Kızlar merhaba. Ben 1 buçuk yıldır evliyim 1 yıldır eşimin ailesiyle yaşıyoruz. Evlenmeden once herşey çok güzeldi ama evlendikten sonra eşim çok değişti ne eskisi kadar ilgili ne sevgisi şefkati hepsi değişti zaten sonra ailesiyle beraber yaşamaya başladık. Hergün olmasa da hafta da 5 gün kavga ediyorduk çünkü ben birlikte istemiyordum bunalmistim laf sokmalardan hareketlerden. Zaten bana gelen geçen herkes laf söyleyebiliyordu evin en küçüğü bile küfür edebiliyordu eşim hiç bir zaman beni savunmadı bir kere bu benim eşim namusum demedi en son 1 ay önce boşanma davası açtığımız zaman be ailemin yanindaydim eşim yanıma geldi diye kaynanam arayıp namusuma bana her kötü kelimeyi kullandi sonrasında hamile olduğumu öğrendik neyse dedim herşeyi yedim yuttum gittim herşey güzeldi tabi eşim gene aynı sorumsuzluklarina devam ediyordu neyse bayram öncesi kurban kesmek için il dışına çıktık eşimin anne tarafına gittik orada da eşimle annesinin bana laf sokmalarindan dolayı kavga ettik ertesi gün ben odamdan çıktım kocam ona attığım mesajları annesi ve akrabalarına okurken arkamdan dedi kodumu yaparken gördüm orada bir tartıştık gene akrabaları bana çocuk bizden dgil zaten diyerek beni evden kovdular eşim de onlara çanak tuttu tabi bunlar yaşadıklarımın Birtane si 1 senede kaç kere kapıya atıldım gene ben gittim yuvam yıkılmasın seviyorum diye ama artık bu sefer dönmeyeceğim siz olsanız çocuğunuz babasız büyümesin gene de diyip bütün bunları yutup gidermisiniz kızlar?