merhaba sizden fikir almak istiyorum. kocam bana hiç bir konuda destek olmuyor. mesela gebe kalmak için ilaç tedavisi görüyorum sabahtandir ilacımı al diye söyledim tamam dedi ama akşama kadar öylece oturdu az önce arkadaşları maça çağırdı diye de cıktı gitti ve ben o ilacı bu akşam alamayacağım için benim onca param ve hamile kalmak için harcadigim emek bosa gidecek yani tedavim olumsuz sonuçlanacak. ikimizde çalışan insanlarız ama o isteiken benden az yorulmasına rağmen bütün evin sorumluluğunu bana yikti kendisi tüm sorumluluklardan kaçıyor. geçen hafta işten çıkarken hastaneye yetişmem gerekiyordu maçı olduğu için beni götürmedi son arabayı kaldırdığım için ilçeye gidemedim ve merkezde mahsur kaldım komşular allahtan merkezdeydi beni ilçeye götürdü. geçen onun su şişesinden su içtim diye bağırdı bana eğer istemiyorsan seni öpmem bile dedim mutlu olurum dedi. son bir haftadır bu tavırlarından ötürü ona karşı tavır koydum ama tavır koyduğum için beni suçluyor sen bana karşı tavır koydumn optur muyorsun bile ben çocuk falan istemiyorum diyor. onun için varsa yoksa maç, arkadaşlar, arabası, müzik aletleri, gezmek ben onun için bir öncelik degilim ve bu beni çok üzüyor bu kadar sorumsuz biri ile nasıl anlasabiliecegimi bilemiyorum ne olur bana bir yol gosterin