- 12 Nisan 2019
- 24.054
- 38.176
- Konu Sahibi Kafasikarisikbirkiz
O ne demek ya, resmen dayatma yaptırıyor sıze.İyi o zaman dışarı mi kaysin gozum yani falan diyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O ne demek ya, resmen dayatma yaptırıyor sıze.İyi o zaman dışarı mi kaysin gozum yani falan diyo
Ohaaaaaİyi o zaman dışarı mi kaysin gozum yani falan diyo
Hamile olacağım kocam bunu söyleyecek. Dışarı çıkarır kafasını asfalta sürterim kıvılcım çıkarana kadar. Göz möz kalmaz zaten kayar o esnada.İyi o zaman dışarı mi kaysin gozum yani falan diyo
Benim dışarı kayacak gözüm yok mu diyemiyor musun bacı kalfa?İyi o zaman dışarı mi kaysin gozum yani falan diyo
Evet zaten ben ilişki istemiyorum sadece oral yapsın nazikçe. Benim onu tatmin ettiğim gibi. Ve ben en çok ondan zevk alıyorum ilişki sırasında bile o kadar almıyorum zevkOrgazm olmamanızın sebebı hormonlar, İlk 3 ay azalma söz konusu.. Zaten yasak olmasının sebebi düşük tehlıkenızın olmasıdır, orgazm olmayın da, Bı arkadsım aynen bu sekılde düşük tehlikesi gecırdı, doktor 3 ay yasak dedı 9 ay yapamadı korkudan sonrasında
Gerçekten pes yani ne değişik adam Alah yardımcınız olsun çocuktan sonra cinsellik olamadığı durumlarda aldatacak demekki bide açık açık söylemiş gözünüzü dört açın pes yani pessİyi o zaman dışarı mi kaysin gozum yani falan diyo
Bana yakismaz onu demek. Ben kendi anladım ne istediğimi istiyorumBenim dışarı kayacak gözüm yok mu diyemiyor musun bacı kalfa?
Adam degısık degıl, o cumle karsısında oral seks yapan kadın degısık benceGerçekten pes yani ne değişik adam Alah yardımcınız olsun çocuktan sonra cinsellik olamadığı durumlarda aldatacak demekki bide açık açık söylemiş gözünüzü dört açın pes yani pess
Aslında sadece lafta. Bana çok bağlı bunu yapcak biri değilGerçekten pes yani ne değişik adam Alah yardımcınız olsun çocuktan sonra cinsellik olamadığı durumlarda aldatacak demekki bide açık açık söylemiş gözünüzü dört açın pes yani pess
Yanii bence de böyle adamlar iyyyyyyyyIyyyy
İyi geceler
Haklıısnız istiyorsunuz ama o sırada rahmınız kasılacak gevseyecek, tehlıkenız de varmıs, bence 3 ay dişinizi sıkın..Evet zaten ben ilişki istemiyorum sadece oral yapsın nazikçe. Benim onu tatmin ettiğim gibi. Ve ben en çok ondan zevk alıyorum ilişki sırasında bile o kadar almıyorum zevk
Blöf de olsa çok çirkin bir sözAslında sadece lafta. Bana çok bağlı bunu yapcak biri değil
E iyi o zaman sadece laftaysa. Amaaan biz de ne sandık hemen.Aslında sadece lafta. Bana çok bağlı bunu yapcak biri değil
Doktorunuz mu ilk üç ay yasak dedi? Üç ay yasak olmasının sebebi rahmin kasılmaması gerekiyor. Zaten yapmamalı yaniMerhaba iki aydır hamileyim. İlk üç ay cinsellik yasak. Kocama oral sex yapıyorum mecburen bu durumda istiyor. Fakat o bana bunu yapmıyor. İki aydır herhangi bi şekilde orgazm olmuyorum. Bu bencillik değil mi sonuçta onun cinsel ihtiyacı varsa benim de bı kadın olarak var. Hamileyim diye kadın değil miyim yani üstelik oral sevdiğimi de biliyor. Hamile olmadan önce de zaten binde bir yapıyordu benden her ilişkide istiyordu ama.
Gururun falan kırılmıyor mu sana oyle dedıgındeBana yakismaz onu demek. Ben kendi anladım ne istediğimi istiyorum
Hamile olmadan önce söylemişti bunu yani benim anlamadığım cinsel birleşme dışında zevk vericek çok şey var ama bana bu yapılmıyorHamile olacağım kocam bunu söyleyecek. Dışarı çıkarır kafasını asfalta sürterim kıvılcım çıkarana kadar. Göz möz kalmaz zaten kayar o esnada.
Neyse, siz yapmayın tabi öyle. Ya da yapın ya.
Evet yapmıyoruz zatenDoktorunuz mu ilk üç ay yasak dedi? Üç ay yasak olmasının sebebi rahmin kasılmaması gerekiyor. Zaten yapmamalı yani
Kesinlikle onu hiç söylemiyorum bu başka bir şey neyin kafası zaten anlamıyorum nasıl evlilikler tobeler olsunAdam degısık degıl, o cumle karsısında oral seks yapan kadın degısık bence