- 1 Nisan 2016
- 50
- 24
- 35
hayırlı olsun sağ salim kucağına almayı nasip etsin allah inşallah darısı bizim başımıza
Amin canım Allah herkese nasip eder inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun sağ salim kucağına almayı nasip etsin allah inşallah darısı bizim başımıza
Canım bende ki belirtiler, çok duygusalım, herşeye ağlıyorum, kasıklarımda batma var sürekli, birde şişlik çoktu.
anladım canım sağlıklı hamilelik geçirmen dileği ile.. bende o belirtiler hiç yok
hayırlı olsun tatlım bizede dua et :)Evet kesinleşti hamileyim. Darısı tüm isteyenlere
hayırlı olsun tatlım bizede dua et :)
merhaba ben yeni katıldım aranıza hamilelik günlüğü imzasını yapamıyorum
kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. hamile olmak için can atanlardanım. adetım 9 gun gecıktı ve adet ıcın butun belirtilerim var ama olamıyorum. adetım 4 gun gecıkmısken test yaptım negatıf cıktı. acaba test yanlış olabilir mi. kan testını pazartesı yaptırıcm tabı adet olmazsam. kasıklarımda agrı var uc gundur nama hala olmadım. bacaklarımda belde agrı. hıc bu kadar gecıkmezdı gecıkse bile bu kadar belirtileri yogun yasmazdım. acaba olabilir mi. mutlu bı haber var mıdır
kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. hamile olmak için can atanlardanım. adetım 9 gun gecıktı ve adet ıcın butun belirtilerim var ama olamıyorum. adetım 4 gun gecıkmısken test yaptım negatıf cıktı. acaba test yanlış olabilir mi. kan testını pazartesı yaptırıcm tabı adet olmazsam. kasıklarımda agrı var uc gundur nama hala olmadım. bacaklarımda belde agrı. hıc bu kadar gecıkmezdı gecıkse bile bu kadar belirtileri yogun yasmazdım. acaba olabilir mi. mutlu bı haber var mıdır
bende 1 hafta gecti.tik yok adet gunun belim kasiklarim agridi ama adet olmadim.dun test yaptim gostermedi.hamile ola bilirmiyim? bilen biri bilgilendirirmi bizi acaba
Benim adet 4 gün gecikti bel ağrım göğüs ağrım ve gaz sorunum var biraz önce gittim eczaneden test aldim ama yapmaya korkuyorum ya negatifi görürsem diye biraz daha beklemeli miyim
Ben reglime 3 gün kala yapmıştım:)) Zor bile durdum. Nerde kaldı reglim 4 gün geçecekBenim adet 4 gün gecikti bel ağrım göğüs ağrım ve gaz sorunum var biraz önce gittim eczaneden test aldim ama yapmaya korkuyorum ya negatifi görürsem diye biraz daha beklemeli miyim
Ben reglime 3 gün kala yapmıştım:)) Zor bile durdum. Nerde kaldı reglim 4 gün geçecek
Yarın ilk idrarimlayapmayı düşünüyorumBen reglime 3 gün kala yapmıştım:)) Zor bile durdum. Nerde kaldı reglim 4 gün geçecek
İnşallah güzel haberlerini alırız canım Bu arada ben gece yapmıştım testi:) Hemde yokken su içip içip zorla getirmiştimYarın ilk idrarimlayapmayı düşünüyorum