Hamileyim ilk üç ay seç yapmak yasak

Bi bitmediniz ya😂😂 forumun adı belli, konunun kategorisi belli, başlığı belli. Sırf bunu yazmak için mi tıklıyorsunuz içine anlamıyorum ki.
+18 biraz müstehcen konular içerebiliyor Gamze edep beklentini karşılamayabilir etkileniyorsan girmemeye çalış.

Gecen bir arkadaşım demişti ki bir kadın ilgi istiyorsa onu en sonunda alır :KK53:
Alıyor alıyor hatta bazen babayı aldıgı da oluyor :KK53: boşanacak kadının benzetmelerı de sanayi işi oluyor anlatmays gerek yok görüyorsunuz kazma falan ahdjaaksjsj:KK70::KK70::KK70:

Hem cinsellik hem ilgisizlik genel bi kayıtsızlık bana karşı. Sonradan da aldatıldıgımı ogrendım bosanma kararını aldıktan sonra. Var da var yani :olamaz: :kahve:
valla sizin için hep umarım düzeltirler diyordum ama son cümleden sonra ıhhg en doğru karar olmuş.
babam şey der bana
bir adamın kırk yıl kahrını çekeceğine kırk adamla mutlu ol 😂
dilerim sizin de hayatınız mutlu geçer

valla sizin için hep umarım düzeltirler diyordum ama son cümleden sonra ıhhg en doğru karar olmuş.
babam şey der bana
bir adamın kırk yıl kahrını çekeceğine kırk adamla mutlu ol 😂
dilerim sizin de hayatınız mutlu geçer
Insallah. Bende cekmek ıstemıyorum. Hem cınsel olarak doyurmuyorsun hem eşin gibi davranmıyorsun hem aldatıyorsun bunlara sabredecek değildim 33yaşımda. Yenilere kuvvet artık uhuuuu :KK53: :KK70:

X