Hamileyim ilk üç ay seç yapmak yasak

valla bende de öyle ama doktorun kesin emri var. 36. haftaya kadar orgazm olmayacaksın dedi. kafamı daşlara vurasım geliyor 😂
Off ben adam işten gelsin diye zor bekliyordum. Canım sürekli erotik erotik mesajlar atmak istiyordu hahaahah :KK8: :KK53: :KK70:

başlarda ben de öyleydim ama fazla zorlamışız düşük tehlikesi gelişince doktor bir dur artık dedi 😂😂😂😂
Bende düşük tehlikesi yoktu valla insan kendine şaşıyor bu kadar şehvet arzu nerden geliyor diye. Ama ben o işi hamılelıkte artan akıntıya baglamıstım bıraz. Sürekli ıslak gezmek bende bir süre sonra cok fazla istek uyandırıyodu :KK59: mide bulantısı falan hiç umrumda değildi ya insan rüyasında bile seviştiğini görür mü karşim görüyosun işte:KK53::KK59:

Of bacım fırsat ağzındayken pardon elindeyken tut kopar şeyini, bugün gözü kayar yarın başka bir şeyi kayar dışarı. Tabi asla yapmaz sadece lafta ama genede her ihtimale karşı 😅

Berbat birşey 😭 ama çaresi oldugunuda düşünmüyorum artık ben bulamadım
Macun falan fıstık denediniz mi. Ay ne bileyim ben libidomsuz kendimi kışın ortasında donsuz kalmış gibi hissediyorum da :KK1: şimdi boşanıyorum da gerçekten napcamı bilemiyorum adamsız adamsız:halay::KK45:

Sende hala bir kingirdeme olmadı mi? :)
Olmadi dermişim hahah yok yok oldu ama bence çok az ya 😔 dogum yapali 6 ay oldu 4 kere oldu 4 ne ya çok az adam dükkanı kapattı kepenkleri indirdi galiba müzeye kaldıracak herhalde surekli bir ama evde bebek var günah modunda geziyor beni kocada rahibe Teresa olmaya karar vermiş sanırım

Merhaba iki aydır hamileyim. İlk üç ay cinsellik yasak. Kocama oral sex yapıyorum mecburen bu durumda istiyor. Fakat o bana bunu yapmıyor. İki aydır herhangi bi şekilde orgazm olmuyorum. Bu bencillik değil mi sonuçta onun cinsel ihtiyacı varsa benim de bı kadın olarak var. Hamileyim diye kadın değil miyim yani üstelik oral sevdiğimi de biliyor. Hamile olmadan önce de zaten binde bir yapıyordu benden her ilişkide istiyordu ama.
Ee yani ? Allah aşkına doktor yasaklamış 3 ayda yapmayıverin ya ölmezsiniz şaka gibi derde bak

X