- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
merhablar çok sık giremiyorum canlar.. canımbnm adetime 9 gün vardı lekelenmem oldu olucam sandımsonra dedim çok erken bi arkadaşıma sordum oda bekle 2 gün daha dedi baktım devam edio ama çok az pedime gelmio bile sonra 7 gün kaldı arkadaşlarım ısrar etti test yap die deidm çıkmaz ki daha geçmesi lazım diolar dedimyaptık bi baktım silik çıktı bi daha bi daha yaptık silik çıktı doktordan randevu aldım 5 haftalıktı ilk gittiğimde ve hala lekelenmem vardı progestan başladılar.cacu112 senin lekelenmen nasıldı kaçmgün sürmüştü
Anladm canm Allah bağışlasın bebeğini sana. Ben regl oldm tet yaptrdm kan tahlili bişi çkmadı.ertesi günü regl oldm:) herşey kısmetiylemerhablar çok sık giremiyorum canlar.. canımbnm adetime 9 gün vardı lekelenmem oldu olucam sandımsonra dedim çok erken bi arkadaşıma sordum oda bekle 2 gün daha dedi baktım devam edio ama çok az pedime gelmio bile sonra 7 gün kaldı arkadaşlarım ısrar etti test yap die deidm çıkmaz ki daha geçmesi lazım diolar dedimyaptık bi baktım silik çıktı bi daha bi daha yaptık silik çıktı doktordan randevu aldım 5 haftalıktı ilk gittiğimde ve hala lekelenmem vardı progestan başladılar.
sonra ara ara gene oldu lekelenmem açık kahve rengi 3 ay da bitti çok süşükürrr
5 gün geçince kanda 10 gün geçince testte belli oluyomus sanırım öyle soylediler
Var mı birsey iki gun oldu gecikmemerhablar çok sık giremiyorum canlar.. canımbnm adetime 9 gün vardı lekelenmem oldu olucam sandımsonra dedim çok erken bi arkadaşıma sordum oda bekle 2 gün daha dedi baktım devam edio ama çok az pedime gelmio bile sonra 7 gün kaldı arkadaşlarım ısrar etti test yap die deidm çıkmaz ki daha geçmesi lazım diolar dedimyaptık bi baktım silik çıktı bi daha bi daha yaptık silik çıktı doktordan randevu aldım 5 haftalıktı ilk gittiğimde ve hala lekelenmem vardı progestan başladılar.
sonra ara ara gene oldu lekelenmem açık kahve rengi 3 ay da bitti çok süşükürrr
Hayırlı sonuçlar alırsın inş canım :)Amin canimmmmdün negatif olduğunu söyleyince eşime inanmadi senin bu bel ağrıların normal değil dedi eğer adet olmazsam perşembe tahlile gideceğiz çok heyecanliyim
inşallah canimmmHay
Hayırlı sonuçlar alırsın inş canım :)
cnm inş vardır ama iştah falan hiç alakalı değil aeminn ol buna ben hamile olduğumu öğrendim 4 kilo verdim 17 haftalık oldum daha hiç kilo alamadım biraz bekle bakalım adet gecikmen olmuş bekle 3 gün falan daha sonra test yap beklemesi çok zzor biliyorum amaHerkese merhaba,
3 yillik evliyiz. Bu ay ilk kez korunmadik. Normalde adetim zamaninda gelir. 28-29 gunde bir oluyorum. Bu ay 10. 12. 14. 15. Ve 26. Gunlerde iliskiye girdik. Dun adet olmam lazimdi. Dun Sabah test yaptim negatif cikti. Bugun de gelen giden yok. Belirti olarak sadece birkac gundur adet olacak gibi hafif agrim var ara sira oluyor ve biraz da gogus agrisi agrisi. Bir de son bir haftadir istahim cok acik 1 kilo aldim hatta. Sizce erken mi yapmisim testi? Adet gununde cikar miydi idrarda bebek olsaydi?
hiç bilemedim cnm yaVar mı birsey iki gun oldu gecikme
Normalde çıkardı cnm ama geç döllenmede olablr bi kaç gün daha gelmezse kan tahlili yptrırsn hkknda hyrlsıHerkese merhaba,
3 yillik evliyiz. Bu ay ilk kez korunmadik. Normalde adetim zamaninda gelir. 28-29 gunde bir oluyorum. Bu ay 10. 12. 14. 15. Ve 26. Gunlerde iliskiye girdik. Dun adet olmam lazimdi. Dun Sabah test yaptim negatif cikti. Bugun de gelen giden yok. Belirti olarak sadece birkac gundur adet olacak gibi hafif agrim var ara sira oluyor ve biraz da gogus agrisi agrisi. Bir de son bir haftadir istahim cok acik 1 kilo aldim hatta. Sizce erken mi yapmisim testi? Adet gununde cikar miydi idrarda bebek olsaydi?
Adet odldum canmhiç bilemedim cnm ya
canım inşallah hamilesindir. bunlar hamilelik belirtileri ama herkeste farklı oluyor tabiii... Allah gönlünüze göre versin...Mrb arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım bişey soracam sizlere.Ben adetimden iki gün önce ilişkiye girdim ve normalde adet olmam gerekirken bunlar oldu; midem de azda olsa yanmalar oldu,kusmam geliyor ancak kusamıyorum,halsizlik var baya bi, sol kasıgımda az da olsa agrı var, sık sık idrare çıkmaya başladım bide gaz da oluyor normalde bu kadar çok olmazdı gaz ve idrar bu hafta çok oldu yani, bu 3 günden beride yüz üstü ve sol tarafıma yatamıyorum hafif ağrıyor kasıgım, bel agrısıda sıklıkla oluyor,akıntımda var ve iştahım çok açıldı acaba hamile miyim çok merak ediyorum 1. Yılımız doldu çoçuk istiyorum artık hayırlısı inşllh amin bu arada normalde bu hafta hastalanmadım ve hastalıgı mı bir gün geçti. Rabbim tüm isteyenlere annelik duygusunu yaşatsın başta banada olmak üzere inşllh amin
Çok şükür oldu hamileyim ama uzun zamandır sayfa ya giremedim hamile olduğumu öğrendiketen bir hafta sonra maalesef kardeşimi kaybettim Rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin inşallahAmin hayırlısı canim. Allah nasip ederse olur.
hayırlı olsun rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah sağlıkla ve hayırlısıylaÇok şükür oldu hamileyim ama uzun zamandır sayfa ya giremedim hamile olduğumu öğrendiketen bir hafta sonra maalesef kardeşimi kaybettim Rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin inşallah
çok teşekkür ederim Canım Allah razı olsun öyle ne yazık ki imtihan dünyası buhayırlı olsun rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah sağlıkla ve hayırlısıylabir yandan da başınız sağolsun. rabbim bazen iki duyguyu aynı anda yaşatabiliyor