soyunu bile devam ettirmeyecegim
Bence çocuğunu aldır, bu insancıkla bir bağın kalmasın… Çocuğu için bile bizden değil demişler, bu affedilir yutulur bir şey değil…Çocuğumu görecem bahanesiyle yanaşır sonra kıymete biner, ömrün boyunca çekersin eziyetini…Ailen yanındaymış ama tüm bu zoruluklarla çocuğumla beraber savaşırım diyorsan başka tabii…

Bir problem olduğunda ben hatalı bile olsam eşim yanımda durmuyorsa o evlilik benim adıma yürümez bana haksızlık yapıldığında eşim susarsa yine olmaz
Çocuk güven ve sevginin olduğu yerde büyür unutmayın

Sen kendi namusuna laf attirmamayi ogren biraz kendine saygin olsun once...
Zira senin kendine saygin olsaydi tekrar o eve donmezdin..
Hamile bile olsan cocuklarin bile olsa bir sınır vardır ama degil mi kimse bana kufredemez kimse benim namusuma laf edemez ben ettirmem..
Hele ki bu cocuk bizden degil diyecekler esinde oyle bakacaklar yuzunu gormesin o zaman serefsiz..

böyle bir babası olmaktansa babasız büyümesi daha hayırlı...ayrıca çocuğunda ondan olmadığını söylüyorlar..isabet etmişsin boşanmakla!

Ben olsam giderdim her ailede olur böyle şeyler.

Dön tabiki çocuk babasız büyümesin 1 yaşına gelince de kardeş yap. Şakamısınız yazdıklarınızı tekrar bir okuyun bakalım o adama o aileye dönülür mü?

Bu güne kadar ki barışmaları bir hata olarak görüp bu sefer Arkanıza bakmadan uzaklaşın ileride çocuğu da göstermeyin hiç gerek yok böyle manyaklara çocuk göstermeye falan . Öyle koca olmaz olsun .

Asla aldırmam hayatımda hiç bir şeyi onu istedigim kadar istemedim Allahım ona iyilik sağlık sıhhat hayırlı uzun ömürler nasip etsin yeter ki ben ona bakarım saçımı süpürge ederim gene bakarım asla vazgeçmem Allahım ayırmasın da Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…