- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
Kızlar eşim annem bakacak dıyor bebeğee ben dee şimdilik susuyorumm amaa kesınlıklee annesının bakmasını ıstemıyorum cunku kv sigara içiyor vee komşuları sureklı kendınden ya da kendı sureklı onlarda evi boş kalmıyor bı bebek nasıl rahat edebilir ki öyle bı ortamda sağlıklı bır ortam değil .. ve ben sureklı ararım bebeği sormak ıcın kendı annemı aramak sorun olmaz ama kv yı aramak bebeğı sormak ıstemıyorum kayın valıdem sıgara ıctıgını kocası dahı bılmıyor gızlı ıcıyorr kocasına yalan söleyen ınsan ben bebeğin yanında içme desem bile içerr bana da içmiyorum der . Benim annem baksın ıstıyorum kv bebeğe iyi bakamaz dıye dusunuyorum zaten arsız bırı nasıl bakmayı duusnuyor onu da anlamıyorum bu konuda eşim çok inatcı hem tek oğlan hem de oğlumuz olacak dıyee kendı ailesini biraz ön planda tutuyorr ama ben anneyım bebeğimin iyi bakılacağı yeri dusunuyorum sonuctaa .. Eşimi naısl iknaa edicem şimdi hamile hamile tartısmak ıstemıyorum susuyorum çalıştıgım için 4 aylık iznim varr hele o gun gelsın ıstıyorum ama nasıl bı yol ızlıcem buına benzer bısey yasayan var mı veya önerisi olan ? ://
cnm ne güzel bakacak insanın çokta sen istemiyorsun.. bende çalışıyorum annem şehir dışında k.validemde bakamıyor çünkü çalışıyor emekli olmasına 2 sene var çıkamaz işten bende çık diyemem.. bence benim yerimde olmandan iyidir.. sonuçta onunda torunu canı kanı el kadar bebeğin yanında sigara içeceğini sanmıyorum farklı odada içer bence.. hem eşini o büyüttü onun evladını sevip aldın neden senin bebeğine bakımından şüphe ediyorsun.. yarın öbür gün sende k. valide olacaksın bence k. valideye biraz ılımlı yaklaşsan her dediğini de yaptırısın sen annen gibi gör ki o da kızı gibi görsün seni.. hem annenle dönüşümlü bakmayı kabul eder çünkü bebek bakımı kolay değil arkadaş çevreside varmış uzun vadede bakacağını sanmıyorum sosyal hayatını bitirmek istemez çocuklu olmak zor sonuçta.. 1 ay annen baksın 1 ay k. validen.. zaten bi süre baksın senin ağzının içine bakar annem baksın arada dediğin an kabul eder bak gör ama diretirsen inada biner iş bence hiç sıkıntı yapma gözünde büyütme bu durumu şükret bakanın var..Eşimi naısl iknaa edicem şimdi hamile hamile tartısmak ıstemıyorum
hiç susmayın baştan konuşup çözün yoksa bu zamana kadar niye bişi demedin, sustun der. Ben de kayınvalidemlerde dursun istemiyorum çocuk, çünkü kayınpederim aşırı hoşgörülü hiçbir yaramazlığa, kötü davranışa tepki vermiyor. Yapma dediğimiz her şeyi de yapıyor. eşime de kayınvalideme de bu sebepten çocuğumun orda az vakit geçirmesini istediğimi söyledim.Kızlar eşim annem bakacak dıyor bebeğee ben dee şimdilik susuyorumm amaa kesınlıklee annesının bakmasını ıstemıyorum cunku kv sigara içiyor vee komşuları sureklı kendınden ya da kendı sureklı onlarda evi boş kalmıyor bı bebek nasıl rahat edebilir ki öyle bı ortamda sağlıklı bır ortam değil .. ve ben sureklı ararım bebeği sormak ıcın kendı annemı aramak sorun olmaz ama kv yı aramak bebeğı sormak ıstemıyorum kayın valıdem sıgara ıctıgını kocası dahı bılmıyor gızlı ıcıyorr kocasına yalan söleyen ınsan ben bebeğin yanında içme desem bile içerr bana da içmiyorum der . Benim annem baksın ıstıyorum kv bebeğe iyi bakamaz dıye dusunuyorum zaten arsız bırı nasıl bakmayı duusnuyor onu da anlamıyorum bu konuda eşim çok inatcı hem tek oğlan hem de oğlumuz olacak dıyee kendı ailesini biraz ön planda tutuyorr ama ben anneyım bebeğimin iyi bakılacağı yeri dusunuyorum sonuctaa .. Eşimi naısl iknaa edicem şimdi hamile hamile tartısmak ıstemıyorum susuyorum çalıştıgım için 4 aylık iznim varr hele o gun gelsın ıstıyorum ama nasıl bı yol ızlıcem buına benzer bısey yasayan var mı veya önerisi olan ? ://
benım eşimee işi bırakırım o zaman dediğimde banaa yıne annem bakacak dıyor dusunsenıze halimii o derece inatlaştı yanı anlıcanız
offff kızlarrr offf her lafımaa cevap veren alltta kalmayaann benım dedıgım dıyen bı eş
Canım bende senin durumundayım benimde 4 aylık dogum iznim var...iznin bitene kadar raporla falan bebek zaten 5-6 aylık olur ondan sonra eşin bebeği kucağına aldığında hersey değişeçek ve bebeğini düşünecek sadece zamana bırak emin ol sen eşik yöntemiyle istediğin kişiye baktırirsın o da bebeği kucagina alınca seni dinlerKızlar eşim annem bakacak dıyor bebeğee ben dee şimdilik susuyorumm amaa kesınlıklee annesının bakmasını ıstemıyorum cunku kv sigara içiyor vee komşuları sureklı kendınden ya da kendı sureklı onlarda evi boş kalmıyor bı bebek nasıl rahat edebilir ki öyle bı ortamda sağlıklı bır ortam değil .. ve ben sureklı ararım bebeği sormak ıcın kendı annemı aramak sorun olmaz ama kv yı aramak bebeğı sormak ıstemıyorum kayın valıdem sıgara ıctıgını kocası dahı bılmıyor gızlı ıcıyorr kocasına yalan söleyen ınsan ben bebeğin yanında içme desem bile içerr bana da içmiyorum der . Benim annem baksın ıstıyorum kv bebeğe iyi bakamaz dıye dusunuyorum zaten arsız bırı nasıl bakmayı duusnuyor onu da anlamıyorum bu konuda eşim çok inatcı hem tek oğlan hem de oğlumuz olacak dıyee kendı ailesini biraz ön planda tutuyorr ama ben anneyım bebeğimin iyi bakılacağı yeri dusunuyorum sonuctaa .. Eşimi naısl iknaa edicem şimdi hamile hamile tartısmak ıstemıyorum susuyorum çalıştıgım için 4 aylık iznim varr hele o gun gelsın ıstıyorum ama nasıl bı yol ızlıcem buına benzer bısey yasayan var mı veya önerisi olan ? ://
Neden ikilem olsun ki ? biri anneannesi , biri kayınvalidesi .. Dönüşümlü en güzeli ama zaten sizin bişey demenize gerek kalmaz kayınvalidenizin sosyal hayatı sınırlanırsa , hastalıkları varsa zaten uzun soluklu bakamaz gibi geliyo banabebeğim için kötü bir onun bir diğerin,n bakmasınıı bebek sonuctaa alısacak öyle ikilem olsun da ıstemıyorum acıkcası .. Kızlar kayınvalıdem ıyı bakamaz hastalıkları da var onun ama onlar bunu önemsemıyorr ben eşimi nasıl ikna edıcem yaaa
içimii serinlettın canımm :)10 aylık kızım var ve çalışıyorum. üst katımda kayınvalidem var. biraz o biraz annem haftasonu da ben bakıyorum :)
zaten yaşadıkça göreceksin ki tek kişinin bakması çok zor. annenin de işi çıkacak bir şey olacak mecburen kayınvalidene de bırakacaksın. mesela bu kış kayınvalidem çok hasta oldu kızıma geçmemesi, kendisinin de toparlanması için hemen anneme götürdüm.
bence ikisi de bakmayı kabul ettiği için şanslısın..
haklsıınn canım aslındaNeden ikilem olsun ki ? biri anneannesi , biri kayınvalidesi .. Dönüşümlü en güzeli ama zaten sizin bişey demenize gerek kalmaz kayınvalidenizin sosyal hayatı sınırlanırsa , hastalıkları varsa zaten uzun soluklu bakamaz gibi geliyo bana