Hamileyim söz verdiğim gibi belirtileri yazıyorum.

Canım bende ki belirtiler, çok duygusalım, herşeye ağlıyorum, kasıklarımda batma var sürekli, birde şişlik çoktu.

Günaydınn Hanımlar tam 18 aydır bebek istememize ragmen olmadı.4 doktır degiştirdim hepsi psikolojik dediler en son 5 .doktorum polikistik over oldugumu söyledi.ve ben daha öncesi hiç ilaç kullanmadım.klomen ve glufen diye ilaç kullandım çatlatma ignemi oldum.ilk ay %15 di tutmadı.yumurtalarım büyüktü sorun yoktu önceki gün gittim folikait verdi.çarsamba çatlatma ignesi için yine gidicem.Sogan kürünü yüzlerce kez duymama ragmen yapmamıstım.dün basladım sabah akşam içtm.bugün 5.son gün adetim.ve soğan kiri rahimi temizliyor diye duymustum ragmen.pekmez kıvamında ve renginde kanamam oldu.ve Rabbimin izli ile inşallah olacakk bebişimiz.benim gibi sorunu olanlara tavsiyem sizde başlayınn.

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. hamile olmak için can atanlardanım. adetım 9 gun gecıktı ve adet ıcın butun belirtilerim var ama olamıyorum. adetım 4 gun gecıkmısken test yaptım negatıf cıktı. acaba test yanlış olabilir mi. kan testını pazartesı yaptırıcm tabı adet olmazsam. kasıklarımda agrı var uc gundur nama hala olmadım. bacaklarımda belde agrı. hıc bu kadar gecıkmezdı gecıkse bile bu kadar belirtileri yogun yasmazdım. acaba olabilir mi. mutlu bı haber var mıdır:KK42:

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. hamile olmak için can atanlardanım. adetım 9 gun gecıktı ve adet ıcın butun belirtilerim var ama olamıyorum. adetım 4 gun gecıkmısken test yaptım negatıf cıktı. acaba test yanlış olabilir mi. kan testını pazartesı yaptırıcm tabı adet olmazsam. kasıklarımda agrı var uc gundur nama hala olmadım. bacaklarımda belde agrı. hıc bu kadar gecıkmezdı gecıkse bile bu kadar belirtileri yogun yasmazdım. acaba olabilir mi. mutlu bı haber var mıdır:KK42:

bende 1 hafta gecti.tik yok adet gunun belim kasiklarim agridi ama adet olmadim.dun test yaptim gostermedi.hamile ola bilirmiyim? bilen biri bilgilendirirmi bizi acaba

Benim adet 4 gün gecikti bel ağrım göğüs ağrım ve gaz sorunum var biraz önce gittim eczaneden test aldim ama yapmaya korkuyorum ya negatifi görürsem diye biraz daha beklemeli miyim

bende 1 hafta gecti.tik yok adet gunun belim kasiklarim agridi ama adet olmadim.dun test yaptim gostermedi.hamile ola bilirmiyim? bilen biri bilgilendirirmi bizi acaba

Benim adet 4 gün gecikti bel ağrım göğüs ağrım ve gaz sorunum var biraz önce gittim eczaneden test aldim ama yapmaya korkuyorum ya negatifi görürsem diye biraz daha beklemeli miyim

Kızlaaar bır hafta gecıken adette ıdrar testınde cıkıyr 4 gun 5 gun gecıkende cıkmıyr nadır olarak gec dollenme olduysa bır hafta gec kalan adette ıdrar testı negatıf cıkıyr hepınız ıcın en kesın snuc kan tahlılı belırtılere aldanmayın psıkolojık olabılır yasadım bılıyrum

X