Hamileyim Kızlar:)

NAZAR45

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2009
47
3
0
35
Manisa
mrb arkadaşlar burada sohbet odası vardı ne oldu kaldırıldımı hiç bi arkadaşıma ulaşamıyorum bende 7 aylık evliyim ve bebek istiyodum olmuyodu halbuki mantar varmış geçen ay tedavi oldum allahın izniylede bu ay hamile oldugumu ögrendim sevinçimi paylaşmak istedim ulaşamadıgım arkadaşlarım bana ulaşsın sizi seviyorum:1rolleyes:zemuszemuszemuszemus

hayırlıs olsun rabbim tamamına erdirsin.bende 2 gün oldu hamile olduğumu öğreneli. keseyi görmek için önümüzdeki cuma bekleiyor doktor. senin ne kadar oldu peki :)

ikinizden de ALLAH razı olsun rabbim sizlere ve tüm isteyenlerede nasip etsin inş

hayırlı olsun . Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
bende hamile kalmak istiyorum inşallah en kısa zamanda benimde bebişim gelir:1hug:

hayırlı olsun . Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
bende hamile kalmak istiyorum inşallah en kısa zamanda benimde bebişim gelir:1hug:

ALLAH senden de razı olsun arkadaşım. benden tavsite benim 3 aydır kistim vardı. ve bu ay 15 günlük soğan kürünü uyguladım veee kistim gitmiş kan tahlili sonucuna görede hamileyim. rabbimin izniyle haftaya keseyi görmeye gidicez

bendede kist var 2 aydır yasmin kullanıyorum.inşallah bende pozitif sonuç alırım kistden kurtulkup

bendede kist var 2 aydır yasmin kullanıyorum.inşallah bende pozitif sonuç alırım kistden kurtulkup

bana da doktor doğm kntl hapı vericekti ama bebek istiyoruz diye vermedi takibe sondu her adet bitiminde kontrole gidiyordum . sana şunu diyim hapları boşver soğan kürünü uygula 15 gün ben ilk uyguladığım ay hem kistim gitti hemde hamile kaldım

kızlar cokk tebrik ederim, insallah biz de en kısa zamanda sizin gibi hamiş kalıp bebek sahibi oluruz...
bebişler hayırla gelsinler.

hayırlısı olsun canım.soğan kürünü ne zaman nasıl uyguluyorsun anlatırmısın

hayırlı olsun canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş.

ayyy ne güzelll yaa annemi olucaksın sen şmdi ne kadar heycanlıı :)
Allahım analı babalı büyümesini nasip etsn ..hayırlı olsun gözün aydın cnm

nagihancım ben en son kasım 25te adet oldum ne zaman kaldıgını hatırlıyorum:)içime o gece dogmuştu sanki ve 1 hafta adet günüm geldiginde acayip kasıklarım agrıdı test negatiftir diye çok korktum ama yaptım ve pozitif çıktı havalara uçtum diyebilirim ben ögrenel,i yaklaşık 10 gün falan oldu doktor için acele etmedim bekledim biraz allah naisp ederse pazaartesi gitcem bakalım saglık ocagına gittim kaydımı falan yaptırdım beklemedeyim şimdi 9 ay nasıl geçcek diye düşünüyorum:)allahım isteyen harkeze nasip etsin çok güzel duygu hamiş olanlarada saglıklı olarak eline almayı naip etsin inşallah:)amin

hamile kalmak isteyenlere bi formül arkadaşlar : adetiniz bittikten 3 gün sonra belinize kupa tutturun (kupa tutturmanın ne demek oldugunu biliyosuzdur)hemen akabinde yakı vurun o bölgeye sonra da ilişkiye girin bacaklarınızı ayakta tutun ve sabahlayın duş almayın allahında izniyle olur inşallah böle hamile kalan pek çok tanıdıgım var hadi hayırlısı

Allah herkese hayirli evlatlar nasip etsin insallah,saglicakla alin kucaginiza 0

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…