hamileyim şimdiden bebeğime kım bakacak tartısması var eşimle aramda

benım eşimee işi bırakırım o zaman dediğimde banaa yıne annem bakacak dıyor dusunsenıze halimii o derece inatlaştı yanı anlıcanız

inşallahh dediğin gibii olur canım yaa cok dua et banaa dualara ıhtıyacım var kızlarrr

inşallahh dediğin gibii olur canım yaa cok dua et banaa dualara ıhtıyacım var kızlarrr
sen hiç merak etme ama sen çekinmeden ara annesi meyvesini yedi mi anne süt içtimi anne pişik kremini sürdün mü anne temiz kıyafet giydirdin mi anne sık sık altını değiştir de ama böyle güzellikle gülerek sevimlilikle o başlayacak ooooo ben uğraşamam ben sadece torun sevecem yaaa demeye sadece sabır böyle dişleirni sıkarak gülerek yavaş yavaş ilerle ))

yanı su an kocamaa tamam annen baksın deyıp susayım mıı :'( çok acı verıyor bu banaa cnmm

öncelikle 4 ay gibi bir sürecin var zaten sen evinde olacaksın sen bakacaksın annen gelir kv gelir zaman geçer şimdiden bunun stresine hiç girme ... çalışma zamanı gelmeden yavaş yavaş kocanın aklına girmeye çalış ama inatlaşarak değil yaniibak benimde eşim çoooook inatçı biri bunu yapmam der asla der bende tamam aşkım yapma haklısın derim ..halbuki ben yapmasını isterim ama sakin dururum bakar ki bende ısrar yok bu sefer der ki ben yapmayacağım vazgeçtim der bende sen bilrisin derim benim istediğim olur ...ne yapayım inatlaşınca kazanmadım kaybettim .. bu yöntem süper oldu...

rabbım kımseyı esıyle ımtıhan etmesın yaaaaaaaaaa .. haklısın sonuna kadar canım aynı eşlerimiz amaa ben nasıl tamam dıcem onu dusuunuyorum

eşim çok inatcı hem tek oğlan hem de oğlumuz olacak dıyee kendı ailesini biraz ön planda tutuyorr

Eşinin tek oğlan ve bebeğin cinsiyetinin erkek olması neden eşinin kendi ailesini ön planda tutmasına neden oluyor? Yani bebeğiniz kız olsaydı eşin bu kadar inatlaşmayacak mıydı? Eğer durum anladığım gibiyse tam bir cahillik örneği. Üzüldüm senin adına.

durum aynen anladıgın gıbıı eski zinniyet vee cahillerr

o çocuk sadece sizin çocuğunuz değil, eşinizin de çocuğu ve annesinin de torunu. yarın olur ki; anneniz rahatsızlanır, bi yere gidecek olur yine babaanneye bırakacaksınız, torunu netice de sevmek bakmak isteyecek. anneniz sigara içiyor olabilir, ya da bir rahatsızlığından dolayı bakamayacak olabilirdi. siz dua edin yine büyüklere bırakıyorsunuz.
tabii sigara, misafir konusunda haklısınız, ama haklıyken haksız konuma düşmeyin. belki torunu rahat etsin diye misafir kabul etmeyecek, belki onunla meşgul olup bazı alışkanlıklarından uzaklaşacak.

haklı olsanız, bile bu üslupla haksız durumda görebiliyorum sizi. olayı güzellikle, zamanla çözmeye çalışın derim ben.

ben çocuk sahibi değilim ama acaba iyi bir anne? olabilecek miyim diye düşünüyorum çoğu zaman.!.....

hiç bu yönden düşünmedim. çok güzel yazmışsınız. katılıyorum ama işte zaman..

durum aynen anladıgın gıbıı eski zinniyet vee cahillerr
Allah yardımcın olsun. Cahil insanlarla uğraşmak çok zor. Evlendiğin kişinin zihniyeti, yetiştiği çevre aldığı kültür gerçekten çok önemli. İstediği kadar eğitimli olsun o geri zihniyete sahipse değişmesi çok zor.

Nasıl bir kocanız var ya, Çalışmayacağım ben bakacağım dediğinizde hala nasıl annem de annem diye tutturuyor ki. Resmen öküz...Siz rest çekmeyi bilmiyorsunuz,ipleri eline almış resmen. "Ya sen bu duruma alışır anneni de ümitlendirmezsin ya da doğum yaptıktan sonra ben kendim konuşurum,annen de kırılırsa kırılsın" diyip kestirip atın. Ne ikna ediyorsun Allah aşkına. Höst dedin mi sustur adamı

Son düzenleme:
Bence eşinize madem ottak karar vermedim ben isten cikiyorum kendim bakacagim de.ozaman para eksilir diye vazgecer.kararli olun ya annem yada isten cikiyorum kendine ek iş bulursun de

offff kızlarrr offf her lafımaa cevap veren alltta kalmayaann benım dedıgım dıyen bı eş

biliyorr tabı bize bişey olmadı bebege de olmaz dıyor yanı

O olmadı işte sigara içen küçücük bebeğe bakamaz

Eskiden öyle idi çoğumuz sigara içilen evde büyüdük babam benim eve gelince balkonda yaşıyor şimdi

Devir değişti bunu diyorsa ücretsiz izin alırım deyin

Bir de nbiye Kv düşsün onun çocuğuna Kv si mi bakmış sen annen ile rahat edeceksen onunla başlarsın ama çocuk bakmak uzaktan göründüğü gibi değil bir de yaşları varsa zor ayaklanjbca bakmak sürekli tetikte olmak vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…