- 12 Nisan 2019
- 24.054
- 38.176
-
- Konu Sahibi Kafasikarisikbirkiz
Sizin tehlıkenız yoktur, konu sahibine doktoru yasak koymus 3 ay, kasılmaması gerek, ama kadın yapcam diye diretiyor, kocası da yapmıyormus dert etmıs kendıneValla biz yaptik hic bir sorun yasamadik dr da birsey soylemedi yasak diye
Ayrica hamile.oldugumu 1.5 aylikken ogrendim
HayrPeki yasak denildi mi?
Eeee neden yorum yapıyorsunuz?
Zaten normal sartlarda yasak degil.Valla biz yaptik hic bir sorun yasamadik dr da birsey soylemedi yasak diye
Ayrica hamile.oldugumu 1.5 aylikken ogrendim
yok artık ya bu erkeklerinde bu lafına sinir oluyorum , kendini adam olarak görmüyosan kaysın de o zaman sen ikinizin canını taşıcaksın karnında adam zevki için istediğini yaptırcak sana yapmamak için bahane sıralıcak sende ben yapmıcam diyince adamın gözü dışarı kaycak ne ala memleket !!!İyi o zaman dışarı mi kaysin gozum yani falan diyo
Bütün önerilere acıgım macun denemedim sadece guvenemezimMacun falan fıstık denediniz mi. Ay ne bileyim ben libidomsuz kendimi kışın ortasında donsuz kalmış gibi hissediyorum daşimdi boşanıyorum da gerçekten napcamı bilemiyorum adamsız adamsız
Bence afrodizyak etkili herşeyi deneyin. Emzirme döneminde ara ara oluyordu bana takviyeyle arttırmıstım. Cunku benım lıbıdom bellı bır nedenden dolayı kısa surelıgıne bıle dustugunde ben kendımı cok kotu hıssedıyorum. Sankı ruhum çekilmiş gibi oluyor. Ne yedıgımden ne ıctıgımden keyıf alıyorum. Sanırım benım dıger hormonlarımda lıbıdoma baglı hatta bagısıklık sıstemım bıleBütün önerilere acıgım macun denemedim sadece guvenemezim
eşiyle bile cinselliği yaşayabilecek hali olmayan adam neden aldatır. manyak bu heriflerInsallah. Bende cekmek ıstemıyorum. Hem cınsel olarak doyurmuyorsun hem eşin gibi davranmıyorsun hem aldatıyorsun bunlara sabredecek değildim 33yaşımda. Yenilere kuvvet artık uhuuuu
Benımle yatmayan adam o kadınla yatmış ama demek bana hali yokmuş şerefsizin. Şimdi istediğiyle yatabilireşiyle bile cinselliği yaşayabilecek hali olmayan adam neden aldatır. manyak bu herifler
Ya bazen bu kk beni öldürüyorYerinde olsam avrupa insan mahkemesine başvururdum. Bu yapılan insanlığa sığmaz
Takvıye ne aldın canım dur ozelden yazsana bana yaBence afrodizyak etkili herşeyi deneyin. Emzirme döneminde ara ara oluyordu bana takviyeyle arttırmıstım. Cunku benım lıbıdom bellı bır nedenden dolayı kısa surelıgıne bıle dustugunde ben kendımı cok kotu hıssedıyorum. Sankı ruhum çekilmiş gibi oluyor. Ne yedıgımden ne ıctıgımden keyıf alıyorum. Sanırım benım dıger hormonlarımda lıbıdoma baglı hatta bagısıklık sıstemım bıle
Bu gece yarısı gizlice yapicamÜrküyorlar ablası ürküyorlar. Avına sinsice yaklaşıp gafil avlamayı denedin mi? .d
Huhuuu gece yarısına az kaldı ya prenses ya külkedisiBu gece yarısı gizlice yapicam
Nöööö. Özelden yazmam her libidosuz kullansın onuTakvıye ne aldın canım dur ozelden yazsana bana ya
Yaa senin su cevaplarına bitiyorum abla,Okudum, ben kadın degıl mıyım o bana niye yapmiyor demıssın bu sorunun cevabı bende yok. Ben ona yapiyorum ama demıssın, yapma dedım.
Yani?
Simsice de yaklaşsan öküz adam öküzdürBu gece yarısı gizlice yapicam
Yaz ozaman te Allam yaNöööö. Özelden yazmam her libidosuz kullansın onu
Kız cinnet kadın belki de adamı çoktan köşeye kıstırdı da bizde çalçene konuşuyoruz haSimsice de yaklaşsan öküz adam öküzdür
Susamı alıyorsun bacım çorba kaşığıyla ölçtüğün bir kabın içine aynı oranda bal da eklıyorsun. Mısal 5 bal 5 susam. Sonra içine 1 silme çay kaşığı (yani öbeklemeden çok hoşlanmıyorsan ucuyla da atabilirsin) tarçını atıyorsun. Al sana afrodizyağın en alası. Sabah akşam 1 tatlı kaşığı alıyorsun aç karnına uhuuuu miss. Ama düzenli tüketeceksin ıkı gün yedim artmadı bıraktım demekle yükselmiyor.Yaz ozaman te Allam ya
Ha bu arada 2günde tüketilecek şekilde oranlansın litfen.Susamı alıyorsun bacım çorba kaşığıyla ölçtüğün bir kabın içine aynı oranda bal da eklıyorsun. Mısal 5 bal 5 susam. Sonra içine 1 silme çay kaşığı (yani öbeklemeden çok hoşlanmıyorsan ucuyla da atabilirsin) tarçını atıyorsun. Al sana afrodizyağın en alası. Sabah akşam 1 tatlı kaşığı alıyorsun aç karnına uhuuuu miss. Ama düzenli tüketeceksin ıkı gün yedim artmadı bıraktım demekle yükselmiyor.susam alerjen oldugu ıcın susam ve mamüllerine alerjisi olan yiyemez ona göre ha azayım derken hastanelik olmayın