hamileyim sevilmiyorum

Canim seni öyle iyi anliyorumki burada forumda başka bir kişinin evliligide bitmek üzere onada yazdim sana da yazayim aynısını. .Aynı igrencligi bende yaşadım hem eşim tarafından hem ailesi tarafından. .karnimda bebegim le her gece ağladım göz yaşı döktüm. .Eşim napti g...döndü yattı assaglik. .tabi nasıl olsa hamile kaldim gidemem bosanamam eli mahkûm psikolojik siddete devam. .ama ailem napti bana bak biz cocugumuzu sokakta bulmadik sen kim oluyorsun diye ona ilk tokati vurdular sonra tabi bunda bir şok hemen beni toparlayip aldılar..hiçbir seyimi eksik etmediler..düşün kızım 7 yaşında şükür. .tabiki acı çektim bak babasiz büyüyecek diye hüngür hüngür ağladım gecelerce. .ama hiç pişman degilim biliyormusun söyle arama dönüp bakalım bile yok..düşün ki kızım babasiyla büyüdü Farzet annesinin ezilisi psikolojik siddete maruz kalmanın etkisiyle mutsuz hircin ozguvensiz bir çocuk olacakti ve ben beklide bunlari gördükçe evladimin haline cokkk uzulecektim. .ama şimdi mutlu ozguvenli sevilen arkadaş canlisi havyanlari seven bir çocuk..ben dimdik ayakta durarak eşimin nasıl olsa bosanamaz hamile bir yere gidemezz guvenini yerle bir ederek çektim geldim..Ben özguvenimle ve ailemin desteğiyle onu ben ezdim! !

yaa ben birsey sormak istiyorum hepinize (evliler) bu cocuk karari esle birlikte alinmaz mi? yani adam esi hamile kalinca neden psikolijisi bozuluyor... bide cocuk dusuncesi yoksa korunulur benim bildigim ( ama kk de neredeyse butun hamileler korunarak gebe?????) amannnn ne bileyim yani simdi anlatmak istedigimi anlatamadm sanki.....

ozetle: bebis karari birlikte alinmali istenmiyorsa korunmali.....

yaa ben birsey sormak istiyorum hepinize (evliler) bu cocuk karari esle birlikte alinmaz mi? yani adam esi hamile kalinca neden psikolijisi bozuluyor... bide cocuk dusuncesi yoksa korunulur benim bildigim ( ama kk de neredeyse butun hamileler korunarak gebe?????) amannnn ne bileyim yani simdi anlatmak istedigimi anlatamadm sanki.....

canim her ailede senin dedigin gibi olsa yok olmuyor adam cocuk isiyorum dedimi bazi aillelerde soz hakki yok. birde bir onceki mesajimi oku

evlılık kadına agır gelmıyorken erkegın neresıne agır gelır anlamam
yemegını yap temızlık yap utu yap kadınlık yap her haline eyvallah de ustune bıde cocuk yap ama erkege agır gelsın :KK70:
kadınlık ve bebek dısında herseyı annesıde yapıyordu o zaman agır gelmıyordu :)
sıkayet eden erkek neyı sıkayet edıyor cok merak edıyorum
tost azsa bıraz daha yapılır cay 10 dk da demlenır bu mu yanı
dusunce kapasıtelerı gercekden yok mu bu meretlerın

Öncesinde de bişeyler var..kompostontost olayı değil elbet

Neden baska yone cekiyorsunuz yazdigimi? Konu sahibi evli. Eger kocasi onu sevmese neden onunla iliskiye girsin? Yok eger konu sahibi esinden emin degilse neden korunmasin cocuk yapsin? O anlamda dedim tecavuze, sahipsiz cocuklara bagladiniz olayi pes.
Keşke düşündüğün gibi olsa ama erkekler sevmeden de sevişir.yada o an cinsel durtulerini tatmin eder sonra aynen huzursuzluga devam eder.kadinlarin değer görmediği bi toplumds yaşıyoruz bazıları karilarini sadece cinsel bi obje yada evde hizmetini gören bi varlık olarak görüyor

Bana kizacaklar ama benimde evliligim farksiz gitmiyor bu aralar. Bu bebegi dunyaya getirmeyi dusunuyormusun. Inan zamani geriye alabilsem hamileligimi bu kadar ilerletmezdim :KK42: esim bana el kaldirdigi halde sucunu kabul etmiyor. Ne varmis yani kaldirdiysam vurdummu sende cok abartiyosun diyip iceri gidip uyudu. Ben sabah saat 6 ya kadar uyumadim agladim sesimi duydugu halde k..cini döndü yatti. Keske hamile olmasaydim cünkü bebegi sadece ben dusunuyorum onun umrunda bile degiliz.
Allah aşkına siz kaç senelik evlisiniz ne şekilde evlendiniz başından berimi böyleydi yoksa sonradan mı değişti merak ettim

Yani şuan açık konuşamıyorum ama tam olmuyodu herkeste çok zor olduğunu söyledi açıkcası nundanda korunmadım ama bebeğim gücüm artık

Bebegin gucunse artik ona stres uzuntu de yasatmamalisin. Beyfendi onemsemiyorsa bari o kucuk varliga bunu yasatmasin. Bir umut dusmus oraya tutunmaya calisiyor sen hickirarak aglarsan uzulursen vs 9 ay cok zor gecer stresli gebelik gecirmemelisin. Bebek nasil oldu diye elestirmiyecegim ama boyle bir adamdan olur da hamile kalirim diye korunsaymissin keske.

Rabbim herkeze hayırlı koca versiin ama bekar kıslar sizde azcık uyanık olun bi adamda merhamet yoksa eğer ondan ne baba olur ne koca illede evlenicem diye kendinizi mutsuz bi evliliğe adamayın hadi olduki hata yaptınız asla boyun eğmeyin evlenmeden önce çalışıyosanız evlendikten sonrada devam edin kariyer de lazım bi yerde en azından eşinizi tanıyana kadar

Keşke düşündüğün gibi olsa ama erkekler sevmeden de sevişir.yada o an cinsel durtulerini tatmin eder sonra aynen huzursuzluga devam eder.kadinlarin değer görmediği bi toplumds yaşıyoruz bazıları karilarini sadece cinsel bi obje yada evde hizmetini gören bi varlık olarak görüyor
Kac kere yazdim yine tekrarliyorum.. Evet erkekler sevmeden sevisir ama kadinlar sevilmedigini bile bile o adamla nasil iliskiye girer?

Kac kere yazdim yine tekrarliyorum.. Evet erkekler sevmeden sevisir ama kadinlar sevilmedigini bile bile o adamla nasil iliskiye girer?
Erkekler sirf ihtiyacini gdermek icn o anlik sevisir..fiziksel ve ruhsal olarak onlardan cok farkliyiz..bncede kadinlar sevmedgi biriyle sevisemez..cnku biz cnsellige sdece fiziksel ihtiyac olarak bakmiyoruz duygularimz herzaman on planda...bde karsmdaki insann bni sevmedgni bile bile kocam bile olsa onunla iliski yasayamam..bu bi cesit kullanmak sonucta..

Kaçamak cevaplardan anlamıştım yeni evli olduğunu ama bu kadarını tahmin etmiyordum.
Hayır size değil gerçekten o bebeğe üzülüyorum. Yazık!

bak çokkk haklısın,ama kadınlarda bzen sırf çıkarlaır için,daha iyi alternatıf bulmaıdkları için,yanı koşullardan dolayı ilişkiye girer,bekletısı farklıdır,hamıler kalır,sonuç eştiği kuyay düşer düşsün sorun değilde,olan yarınlarımızza evlatlarımzıa oluyor,hırsların oyunları kurbanı olup,oyuncak oluyorlar ailelerinin elinde,ve evet erkek sevmesen yatar ilişkiye girer,evlenır,senı sevıyorum der,erkek cidden böle

istemeyen bir insana çocuk yapmak,çocuğu doğmadan öldürmek gibi birşey,ama hanımlar bıraz eşlerını bağlamak için yapıyor,sonuç bizimde başımızda var,çok üzücü,en yakın arkadaşım koronuyorum dedi eşinie,bir çocuk daha yaptı,ama adama bunu istemedı,sonuç boşanmadılar ama,7 yıldır bitikler...sanırım iş erkeklere düşüyor

7 hAftalık hamileyim.kocamla sorunluyuz.hamileliğim sürpriz oldu. Allaha cok dua ettım kocam benı sevmıyor barı bebegimi sevsin dıye herseye kulp bulur yaptıgım işi begenmez hep ailesini tutar.bugün de komposto yaptım istedi diye. Çok sıkıldım beni dısarı cıkarsana hep evdeyim dedim uyudu çıkarmadı. Hep ailesinin istediği yerlere gider ama . Uyandı tost istedi yanınada çay bende çay yerine komposto çıkardım vay efendim neden çay ypkmuş toat niye azmış komposto şekerliymiş ya yeter bıktım artık senden dedim ne yaptım yine diye ben asıl senden bıktım dedi bende odama kaçtım. Geldi huzurum yok mutluluk yok senle dedı çıkmak için üstünü giyindi çok yorgundu güya bende benle niye çıkmıyoaun dedim küfür etti gitti ben napayım artık sürekli ağlıyorum attım kendimi dışarı
henuz vakıt varken ben o cocugu aldırır, adamı da bosar hayatımı yasardım.
sevgısız evlılık yurumez kendınıze ezıyet etmeyın, sevgının olmadıgı ortamda bır cocukta buyutulmez henuz dunyaya gelmemıs yetımın hakkına gırmeyın bence yazık gunah..

Neden baska yone cekiyorsunuz yazdigimi? Konu sahibi evli. Eger kocasi onu sevmese neden onunla iliskiye girsin? Yok eger konu sahibi esinden emin degilse neden korunmasin cocuk yapsin? O anlamda dedim tecavuze, sahipsiz cocuklara bagladiniz olayi pes.
bır erkegın sevısmesı ıcın sevmesı sart degıl bırde nıkahlı karııs erkek gozuyle nıkhı bende, benımle sevısmıyecek te kımınle sevısecek dıye dusunuyordur. korunma kısmında zaten bıızm erkekler pek korunma kısmına mudahıl olmuyor, bayan neden korunmadı korundu da mı bebek oldu suprız demıs cunku onu tam bılemıyorum, burda bayanda var sıkıntı adam acık acık sevgısızlıgını beyan edıyor ama hanımefendı sevılmek ıstedıgınden belkı duzelır umuduyla herseyını adamın onune serıyor ama hata yapıyor..
tabı olayın tecavuzle de hıcbır alakası yok....
ıstem dısı bır ılıskı soz konusu degıl cunku.. bu konuda sız haklısınız ..

bır erkegın sevısmesı ıcın sevmesı sart degıl bırde nıkahlı karııs erkek gozuyle nıkhı bende, benımle sevısmıyecek te kımınle sevısecek dıye dusunuyordur. korunma kısmında zaten bıızm erkekler pek korunma kısmına mudahıl olmuyor, bayan neden korunmadı korundu da mı bebek oldu suprız demıs cunku onu tam bılemıyorum, burda bayanda var sıkıntı adam acık acık sevgısızlıgını beyan edıyor ama hanımefendı sevılmek ıstedıgınden belkı duzelır umuduyla herseyını adamın onune serıyor ama hata yapıyor..
tabı olayın tecavuzle de hıcbır alakası yok....
ıstem dısı bır ılıskı soz konusu degıl cunku.. bu konuda sız haklısınız ..
Sanirim tum yorumlari okumadiniz. Bende dedim zaten erkegin sevismesi icin sevmesi sart degil diye. Ama kadin neden sevmedigi biriyle iliskiye girer? Neyse dediginiz gibi belki sever umuduyla herseyi önüne serdi diyelim neden korunmaz? konu sahibi korunmamis ve cok yeni evli yani evliligi kurtarmak degil niyeti daha yeni evli cunku. Sonrada napiyim hamile kaldim ah tüh. Benim dedigimin bir onemi yok uzatmaya gerek yok konu sahibi bu durumdayken kendimi acikliyorum ve illa ki uzuluyordur, uzulmesini istemem sadece benim dusuncem bu sekilde kendimi yeterince ifade ettigimi dusunuyorum.

X