hamileyim şimdiden bebeğime kım bakacak tartısması var eşimle aramda

Bir de şimdiden sık ayın canınızı

Benim Kv dem de bakacaktı sözde

Daha 2 aylık idi oturmaya gittik sevdi yoruldu kızım al yoruldum dedi kendi kızına verdi

Ben de eve gelince eşime dedim gördün bakamaz diye o da ev işi yapmış yorulmuş dedi bebeğe bakarken de yapacak dedim

Bebeğe şirket aracılığı ile bakıcı bulup 11 saat bıraktım onu ç tanımıyordum ama gözüm daha az arkamda kaldı Kv baksa mutlaka gözüm arkada kalacak ve kavga çıkacaktı

Misafir geldiğinde bile çocuğa evde ayakkabı giydirmeye çalıştı ben giydirme dediğim halde ateş gibi evde Yelek giydireceğiz diye tutturdu vs

Şimdi sakin olun eşinize olur demek istemiyorsanız sabah ola hayrola deyin

Sağlıkla kucağınıza alın siz baktığınız sürece de Kv nin hatalı tavırlarını kavga etmeden eşinize gösterin bebek doğduğundan itibaren de sigara konusunda Kv yi uyarın elinizi ağzınızı yıkadınız değil mi diye sürekli sorun kalabalık olunca açıkça söyleyin bebek kalabalıkta olmaz diye

Bir de tavsiye deyim bebeğe kim bakarsa baksın sizin evde baksın çıcuk evini benimser ona göre düzenlenir hem de giden gelen daha az olur

Bence ortaya yem at derim..kayınvaliden gezenti biriyse de ki siz bakicaksinız tabi ki ben anneme kiyamam gezmelerden olmasıni istemem rahatıni bozamam deyin bakalim kaynana milleti fesattir hemen ogluna kendi der dünür baksin diye...

Kızlar eşim annem bakacak dıyor bebeğee ben dee şimdilik susuyorumm amaa kesınlıklee annesının bakmasını ıstemıyorum cunku kv sigara içiyor vee komşuları sureklı kendınden ya da kendı sureklı onlarda evi boş kalmıyor bı bebek nasıl rahat edebilir ki öyle bı ortamda sağlıklı bır ortam değil .. ve ben sureklı ararım bebeği sormak ıcın kendı annemı aramak sorun olmaz ama kv yı aramak bebeğı sormak ıstemıyorum kayın valıdem sıgara ıctıgını kocası dahı bılmıyor gızlı ıcıyorr kocasına yalan söleyen ınsan ben bebeğin yanında içme desem bile içerr bana da içmiyorum der . Benim annem baksın ıstıyorum kv bebeğe iyi bakamaz dıye dusunuyorum zaten arsız bırı nasıl bakmayı duusnuyor onu da anlamıyorum bu konuda eşim çok inatcı hem tek oğlan hem de oğlumuz olacak dıyee kendı ailesini biraz ön planda tutuyorr ama ben anneyım bebeğimin iyi bakılacağı yeri dusunuyorum sonuctaa .. Eşimi naısl iknaa edicem şimdi hamile hamile tartısmak ıstemıyorum susuyorum çalıştıgım için 4 aylık iznim varr hele o gun gelsın ıstıyorum ama nasıl bı yol ızlıcem buına benzer bısey yasayan var mı veya önerisi olan ? ://

simdiden kavga cikaracak seyler yapmak mantiksiz gercekten ama biryandanda soyleyin biraz giraz. benim annemde baksin donusumlu olsun.
annemin evi musait diyin, germesinden kalamsin senin annen diyin.
ben cok arar rahatsiz ederim diyin.
bikac biseyler soyleyin ara ara bence.

Eşimi naısl iknaa edicem şimdi hamile hamile tartısmak ıstemıyorum
cnm ne güzel bakacak insanın çokta sen istemiyorsun.. bende çalışıyorum annem şehir dışında k.validemde bakamıyor çünkü çalışıyor emekli olmasına 2 sene var çıkamaz işten bende çık diyemem.. bence benim yerimde olmandan iyidir.. sonuçta onunda torunu canı kanı el kadar bebeğin yanında sigara içeceğini sanmıyorum farklı odada içer bence.. hem eşini o büyüttü onun evladını sevip aldın neden senin bebeğine bakımından şüphe ediyorsun.. yarın öbür gün sende k. valide olacaksın bence k. valideye biraz ılımlı yaklaşsan her dediğini de yaptırısın sen annen gibi gör ki o da kızı gibi görsün seni.. hem annenle dönüşümlü bakmayı kabul eder çünkü bebek bakımı kolay değil arkadaş çevreside varmış uzun vadede bakacağını sanmıyorum sosyal hayatını bitirmek istemez çocuklu olmak zor sonuçta.. 1 ay annen baksın 1 ay k. validen.. zaten bi süre baksın senin ağzının içine bakar annem baksın arada dediğin an kabul eder bak gör ama diretirsen inada biner iş bence hiç sıkıntı yapma gözünde büyütme bu durumu şükret bakanın var..

sigara içen bir insana bebeğimi teslim etmezdim kısa ve net iyi bakar kötü bakar orasını bilmem :KK66:

Kızlar eşim annem bakacak dıyor bebeğee ben dee şimdilik susuyorumm amaa kesınlıklee annesının bakmasını ıstemıyorum cunku kv sigara içiyor vee komşuları sureklı kendınden ya da kendı sureklı onlarda evi boş kalmıyor bı bebek nasıl rahat edebilir ki öyle bı ortamda sağlıklı bır ortam değil .. ve ben sureklı ararım bebeği sormak ıcın kendı annemı aramak sorun olmaz ama kv yı aramak bebeğı sormak ıstemıyorum kayın valıdem sıgara ıctıgını kocası dahı bılmıyor gızlı ıcıyorr kocasına yalan söleyen ınsan ben bebeğin yanında içme desem bile içerr bana da içmiyorum der . Benim annem baksın ıstıyorum kv bebeğe iyi bakamaz dıye dusunuyorum zaten arsız bırı nasıl bakmayı duusnuyor onu da anlamıyorum bu konuda eşim çok inatcı hem tek oğlan hem de oğlumuz olacak dıyee kendı ailesini biraz ön planda tutuyorr ama ben anneyım bebeğimin iyi bakılacağı yeri dusunuyorum sonuctaa .. Eşimi naısl iknaa edicem şimdi hamile hamile tartısmak ıstemıyorum susuyorum çalıştıgım için 4 aylık iznim varr hele o gun gelsın ıstıyorum ama nasıl bı yol ızlıcem buına benzer bısey yasayan var mı veya önerisi olan ? ://
hiç susmayın baştan konuşup çözün yoksa bu zamana kadar niye bişi demedin, sustun der. Ben de kayınvalidemlerde dursun istemiyorum çocuk, çünkü kayınpederim aşırı hoşgörülü hiçbir yaramazlığa, kötü davranışa tepki vermiyor. Yapma dediğimiz her şeyi de yapıyor. eşime de kayınvalideme de bu sebepten çocuğumun orda az vakit geçirmesini istediğimi söyledim.

Bence diyin ki iki secenek sunuyorum sana:
- ya bebege benim annem bakar, yada ben calismam bebegime bakarim; para kismi da sana klir, ne yaparsin ne edersin bilmiyorum. 9 ay bana emanetti daha sonrasinda kime emanet olacagida bana kalir diyin.

bosanicam senden de mahkemede bebegin velayidini alirken de annesi sigara iciyor illa o bakicak diye dudurdu diyecem de. artik devlet sigara icenleri hissetirmeden ikinci vatandas muamelesi yapiyor.
not sigara icenleri asagilamiyorum. yanlis anlamayin ne olur

Insanin kendi bebegi icin soz hakki yoksa ipleri fena vermissiniz demektir. Bir bebek icin kararlari anne ve baba verir ama annenin lafi babadan ustundur. Yani ben cocugu dogurucam ama kimin bakacagina (bana ragmen) kocam karar verecek. Yok oyle bir dunya. Bu kadar silik olmayin.

Canım bende senin durumundayım benimde 4 aylık dogum iznim var...iznin bitene kadar raporla falan bebek zaten 5-6 aylık olur ondan sonra eşin bebeği kucağına aldığında hersey değişeçek ve bebeğini düşünecek sadece zamana bırak emin ol sen eşik yöntemiyle istediğin kişiye baktırirsın o da bebeği kucagina alınca seni dinler

bebeğim için kötü bir onun bir diğerin,n bakmasınıı bebek sonuctaa alısacak öyle ikilem olsun da ıstemıyorum acıkcası .. Kızlar kayınvalıdem ıyı bakamaz hastalıkları da var onun ama onlar bunu önemsemıyorr ben eşimi nasıl ikna edıcem yaaa
Neden ikilem olsun ki ? biri anneannesi , biri kayınvalidesi .. Dönüşümlü en güzeli ama zaten sizin bişey demenize gerek kalmaz kayınvalidenizin sosyal hayatı sınırlanırsa , hastalıkları varsa zaten uzun soluklu bakamaz gibi geliyo bana

eşinle açık açık konuşmana rağmen bencilce diretiyor galiba. O zaman doktor girsin devreye. Sigara içilen ortamda kalabalık ortamda bebek bakılamayacağını anlatsın. Belki işe yarar...

10 aylık kızım var ve çalışıyorum. üst katımda kayınvalidem var. biraz o biraz annem haftasonu da ben bakıyorum :)
zaten yaşadıkça göreceksin ki tek kişinin bakması çok zor. annenin de işi çıkacak bir şey olacak mecburen kayınvalidene de bırakacaksın. mesela bu kış kayınvalidem çok hasta oldu kızıma geçmemesi, kendisinin de toparlanması için hemen anneme götürdüm.
bence ikisi de bakmayı kabul ettiği için şanslısın..

10 aylık kızım var ve çalışıyorum. üst katımda kayınvalidem var. biraz o biraz annem haftasonu da ben bakıyorum :)
zaten yaşadıkça göreceksin ki tek kişinin bakması çok zor. annenin de işi çıkacak bir şey olacak mecburen kayınvalidene de bırakacaksın. mesela bu kış kayınvalidem çok hasta oldu kızıma geçmemesi, kendisinin de toparlanması için hemen anneme götürdüm.
bence ikisi de bakmayı kabul ettiği için şanslısın..
içimii serinlettın canımm :)

Neden ikilem olsun ki ? biri anneannesi , biri kayınvalidesi .. Dönüşümlü en güzeli ama zaten sizin bişey demenize gerek kalmaz kayınvalidenizin sosyal hayatı sınırlanırsa , hastalıkları varsa zaten uzun soluklu bakamaz gibi geliyo bana
haklsıınn canım aslında

X