Canim seni öyle iyi anliyorumki burada forumda başka bir kişinin evliligide bitmek üzere onada yazdim sana da yazayim aynısını. .Aynı igrencligi bende yaşadım hem eşim tarafından hem ailesi tarafından. .karnimda bebegim le her gece ağladım göz yaşı döktüm. .Eşim napti g...döndü yattı assaglik. .tabi nasıl olsa hamile kaldim gidemem bosanamam eli mahkûm psikolojik siddete devam. .ama ailem napti bana bak biz cocugumuzu sokakta bulmadik sen kim oluyorsun diye ona ilk tokati vurdular sonra tabi bunda bir şok hemen beni toparlayip aldılar..hiçbir seyimi eksik etmediler..düşün kızım 7 yaşında şükür. .tabiki acı çektim bak babasiz büyüyecek diye hüngür hüngür ağladım gecelerce. .ama hiç pişman degilim biliyormusun söyle arama dönüp bakalım bile yok..düşün ki kızım babasiyla büyüdü Farzet annesinin ezilisi psikolojik siddete maruz kalmanın etkisiyle mutsuz hircin ozguvensiz bir çocuk olacakti ve ben beklide bunlari gördükçe evladimin haline cokkk uzulecektim. .ama şimdi mutlu ozguvenli sevilen arkadaş canlisi havyanlari seven bir çocuk..ben dimdik ayakta durarak eşimin nasıl olsa bosanamaz hamile bir yere gidemezz guvenini yerle bir ederek çektim geldim..Ben özguvenimle ve ailemin desteğiyle onu ben ezdim! !