benım eşimee işi bırakırım o zaman dediğimde banaa yıne annem bakacak dıyor dusunsenıze halimii o derece inatlaştı yanı anlıcanızkesinlikle aynı fikirdeyim benimde çok iyi bir işim ve gelirim vardı ama kızım olunca bıraktım önce pişman olur gibi oldum ama şimdi kızımın mutluluğunu özgüvenini görünce ne kadar doğru karar vermişim diyor . eşim diyorki bak işte bu mutluluğu para ile alamayız diyor ben eşime biraz direnmiştim çalışacağım diye ama iyiki eşimi dinlemişim çook haklıymış...
inşallahh dediğin gibii olur canım yaa cok dua et banaa dualara ıhtıyacım var kızlarrrsen merak etme kendisi diyecek oğlum birazda onun annesi baksın ben gezemiyorum bunaldım diyecek böyle olmaz diyecek emin ol...bu ilk süreç hep böyle şimdi siz 4 ay çoook iyi bakacaksınız diyelim kaynananız bakamazsa zaten çocuktan belli olur eşiniz bunu görür dayanamaz...
sen hiç merak etme ama sen çekinmeden ara annesi meyvesini yedi mi anne süt içtimi anne pişik kremini sürdün mü anne temiz kıyafet giydirdin mi anne sık sık altını değiştir de ama böyle güzellikle gülerek sevimlilikle o başlayacak ooooo ben uğraşamam ben sadece torun sevecem yaaa demeye sadece sabır böyle dişleirni sıkarak gülerek yavaş yavaş ilerleinşallahh dediğin gibii olur canım yaa cok dua et banaa dualara ıhtıyacım var kızlarrr
yanı su an kocamaa tamam annen baksın deyıp susayım mıısen hiç merak etme ama sen çekinmeden ara annesi meyvesini yedi mi anne süt içtimi anne pişik kremini sürdün mü anne temiz kıyafet giydirdin mi anne sık sık altını değiştir de ama böyle güzellikle gülerek sevimlilikle o başlayacak ooooo ben uğraşamam ben sadece torun sevecem yaaa demeye sadece sabır böyle dişleirni sıkarak gülerek yavaş yavaş ilerle))
rabbım kımseyı esıyle ımtıhan etmesın yaaaaaaaaaa .. haklısın sonuna kadar canım aynı eşlerimiz amaa ben nasıl tamam dıcem onu dusuunuyorumöncelikle 4 ay gibi bir sürecin var zaten sen evinde olacaksın sen bakacaksın annen gelir kv gelir zaman geçer şimdiden bunun stresine hiç girme ... çalışma zamanı gelmeden yavaş yavaş kocanın aklına girmeye çalış ama inatlaşarak değil yaniibak benimde eşim çoooook inatçı biri bunu yapmam der asla der bende tamam aşkım yapma haklısın derim ..halbuki ben yapmasını isterim ama sakin dururum bakar ki bende ısrar yok bu sefer der ki ben yapmayacağım vazgeçtim der bende sen bilrisin derim benim istediğim olur ...ne yapayım inatlaşınca kazanmadım kaybettim .. bu yöntem süper oldu...
yine annem bakacak gıbı bı cevap alıyorumkocana ya annem bakar yada işten çıkar ben bakarım de
eşim çok inatcı hem tek oğlan hem de oğlumuz olacak dıyee kendı ailesini biraz ön planda tutuyorr
durum aynen anladıgın gıbıı eski zinniyet vee cahillerrEşinin tek oğlan ve bebeğin cinsiyetinin erkek olması neden eşinin kendi ailesini ön planda tutmasına neden oluyor? Yani bebeğiniz kız olsaydı eşin bu kadar inatlaşmayacak mıydı? Eğer durum anladığım gibiyse tam bir cahillik örneği. Üzüldüm senin adına.
yine annem bakacak gıbı bı cevap alıyorum
Çalışmak uğruna ne olur şu evlatlari kendinizden mahrum etmeyin.
Merak etmeyin ezilmiş pasif kadın olmazsınız !
Bari 2.3yaşına kadar.evlat bu ya kuş köpek vs değil emanet edilsin.
Sizin sevginizle büyüsün ne olur.kaybetmez kazanırsınız.
Eskiden olsa tamam şartlar zordu ama şimdi lüks için çalışıyor çok kişi.lüks nedir herkese göre degisir kimine göre son model araba.kimine göre ayağını yerden kessin yeter misali.çocuğa her imkanı sağlamak en lüks ü almak yerine yanında olup yetecek kadar arsız yapmayacak kadar,herşeyi olsun mantığı dışında annesi güvendigi yanında olsun diyorum kpss bile askıya alan yeni bir anne olarak.
Hani işsiz güçsüz mesleksiz sanmayin.övünmek için yazmadım az çok profilimi olusturun diye.tuzu kuru demeyin
Allah yardımcın olsun. Cahil insanlarla uğraşmak çok zor. Evlendiğin kişinin zihniyeti, yetiştiği çevre aldığı kültür gerçekten çok önemli. İstediği kadar eğitimli olsun o geri zihniyete sahipse değişmesi çok zor.durum aynen anladıgın gıbıı eski zinniyet vee cahillerr
YANİ İLLA DA ANNEM BAKACAK DIYE INATLAŞIYORsen çalışmadıgın zaman annesi niye bakacak ki
YANİ İLLA DA ANNEM BAKACAK DIYE INATLAŞIYOR
biliyorr tabı bize bişey olmadı bebege de olmaz dıyor yanı