- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.789
- Konu Sahibi Kafasikarisikbirkiz
Aman ömür boyu adamsız kalmayı tercıh ederım Allah korusunbenim bir arkadaşım vardı boşandığı eşiyle fuckbuddy olmuştu arada bir buluşuyorlardı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman ömür boyu adamsız kalmayı tercıh ederım Allah korusunbenim bir arkadaşım vardı boşandığı eşiyle fuckbuddy olmuştu arada bir buluşuyorlardı
Bi bitmediniz ya forumun adı belli, konunun kategorisi belli, başlığı belli. Sırf bunu yazmak için mi tıklıyorsunuz içine anlamıyorum ki.Edep yahu edep
Gecen bir arkadaşım demişti ki bir kadın ilgi istiyorsa onu en sonunda alırBen kendi ex öküzümden biliyorum. Elinin altında altın madeni var ve sadece kazmayı vuracaksın! SADECE
E yabanciya gitmiyor desenebenim bir arkadaşım vardı boşandığı eşiyle fuckbuddy olmuştu arada bir buluşuyorlardı
Alıyor alıyor hatta bazen babayı aldıgı da oluyor boşanacak kadının benzetmelerı de sanayi işi oluyor anlatmays gerek yok görüyorsunuz kazma falan ahdjaaksjsjGecen bir arkadaşım demişti ki bir kadın ilgi istiyorsa onu en sonunda alır
aynen sonra yeni sevgili yapınca bıraktılar çok şükürE yabanciya gitmiyor desene
Siz neden boşanma kararı aldiniz cinsellikten dolayımıAlıyor alıyor hatta bazen babayı aldıgı da oluyor boşanacak kadının benzetmelerı de sanayi işi oluyor anlatmays gerek yok görüyorsunuz kazma falan ahdjaaksjsj
biz de anlam veremiyorduk zaten çünkü bana göre evlilikte cinsel hayat mükemmelse anlaşmazlıklar da çözülebiliyorAman ömür boyu adamsız kalmayı tercıh ederım Allah korusun
Turkiyedeyim esim polis görevde canım sabah 7 gibi gelir iste öylemerak ettim neredesiniz ki türkiyede gece oldu benimki yanı başımda horluyor bile
Kaymaya meyilli gözleri var demekİyi o zaman dışarı mi kaysin gozum yani falan diyo
Hem cinsellik hem ilgisizlik genel bi kayıtsızlık bana karşı. Sonradan da aldatıldıgımı ogrendım bosanma kararını aldıktan sonra. Var da var yaniSiz neden boşanma kararı aldiniz cinsellikten dolayımı
heee anladımmm. hayırlısı artıkTurkiyedeyim esim polis görevde canım sabah 7 gibi gelir iste öyle
Derin konular ya hakkınızda hayırlısı vallaHem cinsellik hem ilgisizlik genel bi kayıtsızlık bana karşı. Sonradan da aldatıldıgımı ogrendım bosanma kararını aldıktan sonra. Var da var yani
Bana göre de.. Yatakodası olmadan o ilişkiden bir cacık olmuyorbiz de anlam veremiyorduk zaten çünkü bana göre evlilikte cinsel hayat mükemmelse anlaşmazlıklar da çözülebiliyor
Evet sevişebilirsin tabiki ama birleşme yasak 6haftaheee anladımmm. hayırlısı artık
bu arada lohusayken sevişiliyor mu?
tamamen cahillikten soruyorum.
Ben yapamadımda yapan oluyor 40in çıktıktan sonra gümrük kapıları açılıyor canim ya Allah bismillah diyerekten yapabiliyorsunheee anladımmm. hayırlısı artık
bu arada lohusayken sevişiliyor mu?
tamamen cahillikten soruyorum.
valla sizin için hep umarım düzeltirler diyordum ama son cümleden sonra ıhhg en doğru karar olmuş.Hem cinsellik hem ilgisizlik genel bi kayıtsızlık bana karşı. Sonradan da aldatıldıgımı ogrendım bosanma kararını aldıktan sonra. Var da var yani
Valla haftaya perşembe kurtuluyorum inşallah. Hayatıma biri girecekse de artık herkül gibi olsun yea artık sorun çözmek istemiyorumDerin konular ya hakkınızda hayırlısı valla
Insallah. Bende cekmek ıstemıyorum. Hem cınsel olarak doyurmuyorsun hem eşin gibi davranmıyorsun hem aldatıyorsun bunlara sabredecek değildim 33yaşımda. Yenilere kuvvet artık uhuuuuvalla sizin için hep umarım düzeltirler diyordum ama son cümleden sonra ıhhg en doğru karar olmuş.
babam şey der bana
bir adamın kırk yıl kahrını çekeceğine kırk adamla mutlu ol
dilerim sizin de hayatınız mutlu geçer
Gonlune göre versin Allah. inşallah hem ruhen hem kalben seni doyuran biri çıkar önüneValla haftaya perşembe kurtuluyorum inşallah. Hayatıma biri girecekse de artık herkül gibi olsun yea artık sorun çözmek istemiyorum