-
- Konu Sahibi Kafasikarisikbirkiz
İlk 3ay anamda kaldim dogum yapınca ben bebeğe bakamadım anama geldim oda elizabet takılıp ona mi alisti nedir adam surekli bir kacista hergune yeni bir bahane üretiyor hani kadınların basim ağrıyor yalanını sollar bizim ki. Zaten koydum kafaya bosicam böyle giderseYemin olsun ben değil 6ay 1ay bile beklemez soyardım. Blair ne çok biriktirmişsin sabretmişsin valla ağzım açık kaldı
Dur bi boşan da el ele tutuşur evrene senin için enerji yollarız.O ben miyimtek telaşım ben yaza çıkarken de yalnız mı olacağım telaşı
buraları iyi oku kuzu. inş düşük tehliken olmaz çok zor çünküKonu fake hamileler libidolu...bi tane de boşanmak üzere bi arkadaş var onun telaşını da derinden hissediyorum valla son zamanlarda.
Atma lazım olurİlk 3ay anamda kaldim dogum yapınca ben bebeğe bakamadım anama geldim oda elizabet takılıp ona mi alisti nedir adam surekli bir kacista hergune yeni bir bahane üretiyor hani kadınların basim ağrıyor yalanını sollar bizim ki. Zaten koydum kafaya bosicam böyle gidersegider babamin evinde kururum daha iyi
Ay inş ıskıntı olmazburaları iyi oku kuzu. inş düşük tehliken olmaz çok zor çünkübir de bebek isterken sürekli sürekli sevişiyorsun hoppp birden yasaklanıyor.
Neyse yarin izinli ben onun gece zorla ırzına geçiyimde görsün yetti canımaAtma lazım olur
Eskısı olmayanın yenısı olmaz
Sakla samanı gelır zamanı gibi güzide atasözlerimiz mevcut. Sen kurcalama bakam illa ki arada çalışır o
Cocuklarımdan utanmasam sevgılı yapcemDur bi boşan da el ele tutuşur evrene senin için enerji yollarız.
valla bir şey itiraf edeyim mi?Valla hepınızın kocaları yanında artık kullanıp kullanmamak hatta zor kullanmak gibi bir hakkınız var. Benden daha kötü bi durumda hıcbırınız olamazsınız. Koca yok libido çok bebeler süt bekliyor önümüz kış napcamı bılemıyorum
Biz mi öğretelim size hayır demeyi.Merhaba iki aydır hamileyim. İlk üç ay cinsellik yasak. Kocama oral sex yapıyorum mecburen bu durumda istiyor. Fakat o bana bunu yapmıyor. İki aydır herhangi bi şekilde orgazm olmuyorum. Bu bencillik değil mi sonuçta onun cinsel ihtiyacı varsa benim de bı kadın olarak var. Hamileyim diye kadın değil miyim yani üstelik oral sevdiğimi de biliyor. Hamile olmadan önce de zaten binde bir yapıyordu benden her ilişkide istiyordu ama.
Kap nutella kavanozunu valla başka çıkışın yok senin. O da bi nimetNeyse yarin izinli ben onun gece zorla ırzına geçiyimde görsün yetti canıma
anneler her şeyi bilmek zorunda değilCocuklarımdan utanmasam sevgılı yapcemannem yemin ettirdi sevgılı falan yapmak yok dıye ayagımı kaldırdım sayılır mı ki nerde bende daha sevgılıye ızın yok adamı bulacam da duduşacam da oohhhoooo yaz bitti işte
Yok be 3 cocuklu kadını kım napcak allah askına ama olsa şahayane bi dünya olurdu zaadjskajsıwwkjwvalla bir şey itiraf edeyim mi?
seninki daha heyecanlı ne zaman nerede kimle olacağı meçhul.
biz bebek doğunca aynı tas aynı hamama döneceğiz
Beni varya fena gazladn ben şimdi geceye kadar nasıl beklcmKap nutella kavanozunu valla başka çıkışın yok senin. O da bi nimet
merak ettim neredesiniz ki türkiyede gece oldu benimki yanı başımda horluyor bileBeni varya fena gazladn ben şimdi geceye kadar nasıl beklcm
benim bir arkadaşım vardı boşandığı eşiyle fuckbuddy olmuştu arada bir buluşuyorlardıYok be 3 cocuklu kadını kım napcak allah askına ama olsa şahayane bi dünya olurdu zaadjskajsıwwkjw
Ben kendi ex öküzümden biliyorum. Elinin altında altın madeni var ve sadece kazmayı vuracaksın! SADECEBeni varya fena gazladn ben şimdi geceye kadar nasıl beklcm