Ya ben esimede anlatirsin dedim nedir olayin asli bilgi verirsin dedim..Yaa canım üzülme, sen bebeğini düşün şimdi.. is bulunur illaki. Ama adam arasında yok ben ayrılmayı dusunmuyorum niye demedin. Eşimle konuş diye kendin demişsin.
Ben o adamla aynı durumda olsam inan kötü niyetli olmadan esinin lafiyla öyle davranırdim. Çünkü eşimle konuş diyen sensin. Ve kızacaksan eşine kız biraz da.
Nr olursa olsun üzülme boşver
Belki de dinlenmek bebişe iyi gelecek.. Hayirlisi olsun
Saol canim..insallah bu bebegim saglikli gelisir insallah Allahin izniyle dogururum..Yaa canım üzülme, sen bebeğini düşün şimdi.. is bulunur illaki. Ama adam arasında yok ben ayrılmayı dusunmuyorum niye demedin. Eşimle konuş diye kendin demişsin.
Ben o adamla aynı durumda olsam inan kötü niyetli olmadan esinin lafiyla öyle davranırdim. Çünkü eşimle konuş diyen sensin. Ve kızacaksan eşine kız biraz da.
Nr olursa olsun üzülme boşver
Belki de dinlenmek bebişe iyi gelecek.. Hayirlisi olsun
Sagolun..insallah Bu sefer Allah nasip eder..anlattığınız kadarıyla iş arkadaşınızın yerinde olsam bende öyle davranırdım. çünkü siz eşimle konuş demişsiniz, ben tamam diyorum eşim de tamam derse olur gibi bir algı oluşturmuşsunuz, ben öyle anladım.
hem asıl bu haftalarda işten çıkmanız ve 11.haftaya kadar dinlenmeniz daha iyi değil mi. zor biliyorum ama asla bebek düşerse falan diye içinizden geçirmeyin, her zaman pozitif düşünün. aklınıza kötü şeyler geldiğinde dua ederek uzaklaştırın düşünceleri.
bebeğiniz hayırlı olsun
Amin sagolun..su donem strese girmemem lazim kanama alanim varda..insallah iyilesir..umarım bu sefer bebeğinizi hayırlısı ile kucağınıza alırsınız. Yalnız olayda sizi ve eşinizi hatalı buldum ben. Siz diyorsunuz eşimi arayın ona anlatın, eşinizin ağzına bakarak karar verilince de eşim mi orada çalışıyor ben çalışıyorum diyorsunuz. e madem siz çalışıyorsunuz neden eşinize anlattırıyorsunuz, iş yeriniz size anlatsın, siz eşinizle konuşun, kararı iş yerinize siz verin. Benim çalışanım olsanız bana eşime sorun deseniz ben de eşinizin cevabını ortak kararınız olarak algılarım. Bence eşinize sorun sen bana danışmadan benim adıma nasıl karar verdin diye. Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?