Kızlar eşim annem bakacak dıyor bebeğee ben dee şimdilik susuyorumm amaa kesınlıklee annesının bakmasını ıstemıyorum cunku kv sigara içiyor vee komşuları sureklı kendınden ya da kendı sureklı onlarda evi boş kalmıyor bı bebek nasıl rahat edebilir ki öyle bı ortamda sağlıklı bır ortam değil .. ve ben sureklı ararım bebeği sormak ıcın kendı annemı aramak sorun olmaz ama kv yı aramak bebeğı sormak ıstemıyorum kayın valıdem sıgara ıctıgını kocası dahı bılmıyor gızlı ıcıyorr kocasına yalan söleyen ınsan ben bebeğin yanında içme desem bile içerr bana da içmiyorum der . Benim annem baksın ıstıyorum kv bebeğe iyi bakamaz dıye dusunuyorum zaten arsız bırı nasıl bakmayı duusnuyor onu da anlamıyorum bu konuda eşim çok inatcı hem tek oğlan hem de oğlumuz olacak dıyee kendı ailesini biraz ön planda tutuyorr ama ben anneyım bebeğimin iyi bakılacağı yeri dusunuyorum sonuctaa .. Eşimi naısl iknaa edicem şimdi hamile hamile tartısmak ıstemıyorum susuyorum çalıştıgım için 4 aylık iznim varr hele o gun gelsın ıstıyorum ama nasıl bı yol ızlıcem buına benzer bısey yasayan var mı veya önerisi olan ? ://
eviniz hangisine yakınsa bence o baksınKızlar eşim annem bakacak dıyor bebeğee ben dee şimdilik susuyorumm amaa kesınlıklee annesının bakmasını ıstemıyorum cunku kv sigara içiyor vee komşuları sureklı kendınden ya da kendı sureklı onlarda evi boş kalmıyor bı bebek nasıl rahat edebilir ki öyle bı ortamda sağlıklı bır ortam değil .. ve ben sureklı ararım bebeği sormak ıcın kendı annemı aramak sorun olmaz ama kv yı aramak bebeğı sormak ıstemıyorum kayın valıdem sıgara ıctıgını kocası dahı bılmıyor gızlı ıcıyorr kocasına yalan söleyen ınsan ben bebeğin yanında içme desem bile içerr bana da içmiyorum der . Benim annem baksın ıstıyorum kv bebeğe iyi bakamaz dıye dusunuyorum zaten arsız bırı nasıl bakmayı duusnuyor onu da anlamıyorum bu konuda eşim çok inatcı hem tek oğlan hem de oğlumuz olacak dıyee kendı ailesini biraz ön planda tutuyorr ama ben anneyım bebeğimin iyi bakılacağı yeri dusunuyorum sonuctaa .. Eşimi naısl iknaa edicem şimdi hamile hamile tartısmak ıstemıyorum susuyorum çalıştıgım için 4 aylık iznim varr hele o gun gelsın ıstıyorum ama nasıl bı yol ızlıcem buına benzer bısey yasayan var mı veya önerisi olan ? ://
Kızlar eşim annem bakacak dıyor bebeğee ben dee şimdilik susuyorumm amaa kesınlıklee annesının bakmasını ıstemıyorum cunku kv sigara içiyor vee komşuları sureklı kendınden ya da kendı sureklı onlarda evi boş kalmıyor bı bebek nasıl rahat edebilir ki öyle bı ortamda sağlıklı bır ortam değil .. ve ben sureklı ararım bebeği sormak ıcın kendı annemı aramak sorun olmaz ama kv yı aramak bebeğı sormak ıstemıyorum kayın valıdem sıgara ıctıgını kocası dahı bılmıyor gızlı ıcıyorr kocasına yalan söleyen ınsan ben bebeğin yanında içme desem bile içerr bana da içmiyorum der . Benim annem baksın ıstıyorum kv bebeğe iyi bakamaz dıye dusunuyorum zaten arsız bırı nasıl bakmayı duusnuyor onu da anlamıyorum bu konuda eşim çok inatcı hem tek oğlan hem de oğlumuz olacak dıyee kendı ailesini biraz ön planda tutuyorr ama ben anneyım bebeğimin iyi bakılacağı yeri dusunuyorum sonuctaa .. Eşimi naısl iknaa edicem şimdi hamile hamile tartısmak ıstemıyorum susuyorum çalıştıgım için 4 aylık iznim varr hele o gun gelsın ıstıyorum ama nasıl bı yol ızlıcem buına benzer bısey yasayan var mı veya önerisi olan ? ://
ikisinin evide bize cok yakın zaten üçümüzde aynı semtteyiz.eviniz hangisine yakınsa bence o baksın
kayınvalideniz de bakacaksa bence içinizi ferah tutun sonuçta torunu için bazı alışkanlıklarından fedakarlık yapacaktır diye düşünüyorum
o zaman tabii annenin bakması senin için daha iyi, annene herşeyi söyleyebilirsin, her türlü ikazda bulunabilirsin vs.ikisinin evide bize cok yakın zaten üçümüzde aynı semtteyiz.
Siz annenizin iyi bakacağından eminseniz diyeceksınız ki ya annem bakacak yada benikisinin evide bize cok yakın zaten üçümüzde aynı semtteyiz.
hiç tartışmaya girmeyin.. çocuğu babanneye yıkmışsınız gibi farklı bi yol izleyin bakalım, nası etki edecek..Kızlar eşim annem bakacak dıyor bebeğee ben dee şimdilik susuyorumm amaa kesınlıklee annesının bakmasını ıstemıyorum cunku kv sigara içiyor vee komşuları sureklı kendınden ya da kendı sureklı onlarda evi boş kalmıyor bı bebek nasıl rahat edebilir ki öyle bı ortamda sağlıklı bır ortam değil .. ve ben sureklı ararım bebeği sormak ıcın kendı annemı aramak sorun olmaz ama kv yı aramak bebeğı sormak ıstemıyorum kayın valıdem sıgara ıctıgını kocası dahı bılmıyor gızlı ıcıyorr kocasına yalan söleyen ınsan ben bebeğin yanında içme desem bile içerr bana da içmiyorum der . Benim annem baksın ıstıyorum kv bebeğe iyi bakamaz dıye dusunuyorum zaten arsız bırı nasıl bakmayı duusnuyor onu da anlamıyorum bu konuda eşim çok inatcı hem tek oğlan hem de oğlumuz olacak dıyee kendı ailesini biraz ön planda tutuyorr ama ben anneyım bebeğimin iyi bakılacağı yeri dusunuyorum sonuctaa .. Eşimi naısl iknaa edicem şimdi hamile hamile tartısmak ıstemıyorum susuyorum çalıştıgım için 4 aylık iznim varr hele o gun gelsın ıstıyorum ama nasıl bı yol ızlıcem buına benzer bısey yasayan var mı veya önerisi olan ? ://
elinizde güzel bi fırsat var sigara içiyormuş bu konuda sonuna kadar gidin, sigarayı yanında içmese bile elinden nefesinden çocuk etkilenecektir. bu durumu sonuna kadar kullanınbebeğim için kötü bir onun bir diğerin,n bakmasınıı bebek sonuctaa alısacak öyle ikilem olsun da ıstemıyorum acıkcası .. Kızlar kayınvalıdem ıyı bakamaz hastalıkları da var onun ama onlar bunu önemsemıyorr ben eşimi nasıl ikna edıcem yaaa
Aldim mesaji:) kizmana gerek yok herkes kendi bakis acisini yaziyor bebegimin altini dogdugundan beri benim disimda kimse almadi Tum sorumluluguda bende en ufak ayrintisina kadar anneme dahi mudahale ettirmedim hicbir konuda yemesi icmesi yikanmasi uyumasi hastaligi herseyi... Sezeya nla dogum yapmama ragmen ilk andanbberi hemde yardimdan ziyade bana mudahale edilmemesini ve sakin huzurlu bir ortam olusturulmasini isterim... O yuzden bebegimle alakali tum kararlari Ben veririm Ben onun annesiyim ve sukur herseyi ile ilgilenebiliyorum ki sirf bu sebeple Ucretsize ayrildim... Bu benim gorusum oynarken babamizla oynariz gezeriz tozariz ama bebegimin sorumlulugunu paylasmak konusunda acikcasi sadece Ben olmaliyim...Bazi yorumlari okurken çok kizdim. Erkek bebege ne karisir annesi karar verir, vs gibi. Erkek dediğiniz bebegin babasi! Bebek anneyle babanin ortak yapimi, ikisinin de esit soz hakki var. erkekler bebekle ilgilenmeyince altini degistirip karnini doyurmayinca hani bunun babasi niye herseyi ben yapiyorum diyorsunuz da bebekle ilgili kararlari alirken niye adamlari yok sayiyorsunuz? Mesajim konu sahibine degil.
illaki onu mu ikna edeceksiniz anlamadımbebeğim için kötü bir onun bir diğerin,n bakmasınıı bebek sonuctaa alısacak öyle ikilem olsun da ıstemıyorum acıkcası .. Kızlar kayınvalıdem ıyı bakamaz hastalıkları da var onun ama onlar bunu önemsemıyorr ben eşimi nasıl ikna edıcem yaaa