Kızlar eşim annem bakacak dıyor bebeğee ben dee şimdilik susuyorumm amaa kesınlıklee annesının bakmasını ıstemıyorum cunku kv sigara içiyor vee komşuları sureklı kendınden ya da kendı sureklı onlarda evi boş kalmıyor bı bebek nasıl rahat edebilir ki öyle bı ortamda sağlıklı bır ortam değil .. ve ben sureklı ararım bebeği sormak ıcın kendı annemı aramak sorun olmaz ama kv yı aramak bebeğı sormak ıstemıyorum kayın valıdem sıgara ıctıgını kocası dahı bılmıyor gızlı ıcıyorr kocasına yalan söleyen ınsan ben bebeğin yanında içme desem bile içerr bana da içmiyorum der . Benim annem baksın ıstıyorum kv bebeğe iyi bakamaz dıye dusunuyorum zaten arsız bırı nasıl bakmayı duusnuyor onu da anlamıyorum bu konuda eşim çok inatcı hem tek oğlan hem de oğlumuz olacak dıyee kendı ailesini biraz ön planda tutuyorr ama ben anneyım bebeğimin iyi bakılacağı yeri dusunuyorum sonuctaa .. Eşimi naısl iknaa edicem şimdi hamile hamile tartısmak ıstemıyorum susuyorum çalıştıgım için 4 aylık iznim varr hele o gun gelsın ıstıyorum ama nasıl bı yol ızlıcem buına benzer bısey yasayan var mı veya önerisi olan ? ://
Madem.öyle calismicagim artik de okadar basit isten ayrilcam kendim bakacam deKızlar eşim annem bakacak dıyor bebeğee ben dee şimdilik susuyorumm amaa kesınlıklee annesının bakmasını ıstemıyorum cunku kv sigara içiyor vee komşuları sureklı kendınden ya da kendı sureklı onlarda evi boş kalmıyor bı bebek nasıl rahat edebilir ki öyle bı ortamda sağlıklı bır ortam değil .. ve ben sureklı ararım bebeği sormak ıcın kendı annemı aramak sorun olmaz ama kv yı aramak bebeğı sormak ıstemıyorum kayın valıdem sıgara ıctıgını kocası dahı bılmıyor gızlı ıcıyorr kocasına yalan söleyen ınsan ben bebeğin yanında içme desem bile içerr bana da içmiyorum der . Benim annem baksın ıstıyorum kv bebeğe iyi bakamaz dıye dusunuyorum zaten arsız bırı nasıl bakmayı duusnuyor onu da anlamıyorum bu konuda eşim çok inatcı hem tek oğlan hem de oğlumuz olacak dıyee kendı ailesini biraz ön planda tutuyorr ama ben anneyım bebeğimin iyi bakılacağı yeri dusunuyorum sonuctaa .. Eşimi naısl iknaa edicem şimdi hamile hamile tartısmak ıstemıyorum susuyorum çalıştıgım için 4 aylık iznim varr hele o gun gelsın ıstıyorum ama nasıl bı yol ızlıcem buına benzer bısey yasayan var mı veya önerisi olan ? ://
biliyorr tabı bize bişey olmadı bebege de olmaz dıyor yanıesin biliyomu annesinin sigara ictigini
yaa su an inatlaşmayaa gıttı iş o yuzden zamana bırakıcam zamanı geldıgınde zaten buna ızın vermıcem amaa allaha sıgınyorum allahım bılıyorkusura bakma ama dusuncesiz bi davranis bu benim 3aylik oglum var ve esim zararli diye sigarayi birakti babam bize geldiginde asla sigara icmez balkonda bile icmez yani
sakin ol esin annem bakacak dedikce ama tamam deme bence hicbirsey soyleme allah yardimcin olsunyaa su an inatlaşmayaa gıttı iş o yuzden zamana bırakıcam zamanı geldıgınde zaten buna ızın vermıcem amaa allaha sıgınyorum allahım bılıyor
aynenn bende dee böle olacakk gıbı görunuyorr off napıcam ben yaa eşlerimiz neden biziim dusuncelerımıze önem vermıyorrbenım kv'de kızıma bakıyor ve sigara içiyor, her ne kadar yanında içmiyorum desede kızım içtigini söylüyor bize.. hatta bı defa ısten erken gelmıstım evımde butun komsular ve resmen kahvehane gıbı mutfak duman altı olmuş, sinirlerim zıpladı, ve hatta bu benim dönüm noktam olmuştu.....kendı annem olsa herseyı dıyebılırım ama buna deyınce hemen trıp yapar ve kuser.. cok sınır bozucu bır durum... bı sekılde annenıze baktırmaya ıkna edın.. kımse anne gıbı olmuyor..
öyle ümit ediyorum benım kaynana bıraz da arsız bır yapıdaa ama yıne de bir tek biş oğlunun oğlu dıyee bakar işte. biz varken ıyı bakıyormuş gibi davranır bız yokkendee ilgilenmezyaaaa merak etme kaynanalar bakmazzzzz bakarım derler sonra yük olmaya başlar ayyy birazda annen baksın ben bakamıyorum demeye başlarlar bebk sorumluluğu büyük sen merake tme hevesi en fazla 15 gün sonra isyan bayrağını çekerler .....sende kazanmış olursun hemde eşinle kötü olmazsın ..
kesinlikle aynı fikirdeyim benimde çok iyi bir işim ve gelirim vardı ama kızım olunca bıraktım önce pişman olur gibi oldum ama şimdi kızımın mutluluğunu özgüvenini görünce ne kadar doğru karar vermişim diyor . eşim diyorki bak işte bu mutluluğu para ile alamayız diyor ben eşime biraz direnmiştim çalışacağım diye ama iyiki eşimi dinlemişim çook haklıymış...Çalışmak uğruna ne olur şu evlatlari kendinizden mahrum etmeyin.
Merak etmeyin ezilmiş pasif kadın olmazsınız !
Bari 2.3yaşına kadar.evlat bu ya kuş köpek vs değil emanet edilsin.
Sizin sevginizle büyüsün ne olur.kaybetmez kazanırsınız.
Eskiden olsa tamam şartlar zordu ama şimdi lüks için çalışıyor çok kişi.lüks nedir herkese göre degisir kimine göre son model araba.kimine göre ayağını yerden kessin yeter misali.çocuğa her imkanı sağlamak en lüks ü almak yerine yanında olup yetecek kadar arsız yapmayacak kadar,herşeyi olsun mantığı dışında annesi güvendigi yanında olsun diyorum kpss bile askıya alan yeni bir anne olarak.
Hani işsiz güçsüz mesleksiz sanmayin.övünmek için yazmadım az çok profilimi olusturun diye.tuzu kuru demeyin
sen merak etme kendisi diyecek oğlum birazda onun annesi baksın ben gezemiyorum bunaldım diyecek böyle olmaz diyecek emin ol...bu ilk süreç hep böyle şimdi siz 4 ay çoook iyi bakacaksınız diyelim kaynananız bakamazsa zaten çocuktan belli olur eşiniz bunu görür dayanamaz...öyle ümit ediyorum benım kaynana bıraz da arsız bır yapıdaa ama yıne de bir tek biş oğlunun oğlu dıyee bakar işte. biz varken ıyı bakıyormuş gibi davranır bız yokkendee ilgilenmezbiliyorum onun huyunu çok duzzenbaz tam bır antep kaynanası