Hamileyim ilk üç ay seç yapmak yasak

Türkiye'de tek dert sorun buymuş gibi bı de konu acmissiniz size yapmıyorsa sizde yapmayın yani öyle hi anlatmışsınız ki 3 ay yok alt tarafı alıştırmasıniz öyle istiyor yaptırmayin o zaman ya da sizde karslik isteyin acaba sorununuza bı çare bulabildinizmi burda

Gideyimde kendime başka konu bulayım
:dondurma:

Yemin olsun ben değil 6ay 1ay bile beklemez soyardım. Blair ne çok biriktirmişsin sabretmişsin valla ağzım açık kaldı :KK53: :KK45:
İlk 3ay anamda kaldim dogum yapınca ben bebeğe bakamadım anama geldim oda elizabet takılıp ona mi alisti nedir adam surekli bir kacista hergune yeni bir bahane üretiyor hani kadınların basim ağrıyor yalanını sollar bizim ki. Zaten koydum kafaya bosicam böyle giderse 🤣 gider babamin evinde kururum daha iyi

İlk 3ay anamda kaldim dogum yapınca ben bebeğe bakamadım anama geldim oda elizabet takılıp ona mi alisti nedir adam surekli bir kacista hergune yeni bir bahane üretiyor hani kadınların basim ağrıyor yalanını sollar bizim ki. Zaten koydum kafaya bosicam böyle giderse 🤣 gider babamin evinde kururum daha iyi
Atma lazım olur
Eskısı olmayanın yenısı olmaz
Sakla samanı gelır zamanı gibi güzide atasözlerimiz mevcut. Sen kurcalama bakam illa ki arada çalışır o :KK53: :KK45:

O bulantılarla ne nasıl ? 🤢 ben yerimden kalkamadım ya insan psikolojik olarak rahatsız hissediyor hem. benden önde eşim çekinir. Bencillik yapmış aşırı.

Dur bi boşan da el ele tutuşur evrene senin için enerji yollarız. 🤪
Cocuklarımdan utanmasam sevgılı yapcem:KK70:annem yemin ettirdi sevgılı falan yapmak yok dıye ayagımı kaldırdım sayılır mı ki:confused:nerde bende daha sevgılıye ızın yok adamı bulacam da duduşacam da oohhhoooo yaz bitti işte:63::KK61:

Valla hepınızın kocaları yanında artık kullanıp kullanmamak hatta zor kullanmak gibi bir hakkınız var. Benden daha kötü bi durumda hıcbırınız olamazsınız. Koca yok libido çok bebeler süt bekliyor önümüz kış napcamı bılemıyorum :KK70:
valla bir şey itiraf edeyim mi?
seninki daha heyecanlı ne zaman nerede kimle olacağı meçhul.
biz bebek doğunca aynı tas aynı hamama döneceğiz 😂

Merhaba iki aydır hamileyim. İlk üç ay cinsellik yasak. Kocama oral sex yapıyorum mecburen bu durumda istiyor. Fakat o bana bunu yapmıyor. İki aydır herhangi bi şekilde orgazm olmuyorum. Bu bencillik değil mi sonuçta onun cinsel ihtiyacı varsa benim de bı kadın olarak var. Hamileyim diye kadın değil miyim yani üstelik oral sevdiğimi de biliyor. Hamile olmadan önce de zaten binde bir yapıyordu benden her ilişkide istiyordu ama.
Biz mi öğretelim size hayır demeyi.

valla bir şey itiraf edeyim mi?
seninki daha heyecanlı ne zaman nerede kimle olacağı meçhul.
biz bebek doğunca aynı tas aynı hamama döneceğiz 😂
Yok be 3 cocuklu kadını kım napcak allah askına ama olsa şahayane bi dünya olurdu zaadjskajsıwwkjw :KK70: :KK53:

X