Hamileyim ilk üç ay seç yapmak yasak

Eeee neden yorum yapıyorsunuz?
Kadına doktor yasak demiş!

Ayrıca şu ben yaptım birşey olmadı diye insanlara telkin verme huyumuzu birakacagiz bilmiyorum.Sana olmadı bana olur,ona olur...bu nasıl bir kafa yahu? Eskiden antibiyotik oneriyorduk neyse bir tık daha iyiye gidiyoruz ....

İyi o zaman dışarı mi kaysin gozum yani falan diyo
yok artık ya bu erkeklerinde bu lafına sinir oluyorum , kendini adam olarak görmüyosan kaysın de o zaman sen ikinizin canını taşıcaksın karnında adam zevki için istediğini yaptırcak sana yapmamak için bahane sıralıcak sende ben yapmıcam diyince adamın gözü dışarı kaycak ne ala memleket !!!

Bütün önerilere acıgım macun denemedim sadece guvenemezim
Bence afrodizyak etkili herşeyi deneyin. Emzirme döneminde ara ara oluyordu bana takviyeyle arttırmıstım. Cunku benım lıbıdom bellı bır nedenden dolayı kısa surelıgıne bıle dustugunde ben kendımı cok kotu hıssedıyorum. Sankı ruhum çekilmiş gibi oluyor. Ne yedıgımden ne ıctıgımden keyıf alıyorum. Sanırım benım dıger hormonlarımda lıbıdoma baglı hatta bagısıklık sıstemım bıle:halay:

eşiyle bile cinselliği yaşayabilecek hali olmayan adam neden aldatır. manyak bu herifler
Benımle yatmayan adam o kadınla yatmış ama demek bana hali yokmuş şerefsizin. Şimdi istediğiyle yatabilir:kahve:

Bence afrodizyak etkili herşeyi deneyin. Emzirme döneminde ara ara oluyordu bana takviyeyle arttırmıstım. Cunku benım lıbıdom bellı bır nedenden dolayı kısa surelıgıne bıle dustugunde ben kendımı cok kotu hıssedıyorum. Sankı ruhum çekilmiş gibi oluyor. Ne yedıgımden ne ıctıgımden keyıf alıyorum. Sanırım benım dıger hormonlarımda lıbıdoma baglı hatta bagısıklık sıstemım bıle:halay:
Takvıye ne aldın canım dur ozelden yazsana bana ya 😂

Yaz ozaman te Allam ya 🤣🤣🤣🤣🔥🔥🔥
Susamı alıyorsun bacım çorba kaşığıyla ölçtüğün bir kabın içine aynı oranda bal da eklıyorsun. Mısal 5 bal 5 susam. Sonra içine 1 silme çay kaşığı (yani öbeklemeden çok hoşlanmıyorsan ucuyla da atabilirsin) tarçını atıyorsun. Al sana afrodizyağın en alası. Sabah akşam 1 tatlı kaşığı alıyorsun aç karnına uhuuuu miss. Ama düzenli tüketeceksin ıkı gün yedim artmadı bıraktım demekle yükselmiyor. :KK53: susam alerjen oldugu ıcın susam ve mamüllerine alerjisi olan yiyemez ona göre ha azayım derken hastanelik olmayın:KK70::KK70:

Susamı alıyorsun bacım çorba kaşığıyla ölçtüğün bir kabın içine aynı oranda bal da eklıyorsun. Mısal 5 bal 5 susam. Sonra içine 1 silme çay kaşığı (yani öbeklemeden çok hoşlanmıyorsan ucuyla da atabilirsin) tarçını atıyorsun. Al sana afrodizyağın en alası. Sabah akşam 1 tatlı kaşığı alıyorsun aç karnına uhuuuu miss. Ama düzenli tüketeceksin ıkı gün yedim artmadı bıraktım demekle yükselmiyor. :KK53: susam alerjen oldugu ıcın susam ve mamüllerine alerjisi olan yiyemez ona göre ha azayım derken hastanelik olmayın:KK70::KK70:
Ha bu arada 2günde tüketilecek şekilde oranlansın litfen. :dondurma:

X