O heyecan hep sürsün, seni mutlu habere götürsün inşallahInşallah canım yaaa ben zaten sık idrara cikiyorum çok heyecanlıyım yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O heyecan hep sürsün, seni mutlu habere götürsün inşallahInşallah canım yaaa ben zaten sık idrara cikiyorum çok heyecanlıyım yaaa
Çok tsk ederim güzel düşüncelerinden dolayı umarım hamileyimdirde senide haberdar ederimO heyecan hep sürsün, seni mutlu habere götürsün inşallahHaberdar et beni de gelişmelerden:)
Canımmm aynı durum bende de var.bende pazartesi direkt doktora gitmeyi düşünüyorum.akıntın varmı nasılkızlar merhaba aranıza yeni katıldım. hamile olmak için can atanlardanım. adetım 9 gun gecıktı ve adet ıcın butun belirtilerim var ama olamıyorum. adetım 4 gun gecıkmısken test yaptım negatıf cıktı. acaba test yanlış olabilir mi. kan testını pazartesı yaptırıcm tabı adet olmazsam. kasıklarımda agrı var uc gundur nama hala olmadım. bacaklarımda belde agrı. hıc bu kadar gecıkmezdı gecıkse bile bu kadar belirtileri yogun yasmazdım. acaba olabilir mi. mutlu bı haber var mıdır
akıntım var yani ama aksam saatlerinde agrım basladı. adet agrısı yani kesın adet olucam. bu ayda bosum yanıCanımmm aynı durum bende de var.bende pazartesi direkt doktora gitmeyi düşünüyorum.akıntın varmı nasıl
Dur hemen umutsuzluğa kapılma.bende de çok ağrı var karnımda bacaklarımda kalçalarımda.bildiğin adet olcam sanki.evin içinde yürürken bile çamaşırıma bakıp kapatıyorum belirsizlik zor.sabredelim inşallahakıntım var yani ama aksam saatlerinde agrım basladı. adet agrısı yani kesın adet olucam. bu ayda bosum yanı
Kızlar ben sün hamile olduğumu öğrendim ve inanın adet ağrılarını aynen hatta fazlasıyla yaşadım adet tarihimde tam şimdi oldum birazdan olcam diyordum gidip bakıyordum ama yok gelmedi şükür ki hamileyim ümidinizi kaybetmeyip bekleyin akıntı konusunda yardımcı olamıycam malesef çünkü pko var bende ve akıntı hep oluyordu hamile değilim diye düşündüğümden farklara dikkat etmedim pek ama hatırladığım kadarıyla başta sulu sonra kreminsi ve sonra da kuru akıntı haline geldi ama ben göğüslerimdeki yeşil damarlardan ve hafif büyümeden dolayı test kararı aldım umarım yardımcı olabilmişimdirDur hemen umutsuzluğa kapılma.bende de çok ağrı var karnımda bacaklarımda kalçalarımda.bildiğin adet olcam sanki.evin içinde yürürken bile çamaşırıma bakıp kapatıyorum belirsizlik zor.sabredelim inşallah
adetin geciktikten kaç gün sonra ogrendin hamile olduğunu bugün benim adetimin gecikmesinin 5 günü son 1 haftadır normalde olmayan bel ağrım var normalden fazla tuvalete cikiyorum bide goguslerim çok agriyo bu sabah 5 gibi test yaptım negatif çıktıKızlar ben sün hamile olduğumu öğrendim ve inanın adet ağrılarını aynen hatta fazlasıyla yaşadım adet tarihimde tam şimdi oldum birazdan olcam diyordum gidip bakıyordum ama yok gelmedi şükür ki hamileyim ümidinizi kaybetmeyip bekleyin akıntı konusunda yardımcı olamıycam malesef çünkü pko var bende ve akıntı hep oluyordu hamile değilim diye düşündüğümden farklara dikkat etmedim pek ama hatırladığım kadarıyla başta sulu sonra kreminsi ve sonra da kuru akıntı haline geldi ama ben göğüslerimdeki yeşil damarlardan ve hafif büyümeden dolayı test kararı aldım umarım yardımcı olabilmişimdir
test yaptım negatif çıktıÇok
Çok tsk ederim güzel düşüncelerinden dolayı umarım hamileyimdirde senide haberdar ederim[/QUOT testi yaptım nega
O heyecan hep sürsün, seni mutlu habere götürsün inşallahHaberdar et beni de gelişmelerden:)
Canımmm gözün aydııııı ALLAH kucağına almayı nasip etsin.tebrikler Sabah sabah ne güzel bi haber buuuuKızlar ben sün hamile olduğumu öğrendim ve inanın adet ağrılarını aynen hatta fazlasıyla yaşadım adet tarihimde tam şimdi oldum birazdan olcam diyordum gidip bakıyordum ama yok gelmedi şükür ki hamileyim ümidinizi kaybetmeyip bekleyin akıntı konusunda yardımcı olamıycam malesef çünkü pko var bende ve akıntı hep oluyordu hamile değilim diye düşündüğümden farklara dikkat etmedim pek ama hatırladığım kadarıyla başta sulu sonra kreminsi ve sonra da kuru akıntı haline geldi ama ben göğüslerimdeki yeşil damarlardan ve hafif büyümeden dolayı test kararı aldım umarım yardımcı olabilmişimdir
sabah adet oldum ama inşallah senın adet agrısı değildirDur hemen umutsuzluğa kapılma.bende de çok ağrı var karnımda bacaklarımda kalçalarımda.bildiğin adet olcam sanki.evin içinde yürürken bile çamaşırıma bakıp kapatıyorum belirsizlik zor.sabredelim inşallah
Üç gün sonra yaptım canımadetin geciktikten kaç gün sonra ogrendin hamile olduğunu bugün benim adetimin gecikmesinin 5 günü son 1 haftadır normalde olmayan bel ağrım var normalden fazla tuvalete cikiyorum bide goguslerim çok agriyo bu sabah 5 gibi test yaptım negatif çıktı
Ahahahahahahha ayni bennnDur hemen umutsuzluğa kapılma.bende de çok ağrı var karnımda bacaklarımda kalçalarımda.bildiğin adet olcam sanki.evin içinde yürürken bile çamaşırıma bakıp kapatıyorum belirsizlik zor.sabredelim inşallah
Tsk ederim canım Allahim hayırlı eylesin bebeğiniÜç gün sonra yaptım canım
Sağol canım inşallah :) sana da en kısa zamanda hayırlı beniş nasip etsin :) bu arada kan testi yaptırdın mı belki geç döllenme olmuştur?Tsk ederim canım Allahim hayırlı eylesin bebeğini
Canım ayne bende dün sabah adet oldum.ben artık şuna inanıyorum karın ağrısı hamilelik belirtisi değil.sabah adet oldum ama inşallah senın adet agrısı değildir
Ahh canımmm malesef ben adet oldumAhahahahahahha ayni bennn
Amin canimmmm dün negatif olduğunu söyleyince eşime inanmadi senin bu bel ağrıların normal değil dedi eğer adet olmazsam perşembe tahlile gideceğiz çok heyecanliyimSağol canım inşallah :) sana da en kısa zamanda hayırlı beniş nasip etsin :) bu arada kan testi yaptırdın mı belki geç döllenme olmuştur?
5 gün geçince kanda 10 gün geçince testte belli oluyomus sanırım öyle soyledilerAmin canimmmm dün negatif olduğunu söyleyince eşime inanmadi senin bu bel ağrıların normal değil dedi eğer adet olmazsam perşembe tahlile gideceğiz çok heyecanliyim