Hamileyim işten çıkartılıyorum...acil yardim

Bence bebeginiz icin deger hem parada alacakmissiniz.Eger bebege bisey olursa bi sure o parayla idare edip is bulursunuz is cok.Onceliginiz bebeginiz olmali ve lutfen strese girmeyin anne adayi :)

Bence bebeginiz icin deger hem parada alacakmissiniz.Eger bebege bisey olursa bi sure o parayla idare edip is bulursunuz is cok.Onceliginiz bebeginiz olmali ve lutfen strese girmeyin anne adayi :)
Saolun tesekkurler..ben aslinda esime kizmiyorum..annem cok tepki verdi..

Sagolun insallah..

eee peki 10 bin alabilcen mi yani bu kesin mi eger alıcaksan cık herkezin hamileligi bir degil benim kuzenim böyle cok düsük yapto son hamileliginde su icmeye bile ayagı kalkmadı 9 ay evde durdu olucagı varsa olur ama kimi hamilelikler böyle belki cocuk icin evde durmam daha iyi olur

9 kusur ile 10 bin arasiymis..

Bence siz çalışmayın evde oturun zaten. Kasiyersiniz, bilmiyorum müşterileri de bu kadar yanlış anlıyor muydunuz, yanlış yönlendiriyor muydunuz..

Bence siz çalışmayın evde oturun zaten. Kasiyersiniz, bilmiyorum müşterileri de bu kadar yanlış anlıyor muydunuz, yanlış yönlendiriyor muydunuz..
Bakın kendi agzinizla demissiniz beni tanimiyorsunuz ve tanimadiguniz biri hakkinda ithamda bulunmak kolay geliyo degil mi...bende sizin için her kasiyerin çilesi sorunlu müsteri mi diyeyim mesela..sizce hos oluyo mu..sonucta birbirimizi tanimiyoruz ve kiricisiniz..

Keske esinnizle kendiniz konussaydiniz...heriste bir hayir vardir.belki bebeginiz icin boyle olmasi gerekiyordur...

Konuyu okurken iş yerindeki kişiyle konuşmanızı okuyup da eşinizle konusmasını isteyince ben bile içimden "eşi mi karar veriyor işte kalıp kalmamasına" dedim. Aynen sanki sizin lafınız değil, eşinizin lafı önemli gibi konuşmuşsunuz. Eşinizle kendiniz konuşup karar verseniz yine amenna, sizin iş yeriyle eşinizi konuşturmanız saçma. Onlar da öyle davranmış, niye şaşırdınız? Eşinize ben mi çalışıyorum sen mi diye çıkışmanız yersiz. Adam kendi kendine işten çıkarın karımı dememiş, siz dedirtmişsiniz. Bu "sen mi çalışıyordun, ben mi" yi çalışanı eşinizle konuşturmadan önce düşünecektiniz. Üzgünüm ama bu algıyı siz yaratmışsınız, işten çıkartılmanızın hamilelikle ilgisi de yok. Annenizi de doldurup eşinize bağırtmanız da yanlış. Sizin yanlışınız yüzünden... Eşiniz sinirlenmekte haklı. Annenizi bu meselelere dahil etmeyin.

Yardım edecek bisi yok. Esin isten çıkarılmana hükmetmiş :) herşey yasal :) üstüne bi de tazminat alacaksınız cok hoş

İnan tüm yazdıklarından tanıdığım kadarı yetti bu sonuca ulaşmak için. Hamilesin daha fazla uzatmak istemiyorum.

yasal haklarınız var aslında ama madem kac tane dusugunuz varmış ve bu gebeliğiniz de zorlu geciyormus bence işten daha onemlisi bebeginiz olsun..
ilerki aylar daha zorlu olacak cunku....

rabbim yavrunuzu kucagınızda gostersin..(hepimizin)

Amin saolun inşallah hepimizinkini kucagimiza almak nasip olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…