Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamileyim işten çıkartılıyorum...acil yardim
- Konu Sahibi helena17
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Eylül 2012
- 2.965
- 1.437
- 198
Saolun tesekkurler..ben aslinda esime kizmiyorum..annem cok tepki verdi..Bence bebeginiz icin deger hem parada alacakmissiniz.Eger bebege bisey olursa bi sure o parayla idare edip is bulursunuz is cok.Onceliginiz bebeginiz olmali ve lutfen strese girmeyin anne adayi :)
- 27 Eylül 2012
- 2.965
- 1.437
- 198
Sagolun insallah..Eşinize sormalarını söylemişsiniz. Madem istemiyorsunuz o zaman hayır deseydiniz. Eşinizde haklı aslında. Eşim bir konuda topu bana atarsa ben kendi fikrime göre davranırım. İşin sahibi sizseniz işin sahibi gibi davransaydınız. Boşuna eşinizle annenizin arası açılmış. Belki bunda bir hayır vardır. Bebeğinizi daha rahat dünyaya getirirsiniz. Ben ilk oğlumda yatakta sağdan sola dönerken bile çok dikkat ediyordum. Düşük tehditim vardı. Gerçekten kendinize bakın. Kimseyi üzüp kırmayın. Belki bu durum size sağlıklı bir bebek olarak dönebilir.
- 27 Eylül 2012
- 2.965
- 1.437
- 198
Amin insallahBoşvet işi gücü stresden uzak dur allaha havale et bebeğini düşğnüyorsan sadece onun için dua et ve ikl inizdn başkasını düşümme Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallahhh
- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
eee peki 10 bin alabilcen mi yani bu kesin mi eger alıcaksan cık herkezin hamileligi bir degil benim kuzenim böyle cok düsük yapto son hamileliginde su icmeye bile ayagı kalkmadı 9 ay evde durdu olucagı varsa olur ama kimi hamilelikler böyle belki cocuk icin evde durmam daha iyi olurMerhaba arkadaşlar..öncelikle bu benim 5. Gebeliģim..Hiç yasayan cocugum yok..1 kez dis gebelik gecirdim..3 kezde dusuk kalp atimlarini bile alamadim...en son gecen yil dusuk ve kurtaj oldum agustosta..simdi yine hamileyim..
Sadede gelecek olursam gıda sektörunde kasiyerim ve şu an yeni bir gebeligim var pazartesiden beri hastahanedeydim kanama alanim var..işyerimde uzun suredir paramı verirlerse cıkarım tarzı konusmalar yapan cok sahıslar var..Bu müdürün kulagına gitmis ve calismak istemeyen gönüllü olan gelsin kendi birakacak ama çıkış parasını da alacak diye.10 bin tl kadar bir meblaymiş..bir erkek arkadas gonullu olmus aklimda baska bir is var diye..ben bu arada hastahanedeyim..isyerimin sendika temsilcisi olan vardiya arkadasimiz beni aradi iste x cikiyo.. bu yaz ise alinan y de istifa yazdirdilar onuda cikarcaklar..senin durumun malum bebeklerini dusurdun hep istersen sen geldin aklima ne dersin dedi hem y kalmis olur...(bu arada y yi yazin ise aldiran mudure soyleyen benimle telefonda konusan sahis)
Bende net cevap vermedin esimle konusursun onada anlatirsin durumu dedim...esim hastahaneye gelince beni arayan sahisla konusuyo benim onayim olmadan tamam tamam parasini alacaksa ciksin diyo...bu sahista benden teyit almadan esimin agzindan konustuklarina istinaden müdüre gidip benim kabul ettigimi soyluyo benim icin ik ya mail atiyolar gebeliklerimin sorunlu oldugunu falan yaziyolar..ik da ok veriyor..dün aksam sahis arayip bana cuma ik görevlisi gelecek diyo ve ben beynimden vuruluyorum..benden onay aldin mi diyorum esin onay verdi diyo isyerinde esim mi calisiyor ben mi diyorum..doktorum 11.haftayi gorelim dedi kalp atimi alirmiyim duser mi dusmez mi Allaha kalmis net bir durumum yok..ya bebege bisey okursa ve issiz kalirsam diyorum..ben esine eminmisin diye sordum demez mi..
Magaza müdürünü aradim benim onayim yok dedim..cocuk oyuncagimi artik geri donus olmaz dedi sert bir dille..islem baslatildi dedi..bu arada ihbar falan alamiyormusum sanirim niyeyse..bana en az ne kadar bir sure evvel haber vermeleri gerekirdi..2 gun once arayinca olmaz yani demi..ihbar parasi falan almam lazim degil mi...
Resmen y iste kalsin diye sendika temsilcisi arkadasim benim inayimi almadan arkamdan is cevirdi..bana vazgecersen muduru ust yonetime mahcup birakirsin demez mi...
Sizce ben nasil bir yol izlemeliyim..cuma gunu cagirirsalar gelen ik gorevlisine anlatsam mi olanlari...sendikamin ana baskanini aradim o da esinizle ortak karar alindigi dusunulerek islem baslatilmistir dedi..doktorunuzun dedigi haftalara gelince isten ayrilma durumunuz olursa bu sefer tazminatsiz ayrilmaniz icin ugrasirlar dedi..yani isine gelmiyosa kendin birak tarzi...hastahane cikisi annemlerdeydim dinlendim orda esim isten gelene kadar..annem kadin agliyo esime bagirdi sen mi o isi ona verdin sen ne diye tamam birakcak diyosun dedi..esimde bizim hayatimiza karisma dedi evimize gitti..gece beni almaya geldi o da sokakta bekledi yukari bile cikmadi...
Bu haksiz durumda ben ne yapmaliyim..müdürle ters düsersem mobinge maruz kalirmiyim...bulundugum ilcede is imkanida yok..İnsallah bebeğim beni birakmaz kendisinide kalp atisinida dogurmunuda gorup yavrumu buyuturum..tek tesellim evladim olur insallah..Allahim onu bana nasip eder insallah..(biraz uzun oldu sanirim ama cok doldum)
- 27 Eylül 2012
- 2.965
- 1.437
- 198
9 kusur ile 10 bin arasiymis..eee peki 10 bin alabilcen mi yani bu kesin mi eger alıcaksan cık herkezin hamileligi bir degil benim kuzenim böyle cok düsük yapto son hamileliginde su icmeye bile ayagı kalkmadı 9 ay evde durdu olucagı varsa olur ama kimi hamilelikler böyle belki cocuk icin evde durmam daha iyi olur
- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
bence bunada sükür parayı vermeden de cıkartabilrdi ugrasırı dururdun vardır bundada bi hayır9 kusur ile 10 bin arasiymis..
kasa olarak zaten her markette is bulursun bence cık al parayı
- 27 Eylül 2012
- 2.965
- 1.437
- 198
Bakın kendi agzinizla demissiniz beni tanimiyorsunuz ve tanimadiguniz biri hakkinda ithamda bulunmak kolay geliyo degil mi...bende sizin için her kasiyerin çilesi sorunlu müsteri mi diyeyim mesela..sizce hos oluyo mu..sonucta birbirimizi tanimiyoruz ve kiricisiniz..Bence siz çalışmayın evde oturun zaten. Kasiyersiniz, bilmiyorum müşterileri de bu kadar yanlış anlıyor muydunuz, yanlış yönlendiriyor muydunuz..
- 25 Şubat 2011
- 10.393
- 25.120
- 598
Konuyu okurken iş yerindeki kişiyle konuşmanızı okuyup da eşinizle konusmasını isteyince ben bile içimden "eşi mi karar veriyor işte kalıp kalmamasına" dedim. Aynen sanki sizin lafınız değil, eşinizin lafı önemli gibi konuşmuşsunuz. Eşinizle kendiniz konuşup karar verseniz yine amenna, sizin iş yeriyle eşinizi konuşturmanız saçma. Onlar da öyle davranmış, niye şaşırdınız? Eşinize ben mi çalışıyorum sen mi diye çıkışmanız yersiz. Adam kendi kendine işten çıkarın karımı dememiş, siz dedirtmişsiniz. Bu "sen mi çalışıyordun, ben mi" yi çalışanı eşinizle konuşturmadan önce düşünecektiniz. Üzgünüm ama bu algıyı siz yaratmışsınız, işten çıkartılmanızın hamilelikle ilgisi de yok. Annenizi de doldurup eşinize bağırtmanız da yanlış. Sizin yanlışınız yüzünden... Eşiniz sinirlenmekte haklı. Annenizi bu meselelere dahil etmeyin.
- 20 Ocak 2013
- 4.043
- 9.142
- 408
Bakın kendi agzinizla demissiniz beni tanimiyorsunuz ve tanimadiguniz biri hakkinda ithamda bulunmak kolay geliyo degil mi...bende sizin için her kasiyerin çilesi sorunlu müsteri mi diyeyim mesela..sizce hos oluyo mu..sonucta birbirimizi tanimiyoruz ve kiricisiniz..
İnan tüm yazdıklarından tanıdığım kadarı yetti bu sonuca ulaşmak için. Hamilesin daha fazla uzatmak istemiyorum.
- 18 Şubat 2013
- 419
- 350
- 323
- 27 Eylül 2012
- 2.965
- 1.437
- 198
Amin saolun inşallah hepimizinkini kucagimiza almak nasip olsun..yasal haklarınız var aslında ama madem kac tane dusugunuz varmış ve bu gebeliğiniz de zorlu geciyormus bence işten daha onemlisi bebeginiz olsun..
ilerki aylar daha zorlu olacak cunku....
rabbim yavrunuzu kucagınızda gostersin..(hepimizin)