hamileyim şimdiden bebeğime kım bakacak tartısması var eşimle aramda

Aynı yollardan ben de geçtim maalesef, hatta ilk lohusayken annem yanıma gelecek diye anlaşmıştık ama eşim illa annemde gelecek dedi, peki dönüşümlü kalsınlar yanımda dedim. İlk 2 gün annem kaldı sonra kayınvalidem, hem kendisi istedi gelmeyi hem de gelir gelmez söylenmeye başladı acaba babam nasıl oldu, kardeşlerim gezmedeler diye. Sezeryan old. için yerimden bile kalkamıyordum 1 bardak su vermedi bana ilk 3 gün zaten süt gelmiyor bir de kv stresine girdim, ertesi gün eşimde anlayınca annesini gönderdi. Çocuğa kim bakacakta da baktı ben pimpirikliyim o da çok rahat düşse aç kalsa umrunda olmaz kendi istemedi bakmayı şimdi annem bakıyor. İstisnalar mutlaka vardır ama her zaman anne kv'de den daha iyi bakar en azından annene nazın geçer. Bakıcı tut diyenler olmuş eğer bakacak gönüllü yakın dereceli akrabalar varsa yedi yabancıya neden baktırılsın ki çocuk

Madem.öyle calismicagim artik de okadar basit isten ayrilcam kendim bakacam de

Bakıcı tutun. 2 yasina kadar bakabiliyorsaniz siz bakin ücretsiz izin durumunuz varsa maddi olarakta iyiysenz idare edin bu sekilde. Daha hamilesiniz bosuna strese sokmayin.kendinizi Eşinizde cok bencil bu arada. Ben olsam dedigim gibi yapardim

işten cıkıcam ben bakıcam cocuguma fılan dıye sayıklamaya baslayın bence

Hiç böyle şeylere kafayı takıpta kendinizi strese sokmayın.
Zaten bakacak olan kişi o gün geldiğinde ve tüm sorumluluk üstüne yıkıldığında bi zaman sonra cozurtmaya başlıyor :)
Benim kv illa ki ben bakıcam, bana düşer bilmem ne dedi durdu ben hamileyken... sanıyorum 4. ayda bugün annanesi baksın da ben şu işimi yapayım diye su salmaya başlamıştı.Şimdi de işten ayrılacağım günü sayıyor :)
(Çocuğumun eğitimsel olarak yetersiz kaldığını düşündüğüm için ay sonu işi bırakıp kendim bakıcam)
Yani akışına bırakın, o zaten işin ciddiyetine vardığında yan çizmeye başlayacak, hem o zaman eşinize de bu inadı için edecek iki çift lafınız olur.

daha yenı eşimlee bunu tartıstık benım annem bakacak bu konuda kapandı dıyee konustu ben dee sen nasıl bır babasın bebeğinin sağlığını dusunmuyorsun dedım benım annem 4 tane cocuk yetiştirdi neden sağlıksız olsun kı annemın yanında dedı ben de su an hamıleyım ve bebeğimi dusunuyorum senınle tartısmıcam dedım konuyu kapattım en azından aklına soktum dıye dusunuyorum ama sonra ne yapıcam halaa bılmıyorum allahıma sıgınıyorum kılzqr

kusura bakma ama dusuncesiz bi davranis bu benim 3aylik oglum var ve esim zararli diye sigarayi birakti babam bize geldiginde asla sigara icmez balkonda bile icmez yani

kusura bakma ama dusuncesiz bi davranis bu benim 3aylik oglum var ve esim zararli diye sigarayi birakti babam bize geldiginde asla sigara icmez balkonda bile icmez yani
yaa su an inatlaşmayaa gıttı iş o yuzden zamana bırakıcam zamanı geldıgınde zaten buna ızın vermıcem amaa allaha sıgınyorum allahım bılıyor

valla o bebeği 9 ay karnında taşıyıp canından can veren sizsiniz daha hamileyken müdahale etmelerine izin vermeyin
sonra iyice tepenize çıkarlar.

yaa su an inatlaşmayaa gıttı iş o yuzden zamana bırakıcam zamanı geldıgınde zaten buna ızın vermıcem amaa allaha sıgınyorum allahım bılıyor
sakin ol esin annem bakacak dedikce ama tamam deme bence hicbirsey soyleme allah yardimcin olsun

benım kv'de kızıma bakıyor ve sigara içiyor, her ne kadar yanında içmiyorum desede kızım içtigini söylüyor bize.. hatta bı defa ısten erken gelmıstım evımde butun komsular ve resmen kahvehane gıbı mutfak duman altı olmuş, sinirlerim zıpladı, ve hatta bu benim dönüm noktam olmuştu.....kendı annem olsa herseyı dıyebılırım ama buna deyınce hemen trıp yapar ve kuser.. cok sınır bozucu bır durum... bı sekılde annenıze baktırmaya ıkna edın.. kımse anne gıbı olmuyor..

aynenn bende dee böle olacakk gıbı görunuyorr off napıcam ben yaa eşlerimiz neden biziim dusuncelerımıze önem vermıyorr

yaaaa merak etme kaynanalar bakmazzzzz bakarım derler sonra yük olmaya başlar ayyy birazda annen baksın ben bakamıyorum demeye başlarlar bebk sorumluluğu büyük sen merake tme hevesi en fazla 15 gün sonra isyan bayrağını çekerler .....sende kazanmış olursun hemde eşinle kötü olmazsın ..

Çalışmak uğruna ne olur şu evlatlari kendinizden mahrum etmeyin.
Merak etmeyin ezilmiş pasif kadın olmazsınız !
Bari 2.3yaşına kadar.evlat bu ya kuş köpek vs değil emanet edilsin.
Sizin sevginizle büyüsün ne olur.kaybetmez kazanırsınız.
Eskiden olsa tamam şartlar zordu ama şimdi lüks için çalışıyor çok kişi.lüks nedir herkese göre degisir kimine göre son model araba.kimine göre ayağını yerden kessin yeter misali.çocuğa her imkanı sağlamak en lüks ü almak yerine yanında olup yetecek kadar arsız yapmayacak kadar,herşeyi olsun mantığı dışında annesi güvendigi yanında olsun diyorum kpss bile askıya alan yeni bir anne olarak.
Hani işsiz güçsüz mesleksiz sanmayin.övünmek için yazmadım az çok profilimi olusturun diye.tuzu kuru demeyin

öyle ümit ediyorum benım kaynana bıraz da arsız bır yapıdaa ama yıne de bir tek biş oğlunun oğlu dıyee bakar işte. biz varken ıyı bakıyormuş gibi davranır bız yokkendee ilgilenmez biliyorum onun huyunu çok duzzenbaz tam bır antep kaynanası

kesinlikle aynı fikirdeyim benimde çok iyi bir işim ve gelirim vardı ama kızım olunca bıraktım önce pişman olur gibi oldum ama şimdi kızımın mutluluğunu özgüvenini görünce ne kadar doğru karar vermişim diyor . eşim diyorki bak işte bu mutluluğu para ile alamayız diyor ben eşime biraz direnmiştim çalışacağım diye ama iyiki eşimi dinlemişim çook haklıymış...

sen merak etme kendisi diyecek oğlum birazda onun annesi baksın ben gezemiyorum bunaldım diyecek böyle olmaz diyecek emin ol...bu ilk süreç hep böyle şimdi siz 4 ay çoook iyi bakacaksınız diyelim kaynananız bakamazsa zaten çocuktan belli olur eşiniz bunu görür dayanamaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…