Hamileyim söz verdiğim gibi belirtileri yazıyorum.

Kızlar merhaba, yazdıklarınızın hepsini okudum ve kendime bir sürü belirti çıkardım içlerinden :) Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay yine hamileyim diye ortalarda gezinirken kan testi yaptırdım bat a 2 gün var iken :halay: değerim 48 çıktı. ümitlenmedim belki yine kimyasal gebelik yaşarım diye. Bugün 4. günüm hala adet olmadım :KK70: Yarın doktora gidicem. Ama şuan kasıklarımda öyle bir ağrı varki adet sancısı gibi ama tam değil. Acaba neden? Acaba normal bir hamile miyim. Gebelik başlangıcında bunlar olur mu ?
arzuuu canımm senınle aynı heycanları aynı anda yasıyoruz bende dun beta baktırdım 28.14 cıktı bıde oncesınde farklı farklı 3 düşüğüm var tabi doktorum benden daha fazsla umutlu ama ben kımyasal dıye dusunuyorum bakalım yarın bellı olcak bırbırımıze haber verelım

arzuuu canımm senınle aynı heycanları aynı anda yasıyoruz bende dun beta baktırdım 28.14 cıktı bıde oncesınde farklı farklı 3 düşüğüm var tabi doktorum benden daha fazsla umutlu ama ben kımyasal dıye dusunuyorum bakalım yarın bellı olcak bırbırımıze haber verelım

Canım inşallah bu sefer düşük olmaz dua edicem sana. Allahım hayırlı bir gebelik nasip etsin bize. Doktora saat 3 de gidicem. hala bir tereddüt var acaba normal mi değil mi diye. Sende iyi haberlerini ver inşallah :anneadayı:

Bende senin için dua edeceğim benim yarın belli olacak kuzum dün yaptirmissin insallahhh bebeklerimiz sagsalim gelir
Canım inşallah bu sefer düşük olmaz dua edicem sana. Allahım hayırlı bir gebelik nasip etsin bize. Doktora saat 3 de gidicem. hala bir tereddüt var acaba normal mi değil mi diye. Sende iyi haberlerini ver inşallah :anneadayı:

kzlar bende pco yum. eçen aylarda öğrendim bu durumu ve dr bana duphaston vermişti ayda ıkı defa adet oldum o haptan sonra ve devam etmedim. ama ilk defa bu ay adetim geciktim 6 nisan da bitmişti son adetim. beyaz akıntım oldu 5 gün gibi ama 3 tl lik testler de negatif cıktı lütfen yardım.. biraz daha bekleyip kan değeri vermeyi düşünüyorum ..

kzlar bende pco yum. eçen aylarda öğrendim bu durumu ve dr bana duphaston vermişti ayda ıkı defa adet oldum o haptan sonra ve devam etmedim. ama ilk defa bu ay adetim geciktim 6 nisan da bitmişti son adetim. beyaz akıntım oldu 5 gün gibi ama 3 tl lik testler de negatif cıktı lütfen yardım.. biraz daha bekleyip kan değeri vermeyi düşünüyorum ..

Bence kan testi yaptır, varsa hemen çıkar :)

Canım sen bilirsin ama, kan testi garanti olur. Böyle düşünmek çok zor biliyorum kendimden :)

evet canım cok zormuş bazıları beyaz akıntı yoğun oluyor demiş bende o belirti var sadece o yuzden 3 liralık teste inanasım gelmiyor bir de şu pahalı testlerden yapmayı düşünüyorum

X