Hamileyim ilk üç ay seç yapmak yasak

Evde bebek var gunah Hahahahaha guldum Allah affetsin
Boylesı bahaneyi de ılkkez duydum blaır

6ayda 4 kere mi ben kendimle bile daha çok ilgileniyorum deseydiniz ya

Tenhada kıstır

Evde bebek var gunah Hahahahaha guldum Allah affetsin
Boylesı bahaneyi de ılkkez duydum blaır
Ya dun canima tak etti eeee yeter be bosarim valla seni kendine gel silkelen her gün bos bos suratına bakmak için evlenmedim seninle dedim suna bak be beni yiyor dedim libidonmu dustu hayirdir askim hemen kalkıp ceviz bal falan yapayimda kendine gel dedim ama ya cocuk uyanirsaymis sanki bizim kiz uyanıp yanımıza gelicek bu adam böyle değildi noldu bilmiyorum ama sabrım taşıyor

Evet zaten ben ilişki istemiyorum sadece oral yapsın nazikçe. Benim onu tatmin ettiğim gibi. Ve ben en çok ondan zevk alıyorum ilişki sırasında bile o kadar almıyorum zevk
Yani ben orgazm olayımda düşük tehlikem olsada olur diyorsunuz yanlış anlamadıysam. Doktor ne diye yasaklıyor ilişkiyi acaba bir fikriniz varmı ne kadar düşüncesizsiniz ya bir o kadar eşinizde öyle böyle zamanlarda siz siz yaklaşsanız bile eşinizin yaklaşmaması lazım aman bebeğe bir zarar gelir diye. Doktorun ilişkiden kastı orgazm danda bahsediyor ama sizin umrunuzda değil yazık

benimkinde de bu potansiyel var korkuyorum.

Yazma kız konu fake

konu fake ama ne çok şey biriktirmişiz içimizde meğer.
Valla hepınızın kocaları yanında artık kullanıp kullanmamak hatta zor kullanmak gibi bir hakkınız var. Benden daha kötü bi durumda hıcbırınız olamazsınız. Koca yok libido çok bebeler süt bekliyor önümüz kış napcamı bılemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…