Hamileyim söz verdiğim gibi belirtileri yazıyorum.

geçen ay bende de reglden hemen sonra kasıklarımda batma mide yanması vs olmuştu. ama ihtimal bile yoktu. psikolojik ya da üşütmeden kaynaklı olabilir diye düşünüyorum.
Nasip Allahtan hayırlısı inş benim çikolata kistim var doktor düşük bi ihtimal hamile kalabilirsin dedi son bir kaç ayımız olmazsa yaşımda büyük olduğu için tüp bebek denicez rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

O kahverengi leke herkeste olur mu benim adetime 1 gun var hamile kalmak istiyorum ama hic leke gelmedi. Baş donmesi bende surekli oluyo zaten rahatsizlik var.anlayamadjm.yumurtlama gununde denemistik.

Canım.bende hep adetten sonra ilişki yapıyorum.ama bende bir turlu olmadı bir de ben bim de çalışıyorum.sürekli ayakta duruyor.acaba onun etkisi olur mu

Kızlar bende de bel ağrısı kalça ağrısı yorgunluk var ama ben hasta oldum.acaba adet olup da böyle hamile kalan var mi

Kızlar bende çok uzun zaman bekleyenlerdenim.O kadar çok bu topiklerde belirtileri okurdum ki tam 4 sene.O yüzden görünce yazmak istedim.Yıllarca negatif testlerden dolayı artık test yapmayı istemiyodum çünki hiç umudum yoktu.Belirtilere gelince inanılmaz bir iştah ilk belirtiydi ve normalde çok su içmem ama birden inanılmaz su içmeye başladım son olarak inanılmaz bel ağrısı ayakta durdukça daha çok ağrıyor du Kızlar inşallah en yakın zamanda bebişleriniz gelsin çok dua ediyorum

Kızlar bende çok uzun zaman bekleyenlerdenim.O kadar çok bu topiklerde belirtileri okurdum ki tam 4 sene.O yüzden görünce yazmak istedim.Yıllarca negatif testlerden dolayı artık test yapmayı istemiyodum çünki hiç umudum yoktu.Belirtilere gelince inanılmaz bir iştah ilk belirtiydi ve normalde çok su içmem ama birden inanılmaz su içmeye başladım son olarak inanılmaz bel ağrısı ayakta durdukça daha çok ağrıyor du Kızlar inşallah en yakın zamanda bebişleriniz gelsin çok dua ediyorum
Bu anlattığın belirtiler adetten kaç gün önce başladı tahminen canım

Kizlar reglme 5 gün var hic belirtim yok. Sadece baharin etkisinden mi bilmiyorum sabahlari kalkmakta zorlaniyorum.bide göğüslerinde büyüme var aci hissi yok ama. Hic belirti olmadan hamile kalinir mi?

Kizlar reglme 5 gün var hic belirtim yok. Sadece baharin etkisinden mi bilmiyorum sabahlari kalkmakta zorlaniyorum.bide göğüslerinde büyüme var aci hissi yok ama. Hic belirti olmadan hamile kalinir mi?
ben de aynı durumdayım ve bu sorunun cevabını ben de çok merak ediyorum. benim de 8 günüm var.

ben de aynı durumdayım ve bu sorunun cevabını ben de çok merak ediyorum. benim de 8 günüm var.

Yumrtlamam geç oldu benimde 8 günün olabilir canim normal şartlara gore 5 günüm var ama sende ne gibi belirtiler var 18-19gibi kasiklarimda agri yardi hamile olabilirim diye suphelendim ama klasik agrim geçti.şuan ne mide bulantisi ne göğüs AĞRIDI hic birşey hissetmiyordum.hasta olmaya yakin da hic hissetmezdim agrim olmazdi. Sadece göğüslerinde büyüme olduğunu gozlemledim ve geceleri erken uyuyorum 23:00 gibi sabahlarida 07 :00 de uyaniyorum ama çok zor kalkiyorum

uyumak istiyorum ben de. iştahım arttı bi de benim. başka bi belirti yok. dün akıntımın içinde bi damla kahverengi leke gördüm bi de. ama sonra hiç görmedim. ovulasyon testi ile takip ediyorum 2.çizgi yok.
Yumrtlamam geç oldu benimde 8 günün olabilir canim normal şartlara gore 5 günüm var ama sende ne gibi belirtiler var 18-19gibi kasiklarimda agri yardi hamile olabilirim diye suphelendim ama klasik agrim geçti.şuan ne mide bulantisi ne göğüs AĞRIDI hic birşey hissetmiyordum.hasta olmaya yakin da hic hissetmezdim agrim olmazdi. Sadece göğüslerinde büyüme olduğunu gozlemledim ve geceleri erken uyuyorum 23:00 gibi sabahlarida 07 :00 de uyaniyorum ama çok zor kalkiyorum

Rüyamda erkek bebeğe hamile oldugumu gördüm.uzun zamandir gorusmedigim bir arkadasim da dun msj atti beni ruyasinda görmüş erkek bebeğim olmuş. Hamilemisin diye sordu.reglime bir hafta var hicbir belirtim yok.
benide bir arkadaşı rüyasında gördü birde eltim hadi cnm dedim ama oldu rabbime şükürler olsun 3. beta hcg testim 996 adetim 2 gün geçti

X